Koti Artikkelit Vastarintaliike Vaatimus Vastarintaliikkeen väliaikaisesta toimintakiellosta kumottiin

Vaatimus Vastarintaliikkeen väliaikaisesta toimintakiellosta kumottiin

20

Kuten lukijamme tietävät, poliittinen poliisi alkoi vuonna 2016 valmistella Vastarintaliikkeen kieltoa eliitinvastaisen sanomamme vuoksi. Vuonna 2017 Pirkanmaan käräjäoikeus kielsi järjestön, mutta kielto ei ole lainvoimainen. Poliittinen poliisi yritti hiljattain hakea Vastarintaliikkeelle väliaikaista toimintakieltoa asian hovikäsittelyyn asti, mutta tänään hakemus kumottiin!

Vastarintaliikkeen kieltohanketta on pidetty esimerkkinä suomalaisen virkavallan poliittisesta korruptiosta. Poliisi ei ole yrittänyt kertaakaan kieltää esimerkiksi huumeliigoja, äärivasemmistolaisryhmiä tai niin sanottuja prosenttijengejä. Sen sijaan Vastarintaliike yritetään hiljentää siksi, että taistelemme valkoisen suomalaisuuden puolesta pakkomonikulttuurisuutta, finanssikapitalismia ja sionismia vastaan.

Kieltohanke ei ole kuitenkaan toiminut poliisin toivomalla tavalla, sillä sen inspiroimana Suomessa järjestettiin viime vuonna sotienjälkeisen historiamme suurimmat kansallissosialistiset mielenosoitukset (1, 2).

Itsenäisyyspäivänä avoimesti kansallissosialistinen sekä muun muassa Vastarintaliikkeen kieltoa vastustanut Kohti vapautta -marssi oli koko juhlapäivän suurin poliittinen kansallismielinen tilaisuus. Mitä kovempaa poliittinen poliisi hyökkää kansallismielisiä vastaan, sen suuremmaksi kansallismielisten taistelutahto kasvaa. Poliisin turhautumista kuvasti se, että virkavalta viittasi suoraan itsenäisyyspäivän mielenosoitukseen toimintakieltohakemuksessaan.

Turun hovioikeuden päätöksen voi ladata kokonaisuudessaan alta. Siitä selviää, että poliisi on vihainen siitä, ettei järjestö lopettanut toimintaa käräjäoikeuden kieltopäätöksen jälkeen. Tuoreen hovioikeuden päätöksen pohjalta on mahdotonta ennustaa tulevan varsinaisen oikeudenkäynnin tulosta, sillä ratkaisu perustui kokonaan lakiteknisiin kysymyksiin: Vastarintaliike on rekisteröimätön yhdistys, joten hovioikeuden määräämä väliaikainen toimintakielto olisi lain silmissä ollut “tosiasiallisesti vaikutukseton”, minkä vuoksi sitä pidettiin tarpeettomana.

Klikkaa kuvaa lukiaksesi Turun hovioikeuden päätös kokonaisuudessaan!

Pirkanmaan käräjäoikeuden päätös on saanut erittäin ankaraa kritiikkiä myös Vastarintaliikkeeseen kuulumattomilta kansallismielisiltä. Kuinka on mahdollista, että valkoisten raiskaamisella uhkaileva maahantunkeutujajengi Satudarah ei ylitä kieltokynnystä? Miksi keskustan kaltaiset valtapuolueet saavat harjoittaa järjestäytynyttä vaaliraharikollisuutta? Miksi laittomat siirtolaiset saavat täyden ylläpidon veronmaksajilta? Miksi vain äärivasemmistolaisilla ryhmillä on poliisin mukaan oikeus vaatia vallankumousta? Miksi poliisi ja tuomioistuin ovat antaneet näille etuoikeutetun aseman suhteessa kansallismielisiin? Nähtäväksi jää, saadaanko kysymyksiin vastauksia aikanaan hovissa.

Vastarintaliikkeen toimintaa kielto-oikeudenkäynnit eivät ole hidastaneet. Päinvastoin, vuosi 2017 oli järjestömme historian aktiivisin. Myös vuosi 2018 on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin, ja paljon lisää on luvassa. Tue toimintaa jo tänään – ota yhteyttä ja liity Vastarintaliikkeeseen TÄÄLLÄ!

Lue lisää aiheesta seuraavista artikkeleista:

Vastarintaliikkeen kielto-oikeudenkäynti, päivä 1
Vastarintaliikkeen kielto-oikeudenkäynti, päivä 2
Onko Poliisihallituksen lakimies puolueeton?
Monikulttuurisesta poliisivaltiosta kohti vapautta!
Vastarintaliike jatkaa – tuomio ei lainvoimainen
Vastarintaliikkeen kieltokanne ja poliisin politisoituminen
Poliisihallitus: kansallissosialistit eivät nauti sananvapauden suojaa
Poliisiylijohtaja Kolehmainen sisäministeriön huippuvirkaan?
Lautamies kommentoi Vastarintaliike-oikeusmurhaa

20 KOMMENTIT

 1. Tekivätpä he mitä hyvänsä, he eivät voi sentään tuhota aatetta. Eläköön Kansallissosialismi! Eläköön Voitto!

 2. Onko hovioikeudessa joku täyspäinen tuomari? Tai peräti PVLn aateveli? Toivotaan että korkeimmassa myös jos tämä etenee sinne asti.

 3. Olin tuolla marssilla, oli todella hyvä ja erittäin onnistunut tapahtuma. Noin 500-600 henkilöä oli marssilla. Hyvä henki ja tunnelma, ja puheet olivat hyviä! 🙂 Eläköön Voitto! 🙋

 4. Taitaa muuten siviilipoliisit aika paljon tarkkailla ja seurailla aktivisteja? On muakin poliisit seurannut ja kuvannut jopa järjestelmäkameralla autosta. Monesti talon edessä ollut sivarit autossa kyttäämässä. 🙂 En kyllä tiedä, että miksi ihmeessä, en ole rikollinen ja rikosrekisteri

 5. *Rikosrekisteri on puhdas, ei edes parkkisakkoa. 🙂 Enkä ole Vastarintaliikkeen aktivisti, tukijäsenyyden haluaisin kyllä alkuun, mutta miten se onnistuu, kun kadulle.com suljettiin, mistä sen olisi voinut ostaa. Aion kyllä jatkossakin osallistua Vastarintaliikkeen tapahtumiin ja toimintaan. I💗NS !

  • Tukijäsenyyden voit hoitaa paikallisen ryhmän kautta. Lähetä vaan sähkopostia vastarintaliike[at]vastarinta.com osoitteeseen ja kerro kaupunkisi niin he ohjaavat sut oikein.

 6. “Poliisihallitus on lausunut olevan todennäköistä, että yhdistys toimii olennaisesti vastoin lakia…” 😀 Normaalistihan lainvastaisuus pitää pystyä todistamaan, pelkät todennäköisyydet eivät riitä. 🙂

  • Ei poliittisesti korrektissa maailmassa tarvitse mitään todistaa.

   Kiinnostaisi kyllä kuulla poliisihallituksen kertomana, millä tapaa liike on rikollisempi kuin moottoripyöräjengit?

  • Ei ole ainoastaan todennäköistä, vaan moneen kertaan todistettua, että punikit riehuessaan kaiken maailman mielenosoituksissaan ovat syyllistyneet laittomuuksiin. Ikkunoita on rikottu, omaisuutta tuhottu, käyty kuvaajien ja eri mieltä olevien kimppuun, esiinnytty naamioituneena, yllytetty väkivaltaan toisinajattelevia kohtaan (rasismia oikeuden päätöksellä!) huumeet ja alkoholi vahvasti mukana kuvioissa. Eikös näin toimivat organisaatiot pitäisi kieltää?

   Nämä eivät ole todennäköisyyksiä, vaan ihan oikeasta elämästä, mitä poliisihallinnon kirjoituspöytätaistelijat eivät kai ole nähneet enää vuosiin. Kannattaisiko jonkun PVLää ymmärtävän lakimiehen tehdä tästä kanne ja vaatia kommareiden piripääjärjestöjen totaalikieltoa? Jo pelkästään niissä piireissä liikkuvien huumeiden määrä riittää luokittelemaan ne rikollisorganisaatioiksi.

   • Fox News: Antifan nettisivut kielletty Saksassa

    Antifa -anarkistit mellakoivat G-20 -kokouksessa Saksassa viime kesänä. Autoja poltettiin, kauppoja ryöstettiin, poliiseja haavoittui mellakoissa. Yli 140 Anifa-järjestön jäsentä otettiin kiinni levottomuuksien yhteydessä. Vankilatuomioita langetettiin.

    Yksi vankilatuomioista oli erikoinen. Asianajaja väittää että hänen asiakkaansa, joka sai kolmen vuoden tuomion, ei vastaa silminnäkijän kuvausta syyllisestä kahden poliisin vahingoittamiseen pulloja heittämällä.

    Saksan Antifan nettisivut laitettiin kiellettyjen listalle. Saksan Sisäministeri kertoo:

    ”Suljimme sivuston koska se oli lainvastainen sekä tavoitteissaan että muutenkin sisällöltään.”

    Poliisi tiedotti että lukuisia etsintöjä on tehty Antifan toimitiloihin jne, ja mm. tietokoneita on takavarikoitu. Äärivasemmistolaisten suljettu nettisivusto linkittää nyt toiselle sivulle jossa valitetaan viranomaisten toimista heitä kohtaan. Siinä yllytetään myös vallankumouksellisen materiaalin levittämiseen, sekä uusien kommunikaatiokeinojen etsimiseen nyt kun viranomaiset lisäävät valvontaa ja tiedustelutoimintaansa.

    USA:n New Jerseyn osavaltiossa Antifa on luokiteltu terroristijärjestöksi.

    Suomessa Antifa on tunnettu anarkistisesta ja väkivaltaa ihannoivasta retoriikasta ja esiintymisestä. Esimerkiksi Suomen lippujen poltot, sekä poliittisesti eri suuntaisesti orientoituneisiin kohdistetut iskut ovat Antifan toiminnan arkea kotimaassamme.

    Lähde: FOX News, MV-lehti

   • Antifa ja varisverkoston porukka on kyllä niin säälittäviä rottia, joka koostuu narkkareista ja matuista. Ihan paskahousuja koko porukka. Todella surkea ja feministinen maine muutenkin tolla porukalla, ja kun kattoo kuvia ja videoita noista niin näkee että ei kukaan tota narkkiporukkaa voi ottaa tosissaan. 🙂 Myötähäpeä! Mitä noille on oikeen tapahtunut kun ne on tollasia? Niiden ÄO on kehitysvammaisten tasolla, onko syntyessään saanut liian vähän happea tai lapsena tippunut päälleen monta kertaa, sukulaismiehet käyttänyt seksuaalisesti hyväkseen lapsena? En voi käsittää. 🙂 No nuo saastat pitäisi kaikki vaan siivota pois happea kuluttamasta.

 7. Tässä poliisihallituksen kieltokanteessa on jo lähtökohtaisesti perverssi asetelma. Syyttäjävirasto ei lähtenyt viemään asiaa eteenpäin koska ei nähnyt rikosta tapahtuneen eikä näinollen halunnut osallistua poliisihallituksen mielensäpahoittamiskampanjaan. Siksi poliisihalitus lähti itse ajamaan asiaa “riita-asiana”, jonka jälkeen se sai käräjäoikeudelta mieleisensä päätöksen. Kovennetulla kokoonpanolla etteivät lautamiehet vahingossa äänestä “väärin”.

  Artikkelissa sanotaan etä prosenttijengejä ei olisi yritetty kieltää, se on virheellinen lausuma. Niitä on yritetty kieltää, mutta päätös on ollut kielteinen. Voidaan siis tulkita että prosenttijengit eivät ole hyvien tapojen vastaisia eivätkä toimi rikollisesti. Mitä siis Vastarinnan täytyy edustaa.

  • Mitä jengiä on yritetty kieltää? Cannonballin paikallisosaston taustayhdistystä yritettiin kieltää jokunen vuosi sitten, mutta se ei onnistunut, vaikka tuomiossa todettiinkin yhdistyksen tiloissa tapahtuneen rikoksia.

 8. Kun painuvi päät muun kansan, maan,
  me jääkärit uskoimme yhä.
  Oli rinnassa yö, tuhat tuskaa,
  vaan yks’ aatos ylpeä, pyhä:
  Me nousemme kostona Kullervon,
  soma on sodan kohtalot koittaa.
  Satu uusi nyt Suomesta syntyvä on,
  se kasvaa, se ryntää, se voittaa.

Comments are closed.