Koti Artikkelit Kansallinen taistelu Kohti vapautta -marssi oli menestys!

Kohti vapautta -marssi oli menestys!

30

Päivitetty 18.15: Kohti vapautta -tapahtuma vietiin juuri kunnialla loppuun. Kyseessä oli Suomen sotienjälkeisen historian suurin kansallissosialistinen marssi! Suuri osa marssijoista jatkaa illalla vielä 612-kulkueeseen.

Suora raportointi päättyy toistaiseksi. Kiitos kaikille Kansallisen Vastarinnan lukijoille ja Vastarintaliikkeen tukijoille! Näytimme, että käräjäoikeuden kiellosta huolimatta kansallissosialismi on Suomessa tänään voimakkaampi kuin koskaan! Taistelu jatkuu!

Liity Vastarintaliikkeeseen TÄÄLLÄ.

Päivitetty 18.00: Illan viimeisessä osuudessa Janne Moilanen puhuu Suomeen rantautuneesta maahanmuuttajarikollisuudesta ja -terrorismista. Miksi Vastarintaliike kiellettiin “väärien mielipiteiden” vuoksi, kun taas Satudarahin kaltaiset aidot rikollisjärjestöt saavat jatkaa toimintaansa rauhassa?

Päivitetty 17.40: Simon Lindberg puhuu “länsimaisen moniarvoisen demokratian” kaksinaismoralismista ja siitä, kuinka valtavirtainen yhteiskunta käy eri puolilla Eurooppaa sotaa kansallismielisyyttä vastaan.

Päivitetty 17.10: Marssijat ovat saapuneet kokoontumispaikalle. Tapahtuma on sujunut edelleen rauhallisesti. Ensimmäinen puhuja on Johannes Murto! Seuraavaksi vuorossa Juhani Keränen!

Päivitetty 16.55: Marssi kulki äsken äärivasemmiston vastamielenosoituksen ohi. Suurin osa vastamielenosoittajista oli äärivasemmistolaisia nuoria naisia sekä arabitaustaisia maahanmuuttajia.

Päivitetty 16.45: Alla lisää videoita ja kuvia marssin varrelta! Poliisi on kiinniottanut ainakin yhden vasemmistohäirikön.

Päivitetty 16.30: Poliisin virallisen arvion mukaan paikalla on noin 300 mielenosoittajaa. Osallistujien mukaan määrä on 400–600. Mielenosoittajien määrä siis moninkertaistui viime vuoden Kohti vapautta -marssiin nähden! Mielenosoitus on sujunut rauhallisesti.

Päivitetty 16.15: Sensuuriyrityksistä huolimatta Nordfront TV:n englanninkielinen lähetys on nyt verkossa. Katso video yllä!

Päivitetty 16.10: Suomalaisten kansallissosialistien järjestämä Kohti vapautta -marssi on alkamaisillaan Helsingissä. Kansallinen Vastarinta seuraa tapahtumia suorana marssin ajan! Tänä vuonna marssi on erityisen tärkeä siksi, että poliittinen poliisi pyrkii kieltämään kansallissosialistisen toiminnan kokonaan.

Kuten eilen uutisoimme, viranomaiset yrittivät estää Nordfront TV:n toimittajien pääsyn Suomeen häiritäkseen objektiivista marssista tiedottamista. Lopulta Nordfront TV pääsi kuitenkin maahan, ja paikalta tullaan lähettämään suoraa videota niin suomen- kuin englanninkielisellekin yleisölle!

Lue lisää Kohti vapautta -marssin taustoista kampanjasivuilta: KohtiVapautta.com!

30 KOMMENTIT

 1. Hieno tilaisuus! Harmitti, että ei tullut lähdettyä mukaan. Ensi vuonna sitten!

 2. 400-600 täälä ja kymmenkertainen määrä 612-marssilla. Jo se kertoo että yhteiskuntamme on muuttunut pysyvästi. Ihmisten tietoisuus orjuudestamme on kasvanut ja petokselliset poliitikot ovat hädissään. En ihmettelisi jos vuodenvaihteessa vahvistettaisiin kasa erilaisia lakeja joilla tiettyjen ryhmien ja/tai henkilöiden toimiminen kiellettäisiin mielivaltaisilla päätlksillä ja lailla. Ja valinnan henkilöistä kohdistuisivat tiettyihin yksilöihin jotka valitsee mielivaltaisesti joku taho.

  No, kansamme seisoo yhteinäisenä valehtelevia vallanpitäjiä kohtaan. On selvää että kun koko eurooppa nousee EU:ta ja sen ristoa vastaan, johtajat ovat tehneet pahan virhearvioinnin. Kohtuuden sijaan ne ovat orjuuttaneet kansakuntia kohtuuttomasti.

  Olemme kulkemassa kohti vapautta. Kohti isänmaatamme joka vielä -80 luvulla oli vahva ja voi hyvin. Missä kaikilla halukkailla oli töitä ja missä eläminen ei ollut selviytymistä. Missä lapset saivat koulutuksen ja missä kouluista valistuneet osasivatkin jotain.

  Kulkekaamme kohti valoisampaa tulevaisuutta!!

  • Sen verran korjattava, että 612-marssille ei todellakaan osallistunut kymmenkertaista määrää Kohti vapautta -marssiin verrattuna. Tarkka osallistujamäärä 612-marssilla lienee 1500 paikkeilla. Monia arvioita netissä pyörinyt ja pyörii, mutta tuon 1500 voit itsekin halutessasi tarkistaa videolta.

   • Hyvä että yrität korjata lukuja. Täällä törmää jatkuvasti lukujen suurenteluun.

 3. Mahtava marssi, hienot puheet! Yhteenkuuluvaisuuden meininki oli käsinkosketeltava. Kuulin viime vuoden tapaan myös ruotsia, venäjää ja espanjaakin puhuttavan. Kyllä sivistyneiden eurooppalaisten kanssa yhteistyötä voidaan ja pitääkin tehdä. Mädättäjillä on kova kiire työntää sanoja muiden suuhun ja tehdä omia, vääriä päätelmiään.

  Tuli tässä napsautettua päälle hetkeksi TV – tuo juutalainen nurkkajumala – niin huomasimme tyttöystävän kanssa kiintoisan faktan: viime vuoden “vastamielenosoituksen” “ei natseja Helsinkiin” -vinkumista lavalla esi-“laulanut” blondi naarasihminen näytti olevan YLEn uutisissa haastateltavana alpakkatapahtuman vierailijan ominaisuudessa. Tämä henkilö oli siinä perheensä(?) kanssa “ihan sattumalta” haastateltavana. Ja juuri YLE rummutti valeuutisista ja niiden vaaroista samaan hengenvetoon. Sanoi tuo nainen meidän isänmaallisten olevan vaarallisia ihmisiä naisille ja lapsiperheille. Mihinköhän perustaa faktansa?

  Olikohan J. Lokan videossa viime itsenäisyyspäivältä aivan lopussa tuo em. vinkuna. Keppihevoset ja klovnit jorasivat lavan edessä vessaharjoineen.

  Ruokajonoja ja vanhusten oloja Suomessa – näitä myös valta- eli valemediat nostivat esiin itsenäisyyspäivänämme. Se tuntuu riittävän heille jonkinlaiseksi moraaliseksi parantavaksi salvaksi, että yhtenä päivänä nostetaan esiin nämä puutteessa elävät kansanryhmät. Mitään vähävaraisten ja kodittomien eteen tai ruoan tuomiseksi köyhienkin ruokapöytään ei kuitenkaan tehdä. Vanhuksia tulisi arvostaa heidän itsenäisyytemme eteen tekemien ponnistelujen takia, mutta esim. eläkkeitä ei nosteta. Pelkkää tyhjää paasamista taas paskamedioilta ja paskapäättäjiltämme.

  Kansallissosialismi elää ja voi hyvin Suomessa 2017 – tästä on hyvä jatkaa. Äänikin alkaa palailla allekirjoittaneelle jo ihan mukavasti ja saunassa sai kolean urbaanin hyhmän pois luista ja ytimistään. Nyt on erittäin hyvä ja tyytyväinen fiilis.

  Toivottavasti pian on taas marssia ym. aktiviteettia.

  Muistakaa RADIKALISOITUA! ♛➑✠➑♛

  • P.S.: Miksi kaikki sanomalehdet pienistä paikallislehdistä isoihin Bonnier-ulostuksiin rummuttavat joka numerossa “valeuutisten” vaarallisuudesta ja omasta erinomaisuudestaan? Näen tuossa saman “logiikan”, jota käytetään Saksan mustamaalaamisessa ja “holokausti”-saastan levittämisessä joka helvetin mahdollisessa tuutissa, jatkuvalla syötöllä. Onkohan siellä ihan puhtaat jauhot pussissa, joku voisi kysäistä… Bilderberg-kokoustettua “faktaa” pukkaa…

   Mitä pahaa on siinä että Suomi tekee yhteistyötä lähimpien naapuriensa, kuten Venäjän ja Ruotsin kanssa? (Vrt. “Vastarintaliikettä johdetaan Ruotsista: mitä ne hurrinatsit tulevat tänne määräilemään?” tai “Kaikki Venäjää sympatiseeraavat ovat Putin-trolleja!”) Eivätkö maailmanhalaaja-multikultit uskokaan kansojen väliseen yhteistyöhön? Mielestäni lähimpien naapurien kanssa toimiminen ja välien säilyttämien on äärettömästi ja kirjaimellisesti mittaamattomasti arvokkaampaa, kuin jostakin helvetin kehitysmaa-apinoista huolehtiminen. Semmoinen touhu ei ole tervettä millään tapaa.

   Ja vielä: Suvi “Mä en saa henkee!” Auvisen mukaan meitä kansallissosialisteja ei ole olemassakaan ja meistä ei kukaan edes korvaansa enää lotkauta. Mitä mahtaa sitten olla tämänkin em. suvakkiuskehitysvammasta (kuunnelkaapa hänen ulosantiaan!) kärsivän xx-sukukromosomit omaavan henkilön jatkuva ja alituinen nillitys meistä “natseista”? Taas saat etsiä johdonmukaisuutta, järkeä, logiikkaa ja intellektiä bolšujen joukoista sitä sieltä koskaan löytämättä.

   Suville ja muille itsesuojeluvaiston ja älyn profundista ynnä kroonisesta vajeesta kärsiville myöskin tiedoksi: se poliisien muuri meidän ja teidän välissä on siellä sen takia, ettei tarvitse kadunpesijöiden suihkuttaa aamuyöstä letkulla viemäristä alas teidän kalmojanne.

 4. Mikä tuo oranssi vajokki tuossa alussa on? Ihmettelin jo paikan päällä. Voi Jeesus, auta meitä jo… Hienosti tämä älyrajoitteinen hoidettiinkin pois. Siinä oli ennen liikkeellelähtöä suoraan edessäni joku toinenkin kyselemässä että oletteko natseja, miksi olette ja mitä nuo teidän liput tarkoittavat… Hänellekään ei vastattu mitään. Ymmärsi kadota paikalta itse.

  Kansallinen itsemurha ei voi olla minkään kansakunnan valitsema tie!

 5. Niin, milloinkas se itsenäisyys jo menetettiinkään…?

  Lääk.t. lis. Vesa-Ilkka Laurio:

  Raha- ja pankkijärjestelmämme itsessään pakottaa jatkuvaan lisälainan ottamiseen. Rahajärjestelmämme on velkarahajärjestelmä, jossa raha tulee kiertoon vain pankeista velkaa (eli ”rahaa”) ottamalla. Lainattavat rahansa pankit luovat tyhjästä, pelkkänä kirjanpitotoimena. Koska korkoihin ei erikseen luoda rahaa, syntyy tilanne, jossa yhteiskuntaan virtaa koko ajan velkaa eli rahaa niin paljon kuin sitä pankeista otetaan lainaksi mutta takaisin on samalla koko ajan maksettavaa tuo lainaksi otettava määrä + korko, siis enemmän kuin rahaa on olemassakaan. Siksi yhteiskuntaan on syntynyt jatkuva lisälainaamisen pakko entisistä veloista selviämiseksi. Siksi elämme jatkuvassa velanottopakossa (yhteiskunta pysähtyy ja tuhoutuu, jos velanotto lopetetaan ja raha loppuu kaikkialta), velkakierteessä, velkavankeudessa ja nyt jo täydessä orjuudessa muutenkin.

  Velkarahajärjestelmän käyttöön ottaminen merkitsee siis maan ja kansan joutumista pankkiirien täydelliseen orjuuteen. Siitä pääsee irti vain luopumalla kyseisestä järjestelmästä ja luomalla oma terve raha järjestelmä, joka ei perustu velkaan vaan työhön.

  • Pankkiirien orjuuteen Suomen kansa joutui jo v. 1863 Suomen suurruhtinaskunta-aikana, kun J. V. Snellman, Fabian Langenskiöld (senaatin finanssitoimikunnan päällikkö; Snellman seurasi häntä kesällä 1863), pankkiirien yksityinen luottolaitos Suomen Hypoteekkiyhdistys ja (takaajana) itse Suomen Suurrruhtiaskunta, siis valtio, perustivat (keisarin luvalla) maahan itsenäisen rahan, jonka alkupääoma (3 miljoonaa Preussin taalaria eli n. 9 miljoonaa silloista markkaa; suuri summa silloin, noin 9% BKT:sta) otettiin lainaksi yksityiseltä Rothschildien (juutalaisia) pankkilaitokselta (johon yhteyksiä oli luonut Snellman Saksan-vuosinaan 1840-luvun alussa ja joita yhteyksiä hän piti koko ajan yllä). Tämä Suomen juutalaisorjuuteen sitova velkarahajärjestelmä otettiin käyttöön v. 1865. Markka (silloinen ”hopeamarkka”) alistettiin Suomen Pankille, ja Suomi tuli rahataloudellisesti riippumattomaksi Venäjästä. Rothschildien hopeamarkka julistettiin ainoaksi lailliseksi maksuvälineeksi Suomessa (näin Suomi sidottiin orjuuteen).

   Jotta koko ajan kasvavat velanhoitokulut saataisiin orjuuttajille maksettua, Suomi keräsi tullituloja ja otti pian käyttöön myös erilaisia tuloveron esiasteita (esim. ”suostuntavero”; pysyvä tulo- ja omaisuusverolaki astui voimaan v. 1921). Vuosina 1860-1890 BKT kasvoi 2,2% vuodessa, ja valtionvelan suuruus oli tuona aikana luokkaa 9-15% BKT:sta, joten velan määrä kasvoi koko ajan (kuten velkarahajärjestelmässä väkisin käy). Pankkien ja muiden rahoituslaitosten luottovoluumi oli v. 1860 11 miljoonaa markkaa ja v. 1913 jo 1,6 miljardia markkaa (netistä kaivamieni tietojen mukaan). Suomen raha on siis vuodesta 1863 lähtien ollut osa juutalaista väkisin velkaannuttavaa, orjuuttavaa ja tuhoavaa velkarahajärjestelmää. Suomi on 153 vuotta ollut juutalaisten absoluuttinen orja. Joka kontrolloi velkaa (”rahaa”), kontrolloi kaikkea (jopa ohi lakien).

   • Jos jatkuvasta velanotosta luovutaan, raha loppuu yhteiskunnasta ja kaikki tuhoutuu. Jatkuva lisälainan ottaminen on järjestelmässämme pakko (järjestelmästä itsestään johtuen).■

    • MIKÄÄN MÄÄRÄ kulutusta TAI toisaalta säästöjä ja leikkauksia EI pelasta meitä tuholta tässä korolliseen velkaan perustuvassa huijaussysteemissä. Olemme aina lopulta saman ongelman äärellä: meillä ei ole tarpeeksi rahaa. Toki pärjäämme nyt luottokortteinemme ja pikavippeinemme, mutta mitä sitten, kun juutalainen kiristää hinnat niin ettei enää ole varaa ruokaan eikä puhtaaseen veteen?

    • Ennen jokaista palkan-, etuuden- tai eläkkeenmaksua ja ennen jokaista investointia on ensin otettava uutta velkaa. Mikään työ tai tuotanto ei luo järjestelmään sen arvoa vastaavaa määrää rahaa, vaan UUSI KOROLLINEN LAINA ainoastaan luo sen määrän verran sitä. Aina ensin on velka – sitten vasta KAIKKI muu. Jos rahaa ei käytetä (eli uutta lainaa ei oteta), kaikki pysähtyy: palkanmaksut, tuotanto jne.

    • Juutalaiselta lainattu korollinen velkaraha itsessään aiheuttaa ongelman! Se on kitkettävä juurineen pois Euroopasta – se on meidän ainoa pelastuksemme. Muuten emme koskaan hallitse itseämme: maanpuolustus- tai maahanmuuttopolitiikkaamme, hallitustamme, koulutusjärjestelmäämme tai YHTÄÄN MITÄÄN. Ainoa keino elämän jatkumiseksi Euroopassa ja Suomessa on irtaantua tästä riistojärjestelmästä, joka vie meiltä itsemääräämisoikeuden! Rahanluontimonopoli on saatava takaisin ITSENÄISELLE, VALTIOLLISELLE, VOITTOATAVOITTELEMATTOMALLE KESKUSPANKILLE, jolloin määräämme itse täysin kansallisen rahantarpeemme, pidämme inflaation kurissa ja nousemme lähelle täystyöllisyyttä!

    • Se jolla raha on (se joka rahan luo) laatii säännöt, ja se joka laatii säännöt, saa lopulta kaikki rahat. (Kaikki omaisuus ulosmitataan pilkkahintaan/ryöstetään perintöveroilla ym. kestämättömillä maksuilla ja ihmiset päätyvät orjatyövoimaksi juutalaisille. Verorahoillamme maksetaan sionistisille yksityispankeille lainojemme korkomenoja!)

    • • Kaikki talouskriisit ja sodat luodaan keinotekoisesti. Markkinoita ohjataan täysin kulloinkin haluttuun suuntaan eli ne eivät ole mikään ihmisen tahdosta riippumaton, itsenäinen entiteetti! Sisäpiiri so. juutalainen, kansainvälinen pankkimafia tietää etukäteen kaikki pörssikurssien muutokset ymv. sillä he omistavat pörssit, luottoluokittajat jne. – ja nekin ovat itsessään YRITYKSIÄ.

     • Uusi, pankista lainattu raha tehdään KIRJANPITOTEMPULLA TYHJÄSTÄ. Sitä ei ole siihen hetkeen asti ollut olemassa. Rahaa ei luoda mistään kulta- tai muustakaan reservistä, eikä pankki missään nimessä lainaa siellä jo olevia eli sinne asiakkaiden tallettamia rahoja, sillä niistä rahoista pankki maksaa talletuskorot asiakkailleen!

     • Toisen on hävittävä (-), jotta toinen voi voittaa (+). Molemmat (kaikki) eivät voi voittaa.

     Valtionvelkaamme lyhennämme sitten verovaroillamme, eli me olemme JUUTALAISTEN ORJATYÖVOIMAA DE FACTO.

     Toivottavasti jokainen ymmärtää jo pikkuhiljaa, kuka kaiken vääryyden ja sorron takana on.

     Tämä porukka on tunnetun maailmanhistorian suurin huijari-, väärentäjä-, murhaaja- ja rikollisjengi! Vasen-viher-liberaalimielensairaudesta kärsivien ihmisten takia koko olemassaolomme on aidosti uhattuna. Meidän vihollisentiteetti taistelee valheella ja petoksella, kääntäen kaikki omat hirmutekonsa meitä vastaan sekä vääristellen historian todellista kulkua. Materiaali- ja dokumenttitodisteiden loistaessa poissaolollaan, juutalainen maailmanvalta vetoaa ihmisiin koskettavilla mutta täysin sepitetyillä Hollywood-nyyhkytarinoilla, tekaistuilla TV-dokumenteilla, lehtijutuilla sekä erikoisjulkaisuilla, joissa jaksetaan aina rummuttaa Saksan ja saksalaisten pahuutta. Ottakaa ihmeessä selvää, mitä esim. JFK sanoi Hitleristä, Saksasta ja maailmaa johtavasta näkymättömästä eliitistä!

     • Harhauttaja kätyreineen pyrkii hajottamaan yhteiskuntamme sisäisiin ristiriitoihin ulkoapäin masinoidulla tuohoamiskoneistollaan, jolla on takanaan kaikki maailman raha poliitikkoineen, päättäjineen ja järjestöineen. Eurooppalaisten perinteisen vahva kansallistunto ja -mielisyys yritetään nujertaa syöttämällä tuholliseen »tasa-arvoon» tähtääviä SAIRAITA ideologioita, jotka murskaavat sen todellisen, luontaisen monimuotoisuuden kulttuureista ja kansoista. Liberalismia ja muita äärimmäisen VAHINGOLLISIA ajatuksia, kuten feminismiä, sponsoroidaan ja promotoidaan myöskin väsymättä, jotta saataisiin aikaiseksi ydinperheen tuho sekä naisten yleinen viha miehiä kohtaan. Se, mitä tarjotaan emansipaationa naisille ja seksuaalivähemmistöille, ei tähtää todellisuudessa mihinkään muuhun, kuin kulttuurimarxistisen agendan mukaisen eurooppalaisten tuhoamisprojektin toteutumiseen ja Paneuroopan eli homogeenisen, helposti hallittavan Euroopan liittovaltion luomiseen!

      Vielä kerran, KIITOS HIENOSTA ja ARVOKKAASTA tapahtumasta. On kiva tietää, ettei ole yksin, vaan maassamme on paljon samanmielistä, järkevää, päättäväistä porukkaa jotka ovat valmiita toimimaan!

      Erityisen hienoa oli se, että mukana oli paljon tyttöjäkin. Sekin tuo ehdottomasti uskottavuutta tapahtumille ja tälle koko ilmiölle, jossa ollaan kiinnostuneita asioista, jotka valemediat ja mädättäjät tahtovat lakaista “foliohattu”- ja “salaliittoteoria”-nimisiin roskakoreihin.

      Todellinen kansallismielisyys on itsensä kunnioittamista ja sitä kautta löytyvää kykyä kunnioittaa muitakin. Menneet sukupolvet, vanhempanne ja perinteiset, suomalaiset naiset ansaitsevat sanomattakin kunnioituksemme tässä luonnollisessa asioiden järjestyksessä, johon järkeen perustuva kansallissosialistinen maailmankatsomus nojaa.

      Jos joku teistä ei ole vielä lukenut Kansallisen Vastarinnan poliittista manifestia, niin lukekaa ihmeessä! Saatoitte tänään saada sen ihan printatussa muodossakin omiksenne.

      Koti, uskonto, isänmaa, perhe ja LUONTO!!!

 6. En ollut paikalla, mutta videoita seurasin eri lähteistä. Marssin keulilla ilmeisesti joku huudatti porukkaa megafonilla. Ääni oli uskomattoman vahva, mutta oliko se huudattajan oma vai käytettinkö jotain äänenmuuntajaa?

  • Meinas kuuroutua toinen korva 😀 olivat siinä mun vieressä :D, eipä se haittaa 😀 hieno tapahtuma oli

   • Itseäni ei haitannut siinä vieressä olla yhtään! Huusin kilpaa esihuutajan kanssa. Siinä joku muukin aivan vieressäni huusi perkeleen lujaa – niin kuin ylpeästi pitääkin! Kyllä jäi hyvä fiilis tapahtumasta pitkäksi aikaa. Vasurireppanat nollattiin totaalisesti taas kerran.

    Pakko vielä mainita, että on sangen kummallista ettei kuraturpien järjestäytyneitä rikollisliigoja edes harkita laittaa lakkautusuhan alle, mutta PVL:n kanssa sävel onkin sitten aivan toinen…

    No, se kenen leipää syöt, sen lauluja laulat. Ja se laulu, joka koko Euroopassa soi, on “Hava nagila”…

  • 150 m pitkää kolonnaa varten on pakko olla vahvistin; ja kannettavat kajuttimet olivat aika pieniä. Joten huudattajan on pakko huutaa täydellä voimalla, ja pienessä vahvistimessa kaikki säätimet on pakko pitää maksimissa. Lopulta pienistä kajuttimistä kuullaan vääristynyt ääni. Mutta ei hätiä mitiä! Me taas huusimme niin kovaa kuin vain on mahdollista. Olin havainnut mielenkiintoinen ilmiön: hyvin synkronoidun, kovan monen sadan tovereiden yhteisen huudon jälkeen kadulla oli täydellinen hiljaisuus! Se oli hieno kontrasti.

   Meikäläisen ääni ei vieläkään palautunut, josta olen ylpeä koska ääni meni totuuden julistamiseen! Missä muualla kuin PVL:n mielenosoituksessa voisin julistaa asian johon uskon? Sekin antaa erikoista sakraalista tunnetta, olla aatetovereiden keskuudessa.

   Jos en olisi mukana – saisin vielä yhden täysin harmaan, mitättömän päivän, josta parin päivän kuluessa ei jää mitään muistoja. Minähän menetin tolkuttomasti elämää, koska niistä tuhansista olemassaolon päivistä ei jää mitään muistoja. Mutta koska olin mukana – sain sellaisen dopamiiniannoksen, että unta ei tullut sitten pitkään, ja päivän 6.12.2017 muistan niin pitkään kun olen ihminen. Tämä on se IHMISEN OIKEA ELÄMÄ! Ei globalistien orjana olemassaolo, jota typerät sohvaperunat luulevat “elämäksi”, sohvalla istuen ja debilisaattorin kuvaruudusta katsoen hallitsevien keskitason parasiittien naurettavaa “hyvääitsenäisyyspäivää” rituaalia.

 7. “Kassoha sie. Tää asja on näi. Jos sie lähet juoksemaa, nii sie saat juossa Pohjalahel saakka. Kyl hää tulloo peräs, älä yhtää eppäile. Mut jos sie pysyt paikollais etkä lähe hitoilkaa, nii minkä hää tekköö? Et sie sovi hänen kansaa sammaa monttuu. Se on tään puolustussovan ratekia.”

  Erittäin hyvä kuvaus nyky Suomesta. Oligarkit ahdistaa minkä ehtii mutta isänmaalliset ovat tulleet jäädäkseen. Suomi on meidän ja tulevien sukupolvien. Aivan kuten se oli aikoinaan sotaveteraanien eikä kommunistien. Suomea puolustivat silloin miehet. Nyt uusi sukupolvi näyttää vakaumuksensa. Ja se pelottaa niitä jotka haluavat listaa Suomen ja sen kansan orjuuteen.

 8. Oli hieno marssi ja yllättäen poliisitkin tehtävänsä tasalla. Kukaan ei provosoitunut huuteluista, eikä paskalehdistö saanut vettä myllyyn. Itselläni ensimmäinen, mutta ei varmasti viimeinen marssi.kiitos kaikille osallistujille ja tietenkin järjestäjille.

 9. Kiitos järjestäjille hienosta marsissta ja hyvistä puheista. Kiva että niin moni tuli paikalle!

 10. Olipa hienoa kuulla, että eräässä puheessa mainittiin AKS! Kiitos paljon teille. Puolesta hengen, heimon ja maan.

 11. Hyvin meni marssit. Ääni vain alko pettämään, kun ei ole paljon kotona tullut huudettua…

 12. Hienosti kirjoitettu ja lainattu, Rokka! Onneksi vastustajanamme on melkoisen säälittävää porukkaa katutasolla. Mutta ne todelliset sionismin, mädätyksen ja mielenmyrkytyksen lonkerot yltävät jokaiseen instanssiin, virastoon, viranomaiseen, kouluun, yliopistoon, verottajaan, kelaan, työvoimatoimistoon, sosiaalitoimeen, armeijaan, tulliin, rajavartiostoon, mediaan jne.

  Ero EU:sta ja eurosta ovat välittömien toimintakeinojen listalla ensimmäisinä luonnollisesti. Silloin pääsemme eroon itsetuhosta ja mielisairaasta juutalaisuuden ikeestä: taistelusta “rasismia” vastaan, “anti-fasismista”, multikulttuurin ihannoimisesta, “pakolaisista” ynnä “pakolaiskiintiöistä”, velkaorjuudesta, henkisestä tyhjyydestä jne.

  Meidän ei tarvitse elättää muukalaisloisia ja rikollisia. Somaliongelma on tiedetty jo 30 vuotta. Vankilamme ovat myöskin tupaten täynnä ulkomaalaisia. Tilastot kyllä puhuvat karua kieltään kultuurimarxismin vaarallisuudesta. Faktat ovatkin suvaitsevaiston pahin vihollinen. Tällä hetkellä rahojamme haaskataan esim. ruandalaisen kansanmurhaajan tähtitieteellisiin oikeudenkäyntikuluihin, jotka sisältävät mm. Afrikan-matkoja täysihoitoineen ym. järjetöntä. Kaikille rikollisille palautus välittömästi vastaanottajan laskuun. Jos se ei sovi, niin saastasta eroon halvimmalla mahdollisella tavalla. Valkoisen eurooppalaisen lienee kannattamatonta mennä Lähi-itään tai Afrikkaan vaatimaan elatusta tai oikeutta, puhumattakaan uskonnon- tai sananvapaudesta. Suvakit eivät tietenkään näe tässä minkäänlaista ongelmaa. Mielestäni jokainen isänmaanvihollinen (sateenkaarisyöpäläiset, vasurit ymv.) voitaisiinkiin lähettää em. paikkoihin ottamaan vastaan globaalin rauhan & rakkauden sanomaa…

  Itse menisin vieläkin pidemmälle maahantunkeutujaongelman kanssa: JOKAINEN tänne kuulumaton parasiitti tulisi hävittää maastamme. Emme tarvitse yhtään loisivaa lasta, naista tai vanhustakaan. Omia ongelmia piisaa ilman import-roskaakin. Yhteistyö sivistyneiden eurooppalaisten kannsa on eri asia.

  • Me ollaan maapallon asukkeja joten älä syrji toisia, kukaan ei ole vihollinen.

   • Maapallolle kestävällä tavalla mahtuu 200…500 mln asukkeja. Kun nyt niitä on 8 miljardia ylitys on jo 16…40 kertainen. Taistelut resursseista ovat jatkuvia, ja agraarikysymys (l. kysymys maasta, kuka kuoppaa ketä) on ratkaistaan jatkuvasti. Kaikille ei riitä kaikkea, ja maapallon asukeista vain pieni määrä jää henkiin aivan kuten porot St.Mattew saarella.

    http://www.stuartmcmillen.com/comic/st-matthew-island/#page-1

    Rahan Valtiaat haluavat valkoisen rodun hävittämistä, ja villit värilliset siirtolaiset ovat oiva työkalu tässä kunniahimoisessa proektissa, maailman absoluuttisen herruuden saavuttamisessa, Profeeta Isaijan vision toteuttamisessa (luku 60).

Comments are closed.