Koti Artikkelit Vastarintaliike Virallinen video Tampereen marssilta julkaistu!

Virallinen video Tampereen marssilta julkaistu!

178

Pohjoismainen Vastarintaliike järjesti 21.10. Tampereella mielenosoituksen sananvapauden puolesta ja poliisin politisoitumista vastaan. Kimmokkeena tapahtumalle toimii Poliisihallituksen yritys kieltää järjestömme. Julkaisemme nyt virallisen videon marssilta! Videon alla päivityksiä, muiden kuvaamia filmejä sekä taustoittava artikkeli mielenosoituksen motiiveista.

Viimeinen päivitys 21.10. kello 22.00: Mielenosoituksen jälkeinen ilta on sujunut rauhallisesti ja loistavissa tunnelmissa. Kiitämme järjestötaustaan katsomatta kaikkia, jotka osallistuivat tänään historiallisen tärkeään kansallismieliseen tapahtumaan! Päivän aikana solmittiin lukuisia uusia tuttavuuksia.

Mielenosoituksesta on julkisuudessa levitetty muutamia valheita, jotka on hyvä oikaista heti. Marssin reittiä ei muutettu, vaan suunnittelimme alusta alkaen puheiden pitoa Tampereen oikeustalolla, sillä samassa paikassa tullaan ensi viikolla järjestämään Poliisihallituksen alulle panema Vastarintaliikkeen kielto-oikeudenkäynti.

Äärivasemmisto syytti myös mielenosoittajiamme “sivullisen pahoinpitelystä” varsinaisen tapahtuman jälkeen. Todellisuudessa kyse ei ollut “sivullisesta” vaan äärivasemmiston joukkoon kuuluneesta transseksuaalimiehestä (alla olevissa kuvissa mies, jolla on sininen takki, vaaleat pitkät hiukset sekä kassi kädessä), joka yritti käydä kameramieheemme käsiksi. Hänet jouduttiin häätämään maltillista voimaa käyttäen pois kameramiehen kimpusta.

Alla on myös Nordfront TV:n video mielenosoituksen jatkoilta. Kuten jo aiemmin kirjoitimme, kansallismielinen vaihtoehtomedia on tehnyt tänään esimerkillistä työtä marssiuutisoinnissa. Mediakriittinen Yle Watch kirjoitti omassa analyysissään:

“Striimistä päätellen kansallismieliset näyttivät hyvin rauhallisilta ja päättäväisiltä, koska eivät provosoituneet hysteeriseen kimitykseen. He ymmärsivät, etteivät nuo valtion subventoimat moraaliposeeraajat ole heidän oikeita vihollisiaan eivätkä siten edes vihollisen arvoisia.”


Päivitetty 16.15: Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen Nordfront TV:n ohella muun muassa Olli Heikkilä, Junes Lokka ja Tiina Wiik tekivät suorat videolähetykset paikalta. Streamit herättivät vilkasta keskustelua sosiaalisessa mediassa, ja monet Vastarintaliikkeeseen aiemmin penseästikin suhtautuneet kertoivat videoiden muuttaneen heidän käsitystään liikkeestä positiiviseen suuntaan!

Videot tulevat myös vaikeuttamaan huomattavasti Vastarintaliikkeen kieltoa ajavan Poliisihallituksen urakkaa. Lähetyksistä näkee, kuinka aktivistit pitävät päänsä kylminä äärivasemmiston mellakoidessa sekä paiskoessa paukkupommeja ja soihtuja. Videot todistavat oikeudellisen puolustuksemme pääargumentin: Vastarintaliike käyttää voimaa vain itsepuolustukseen eikä aloitteellinen väkivalta kuulu toimintaamme.

Vaikka äärivasemmisto oli etukäteen uhonnut “tappavansa fasismin” tänä viikonloppuna, eivät he lopulta uskaltaneet tehdä järjestelmällisiä hyökkäysyrityksiä mielenosoitustamme vastaan. Pienemmät iskut taltutettiin maltillisella voimalla. Päivän huvittavinta antia oli Lokan ja Wiikin videolla kohdan 3:06:35 jälkeen esiintyvä tappouhkaus, jonka äärivasemmisto esitti aktivistillemme Jesse Torniaiselle. Kommunistien kuolemanpartio päätti perääntyä, kun Torniainen lähti kävelemään heitä kohti.

Valtamedia on puhunut äärivasemmiston mellakoinnista tietysti passiivimuodossa, jotta lukijoille annettaisiin valheellinen mielikuva siitä, että Vastarintaliike olisi toiminut väkivaltaisesti Tampereella. Onneksi vaihtoehtomediat iskivät tänään täydellä totuuden voimalla takaisin!


Äärivasemmiston edustajat eivät habituksensa perusteella voittaneet geenilotossa.

Päivitetty 14.10: Tampereen mielenosoituksen virallinen osuus saatiin kunnialla päätökseen. Kyseessä oli Suomen sotienjälkeisen historian suurin kansallissosialistinen marssi – paikalla oli noin 400–500 henkeä! Suora videolähetys paikan päältä jatkuu toistaiseksi. Tulemme raportoimaan lisää tapahtumasta pitkin viikonloppua.

Marssi sujui ilman mainittavia välikohtauksia. Paikalla puheita pitivät Petri Nordman, Juhani Keränen, Janne Moilanen ja Johannes Murto. Puheet saivat loistavan vastaanoton yleisöltä! Alla muutamia kuvia mielenosoituksen eri vaiheista:

* * *

Poliisihallitus jätti tänä keväänä Pirkanmaan käräjäoikeuteen kanteen Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen lakkauttamiseksi Suomessa. Kuten kirjoitimme aiemmin, on poliisi siirtymässä lainvalvojan roolistaan yhä poliittisempaan suuntaan. Tämän todistaa myös kanteen sisältö, jonka nyt puramme yleisölle. Voit ladata kanteen kokonaisuudessaan TÄÄLTÄ!

Poliisihallituksen asiamiehenä ja kanteen allekirjoittajana toimii asianajaja Markku Fredman. Wikipedia kuvailee häntä seuraavasti: “Hänet tunnetaan ihmisoikeusjuristina ja vähemmistöjen oikeuksien puolustajana. Hän oli perustamassa Pakolaisneuvonta ry:tä ja oli sen ensimmäinen puheenjohtaja.” Ironista kyllä, Fredman on myös kirjoittanut pro gradunsa aiheesta “sananvapaus”, jota hän kieltokannetta ajaessaan pyrkii tuhoamaan parhaansa mukaan.

Vastarintaliikkeestä vastaajiksi mahdolliseen oikeudenkäyntiin on nimetty Antti Niemi, Antti Lehto, Otto Rutanen, Paavo Laitinen, Tomi Tiihonen ja Jesse Torniainen. Poliisihallitus haluaa lakkauttaa Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen sekä Pohjoinen Perinne -yhdistyksen. Perusteena on se, että Poliisihallituksen mukaan “Pohjoismainen vastarintaliike toimii olennaisesti vastoin lakia tai hyviä tapoja.”

Mitä tällä tarkalleen ottaen tarkoitetaan? Haastehakemus on 37 sivua pitkä ja se sisältää toimintamuotomme, jotka poliittinen poliisi katsoo joko “hyvien tapojen vastaiseksi” tai niin laittomiksi, että koko järjestö pitää lakkauttaa. Kuten tulette seuraavaksi huomaamaan, voi “hyvien tapojen vastaisuus” tarkoittaa käytännössä ihan mitä tahansa – vaarassa ovat siis käytännössä kaikki Suomen rekisteröidyt ja rekisteröitymättömät yhdistykset, jotka kritisoivat nykyisen hallituksen politiikkaa! “Hyviä tapoja” kommentoidaankin haastehakemuksessa seuraavasti:

“Oikeuskirjallisuudessa on todettu, että hyvien tapojen vastaisuutta ei voida laissa tarkasti määritellä, vaan se saa sisältönsä kunkin ajan oikeus- ja moraalikäsityksistä. […] Hyvän tavan vastaisena on jätetty rekisteröimättä yhdistyksiä, joiden nimi on ollut rasistinen.”

Mikäli yhdistyksen tarkoitus on siis ristiriidassa “kunkin ajan oikeus- ja moraalikäsitysten kanssa”, voidaan yhdistys lakkauttaa. Kuka määrittelee kunkin ajan moraalikäsitykset? Suomen hallitusko? Eikö poliittinen eliitti painota nykyään kaikkialla, että elämme “monikulttuurisessa ja moniarvoisessa yhteiskunnassa”, jossa mitään yhtenäisiä moraalikäsityksiä ei enää voi olla?

Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen nimi tuskin on kenenkään mielestä “rasistinen”, joten yllä oleva lainaus ei kosketa sikäli liikettä. Lisäksi järjestö ei ole rekisteröitynyt (eikä ole koskaan yrittänytkään rekisteröityä), vaikka lainauksessa puhutaan rekisteröimättä jättämisestä, ei lakkauttamisesta.

Nimenomaan jatkuva “hyvän tavan vastaisuuteen” viittaaminen tekee haastehakemuksesta poliittisen. “Hyvän tavan vastaisuuden” määritelmä ei ole koskaan objektiivinen, mutta tuomioistuimen käsittelyn kautta sille sorvataan yhteiskunnassa ja oikeudessa vastaisuudessa sovellettava normi.

Jos tuomioistuin pitää esimerkiksi “holokaustin” tarkempaa tutkimista hyvän tavan vastaisena, voi tätä käyttää järjestön lakkauttamisen perusteena, vaikkei holokaustirevisionismi Suomessa olekaan laitonta. Saman porsaanreiän avulla eliitti voi tulevaisuudessa kieltää minkä tahansa poliittisesti “epätoivottavan” ryhmän, vaikka järjestön toiminta olisikin laillista!

 

Vastarintaliike ei ole “rasistinen” järjestö, eikä maanpuolustus ole rikos

Kanteessa huomioidaan myös “rotusyrjintälait”, joita Poliisihallitus pyrkii käyttämään lyömäaseena maahanmuuttokriittisiä kansalaisjärjestöjä vastaan.

“Lain tasoisena on voimaansaatettu YK:n kansalaisoikeuksia ja poliittisia oikeuksia koskeva yleissopimus (SopS 8/1976). Sen säännöksistä asian kannalta oleellisin on 20 artikla 2 kappale, jonka mukaan kaikki kansallisen, rotu- tai uskonnollisen vihan puoltaminen, joka merkitsee yllytystä syrjintään, vihollisuuksiin tai väkivaltaan, on kiellettävä lailla.

Asiassa tulee sovellettavaksi myös Suomessa eduskunnan hyväksymänä voimaansaatettu kaikkinaisen rotusyrjinnän poistamista koskeva yleissopimus (SopS 37/1970).”

On mielenkiintoista, ettei pykäliä ole koskaan sovellettu esimerkiksi niin sanottuun työelämän positiiviseen syrjintään, joka on valkoisiin kohdistuvaa rotusyrjintää! “Oikeusjärjestelmän” mukaan syrjintä on “positiivista” kohdistuessaan valkoisiin ja “negatiivista” kohdistuessaan ei-valkoisiin.

Poliittinen poliisi kuvailee järjestöä seuraavilla tavoilla:

Pohjoismaisen vastarintaliikkeen tarkoitus

Pohjoismaisen vastarintaliikkeen (PVL) tarkoitus ilmenee sen verkkosivuilla vastarinta.com julkaistuista kannanotoista. Ohjelmallisissa tavoitteissaan PVL toteaa olevansa aggressiivisen politiikan kannalla: se ‘ottaa etäisyyttä porvarilliseen yhteiskuntaan’ ja ‘aikoo suojella suomalaisia korruptoituneen hallituksen epäoikeudenmukaisuudelta’.

Se aikoo vakiinnuttaa kansallisen hallituksen ‘kompromissittoman poliittisen taistelun avulla’ ja ‘palauttaa perinteisen ja autoritaarisemman yhteiskuntajärjestyksen’. EU:sta halutaan eroon vaikka sen toteuttamiseksi ‘sota osoittautuu välttämättömäksi’.”

Poliisihallituksen mukaan on siis ilmeisesti paheksuttavaa tai väärin ottaa etäisyyttä “porvarilliseen yhteiskuntaan” tai suojella suomalaisia korruptoituneen hallituksen epäoikeudenmukaisuudelta. Mikä mielipiteissämme on tarkalleen ottaen väärää tai laitonta?

Kohdan viimeinen lause taas on mielenkiintoinen – ja täysin tahallinen – valhe, sillä siinä vedotaan sivustollamme olevaan “Tavoitteistamme lyhyesti” -artikkeliin. Viitatussa kohdassa puhutaan puolustautumisesta, mikäli Euroopan unioni uhkaisi sotilaallisella väliintulolla liittovaltiosta eronnutta maata. Yrittääkö Poliisihallitus kertoa kansalaisille, etteivät vapaat maat saa puolustaa itseään, mikäli niitä vastaan hyökätään? Mitä varten meillä on sitten puolustusvoimat? Onko EU:lla Poliisihallituksen mukaan erityinen oikeus julistaa sotia itsenäisyyttä vaalivia valtioita vastaan? Viitattu tekstikohta menee kokonaisuudessaan seuraavasti:

6. Euroopan unionista vetäytyminen

Vapaan Suomen hallituksen tulee välittömästi erota Euroopan unionista. Mikäli Brysselin lahjotut vallanpitäjät eivät tätä hyväksy ja mikäli he sen vuoksi uhkaavat sotilaallisella väliintulolla, on vapaan Suomen puolustettava itseään kaikin mahdollisin keinoin. Jos tuleva sota osoittautuu välttämättömäksi pohjoisen vapautemme suojelussa, olkoon sitten niin, sillä vain se, joka on valmis suuriin uhrauksiin, on kykenevä puolustamaan vapauttaan.”

Miksi Poliisihallituksella on tarve vääristellä tekstejä eli valehdella kansalle? Mitä poliisi uskoo saavuttavansa, kun se valehtelee EU-vastaisten ryhmien toiminnasta? Onko EU-liittovaltio poliisille objektiivisuutta ja totuutta tärkeämpi arvo? Jokainen nimittäin ymmärtää, että artikkelissamme puhutaan puolustautumisesta hyökkääjää vastaan, ei sodan aloittamisesta.

 

Rotu ja parlamentarismi

Vastamedia-julkaisun esittelytekstistäkin on poimittu osia haasteeseen. Poliisihallituksen mukaan seuraava sitaatti sisältää materiaalia, jonka vuoksi Vastarintaliike on kiellettävä:

“Kun ‘demokratia’-käsitteen ennakko-oletuksia aletaan eritellä, huomataan pian, että se on käytännössä kuollut kirjain. […] Minne katosi kansanvalta? […] Pohjoinen Perinne ry päätti julkaista tämän vapaaehtoislahjoituksin kustannetun Vastamedia-julkaisun yhteistyössä riippumattomien kansalaismediojen kanssa. […] EU on tehnyt selväksi, että parlamentaarisesti me emme voi estää katastrofin syntyä. On turvauduttava siis muihin valistuksen ja kansalaisvaikuttamisen keinoihin.

Lihavointi on Kansallisen Vastarinnan tekemä. Mikä lainatussa tekstissä on väärin, “hyvin tapojen vastaista” tai laitonta? Mitä väärää on ulkoparlamentaarisessa valistamisessa ja kansalaisvaikuttamisessa? Onko ongelma nimenomaan se, ettei järjestö Suomessa toistaiseksi ota osaa puoluetoimintaan? (Ruotsissa Vastarintaliike on perustanut oman puolueen.)

Onko väärin todeta, ettei nykyinen “demokratia” ole muuta kuin lumetta? Onko väärin kysyä, mihin katosi kansanvalta? Ovatko kysymykset poliisin mielestä niin vaarallisia, että niiden esittäminen on kiellettävä? Eikö poliisi juuri omalla poliittisella sensuurillaan todista, että “demokratia” ja avoin kansalaiskeskustelu ovat enää pelkkää lumetta?

Myös rotuerojen tunnustaminen vaikuttaa olevan Poliisihallitukselle ongelma:

“Yhteistä eri teksteille on rotuoppien korostaminen ja muukalaisten, erityisesti muunrotuisiksi kutsuttujen muodostama uhka pohjoismaisille yhteiskunnille. Yhdistys kertoo tavoitteekseen muunrotuisten karkottamisen.”

“Rotuopin” eli rotuerojen tunnustaminen perustuu yksinkertaisesti biologiaan. Kansallisessa Vastarinnassa on julkaistu useita artikkeleita, joissa aihetta käydään tarkemmin läpi (1, 2, 3). Lisäksi Kadulle.com-kaupassamme myydään suomennettua David Duken Olipa kerran Eurooppa -kirjaa, jossa rotueroista kerrotaan hyvinkin yksityiskohtaisesti. Kaikissa teksteissä sekä Duken kirjassa on laajat lähdelistat merkittyinä mukaan. Poliisihallitusta ei kuitenkaan kiinnosta argumenttimme vaan se, että nykyinen hallitus pitää rotueroista puhumista tabuna.

Kun Vastarintaliike puhuu rotueroista, emme koskaan luokittele eri rotuja “paremmuus-” tai “arvojärjestykseen”. Rotujenväliset perinnölliset erot ovat kuitenkin tosiasia, jota ei voi kiistää. Siksi Poliisihallitus ei ole yrittänytkään kumota argumenttejamme. Euroopassa on jo alueita, joissa kantaväestö on jäänyt vähemmistöksi. Onko Poliisihallituksen mukaan väärin, ettemme tahdo samaa kohtaloa Suomelle? Mielestämme kaikilla maailman kansoilla tulee olla oikeus omaan alueeseensa – myös valkoisilla kansoilla.

Kanteessa myös ilmoitetaan todellisen demokratian tavoittelun olevan väärin. Onko Poliisihallituksen mukaan väärin vaatia itsenäisyyttä takaisin globaalilta eliitiltä? Edustaako Poliisihallitus Suomen kansaa vai globaalia eliittiä?

“Yhdistys kertoo taistelevansa globaaliksi sionistiseksi eliitiksi kutsumaansa ihmisjoukkoa vastaan. Tavoitteena on kansallissosialistinen pohjoismainen valtio, jonka kansalaisuus perustuisi rodullisiin edellytyksiin ja kansalaisuus voitaisiin riistää henkilöiltä, joiden intressit käyvät vastoin Pohjolan etuja. Länsimainen demokratia nähdään symbolina kaikelle, mitä vastaan järjestö haluaa taistella. […] Laki kiihotuksesta kansanryhmää vastaan korvattaisiin laeilla kansalle vihamielisestä ja kumouksellisesta propagandasta ja toiminnasta.”

Vastarintaliikkeen tavoitteena on kansallissosialistinen Pohjola, jossa pohjoiseurooppalaisilla on oma alueensa, jossa voimme elää ilman vaaraa rodullisesta itsemurhasta. Tämä on Poliisihallituksen mukaan väärin. “Länsimainen demokratia” -termillä tarkoitamme järjestelmää, jossa “demokratia” on pelkkää silmänlumetta.

Poliittisen ohjelmamme neljännessä osassa käydään läpi näkemyksemme sekä nykyisestä että tavoittelemastamme demokratiasta. Vastarintaliike ei kannata mielivaltaista diktatuuria. Valtaa jaettaisiin yhteispohjoismaalaiselle parlamentille ja senaatille, minkä lisäksi erityisen tärkeistä laeista päätettäessä sovellettaisiin kansanäänestyksiä. Vastustamme vallan periytymistä suvussa, ja kannatamme meritokratiaa eli sitä, että vastuu ja valta jaetaan kykyjen perusteella.

Tahdommekin palauttaa sanalle demokratia sen alkuperäisen ja oikeutetun merkityksen. Mikä tässä siis tarkalleen ottaen on väärää? Ilmoittaako Poliisihallitus siis vastustavansa kansanvaltaa ja puolustavansa globalistista harvainvaltaa?

 

Nykyinen valtamedia on Poliisihallituksen mielestä pyhä

Mediatoimintaa kanteessa käsitellään näin: “Sekä ulkomaiset että kotimaiset kansaa kohtaan vihamielisesti toimivat mediat tultaisiin kieltämään.” Poliisihallituksen mukaan “kansaa kohtaan vihamielisesti toimivien” mediojen vastustaminen on siis “hyvien tapojen vastaista” tai jopa rikos.

Lähdeviitteeksi tulkintaan on lisätty poliittisen manifestimme viides osa. Manifestissa käydään läpi tulevat medialait ranskalaisilla viivoilla:

– Säätää lait kansalle vihamielisestä propagandasta. Se mahdollistaa valtion pakkolunastamaan median, joka on toiminut kansalle vihamielisellä tavalla.
– Takaa, että ainoastaan Pohjoismaiden kansalaiset saavat omistaa Pohjolan mediaa.
– Kieltää ulkomailta käsin toimivat, Pohjolassa kansalle vihamielistä propagandaa levittävät mediayhtiöt.
– Varmistaa mediaväen kelpoisuuden. Kansalle vihamielisen propagandan levittämiseen osallistuneet toimittajat tullaan irtisanomaan, ja heidän kohdallaan tehdään huolellinen selvitys ennen kuin heidän annetaan valtion suostumuksella palata journalismin pariin.
– Toimittaa oikeuden eteen ne, jotka ovat olleet erityisen aktiivisia kansalle vihamielisen propagandan levittämisessä. Yhteiskunta tulee voimaan paremmin, kun nämä henkilöt eristetään kansasta.
– Jakaa osan pakkolunastetusta mediasta osuuskunnille ja yhdistyksille. Se takaa valtiollisen tuen avulla median monimuotoisuuden.
– Muokkaa median omistussuhteita niin, että suurimman osan pohjoismaista mediaa omistaa valtio eli kansa. Valtiollinen media valjastetaan palvelemaan kansaa. Kaupalliset mediat saavat kyllä toimintavapauden, mutta ne eivät saa levittää kansalle vihamielistä tai kansaa rappeuttavaa propagandaa.
– Näkee, että avoimuusperiaatteen tulee koskea myös mediaa. Tästä poikkeuksena on lähdesuoja. Jokaisella kansalaisella on lupa tutkia, ketkä median omistavat.

Kieltokanteessa otetaan eri kohdissa kantaa erilaisiin “syrjintä- ja vihapuhelakeihin”, joilla perustellaan, miksi Vastarintaliike tulisi kieltää. Toisaalta Poliisihallitus kertoo suoraan tahtovansa vaalia “kansaa kohtaan vihamielisesti toimivien” mediojen olemassaoloa. Eikö tämä ole kieroutunutta?

“Yhdistys katsoo, että ihminen on osa luontoa, ja ihmislajin monimuotoisuutta on varjeltava. Monikulttuurisuusideologia nähdään kansanmurhan aatteena, joka on täydellinen vastakohta todelliselle biologiselle monimuotoisuudelle.

‘Tahdomme edistää vapaiden kansojen maailmaa, jossa rodut elävät toisistaan erillään kyeten silti yhteistyöhön.'”

Tarkoittaako yllä oleva lainaus sitä, ettei ihmislajin monimuotoisuutta tulisi varjella? Lainauksena tekstiin on otettu osa poliittisen manifestimme kuudennesta osasta. Onko Poliisihallitus todella sitä mieltä, että on väärin tahtoa edistää maailmaa, jossa rodut elävät omilla alueillaan mutta jossa ne kykenevät silti yhteistyöhön?

Onko rotujen sekoittaminen avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikan avulla poliisille niin tärkeä tavoite, että sen nimissä voidaan kajota suomalaisten sanan- ja järjestäytymisenvapauteen?

 

Oikeudenmukaisten työmarkkinoiden kannattaminen sekä valkoisten kansanmurhan vastustaminen ovat “väärin”

Myös työntekijöiden oikeuksien vaaliminen vaikuttaa olevan väärin hakemuksen mukaan. Suomen Poliisihallitus kokee siis tarpeelliseksi määritellä jopa sen, millaisia työpoliittisia kannanottoja kansalaisjärjestöillä on lupa tehdä.

Yhdistys ei hyväksy vapaata ammattiyhdistystoimintaa.

‘Pohjoismainen Vastarintaliike:

Takaa laeilla oikeudet ja velvollisuudet sekä työntekijöille että työnantajille sen sijaan, että erilaiset omaan alaansa erikoistuneet neuvottelijat ja työnantajajärjestöt päättäisivät yksilöllisistä ehdoista.

Perustaa viranomaisen, jonka tehtävä on varmistaa, että yhteistyö työntekijöiden ja työnantajan välillä toimii. Viranomainen myös valvoisi kummankin osapuolen oikeuksien ja velvollisuuksien toteutumista ja jakoa.'”

Poliisihallitus lainaa manifestimme seitsemättä osaa. Onko väärin taata yrittäjille sekä palkansaajille tietyt oikeudet ja velvollisuudet ilman, että päätöksenteossa on mukana turhia välikäsiä? Onko väärin perustaa viranomainen varmistamaan, että yhteistyö työmarkkinaosapuolten välillä toimii?

“Järjestö julistaa tulevansa sekä säätämään lait kansalle vihamielisen propagandan levittämisestä että tekemään pohjoismaalaisten kansanmurhan organisoinnista laitonta. Tähän lukeutuisi myös, että joukkomaahanmuuttoon, rodunsekoitukseen ja kansanmurhaa muilla keinoin aktiivisesti vaikuttavat järjestöt ja yhdistykset tullaan kieltämään.”

Kyllä, aiomme kieltää pohjoismaalaisten kansanmurhan organisoinnin. Ilmeisesti Suomen Poliisihallitus kuitenkin kannattaa valkoisten kansanmurhaa, koska se yrittää käyttää julkilausumaamme meitä vastaan. Miksi Poliisihallitus tahtoo murhata Suomen kansan?

“Samoin aiottaisiin perustaa törkeitä maanpetturuustapauksia käsittelevä kansantuomioistuin, joka käsittelisi rikoksia henkilöiltä, jotka vaikuttavat nykyiseen kansanmurhaan, myös valta-asemansa ja päätäntävaltansa kautta. Tämä koskisi myös niitä, jotka tulevaisuudessa syyllistyvät samankaltaisiin rikoksiin. Mikäli tuomioistuin langettaisi henkilölle rangaistuksen ja arvioisi, ettei tämä kykene kunnostautumaan, menettäisi kyseinen henkilö myös kansalaisuutensa.”

Poliisihallitus lienee unohtanut, että maanpetos on kiellettyä myös nykyään. Lakia ei tosin sovelleta käytännössä koskaan, vaikka tarvetta olisi. Maksimirangaistus törkeästä maanpetoksesta on elinkautinen vankeusrangaistus. Rikoksesta tekee törkeän seuraavat seikat:

– aiheutetaan vaara valtakunnan tai sen osan joutumisesta vieraan vallan alaiseksi taikka
– muutoin aiheutetaan Suomelle erityisen suurta vahinkoa

 

Kansallissosialisteilla ei ole sananvapauden suojaa eikä totuuden kertominen ole aina “hyvien tapojen mukaista”

Poliisihallitus ilmoittaa kanteessa myös suoraan, ettei kansallissosialisteilla tulisi olla sanan- ja yhdistymisvapautta. Viranomaiset tahtovat siis määritellä, kenellä on oikeus ylipäätään osallistua Suomessa yhteiskunnalliseen keskusteluun.

PVL kansallissosialistisine ohjelmineen ja siihen liittyvine vihapuheineen ei nauti sananvapauden suojaa eikä tuollaiseen aatteeseen nojaava voi vedota tehokkaasti myöskään yhdistymisvapauteensa.

Kysymys on näiden oikeuksien väärinkäytöstä eikä tällaiseen toimintaan tule oikeusjärjestyksessä ja varsinkaan julkisen vallan toimesta suhtautua neutraalisti tai hyväksyvästi.”

Poliisihallitus on palkannut hiljattain kymmeniä viranomaisia tutkimaan Internetissä ilmenevää maahanmuuttokriittistä “vihapuhetta”. Ei siis ole yllättävää, että nyt he myöntävät suoraan, ettei heidän mielestään kaikilla suomalaisilla ole oikeutta sananvapauteen. Vain vapaata maahanmuuttoa kannattavilla monikulttuurisuuskiihkoilijoilla on poliisin mielestä oikeus puhua julkisesti.

Hieman myöhemmin sama aihe jatkuukin:

“Verkkosivuilla julkaistavat artikkelit käsittelevät sekä yhteiskunnallisia että arkipäivän asioita kansallissosialistisesta näkökulmasta. […] Artikkelit pyritään kirjoittamaan siten, että rikosepäilyihin ei syntyisi aihetta yksittäisen tekstin pohjalta.

Yhteiskunnallisista ja arkisista asioista ei siis saisi kirjoittaa kuin poliisin hyväksymästä poliittisesta näkökulmasta. Koska kansallissosialistit eivät poliisin mukaan nauti sananvapauden suojaa, ei mistään asioista saisi kirjoittaa kansallissosialistisesta näkökulmasta. Vaikkeivät tekstit riko lakia, on aiheista kirjoittaminen silti väärin, minkä vuoksi tekstejä julkaisevat järjestöt on poliisin mielestä tuhottava tuomioistuimessa.

Liikkeen “hyvän tavan vastaista toimintaa” Poliisihallitus kuvailee seuraavasti:

“Tulostettavaksi tarjotussa julisteessaan liike toteaa tavoitteekseen ‘rakentaa Suomeen kansallismielinen rinnakkaisyhteiskunta, joka pystyy lopulta korvaamaan itsenäisyytemme myyneen hallituksen’. […] Vastarinta.com sivustolla julkaistiin 3.8.2016 Helsingissä järjestettyyn islaminvastaiseen mielenosoitukseen liittyvä kuva, jossa julistekyltin kuvassa ovat ministerit Soini, Sipilä ja Stubb ja jossa hallitusta nimitetään maanpettureiksi, Suomen tuhoajiksi ja kansanvihollisiksi.”

“Rasisminvastaisen viikon tiimoilla liike viettää valkoisen kansamurhan vastaista viikkoa…”

Kritisoidaan myös turvapaikka- ja halpatyövoimabisneksen yhdistäneitä yrityksiä…”

“Holokaustin kyseenalaistaminen, fasistien ihannointi…”

“Vähintäänkin hyvän tavan vastaisena voidaan pitää myös Hitlerin Saksan fasistien ihannointia ja puolustamista sekä holokaustin kyseenalaistamista. Esimerkkejä tällaisista artikkeleista vastarinta.com sivustolla:

Suomen tunnetuin ’holokaustiselviytyjä’ Nena Kafka on valehtelija!‘ Artikkelissa on kuva kahdesta banderollista, jotka kerrotaan kuvatun Tampereella, tekstinä ‘Holokausti on valhe’.

Dresden – todellinen holokausti

‘Holokaustikuvasta paljastui huijaus’

‘Hitlerin syntymäpäivän aktivismia Helsingissä’

‘Marttyyri Horst Wesselin haastattelu'”

Vaikka siis holokaustin kiistäminen ei Suomessa ole erikseen säädetty rangaistavaksi, kyseinen toiminta on selvästi hyvän tavan vastaista.

“Kansallisen Vastarinnan sivustolla Helsingin asema-aukiolla 16.9.2016 tapahtuneen törkeän pahoinpitelyn (ks. todiste 40) jälkeen julkaistuissa artikkeleissa ylistettiin törkeästä pahoinpitelystä sittemmin tuomittua Jesse Torniaista (‘pidetty, luotettu ja arvostettu’).”

“Hyvän tavan vastaisena voidaan pitää tämän pahoinpidellyn sivullisen uhrin ja tämän oikeudessa todistajana kuullun ystävän mustamaalaamista.”

Vaikka kerrottaessa kuolleesta henkilöstä sinänsä oikeita tietoja ei kunnianloukkauksen tunnusmerkistö välttämättä täyty, ei tällaista häpäisytarkoituksessa tehtyä toimintaa voida kuitenkaan pitää hyvän tavan mukaisena.

Eräässä toisessa kohdassa haastetta väitetään Vastarintaliikkeen pyrkivän aseelliseen vallankumoukseen ja näin syyllistyvän valtiopetokseen tai ainakin toiminnan olevan hyvin lähellä sitä. Myöhemmin esimerkiksi “hyvän tavan vastaisesta toiminnasta” on poimittu sivuiltamme sitaatti, jossa julistamme tavoitteeksemme rakentaa rinnakkaisyhteiskunta, joka korvaa nykyisen hallituksen. Ilmeisesti Poliisihallituksessa on vaikeuksia päättää, mistä he liikettä tarkalleen ottaen syyttäisivät.

“Hyvän tavan vastaiseksi toiminnaksi” lasketaan myös uutiskuva, jossa eräässä maahanmuuttovastaisessa mielenosoituksessa – joka ei ollut Vastarintaliikkeen järjestämä – yksi osallistuja pitää kylttiä, jossa todetaan hallituksen edustajien olevan maanpettureita. Kyltin pitäjä ei ollut Vastarintaliikkeen jäsen, vaan satunnainen osallistuja.

Poliisihallituksen mukaan poliittisista tapahtumista uutisoitaessa ei siis saisi julkaista kantaaottavia valokuvia, ellei poliisi ole hyväksynyt ensin valokuvan sisältöä. Haikaileeko Seppo Kolehmainen takaisin Neuvostoliiton aikoihin?

 

Poliisihallituksen listaamien artikkeleiden sisällön erittely

Myös perinteinen kansanmurhan vastainen viikkomme on nyt julistettu “hyvän tavan vastaiseksi”; emme poliisin mukaan saisi kertoa tilastoihin perustuvaa faktatietoa valkoisiin kohdistuvasta rotuväkivallasta.

Ja kyllä, kritisoimme myös yhtiöitä, jotka ovat yhdistäneet turvapaikka- ja halpatyövoimabisneksen. Kyllä, pidämme moraalittomana sitä, että satojentuhansien suomalaisten ollessa työttöminä päättävät jotkut rikastua veronmaksajien kustannuksella ylläpitämällä vastaanottokeskuksia sekä palkkaamalla näistä työntekijöitä suomalaisten ohi. Emme tosin tienneet, että Poliisihallituksen mukaan mielipiteemme on “hyvin tapojen vastainen” tai jopa laiton.

Paheksuttavaa on myös “fasistien ihannointi” eli käytännössä Paavo Susitaipaleen ja Elias Simojoen kaltaisten suomalaisten kansallissankareiden muistaminen. Lisäksi Nena Kafka -artikkelimme on poliisin mielestä “hyvien tapojen vastainen”. Nykyään Suomessa asuva juutalainen Kafka on väittänyt olleensa toisen maailmansodan aikana “kaasukammiossa” Flossenbürgin keskitysleirillä. Flossenbürg ei kuitenkaan minkään valtavirtaisen lähteen mukaan ollut “kuolemanleiri” eikä sisältänyt kaasukammiota.

On siis täysin oikeutettua todeta, että Nena Kafka on valehdellut kaasukammiotarinansa. Poliisihallituksen mukaan Kafkalla on kuitenkin ilmeisesti oikeus valehdella, mutta meillä ei ole oikeutta oikaista valhetta!

Dresden-artikkelimme on poliisin mielestä hyvän tavan vastainen, koska “holokaustia vähätellään ja annetaan ymmärtää Dresdenin pommitusten olleen sitä suurempi rikos”. Liittoutuneiden suorittamasta satojentuhansien siviilien kansanmurhasta ei siis saisi kirjoittaa, koska “holokausti” on kaikista maailman rikoksista suurin ja se mitätöi valkoisten kärsimykset.

Myös holokaustikuvasta paljastuneesta huijauksesta uutisoiminen, Hitlerin syntymäpäiväaktivismi sekä Horst Wesselin haastattelun uudelleen julkaiseminen ovat “hyvän tavan vastaista toimintaa”, koska ilmeisesti “holokausti” on poliisin mukaan kiistämätön totuus, jota ei saisi tutkia, vaikkei tutkiminen Suomessa varsinaisesti olekaan laitonta.

Kun uutisointi asema-aukion tapahtumista oli vauhdikkaimmillaan, mustamaalattiin liikkeen aktivistia Jesse Torniaista kaikissa suurissa medioissa viikkotolkulla. Samoihin aikoihin Kansalliseen Vastarintaan kirjoitettiin artikkeli, jossa Torniaista kuvailtiin pidetyksi ja luotettavaksi aktivistiksi. Haasteen mukaan tämä on “hyvän tavan vastaista” – ihmisestä ei siis saa kertoa omaa näkemystänsä, mikäli se on “yleisen mielipiteen” (eli valtamedian) vastainen!

Emme saisi puolustaa aktivistiamme, mikäli valtamedia on leimannut hänestä ei-toivotun kansalaisen! Lisäksi Kadulle.comissa myytävää vankitukipaitaa paheksutaan, koska sitä on markkinoitu tapauksen yhteydessä. Vankien tukeminen on siis kiellettyä, mikäli vangit ovat poliittisesti “väärää” mieltä.

Poliisin mukaan toimimme myös “hyvän tavan vastaisesti” julkaisemalla Jimi Karttusen ja hänen ystävänsä Joona Hartikaisen rikoksista tietoja, jotka ovat kaikkien saatavilla julkisista lähteistä. Poliisihallituksen mukaan toimimme rangaistavasti, kun emme myötäilleet valtamedian valheellisia väitteitä siitä, että Karttunen oli “herkkä runopoika”.

 

Rikollista toimintaa?

Kanteessa väitetään myös liikkeen materiaalin olevan laitonta. Emme kuitenkaan ole koskaan saaneet yhtäkään tuomiota materiaalistamme. Toisin sanoen Poliisihallitus valehtelee jälleen.

Listattuina “rikoksista” on myös joitakin liikkeen olemassaolon aikana tapahtuneita tappeluita. Listaan kuuluu vuonna 2011 Oulussa spontaanisti syntynyt nujakka, josta löytyy lainvoimainen sakkotuomio; kaksi vasemmistolaisten omissa tapahtumissa tapahtunutta tappelua (joissa toisessa myös vasemmistolaisille on annettu tuomioita ja jotka eivät millään tavalla liittyneet Vastarintaliikkeen viralliseen toimintaan); yksi baaritappelu, jossa on ollut mukana liikkeen jäsen (mutta jolla ei ole mitään tekemistä liikkeen toiminnan kanssa); sekä kolme muuta Vastarintaliikkeen tapahtumassa sattunutta nujakkaa, joista ei ole olemassa lainvoimaisia tuomioita ja joista yhdestä ei ole edes koskaan kuulusteltu yhtäkään liikkeen aktivistia.

Lisäksi listalla mainitaan Porissa 2014 tapahtunut vapputempaus, jossa aktivistit levittivät banderollin ja sytyttivät savuja. Haasteessa valehdellaan, että tempauksessa käytettyjä savuja olisi heitetty yleisön joukkoon. Poliisihallitus myös valehtelee tempaukseen osallistuneilla olleen teräaseita (monikko) mukana. Todellisuudessa yhdellä henkilöllä oli taskussaan avaimenperä, jossa oli parisenttinen terä.

Liike järjestää Suomessa päivittäin toimintaa, mutta Poliisihallitus löysi kuuden vuoden ajalta vain seitsemän moitittavaa välikohtausta. Liikkeen toimintaa haasteessa kuvaillaan muun muassa seuraavasti:

“PVL:n julkikirjoitettu tarkoitus osoittaa, että sen levittämä propaganda ja sen kokoontumiset, joissa on toistuvasti ilmennyt väkivaltaisuutta ja järjestyshäiriöitä, ovat olennainen syy koko yhdistyksen olemassaololle. Näyttää siltä, että paljon muuta toimintaa yhdistyksellä ei olekaan.”

Voitte lukea esimerkiksi viime vuoden toimintakertomuksemme TÄÄLTÄ ja pohtia, pitääkö väite lainkaan paikkaansa.

Mikäli Vastarintaliike kiellettäisiin, tulee kyseessä olemaan tärkeä ennakkotapaus. Mikä tahansa poliittinen oppositiojärjestö voidaan tuomita “hyvän tavan vastaiseksi”, koska oppositiotoiminta tarkoittaa automaattisesti vallitsevan järjestyksen vastustamista. Sanan- ja kokoontumisvapaus voidaan saman tekosyyn varjolla riistää yhä useammalta ryhmältä.

Kun poliisi ilmoittaa, että valkoisten kansanmurhan vastustaminen on väärin, ei tämä ole pelkästään poliittisesti motivoitunutta ahdistelua – poliisi itse osallistuu valkoisten kansanmurhaan vainoamalla valkoisten etua ajavia järjestöjä.

Korruptio on täydellistä, kun poliisin mukaan valehteleminen on vähemmän paheksuttavaa kuin valehtelemisesta huomauttaminen. Elämme yhteiskunnassa, jossa Nena Kafkan kaltaisille valehtelijoille yritetään rakentaa kritiikkisuojaa poliittisen korrektiuden nimissä.

Poliisin mukaan Vastarintaliike toimii lain ja hyvien tapojen vastaisesti, koska tahdomme suojella Suomea ja suomalaista kansaa niin väestöllisiltä kuin sotilaallisilta hyökkäyksiltä. Mitä tämä kertoo poliisin suhteesta Suomen kansaan?

 

Vastarintaliike

178 KOMMENTIT

 1. Nyt oli aivan liian aikaisin hieno tapahtumanne. Kauempaa tulevat eivät jaksa työviikon jälkeen herätä kukonlaulun aikaan. Eli emme päässeet paikalle – valitettavasti.

  Toivottavasti on lähiaikoina muuta toimintaa, esim. uudenvuodenmarssi, niin pyrimme taas paikalle.

   • Emme asu Helsingissä. Melkoisia idiootteja tännekin kirjoittelee. Enpä olisi uskonut.

    Voitte tulla esittämään nuo kommentit minulle 6.12.2017 face-to-face. Voipo olla ettei ole hampaita hirveästi jäljellä sen jälkeen.

    Sovitaanko treffit siihen johonkin ennen marssin alkua? Voin niitata teidät kaikki sairaalaan, ei ole nyt siitä kiinni.

    • Ha! Itse lähdin jo edellisenä päivänä matkaan eli matka-ajan pidennystä tarvittiin. Apropoo, pakkasin mukaan silavassa paistettuja räätiköitä tuoheen, pistin konttiin myös ¼ kapallisen kokkelipiimää ja ½ kannullista sahtia. Veljeni tekemää ja aikamoisen tujakkaa myös, sano! Ennen matkaa laitoin kenkiin uudet heinät. A vot, pitää huopikkaat jalat lämpöisinä kelissä kuin kelissä.

     Turha on teidän kaupunkilaisten itkeä. Itse lähdin suoraan nukkumatta erotushommista ja aion palata samoin silmin suoraan takaisin töitä jatkamaan. On aidan laittamista ja muuta vielä tässä, mitä olisi hyvä saada valmiiksi. Serkkuni, joka on muuten vasta 12-vuotias, on painanut kanssani jo viikon hommia, eikä siinä ole keretty silmällistäkään nukkumaan. Mukaan haluaisi lähteä, mutta käskin pitää hommat ohjaksissa kotopuolessa. Ehkä sitten ensi vuonna, juu.

     • Jaa että puoli kannullista sahtia. Ja minä kun olin siinä luulossa että kunnon kansallismieliset ovat myös päihteettömiä eivätkä mitään juoppoja jotka kittaavat sahtia kannuittain.

     • Ihania karjuja täällä! *Grauh* Varmasti olitte amiksen halutuimpia jätkiä. Varsinkin “Älä jaksa herätä”, “truth” ja pari muuta saavat tämän poizun ihan märäksi… ♥

      Ollaan tulossa melko kaukaa, mutta lähetään hyvissä ajoissa matkaan. Evääksi pakataan itsetehtyjä falafelejä, bulguri-itusalaattia ja juomaksi soijamaitoa, sillä estrogeenitasot täytyy olla kaikilla sukupuolilla kohdillaan.

      Tulkaa jubailemaan meidän kanssa sit’ vaan ihan rohkeasti! Ei me purra… ainakaan kovaa. 😉

      Tunnistatte meidät My Little Pony -paidoista ja sateenkaarikirjailuista.

      Ciao ja heil Hitler! ·88 4-eva·

   • No niin, sosiaalipummit! Jotkut meistä käyvät töissä ja elättävät teidätkin. Onneksi lakeja tiukennettiin nyt, niin saadaan teidät vasurit, mustalaiset ja importoitu saastakin nitistettyä vittuun maastamme.

    • Kaikki eivät asu HIVsingissä (ent. Helsinki). Vielä harvempi asuu Tampereella.

     Trollit olivat lapsuudessani niitä pieniä nukkeja, joilla oli värikäs pystytukka. Paloi kivasti.

  • Ei jaksanut herätä??? Tällaisia vätyksiä ei kansallismielinen liike kaipaakaan.

   • “Säälittävää” on säälittävä sosiaalipummi, arvatenkin. Voin tavata sinutkin henkilökohtaisesti 6.12. ennen marssin alkua. Anna vain paikka, niin tulen morjenstamaan. Voin luvata, ettet omin jaloin lähde kotimatkalle.

   • Nimim. “säälittävää” — kuinka monta vastaanottokeskusta olet käynyt polttamassa/kivittämässä ikkunat paskaksi? Tuskin teet mitään konkreettista. Itse toimin yksin ja teen perusteellista tuhoa aina iskiessäni. Mene, paskamaha-sosiaalipummi, takaisin äidin helmoihin itkemään. Minun kaltaiseni tekevät työt ja maksavat veron teidän vässyköidenkin puolesta.

   • Meillä herätti kello 4:30. Termospullot lämmintä teetä ja eväsleivät mukaan. Sitte mentiin. Tie oli alkumatkasta tosiaankin jäinen…

 2. Kiitos hyvästä ja asiallisesta tilaisuudesta! Ja mahtavat puheet!!

  Iso kiitos!!

 3. Mahtava mielenosoitus ja marssi sujui hyvin! Kelloportilla puheet oli erittäin hyviä.

  Juhani kiittää!

 4. Kiitos kaikille osallistujille. Mahtava fiilis näin onnistuneen miekkarin jälkeen. Paremmin organisoitua kansallismielistä mielenosoitusta Suomessa ei ole järjestetty vuosiin tai ehkä jopa vuosikymmeniin. Puheet olivat tosiaan loistavia ja kun äänentoistokin pelasi täysin ilman häiriöitä, niin ne kuului varmasti takariviä myöden hyvin. Yleisön reaktioista huomasi, että puheissa oli sanoma kohdillaan.

 5. Kiitos järjestäjille ja osallistujille! Hieno ja selkeä mielenosoitus ilman turhia krumeluureja ja sähläämistä. PVL antoi taas oppikirjanäytteen muille miten ammattilaiset hoitavat nämä hommat. Tapahtuman ehdoton kohokohta oli todella upeat puheet, kaikilta neljältä puhujalta. Vastarintaliikkeellä ja varsinkin sen Suomen haaralla on varmasti pohjolan parhaat poliittiset puheet ja puhujat. Puheet olivat sopiva sekoitus kaunopuheisuutta, arvokkuutta, kylmää faktatietoa ja palavaa kansallismielisyyttä. Sopiva annos huumoriakin saatiin muutamien äärivasemmistolaisten sarjakuvahahmojen toimesta. Tämän päivän jälkeen PVL tuli paikallaolleille varmasti läheisemmäksi ja moni ennakkoluulo hälveni.

 6. Terveyssyyt mm. estivät Tampereenreissun, mutta olin hengessä mukana ja katsoin striimiä. Kiitos asiallisesta voimannäytöstä, Vastarintaliike! Eläköön Voitto! Hell Seger!

 7. Ammattimaisesti järjestetty kerrassaan hieno tapahtuma. Kiitos PVL! Eläköön voitto!

 8. Puheet kävin kuuntelemassa,hyvin rauhallinen ja hallittu tilaisuus!
  Piri- ja kiljunatsit näytti olevan siellä aidan toisella puolella.

 9. Todella hieno meininki! Itsenäisyyspäivänä tulen ehdottomasti mukaan PVL:n marssille.

 10. hyvä jätkät ja likat hyvin meni ja turvallista oli kiitos valppaiden järkkärien tuki jäsenyys maksettu

 11. Maailma on muuttumassa. Se muuttuu jälleen kerran valtio valtiolta kantarotujen osalta hyväksi paikaksi asua. Suomi tulee jatkossa olemaan hyvä paikka asua suomalaisille. Muutos on alkanut eikä sitä pysäytä enää mikään. Siitä osoituksena oli mm. antifan ja takku-tukkien heikko esiintyminen ja amatöörimäinen vastustus. Tamperelaisetkin jo tietävät että isänmaallisuutta on turha koittaa tappaa. Se palaa meissä kuumemmin kuin koskaan viimeisten 40 vuoden aikana.

  Muutos ja sen suunta ova varma. Vain aika on epävarma. Se, tapahtuuko se nyt vai vähän ajan päästä, sillä ei oikeastaan ole merkitystä. Koska jos muutos kestää pidempään, vapauden tuli puhdistaa perusteellisemmin.

 12. Minä oon teistä ylpiä!!!!! KIITOS kun annoitte meidän näkökulmille tilaa mediassa. KIITOS kun pystyssä päin pidätte isänmaan puolta.

 13. Muuten hyvä, mutta mielestäni oli virhe päätyä pitämään puheita mottiin jossa sanoma kuului vain “seurakunnalle” eikä sivulliset päässeet kuulemaan sitä ikään kuin sivusta sattumalta. Olisi ollut ehkä parempi kiertää vain lenkki keskustassa esim. Keskustorin ympäri ja palata Laukontorille pitämään puheita jossa ohikulkijat olisivat päässeet kuulolle. Ennen lähtöä siellä oli selvästi uteliaita ulkopuolisia kuikuilemassa, mutta nyt he jäivät ydinsanomasta paitsi.

  • Tuossa paikkavalinnassa oli symbolinen merkitys, sillä kyseisessä paikassa käydään se poliittinen kielto-oikeudenkäynti, jota mielenosoituksella vastustettiin.

  • Tuo on muutenkin näkynyt ja kuulunut hyvin, ja kyseessä lienee vuoden merkittävin kansallismielinen kokoontuminen. Se on ihan sama oltaisiinko oltu keskustorilla vai siellä missä oltiin, paitsi että keskustorilla ei olisi ollut mitään symbolista merkitystä.

 14. “Vaikka tuhat ihmistä uskoisi hölynpölyyn, se on silti hölynpölyä.” Vanha kiinalainen sananlasku ilmentää nykypunikkien unelmaa. Sellaista joukkovoima-psykoosi-apinameininkiä anarkopaukkupommittelijoissa ja keskisormennäyttötalkoissa oli, että entisajan tolkun punakapinallisetkin kääntyvät haudoissaan jälkipolvien häpeällisille punarääpäleille.

 15. 8/8 mielenosoitus. Oli hienoa olla mukana! Porukan huutamat iskulauseet raikuivat kauas, puheet olivat loistavia. Antifan hermo petti ja alkoivat mellakoida poliisia vastaan.

  Myös seuraavilla marsseilla TAATUSTI mukana!

 16. https://youtu.be/gonS88yF0co

  Rukoilen puolestanne. Jeesus Kristus sanoi; “Minä olen tie totuus ja elämä. ” Suomen kansallishaltijamme on Väinämöinen, joka on lopun aikoina tuleva kansallemme takaisin. Kiitos Vastarintaliikkeelle TOTUUDESTA.

 17. Loistva tapahtuma! Toivottavasti puheet saadaan luettavaksi tulevaisuudessa ja mikä ettei videollekkin! Etenkin Murron puhe oli erinomainen, selkeä ja hyvin esitetty.

 18. Jäitte mottiin ja jouduitte poistumaan poliisisaattueessa. Paras lauantai ikinä. Naurattaa myös jos ette julkaise kommenttia, kuvanKaappaukset on.

  • Mahtaa teitä vasemmistoaktivisteja ja Antifa-pellejä kismittää että me kykenemme tekemään yhteistyötä poliisin kanssa, toisin kuin te. Toisaalta, mitä muuta voi saastalta odottaa?

  • Aivovamma-Mjölnir sionisti FDLn itkupillinä vai ihanko Jiri Keronen itse?

  • Sana “mottiin” on väärä. POistumisteitä olisi ollut suoraan takakautta kahteen eri suuntaan. Sekä vasemmalta “potkuriukion” kautta, kahteen eri suuntaan. Kyse oli vain siitä että sieltä mistä tultiin, sinne myös mentiin. Lyhin reitti.

   Henkilökohtaisena kommenttina on että poliisi vain hidasti lähtemistä.

  • Kyllä taas näki millaisia rottia antifa on. Surkeen näköistä porukkaa, myötähäpeä! “Jäitte mottiin” 😀 Hetken aikaa saatiin seisoskella. oli antifa nistien onni että oli poliisisaattue 😀

  • Mihin mottiin kukaan on jäänyt? Tapahtuma kulki suunnitellun reitin suunniteltuun paikkaan, ja oikeustalolla tavaroiden kasaamiseen meni tapahtuman jälkeen parikymmentä minuuttia. Sen jälkeen päästiin lähes heti lähtemään. Mainittakoon, että ilman poliisin läsnäoloa ei punikit olisi jääneet larppaamaan mitään blokkaamisia, kuten talon toisella puolella kävi siinä vaiheessa kun siellä ei vielä ollut poliisia. Lisäksi paluu Laukontorille meni suunnitelman mukaan, minkä jälkeen edelleen suunnitelman mukaan palattiin omille autoille.

   Mutta fasismi murskattu transujen ja alaikäisten tyttöjen toimesta.

  • Se on kuules nyt näin hippi että poliisin kanssa sovittii mitä reittiä mennään ja heidän henkilökohtaisen näkökulma oli että me oltais itse voitu siivoo teidät pois tieltä mutta ei ne virkamiehinä sitä kuitenkaa voi sallia. Ja monta kertaa takasinmarssilla teillä oli mahdollissuus tulla juttusille kun poliisia ei riittänyt mutta te seisoitte vaan siellä kaukana kirkumassa, kuten aina.

   • niin missä oli se paljon puhuttu PolPo? 😀 Vähän on nyt taas ristiriitaista tää setti kun ulistaan poliisivainoista mutta sit kuitenkin tehdään yhteistyötä poliisin kanssa eikä poliisi millään tavoin teidän mielenilmaustanne yrittänyt estää? Eli missä on se paljon puhuttu vaino? 😀

    • “Missä on se paljon puhuttu vaino? LOL VÄHÄX MÄ OON ÄLYKÄS VASEMMISTOLAINEN!”

     Ihan tämän sivun artikkelissa mainitaan että

     “Poliisihallitus jätti tänä keväänä Pirkanmaan käräjäoikeuteen kanteen Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen lakkauttamiseksi Suomessa.”

     Vasemmistolaisten ihmisoletettujen äärimmäinen tyhmyys kyllä jaksaa ihmetyttää. Sinäkin “sankari” oikein kierit nyt siellä omassa erinomaisuudessasi kuinka “pääsinpäs nokittamaan tyhmät natsit! trolololo” vaikka kaikille on ollut jo alusta lähtien selvää kuka on Vastarintaliikkeen kiellon takana. Vain sinä olet niin tyhmä ettet edes tiennyt koko asiasta.

    • Kylläpä puolustelet poliittista poliisia! Mutta niinhän se menee, kun antifasistit eivät kykene itse estämään kansallismielisiä, kyllä poliisin apu kelpaa.

     • No eipähän ainakaan lauantaina yksikään poliisi estelly kansallismielisiä. Pikemminkin piti antifan räyhääjät poissa teidän tieltä.

      Enkä muuten ole vasemmistolainen että silleen…

      Ja A) En usko että kieltokanne menee läpi ja B) te teette kärpäsestä härkäsen, en nimittäin usko hetkeäkään että Suomessa olisi joku kansallismielisten vaino päällä. Enemmänkin sellainen että yritetään ajaa äärimilleen venytettyä poliittista korrektiutta jonka ymmärrän myös osittain sillä kyllä sitä saa somesta välillä lukea aika järkyttävää tekstiä ihmisiltä. Ja kuinka monta vastarinnan aktivistia istuu tällä hetkellä linnassa/työleirillä koska on ilmaissut “väärän” mielipiteen.

     • Eikö se ole kansallismielisten vainoa, että vaihtoehtomedian syöpää sairastava päätoimittaja halutaan väkisin repiä espanjasta asti Suomeen vastaamaan pääosin tekaistuihin rikoksiin, jotka ovat suhteellisen lieviäkin vieläpä?

      Tai se, että järjestö, jonka tekstit eivät edes poliisin itsensä mielestä riko mitään lakeja, halutaan kieltää pääasiassa sananvapauteen vedoten?

      Entä se, että (eliitin) Suojelupoliisi käy ahdistelemassa ihmisiä, jotka ovat lahjoittaneet tavaraa Suomalaisavulle?

      Ei sinällään ole merkitystä, meneekö kanne läpi vai ei. Rikoksista tuomittuja roistoja kuhiseva Suomen Poliisi on jo tehnyt selväksi asenteensa suomalaisia kohtaan: huumerikollisuus ja murhat OK, suomalaisten puolustaminen ei OK. Saa nähdä, meneekö oikeuslaitos yhtä tökeröön johtopäätökseen kuin Poliisihallituksen palkkaama monikulttuurisuusfanaatikko-asianajaja.

 19. Loistavaa työskentelyä jokaisen kansallismielisen kohdalla! 21.10 näytimme kansalle, että jatkamme taistelua sananvapauden puolesta! Antifa teki sen minkä aina, uhosi netissä mutta tosipaikan tullen pakeni tilanteesta raukkamaisesti! Heil Victory from Tampere!

 20. Ihan järjettömän hyvä tapahtuma! Eiköhän mennä samalla tunteenpalolla seuraavallakin kerralla, eläköön voitto!

 21. mitä hyödytte tälläisestä? Ette mitään, luopukaa kansallissosialismista ja huomatkaa että olemme samoja ihmisiä kaikki. No violence, peace and love only!

  • Oy vey olemme kaikki ihmisiä goyim! (((*käsien hieronta kiihtyy*)))

  • Tuota, nuorena oli SKP:n jäsen. Ymmärsin että kaikki ei ollut kohdillaan. Ja kun kasvoin ja vanhenin, opiskelin sotahistoriaa (siis sitä mitä ei kouluissa opeteta) ja muiden maiden kirjoittamia ideologisia julistuksia. Kun vertailin eri yhteiskuntien näkemyksitä ja toteutuksia siitä millainen olisi vahva yhteiskunta jossa jokaisella olisi hyvä olla ja elää, ja miten se toteutettaisiin, huomasin kansallissosialismin (ja erityisesti Saksan) olevan ajatuksien aj toteutuksien etulinjassa. Hylkäsin kommunismin ja vasemistolaisuuden sekä oikeistolaisuuden. Ja sirryin kansallissosialismiin. NO, kommunismin hylkäsivät myös kommunistit ja heistä tuli vihreitä.

   Jos meillä Suomessakin ajateltaisiin ja toimittaisiin kansallissosialistisin periaattein, olisimme paljon vahvempi yhteiskunta kuin esim. Saksa. Saksassa vaikka kansallissosialismi on kielletty, suurin osa kansasta toteuttaa sitä jokapäiväisessä elämässään. Niin vapaa-ajalla mutta varsinkin työpaikoilla. Ja johtoon pääsevät poikkeusksetta ne jotka eivät kumarra valloittajia (USA, Ranska, Venäjä, Englanti) vaan toimivat oman maan eduksi.

   Miksi sitten Suomi olisi vahvempi kuin Saksa jonka bruttokansantuotteen ylijäämä oli 327 miljardia euroa? Siksi että meillä on halvempi työvoima ja siksi että meillä on luonnonrikauksia. Meillä on puuta, nikkeiliä, kultaa, timantteja, litiumia, fosfaattia, … Kaikkia niitä joita muut joutuvat ostamaan. Mutta me olemme kommunistisessä hengessä antaneet ne ilmaiseksi pois. Kansallissosialistisessa hengessä olisimme jalostaneet ne tuotteiksi ja myyneet tuotteina.

   Pistä Suomen toivon yhä puuhun ja puuteollisuuteen. En sellunkeittoon enkä hirsitaloihin, vaan oikeaan puun jatkojalostukseen. Huonekaluihin, lentokoneisiin, soittimiin, veneisiin, taloteollisuuteen… Suomen ainoa mahdollisuus on erikoistua, ja vain kansallissosialismi tarjoaa vaihtoehdon erikoistumiseen. Muut ideologiat kumartavat kansainvälisiä pankkiireita.

   Jos Pasi alkaa ajattelemaan, hän on jo voittanut elämän.

   • Hieno kommentti.

    Kuinka moni kansallissosialisti on vaihtanut leiriä? Ja kuinka moni antifa on nykyään kansallissosialisti? Näen suuren epäsymmetrian, melkein kukaan antifasta ei ole ollut kansallissosialisti.

    No ainakin Henrik Holappa oli, mutta taisi olla niin että hänen ajatteluaan ohjasi lopulta enemmän alapää kuin yläpää kun hän löysi aasialaisen vaimon. Hän myös kertoi, että häpesi kansallissosialismia, eli pohjimmiltaan kyse oli konformismista ja hedonismista. Näitä kahta syntiä ei tulisi mielestäni aliarvioida, melkein kuka tahansa saattaa joutua tilanteeseen jossa houkutus on suuri edistää oikeudenmukaisuuden sijaan omaa etua.

    “No violence, peace and love only!”
    Noista kolmesta käsitteestä on olemassa yksinkertainen kritiikki, joilla esimerkiksi väkivaltaa perustellaan tiettyyn rajaan asti (mieti oikeasti väkivallattomuuden kaikkia implikaatioita = menee absurdiksi jainalaisuudeksi)
    Mutta on vielä toinen, sanoisinko juutalainen kritiikki, joka periaatteessa tuhoaa koko rakkauden käsitteen. Siinä rakkaus sisältää väkivallan osia, ja rauha sisältää sodan osia. Esimerkiksi Carl Schmittin Poliittinen teologia (1922) on hyvä johdatus jälkimmäiseen.
    Vasemmisto ei yksinkertaisesti tiedä mistä he puhuvat. Mutta en myöskään halua puolustella sitä että kaikista asioista tehtäisiin äärettömän monimutkaisia ja että juutalaistyylisellä filosofialla pyrittäisiin tekemään kaikesta luonnollisesta ja viattomasta kompleksista ja perverssiä. Mutta kannattaa kuitenkin tutustua noihin “rakkauteen”, “väkivaltaan” ja “rauhaan” tarkemmin, koska ne eivät ole sellaisia asioita miltä ne aluksi nopealla vilkaisulla näyttävät.

 22. 8/8 päivä, ja kiitokset kaikille kansallismielisille jotka saapuivat tukemaan liikettä! Eläköön voitto!

 23. Heti kun palkka tulee niin tukijäsenyyden ostan! Samoin kaksi ystääväni aikoo sen ottaa. 🙂 Vastarintaliikkeellä näyttää olevan paljon mielenkiintoista
  tapahtumaa, kulttuuria, liikuntaa, poliittista aktivismia, patikointireissuja, liikkeen tapahtumia jne. Olisi hienoa päästä jatkossakin osallistumaan. Tampereen mielenosoitus oli ensimmäinen Vastarintaliikkeen tapahtuma missä olen ollut, ja ylipäätään ensimmäinen mielenosoitus, mutta tästä se lähtee. 🙂

 24. Mitäköhän nuo kommarit kuvittelee, että tapahtuis jos kytät jäis pois? 😀

  • No sitten fasismi murskattaisiin tietenkin. Esimerkiksi istumalla tielle, huutamalla iskulauseita sekä uhkailemalla kuolemalla ja sen jälkeen pakenemalla.

   …koska kansallissosialistit eivät varmastikaan kävelisi tiellään istuvien transujen yli ja tapahtuman jälkeen pyyhkisi kenkänpohjiinsa jäänyttä paskaa pois.

   Eilen muuten mielenosoituksen takaa yritti tulla joitakin sananvapauden vastustajia silloin kun poliisi ei ollut vielä sielä. Kamera oli kuitenkin liikaa näille ja pakenivat paikalta. Palasivat sitten kun poliisi oli löytänyt tiensä sinnekin.

   • Se on jännä miten nää kommarit ensin tulee uholla kohti ja sitten siihen eteen ilmestyy semmoinen taikaseinä mikä pysäyttää sen tulon. Luuleekohan ne tosissaan että kansallissosialistit pelkäisivät noin säälittävää roskasakkia?

    • No olihan se muutama vuosi sitten se paras lauantai ikinä, jossa “kansallismieliset” saivat pataansa ja antifasisteilla ei tainnut olla ruhjeen ruhjetta. Eikö Tahvanainen joutunut oikeen ensiavussa käymään pelkuripunikkien ansiosta?

     • Runtifa: Sama case; eivätkä saaneet narukädet tuolloin rautaputkillaan ja ylivoimallaan kuin muutaman tikin aiheutettua 😀 Tästä huolimatta kyseessä on Suomen antifasistien suurin urotyö, jolla mehustellaan vielä puolen vuosikymmenen jälkeenkin, heh.

      Ei siis ihme, että pötkivät viime lauantaina pakoon joka kerta, kun oli vaara, että olisivat “vain” noin kaksinkertaisella ylivoimalla joutuneet matsaamaan. Tai, olishan niillä tolla videolla ollu viisinkertainen ylivoima…

      Tampere on kansallissosialistinen vyöhyke!

     • Oikeastaan voisi sanoa, että yksi kansallissosialisti juoksuttaa nuo punikit, sillä muut toverit tulevat hieman myöhässä tilanteeseen.

      Tällä videolla samat tyypit laittaa kanssa auton päälle hyppäävät punikit juoksemaan: https://twitter.com/TRimpilainen/status/921722825651752960

      Nuo ovat siis samat tyypit, mutta hetki on eri.

      Antifasismi on aina karkuun juoksemista.

     • Afa running team — Itse olisin antanut erittäin rankkaa rankaisua kulkuneuvooni kajoamisesta. Olen 0-toleranssin miehiä: no bullshit.

      “Media, media, media!” -lässyttäjäkin olisi voinut yrittää vaikka kampittaa rikokseen syyllistyneet bolšumätäpäät, eikä leikkiä jotaan v*tun mediaa. Säälittävää. Kansalaispidätys ja selkäsauna välittömästi vasurisaastalle.

      Meidän on otettava kovat otteet käyttöön. Ei tämä tilanne enää puhumalla selviä tästä. Jokaisen on radikalisoiduttava ja toimittava omalla, parhaaksi katsomalla tavallaan. Itselleni se on yksin toimimista, sillä koen pystyväni parhaisiin tuloksiin siten. Minun ei tarvitse myöskään pelätä kenenkään muun puolesta tai kyseenalaistaa heidän luotettavuuttaan tai toimintakykyään.

      Jos onnistun, kunnia ja maine kuulokoot meille kaikille. Jos epäonnistun, kannan vastuun yksin. Vastarintaliike on saanut minussa roihuavan palon nousemaan yhä korkeammalle. Radikalisoituminen – se on se sana, joka minuun vaikutuksen on tehnyt. Minun on pakko toimia.

      Toimikaa tekin. Tiedätte kyllä kuka vihollinen on.

 25. Mielenosoitus oli täydellinen voitto kansallismielisille.

  Mielenosoitus kokosi yhteen (videosta oli helppo laskea) n. 400-500 mielenosoittajaa ja ennen kaikkea, se yhdisti erilaisia kansallismielisiä ryhmiä Vastarintaliikkeen lipun alla.

  Marssi sujui luonnikkaasti ja iskulauseet kuuluivat syvälle kaupungin ytimeen. Liput liehuivat ja lippuja kantoivat suoraselkäiset miehet, jotka huokuvat totuutta.

  Marssijoina tavallisia, oikeita ihmisiä koko Pohjolasta, naisia ja miehiä, nuoria ja vanhoja. Marssijat toimivat yhteisten pelisääntöjen mukaan, lojaalisti aatteelleen ja provosoitumatta, kuten oikeat ihmiset tekevät. Näihin ihmisiin voi luottaa, he eivät petä omaa kansaansa. He eivät huoraa tulevaisuuttaan, shekelien, virkojen tai muun korruption edessä. He edustavat totuutta, heitä ei globalisti lahjo.

  Sananvapautta vastustavat ns. vastamielensoittajat olivat, kuten aina, joukko itsensä globaalieliitille myyneitä mitättömiä, aivopestyjä nollia, joita yhdisti viha totuutta vastaan ja rakkaus valheeseen ja, tietenkin, oman kansan huoraaminen.

  Perillä oikeustalolla kuultiin puheet. Ne olivat tulenpalava julistus kansan ja totuuden puolesta. Jokainen sana oli aito, oikea ja totta. Koko joukosta huokui periksiantamattomuus. Joukosta huokui vallankumous. Voima ja kunnia. Kunnia, uskollisuus kansalle.

  Olen ylpeä siitä, että olin mukana. Nyt tiedän, olen aivan varma siitä, että totuus voittaa.

  Kiitos omasta puolestani hienosta päivästä ja kiitos kaikille osanottajille. Te olette kansan perusta. Te olette kansa!

  • Totuus voittaa, mutta taistelu ei ole vielä ohi. Tarvitaan LISÄÄ aktiivisia kansalaisia. LISÄÄ rohkeutta, periksiantamattomuutta, yhteistyötä ja määrätietoista toimintaa.

   Kiitokset upeasta kommentistasi.

   • Aivan oikein. Juuri näin.

    Näinhän tapahtuikin, Oikeustalon edessä tunsi hyvin sen, kuinka Vastarintaliikkeen viestiä oli odotettu. Ihmiset haluavat kuulla sen, he kaipaavat tätä viestiä.

    Vastapuolellamme ns. vastamielenosoittajilla ei ole mitään viestiä kansalle. Hehän haluavat tuhota kansan, siksi heidän ainoa funktionsa on estää kansaa kuulemasta isänmaallisten ihmisten viesti.

    Kansa haluaa kansallissosialismia, kansa ON kansallissosialistinen, ns. by definition, jos, swidu, hienostellaan.

    Nyt ollaankin siinä vaiheessa vallankumousta, että viesti pitää saada perille, sadoissa ja tuhansissa yhteyksissä. Viestimme on palava tuli, se polttaa kansan rinnassa, se luo uskoa, se tuo valon tähän kulttuurimarxistien ja sionistien sontaan, jossa kansa pakotetaan laahustamaan, vuodesta toiseen.

    Viesti on tuotava kansan keskuuteen, tuhansin tavoin. Sitä odotetaan, sitä ikävöidään. Se on viesti kansalle, kansalta kansalle.

    Ja kun se viesti menee perille, me, jumalauta, potkimme nämä maanpetturit mereen. Swidu. 🙂

  • Tunnelma mielenosoituksessa oli aito ja se ei edes välity videoilta kunnolla. Suomen kansa kaipaa oikeaa politiikkaa jossa on lihaa luiden ympärillä, ei pelkkiä tyhjiä sanoja kuten nykypoliitikkojen puheet, joiden ainut taustamotiivi on ahneus.

 26. Tuli ihan kylmät väreet livestreamia katsoessa. Kiitos! Eläköön voitto!

 27. Ruotsalaista laina kamaa, venäläisten rahoittamana.
  Epäisänmaalista.

 28. “Äärivasemmiston edustajat eivät habituksensa perusteella voittaneet geenilotossa.”
  Huutonaurua.

 29. SVL pitää KIELTÄÄ kun te teette vain vahinkoa meidän oikeusvaltiolle ja olette RASISTIA ja haluatte tuhota elämiä.

  NO PASARAN

  • 1. Stop using drugs
   2. Stop believing lies. Antifa-leaders are professional liers
   3. Read PVL’s program and THINK about it. Aatteleppa sen jälkeen ihan ite, mitä asioita Liike kannattaa?
   4. Too difficult?
   5. Suomen “oikeusvaltio” päättää puolestasi jatkohoitopaikan.

  • Hahaha antifa loose, we grow more and more and you can not stop us, not you and not your jewish George Soros boss.

  • Missä päin liikkeen sivuja lukee mitään noista väitteitäsi? Jäi kiinnostamaan.

  • Eikös ole muuten outoa että tänne voit sinäkin krijoitella, kommenttisi näkyvät eikä niitä poisteta. Mutta jos minä koitan kirjoittaa takku-sivustolle niin tekstit häviää sieltä melko nopeasti. Silti takku mainostaa itseään ihmisten “tee-se-itse” projektina.

   Mietippäs hetki, kumpi pelaa rehellisemmin kortein. Kritiikkiä saa aina esittää koska se aiheuttaa muutosta kohti parempaa. Miksei teidän sivuista sitten voi esittää kritiikkiä?

 30. Good job Finland! I wish i was with you that day, but next time i will come.
  14/88 from Norway

 31. Se, joka on valmis kansansa puolesta niin toimimaan, ettei todellakaan tunne mitään korkeampaa ajatusta, kuin oman kansansa menestyksen ja joka asettaa henkiset ja aineelliset kykynsä sen mukaisesti kansanyhteisöä palvelemaan on sosialisti. Ken tuntee vähäisemmänkin kanssaveljensä ja sisarensa omakseen, ken kansansa jokaisessa jäsenessä näkee yhteisömme elimellisen jäsenen, ken syvästi tuntee, että hänen kansansa silloin voi menestyä, kun ei ole sorrettuja eikä sortajia, vaan kaikki kykynsä mukaan täyttävät velvollisuutensa kansankokonaisuuden hyväksi, ken on valmis määrätietoisesti kehittämään alkuvoimaisia kansallisia henkisiä ja ruumiillisia voimia kansankokonaisuuden menestykseksi sekä ennen muuta seisomaan arvokkaimman kansanosamme – nuorisomme – puolesta suojaten sen henkisen ja ruumiillisuuden kasvun, hän ei ole ainoastaan sosialisti, vaan sanan korkeimmassa mielessä myöskin – kansallissosialisti.

 32. Harkitsen vakavasti ainakin tukijäsenyyttä, mikäli PaskaValtioValta kieltää SVL:n. Eläköön Voitto!

 33. Jos antifa on niin antifasistinen, niin miksi kieltää kuvaamisen, sananvapauden, ja käyttää väkivaltaa?

 34. Olin kyseisenä päivänä tampereella asioilla (mitenkään liittymättä kumpaankaan mielenosoitukseen)
  Jäin autoni kanssa ikävästi teidän marssin ja vastamielenosoittajien väliin sillalle . Oli aika hämmentävää näin täysin ulkopuolisena henkilönä, vieraalla paikkakunnalla, päätyä tilanteeseen jossa näin vastamielenosoittajien heittelevän “paukkupommejaan”, huutelevan ja aiheuttavan yleistä hämmennystä.
  Kotiin palatessani jäin miettimään että mitähän siellä oikein tapahtui ja aloin tutkimaan netistä molempia osapuolia (Aina on tarpeellista olla kriittinen). Huomasin yllätyksekseni että teidät löysi helposti, teidän sivut ja paljon tietoa teidän tapahtumasta ja ajatusmaailmasta. Mutta millään en meinannut löytää näiden vastamielenosoittajien artikkeleita tai muutakaan kunnollista materiaalia heidän näkökulmasta.
  Pitkän tonkimisen jälkeen löysin linkin
  https://varisverkosto.com/2017/10/tampereella-ei-ole-tilaa-natseille-natsimarssin-tapahtumista/

  Hämmennyin että eikö heidän pitänyt olla niitä suvaitsevaisia , rauhanomaisia ja muutenkin “parempia ihmisiä”? Tuntui tuota tekstiä lukiessani että ylimielisesti ollaan lähdetty oikeuttamaan omia tekoja ilman minkäänlaista syvempää ajatusta siitä miten tuli itse toimittua kyseisessä tapahtumassa tai miten se vaikutti negatiivisesti heidän julkisuuskuvaansa.
  Joten halusin vain kertoa että täällä on vähintäänkin yksi ihminen joka lukee nykyään teidän sivustoja aktiivisesti ja miettii myös tukijäsenyyttä.

  • Erittäin hienoa lukea kommentistasi! Juuri tällaista lähdekritiikkiä toivoisin myös muilta ihmisiltä. Luen myös itse ns. “vastustajien” mielipiteitä, tutkin heidän nettisivujaan jne. enkä tuomitse heitä yleisen mielipiteen perusteella, kuten meidät tuomitaan.

   Valitettavasti nykyään ihmiset vain helposti lukevat ja uskovat ns. “luotettavan median” uutiset sekä omaksuvat samat mielipiteet kuten heidän kannattajillaan on ja kaikki kritiikki jää unholaan.

   • No tuo on kyllä totta että “valtamedia” vääristää ja kaunistelee tiettyjä uutisia ja koittaa tehdä niistä mediaseksikkäitä. Korostetaan hyvien hyvyyttä ja painotetaan pahojen pahuutta..
    Myönnettäköön myös se että minulla oli iso kynnys kirjoittaa tänne kun teidät oli niin mustamaalattu jo valmiiksi. Mutta onneksi osasin katsoa vihapuheen ohi ja kommentoida tänne. Oli kiva saada näinkin lämmin vastaanotto kommenttini, kiitos siitä.

 35. Videon leikkaus oli todella onnistunut. Etukäteen mietin että miten saada jo kymmenet eri kuvakulmat nähtynä marssista kiinnostava. Ja toisaalta, miten saada puheista, joita joutuu seuraamaan ajatuksella, mylskin kiinnostava. No, videoleikkaaja oli onnitunu yli odotusten. Puheista oli leikattu parhaat kohdat ja yhdistetty ne videomateriaaliin joka melko usein käsitteli/sivusi puheessa olevia kohtia.

  Kuka ikinä leikkauksen tekikin, niin kymmenen pistettä Hän voi onnitella itseään.

  Ja mitä tulee puheisiin, niin näin leikattuina ne saivat paljon paremman kehyksen kuin vain kuunneltuina. Se ei ole moite kirjoittajia/puhujia kohtaan. Mutta asiat vain täydentävät toisiaan.

  Kohti valoisampaa tulevaisuutta.

  • Samaa ajattelin itsekkin, että puheet paranivat tässä leikatulla videolla, kun ne laitettiin “kehykseen”.

 36. Loistava video! Hyvin kyllä tiivistetty 10 minuuttiin päivän tapahtumat.

 37. Onnittelut täältäkin videon tekijälle! Uskomaton filmi uskomattoman hienosta tapahtumasta!

 38. Mielenosoituksesta kuvattuissa videoissa näkyy kaksi tilannetta joissa tapahtuu väkivaltaa mielenosoittajien ja vastamielenosoittajien välillä. Molemmista tilanteista on nähtävillä vain, kuinka PVL:n jäsenet nyrkeillä lyömällä pahoinpitelevät vastamielenosoittajia. Ensimmäiseksi sattuneesta tilanteesta kerrotte, että vastamielenosoittaja “yritti käydä kameramieheemme käsiksi”. Koska koko tilanteesta ei ole videokuvaa, ei voida sanoa varmaksi mitä tuossa tilanteessa on tapahtunut, onko henkilö yrittänyt estää kuvaamista laittamalla käden kameran linssin eteen vai jotain muuta.

  Jälkimmäisen tilanteen alkutapahtumat eivät myöskään ole tallentuneet videolle joten ei voida todentaa tilanteen kulkua. Kaksi vastamielenosoittajaa oli seissyt Hämeensillalla (ja tehnyt mitä?) ja PVL:n jäsenet kävivät heihin käsiksi, lyöden ainakin toista nyrkeillä.

  “Videot todistavat oikeudellisen puolustuksemme pääargumentin: Vastarintaliike käyttää voimaa vain itsepuolustukseen eikä aloitteellinen väkivalta kuulu toimintaamme.” Nämä lauseet eivät siis tunnu aivan järkeenkäyviltä. Onko nyrkeillä lyöminen oikeutettua itsepuolustusta jos laitetaan kameran linssin eteen käsi, tai jos seistään teidän kulkureitillä? Jos tilanteista olisi kattavammat videomateriaalit joissa näkyisi selvästi, kuinka vastamielenosoittaja on ensiksi ryhtymässä pahoinpitelemään Vastarintaliikkeen jäseniä, olen heti valmis muuttamaan mielipidettäni vastamielenosoittajien väkivaltaisuudesta.

  Nostan lisäksi vielä esiin tuon väitteen “Suomen sotienjälkeisen historian suurimmasta kansallissosialistisesta marssista”. On kiistämätön fakta, että iso osa mielenosoitukseenne osallistuneista ihmisistä ei allekirjoita kansallissosialistista viestiänne ja olivat paikalla vain sananvapaus-teeman vuoksi. Väitteenne 400-500 kansallissosialistista ei siis pidä paikkaansa ja olisi oman uskottavuutenne vuoksi parasta korjata tuo kohta tekstiin!

  • Tämän videon kohdassa 4.30 näkyy, kun transu käy kameraan kiinni ja siksi häädetään pois paikalta: https://www.youtube.com/watch?v=Cs-NS-Ngdrs

   Tuo tapahtuma oli kansallissosialistien järjestämä ja riippumatta siitä, oliko kaikki läsnäolleet kansallissosialisteja, oli se silti sotien jälkeisen Suomen suurin kansallissosialistinen tapahtuma.

  • Untamo voi trollailla rauhassa. Mutta itsekkin tietää tosiasiat. Eipä yhtäkään kansallissosialistia tai mukana marssinutta otettu kiinni. Vaikka molemmissa mainituissa tilanteissa poliisi oli hyvinkin lähellä.

   Zeniläisittäin kannattaa vain keskittyä siihen minkä näkee tai minkä on kokenut. Muun arvailu on turhaa koska sitä ei voi sanoa tapahtuneeksi.

   • ZaZen: kyllä siellä joku (oululainen?) odini pötkötti poliisien alla Hämeensillalla. Siinä kameraepisodissa taas olisi poliisin kuulunut puuttua pahoinpitelyyn, miksi näin ei tehty voi vaan arvailla.

    KS: kirjoitin tapahtuneista väkivallanteoista. Puhut kameraan kiinni käymisestä ja sen jälkeen pois häätämisestä. Videolla näkyy selvästi nyrkkien heilumista. Mielestäni ilmaisin itseäni aiemmin selvästi: natsit olivat ainoita, jotka pahoinpitelivät ihmisiä, tämä olisi ryhdikästä myöntää. Paukkupommeja en laske tässä pahoinpitelyksi, vaikka ne saikin ehkä korvat soimaan ja kuset eräillä housuihin.

    • “natsit olivat ainoita, jotka pahoinpitelivät ihmisiä, tämä olisi ryhdikästä myöntää”

     Vasemmistolaisia, äärivasemmistolaisia, kommareita, punikkeja, narkkareita, rottia jne. ei luokitella ihmisiksi, jolloin natsit ei oo pahoinpidellyt ketään, joten jokes on you.

    • Oletko todella niin typerä, että et ymmärrä, miksi transu hätisteltiin paikalta? Jos minä kulkisin kylillä tarrailemassa vastaantulijoiden kameroista, puhelimista yms omaisuudesta kiinni, lienee itsestäänselvää että jossain vaiheessa joku puuttuu siihen. “Antifasismia” julistavalla transulla ei ole tähän mitään erityisoikeutta.

     • Noh, kai nuo teidän purkaukset voi tulkita sen myöntämiseksi, että natsit pahoinpitelivät mielenosoituksensa yhteydessä ihmisiä, ei toisinpäin. On kai sekin jo jotain, vaikkakin toivottavampaa olisi, että tapahtumia ei sievisteltäisi PVL:n tilannerapsoissa.

     • Tosiaan; jos et edes pyri ymmärtämään syitä, miksi tämä transu häädettiin paikalta (hän kävi fyysisesti käsiksi kameraa pitäneeseen henkilöön ilman provosointia), ei voi kuin todeta sinun olevan harvinaisen typerä tapaus.

     • Untamolle semmoinen tieto että Vastarintaliikkeen mielenosoitus päättyi oikeustalolle.

    • Tuota, alkuperäisessä tekstissä puhui PVL:n jäsenistä, nyt mainitset että Odini olisi ollu poliisin alla. Se ei ole sama asia. Itse en Odinia videoilta nähnyt mutta joku on varmaan sekin saanut tallenteelle. Yhä edelleen, PVL.n puolelta ei syyllistytty aloiteelliseen väkivaltaan.

     Sen sijaan monessakin videossa näkyy miten vastamielenosoittajat koittivat fyysisestikkin provosoida sananvapauden kulkuetta. Ja ne paukkupommit värisavuineen, ne olivat vastamielensoittajilta ja rauhan rakastajilta kyllä ihan liikaa.

     Tuola alempana mainitaan että missä on fasisteja on myös antifasisteja. Kaikille tahtoisin mainita että kannattaa ensin opiskella mitä fasismi/fasisti tarkoittaa ja mitä natsismi/natsi tarkoittaa. Sen jälkeen voi sitten miettiä mitä haukkumasanaa voi käyttää Suomen kansallissosialisteja kohtaan.

     Julistetaanko kilpailu?

     • Muistakaa sionististen juutalaisten harhautukset:

      • »natsi»: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Konrad Heiden
      • »anti-semiitti»: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Moritz Steinschneider
      • »rasisti»: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Leon Tortsky (oik. Lev Davidovich Bronstein)
      • »seksimi»: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Margaret Feldman, ja lopuksi
      • »juutalainen»: loukkaava epiteetti kaikille maailman »juutalaisille», jotka ovat oikeasti edomialaisia, kasaareja ja juudalaisia (Juudan autiomaan mukaan).

    • Untamo — nomen est omen? Toisen ihmisen tai hänen omaisuutensa sorkkiminen tai esteettömän kulun häirintä ovat perusteltuja syitä voimankäytölle. Minä en ainakaan sekuntiakaan katso mitään paskaa. En tosin uhittele enkä varoita, vaan lataan heti, kovaa ja ensimmäisenä.

     • Miten voi olla rangaistus jostakin, jota ei ole koskaan tapahtunutkaan? Silti Hollywood on täynnä näitä sairaan mielen kostofantasiatuotoksia. Aivopesu toimii. Samaa järjenvastaisuutta ja sulaa hulluuta on vasemmistolaisten harhakuvat siitä että esi-isämme, mukamas, kohtelivat esim. orjia väärin (globaalisti ajateltuna) ja se kelpaa oikeutukseksi käynnissä olevaan valkoisten joukkotuhontaan avoimien rajojen sekä sateenkaaripolitiikan avulla. Kuitenkin nämä samat vasemmistotahot KIELTÄVÄT valkoisten kansanmurhan tapahtumisen par’aikaa, mutta samaan aikaan siis toisaalta OIKEUTTAVAT sen keksityillä verukkeilla menneisyydestä. Miten voi oikeuttaa asioita jollakin, jota ei ole olemassa? Näiden hyysäämiin laittomiin, maahantunkeutuviin kehitysmaalaisiin ei myöskään päde samat lait. Esimerkkeinä mainittakoot halal- ja kosher-eläintenkidutus, naamioitumiskielto (islamisteille laillista) ja »rasistinen» motiivi kovennettuna rangaistusperusteena väkivaltarikoksissa – pelkästään valkoisen SUOMALAISEN ollessa syytettynä!

     • Miettikää esim. »holokaustin» kieltämistä ja kansallissosialismia koskevia lakeja Euroopassa: sionistinen eliitti ja rikolliset juutalaispankkiirit selvästikin pelkäävät totuuden leviämistä, kun kutsuvatkin sitä »vihapuheeksi»! Hirveä salailun, peittelyn ja painostuksen ilmapiiri! Pahinta myrkkyä sionisteille ja vapaamuurareille on juutalaisten itsensä esittämä epäusko koko holokausti-valhetta kohtaan. Tutustukaa esim. sellaiseen herraan, kuin revisionisti David Cole! Monet juutalaiset koomikot ovat myöskin käsitelleet väitettyä holokaustia ihmeen kevyesti, joka ei sovi mitenkään sodan voittajien kirjoittaman »virallisen totuuden» vaatiman painoarvon kanssa yksiin. Juutalaiset ovat itsekin myöntäneet että »tuhoamisleirejä» kaikista keskitysleireistä oli vain muutama eli siellä ei monella uunilla ole poltettu EDES heidän mukaansa. Ihmisen krematointi vie kahdeksan tuntia. Jos 10 000 000 ihmistä poltettiin, siinä olisi mennyt 80 milj. tuntia. Jos uuneja näillä tuhoamisleireillä olisi yhteensä ollut kymmenen, olisi polttamisessa mennyt yli 913 vuotta! Jos uuneja olisi ollut sata, olisi polttamisessa mennyt yli 91 vuotta! Jos uuneja olisi ollut tuhat(‼), olisi polttamisessa mennyt siltikin yli yhdeksän vuotta! Melkoinen savupilvi Euroopan yläpuolella! Onneksi internetin syntymistä edes »Protocols of Zion» ei pystynyt ennustamaan. Kuten hakkerietiikan ensimmäinen sääntö kuuluu: INFORMATION WANTS TO BE FREE!

     • Ylläolevista jokainen voi miettiä mikä on mahdollista, todennäköistä tai edes uskottavaa. Huonosti käsikirjoitettu Hollywood-satu jälleen kerran juutalaisilta. Aukkoja täynnä kuten »kuulennot» tai WTC/911. Liian kova kiire ahneilla sionisteilla, aivan kuten Nurembergissa, jossa piti mahdollisimman nopeasti saada maailmalle syntipukki (ei siis todellista SYYLLISTÄ). Missään vaiheessa tietoja ulkomaailmalle näistä »lopullisen ratkaisun leireistä» (joka on muuten juutalainen keksintö terminä – todisteita löytyy runsain mitoin!) ei siis kuitenkaan tihkunut: ei saksalaisten, natsien, juutalaisten tai kenenkään muunkaan toimesta! »Band of Brothers» -tyyliset SEMI-FIKTIIVISET Hollywood-propagandatekeleet sitten kertovat maailmanlaajuisesti kansalaisille, miten homma »oikeasti meni». Aikamoista! Hollywood ja kansainväliset juutalaiset tietotoimistot ovat niin uskottava AUKTORITEETTI, joka on itse itsensä oikeuttanut ristiviittauksillaan ja »faktoillaan», että suomalainen uskoo. Kun TV:stä – juutalaisesta nurkkajumalasta – tulee ne iltauutiset, joissa kaksi ankkuria vuoroin toljottaa suoraan sinun sieluusi ja vuoroin toisen ankkurin sivuprofiiliin samalla valheita leperrellen, niin suomalainen USKOO! Suomalaiset mediat ja suomalaiset ihmiset on saatu lepertelemään idioottimaisesti indoktrinoituina näitä »naisen euro on 80 senttiä» -roskapuheita sekä käyttämään esim. täysin järjenvastaista sanaa »ikärasismi».

     • Tämä porukka on tunnetun maailmanhistorian suurin huijari-, väärentäjä-, murhaaja- ja rikollisjengi! Vasen-viher-liberaalimielensairaudesta kärsivien ihmisten takia koko olemassaolomme on aidosti uhattuna. Meidän vihollisentiteetti taistelee valheella ja petoksella, kääntäen kaikki omat hirmutekonsa meitä vastaan sekä vääristellen historian todellista kulkua. Materiaali- ja dokumenttitodisteiden loistaessa poissaolollaan, juutalainen maailmanvalta vetoaa ihmisiin koskettavilla mutta täysin sepitetyillä Hollywood-nyyhkytarinoilla, tekaistuilla TV-dokumenteilla, lehtijutuilla sekä erikoisjulkaisuilla, joissa jaksetaan aina rummuttaa Saksan ja saksalaisten pahuutta. Ottakaa ihmeessä selvää, mitä esim. JFK sanoi Hitleristä, Saksasta ja maailmaa johtavasta näkymättömästä eliitistä!

      Harhauttaja kätyreineen pyrkii hajottamaan yhteiskuntamme sisäisiin ristiriitoihin ulkoapäin masinoidulla tuohoamiskoneistollaan, jolla on takanaan kaikki maailman raha poliitikkoineen, päättäjineen ja järjestöineen. Eurooppalaisten perinteisen vahva kansallistunto ja -mielisyys yritetään nujertaa syöttämällä tuholliseen »tasa-arvoon» tähtääviä SAIRAITA ideologioita, jotka murskaavat sen todellisen, luontaisen monimuotoisuuden kulttuureista ja kansoista. Liberalismia ja muita äärimmäisen VAHINGOLLISIA ajatuksia, kuten feminismiä, sponsoroidaan ja promotoidaan myöskin väsymättä, jotta saataisiin aikaiseksi ydinperheen tuho sekä naisten yleinen viha miehiä kohtaan. Se, mitä tarjotaan emansipaationa naisille ja seksuaalivähemmistöille, ei tähtää todellisuudessa mihinkään muuhun, kuin kulttuurimarxistisen agendan mukaisen eurooppalaisten tuhoamisprojektin toteutumiseen ja Paneuroopan eli homogeenisen, helposti hallittavan Euroopan liittovaltion luomiseen!

     • Lopuksi: kaiken pahan alku ja juuri on korollinen juutalaisilta yksityispankeilta lainattu velkaraha, joka tekee kansoista orjia, jotka maksavat työllään eli valtion verotuloilla näiden lainvastaisten lainojen korkolyhennyksiä. Maatamme vaivaa siis LOINEN – juutalainen loinen. Rahanluontioikeus ja itsemääräämisoikeus on saatava takaisin Suomelle itselleen, jolloin verorahat menevät kansalle itselleen kasvottomien byrokraattien, lobbareiden ja pankkiirien asemesta. EU:sta ja eurosta on erottava välittömästi, ennen kuin nämä valtiomme ja hallituksemme kaapanneet rikolliset tekevät meistä lopun tuhoamalla meidät viimeiseen mieheen ja naiseen.

 39. Korrektin vastamielenosoitus -käsitteen sijaan tuo uuskommunisti-punikkien touhu on vain ja ainoastaan rauhallisen mielenosoituksen häirintää ja vihan lietsontaa, siis mielisairausosoitusta. Jos kansallismieliset harrastaisivat uuskommunisti-punikkien kaltaista epäjärjestyksen luomista niin se olisi valta-roskamediassa ja eliitin jeesusteluissa valtava kohu. Yksikertaisesti, ei olisi mitään ongelmaa, jos uuskommunisti-punikit osaisivat käyttäytyä ja suvaitsisivat toisten ilmaisunvapautta. Sama pätee pakkomonikultturismiin, jos ei olisi sairasta porvari-viher-uuskommunisti-punikkien hegemonian kansainvälisyysagendaa, olisi yhteiskunnassa hieman rauhallisempaa. Kommunismi oli ennen tuhon ideologia ja uuskommunismi aivan sitä samaa.

  • “Yhyy onko vastamielenosoittajien pakko riehua?”

   No onko pakko olla niin natsi? Jos avoimesti Hitleriä fanittava porukka marssii Tampereen läpi, tietää kyllä minkälainen on vastaanotto.

   Se ongelma tulee siitä, kun natsit marssii kaduilla. Missä on fasismia, on myös antifasismia.

   • Eli silloin on lupa apinoida kun fasistit marssii? Logic?

    Todella huonoa puolustelua Tanja, i am dissapointed in you…

   • Taina, tiedätkö miksi “natsit” marssivat kadulla. Se johtuu siitä, että suomalaisista on tehty kapitalistien ja valkoisia vihaavan finanssieliitin käskystä orjia omassa maassaan.

    Ehkä sinä olet itse niin selkärangaton, että haluat nähdä miten koko Eurooppa rypee moraalittomuuden, rappion ja valkoisia vihaavan propagandan keskellä, jossa terveen järjen käyttö ei ole sallittua. Älä kuitenkaan laske kaikkia naisia hysteerisesti kiljuvaan sekakäyttäjäporukkaasi.

    • Tässä vaiheessa kuvioihin astuu feminismi, monikulttuurisuus sekä sateenkaarisyöpä. Se, mitä tarjotaan emansipaationa naisille ja seksuaalivähemmistöille, ei tähtää todellisuudessa mihinkään muuhun, kuin kulttuurimarxistisen agendan mukaisen eurooppalaisten tuhoamisprojektin toteutumiseen ja Paneuroopan eli homogeenisen, helposti hallittavan Euroopan liittovaltion luomiseen! Kulttuurimarxismi, jossa feminismillä on keskeinen rooli, edustaa kansa- ja perhevihamielistä arvomaailmaa. Feminismillä ei ole mitään tekemistä tasa-arvon tai yhdenvertaisuuden kanssa! Sillä pyritään vain hajottamaan ydinperhe ja korvaamaan se seksuaalipervertismillä ja sairaudella. Nämä kaikki vahingolliset ja mielisairaat ideologiat ovat juutalaisia keksintöjä. Samaan syssyyn voi manita tietysti vielä “antifasisminkin”. Koko tämä sionistinen mädätys todellisuudessa johtaa kaiken ainutlaatuisen ja korvaamattoman monimuotoisuuden katoamiseen!

   • Taina, se vastaanotto oli tällä kertaa ilmiselvää stand up-komediaa, joka ainoastaan viihdytti marssijoita. Koittakaa vaikka ensi kerralla olla nolaamatta itseänne niin meidän ei tarvitse kuolla nauruun teidän vuoksi.

    Marssin jälkeen kuulin erään vanhemman rouvan olleen innoissaan tapahtumasta, johon vasemmistolaiset olisivat halunneet hyökätä, mutteivät uskaltaneet, kun tajusivat että internetiin kirjoittaminen ja se oikea katutoiminta on kaksi eri asiaa.

   • Jos Taina kuvittelee, että Vastarintaliike/kansallissosialistit ylipäätään jättäisivät marssinsa järjestämättä väsyneiden punikkien takia, on Taina väärässä.

    • Shomrim ulos!: natsien vastustamisessa kaikki keinot on sallittu – väkivaltaa lukuun ottamatta. Sitä en hyväksy. Sen sijaan väkivallattomin keinoin natsien marssimisen epämukavaksi tekeminen on suotavaa. Aika moni marssija tuntui olevan videoiden perusteella lähes kauhun partaalla kun paukkupommit räjähtelivät vieressä, ehkäpä he eivät toistamiseen halua joutua sellaisen sekasorron keskelle.

     Nainen: minulla on vähän erilainen näkemys siitä, miksi natsit marssivat Suomessa ja äärioikeisto nostaa päätään ympäri länsimaita. Lähi-idän ja Libyan tapahtumat 2000-luvulla, äärioikeiston entistä paremmat verkostoitumismahdollisuudet ja kiihtynyt eriarvoistuminen nyt ensi alkuun. Horjuvasta lännestä myös varmasti ottavat kaiken ilon irti ne tahot jotka siitä eniten hyötyvät, eli Venäjän eliitti.

     GNLS: melkoista itkua vastamielenosoittajien toiminta tälläkin sivulla on saanut aikaan. Vastamielenosoittajien joukossa saattoi olla joitakin väkivaltaisempia tapauksia, mutta suurin osa tuskin oli mihinkään hyökkäykseen varautunut. Itselleni riittäisi ihan jo se, että näytetään vastamielenosoituksen vetävän enemmän porukkaa kuin natsien miekkarin.

     HH88: en moista kuvittele, mutta yhtä suurta kulkuetta tuskin tulevat enää saamaan aikaiseksi. Etenkin, jos Pirkanmaan käräjäoikeus järjestön kieltää.

     • Jos Taina kuvittelee tuon vasemmiston esityksen olleen jotain muutakin kuin komediaa, on Taina väärässä. Taina taisi ensimmäistä kertaa olla huutamassa kurkku suorana ja kuvittelee nyt olleensa jossain “mellakassa” tai “sekasorrossa” mukana.

      Miten Taina muuten kuvittelee, että riitaa haastaville punaisille kävisi ilman poliisia? Oletko sitä mieltä, että poliisi suojeli liikkeen aktivisteja Tampereella?

     • Venäjä muuttuu vaaralliseksi vasta silloin kun Eurooppa saadaan massamaahanmuutolla täyteen anarkian tilaan, jota sinun kaltaisesi maailmanhalaajat kannattavat.

      Kaikista pelästyneimmät ilmeet näin anarkomarkojen joukossa kun “natsit” tulivat heitä kohti oikeustalolta päin. Taivas varjele, jos olisivat saaneet muutaman paukkupommin niskaansa sitä hippien itkun ja parun määrää.

      Ihmisten heittäminen ilotulitteilla on rikos, mikäli Taina ei sattunut tietämään.

      Voit kutsua minua miten tahdot, mutta te anarkistit munasitte itsenne Tampereella JÄLLEEN KERRAN. Nyt minäkin uskon, että te ette edes tiedä, mitä asioita ja miksi Vastarintaliike kannattaa! Nyt eletään vuotta 2017 eikä Hitlerin aikakautta.

      Te anarkistit toimitte kuten kommunistit ja bolsevikit aikoinaan usuttaen kansaa toistensa kimppuun luokkasodan tai antifasismin varjolla. Te olette osa samaa kansanmurhajoukkoa kuin valkoisia kansoja toistensa kurkkuun usuttavat bolsevikkijohtajat aikoinaan. Ettekö te ole vieläkään oppineet, että olette kapitalistien ja pankkiirien hyödyllisiä idiootteja heidän “hajota ja hallitse” politiikassaan?

      Tulkaa jo järkiinne! Kansallisuusaate ja “natsit” eivät ole teidän vihollisenne! Uskon ja luotan, että jossain syvällä sisimmässäsi sinäkin ymmärrät tämän. Maailma ei toimi kuten utopiassanne uskotte sen toimivan, koska maailma koostuu ihmisistä, roduista ja erilaisista kulttuureista. Vaikka te anarkistityttöset kuinka haluatte feminisöidä valkoisen miehen, mies ei siitä tule muuttumaan sylikoiraksi, joka kiltisti hyväksyy valloittajien ja roskaväen lampsivan rajojen yli.

      Teidän ongelmanne on se, että te ette osaa katsoa asioita pitkällä tähtäimellä, sillä te jumitatte utopiassanne, ette reaalimaailmassa.

     • Tiesitkö Taina, että Venäjän vallankumous, jonka juutalainen Trotsky lahtarijoukkoineen aloitti Romanovin perheen murhalla, oli amerikkalaisten pankkien ja tarkemmin sanoen sionistipankkiirien rahoittama? Tästä löytyy dokumentaatiota. Yhdysvallat sekaantui Euroopan sotiin pankkiirien käskystä Rooseveltille, ja USA sotii ympäri maailmaa pankkien käskystä yhä edelleen. Pankkiireilla, jotka vannovat uskollisuutta Israelille ja USA:lle on varovastikin laskien käsissään 100 miljoonan ihmisten verta.

      Jos minua kutsutaan natsiksi kun vastustan Hitlerin tavoin sionistipankkiirieniin hirmuvaltaa maailmassa, ei kiinnosta pätkääkään. Minua kiinnostavat vain totuus ja oikeudenmukaisuus.

     • Tekin puolisuoraan myönnätte PVL:n jäsenten olevan niitä vaarallisia tapauksia. Minä en missään vaiheessa ole väittänyt tai toivonut vastamielenosoittajien olevan väkivaltaisia natseja kohtaan ja tiedän kyllä voimasuhteet. Poliisi hoiti toki tehtävänsä siinä määrin hyvin että enemmiltä vahingoilta säästyttiin. Toivon, että tulevaisuudessa mellakkapoliisit olisivat rintamalinja natsien suuntaan eikä toisinpäin.

      Voisin sinulle, Nainen, sanoa samat sanat: on vuosi 2017 eikä Hitlerin aikakausi. Natseja silloin ja nyt yhdistää ihmisvihamielisyys jota en voi ihmisoikeuksien kannattajana sallia ja tämän pitäisi olla itsestäänselvyys jokaisen, sanotaan nyt vaikka tolkun ihmisen elämässä. On löydettävä muita keinoja, kuin ihmisten ajaminen toisiaan vastaan. Oli syyt mitkä hyvänsä, maahanmuuttoa on aina tapahtunut ja tulee aina tapahtumaan. Päättäjien, kansalaisjärjestöjen ja yksittäisten ihmisten toiminnasta riippuu, minkälainen suhde uusien tulijoiden ja kantaväestön välille muodostuu. Parhaaseen tulokseen päästään kun kaikille saadaan sellaiset oltavat, ettei tarvitse sortua epätoivoisiin tekoihin. Tämä vaatii yhteiskunnalta paljon, mutta on kuitenkin humaanein tie. Samoin rasismin vastustaminen on minulle lähtökohta josta en tingi. Se ei ole ihmisten usuttamista toisiaan vastaan eikä kansojen hajottamista – päin vastoin!

      Uskoakseni me jaamme monia samoja yhteiskunnallisia huolia ja todelliset viholliset ovat pitkälti samat. Leikkauspolitiikka ja rikkaimpien vaurauden kasvattaminen ovat konkreettisia epäkohtia joista korjausliikkeitä tulisi lähteä tekemään. Olen myös jo pitkälti toistakymmentä vuotta ollut tietoinen pankkijärjestelmän viallisuudesta ja siitä miten sotiin on vaikuttanut myös pankkiirien toiminta aina 1800-luvulta lähtien.

      Meitä erottaa arvomaailma ja käsitys termistä “ihmisrotu”. Kutsun sinua natsiksi jos kannatat niitä ihmisvihamielisiä aatteita, joihin natsismi pohjaa.

     • Minä en vihaa ihmisiä enkä ole rasisti, jos en halua pitää Suomen rajoja apposen auki. Valkoinen rotu selviytyy, jos sen annetaan olla rauhassa sukupuolettomuuta, lapsettomuutta ja pakkomonikulttuurisuutta ihannoivalta kaikista tunteista tulevalta propagandalta. Kunnioitan kaikkia rotuja ja kulttuureita.

      Sinulle totean vielä, jos syljet ihmisiä päin ja heittelet heitä kaljatölkeillä sekä paukkupommeilla, rauhallisempikin voi hermostua. On edistystä, että keskustelut täällä pelkän syyttely sijaan. Lue Tatu Vanhasen rotuteoriat. Rotuja on olemassa. Minä ajan oman kansani asiaa ja valkoisten asiaa. Olemme vähemmistö tällä pallolla. Vähemmistö jonka oikeus ajaa oman ryhmän asiaa ja vaalia omaa kulttuuriaan on tehty lähes rikokseksi.

      Jos joskus muutat mielesi, tervetuloa mukaan marsseille vapaan Suomen puolesta! Laitetaan eliitti selkä seinää vasten ja irrotetaan Suomi finanssieliitin kuolemansyleilystä. Se vaatii kansallista yhtenäisyyttä ja kovaa painostusta onnistuakseen.

     • Rotu, maahanmuutto ja ihmisoikeusasiassa emme pääse yksimielisyyteen. Minä en katso vapaata liikkuvuutta ihmisoikeudeksi.

     • Taina, kenenkään ei varmasti tarvitse pelätä saavansa selkäänsä meidän miekkareissa muuten kuin käymällä itse käsiksi mielenosoittajiin. Sama pätee ihan kaikkialla ja se on täysin luonnollista hätistellä pois henkilö(t), joilla on käytösongelmia.

      Kertoisitko muutamalla lauseella, mitä mainitsemasi ja kannattamasi ihmisoikeudet sinulle tarkoittavat? Kansallissosialismi on nimittäin aatteena kaiken ihmisyyden puolella enemmän kuin yksikään tämän päivän maailmassa itseään humaaniksi kutsuva henkilö tulee koskaan olemaan.

     • Haluaako Taina osoittaa tältä sivulta sen ideologisen kansallissosialismia käsittelevän tai sivuavan artikkelin, jossa puhutaan ihmisvihamielisyydestä osana kansallissosialismia?

     • Äärvasemmistohan ei ikinä aja väkivaltaa “natsien vastustamisessa”? Give me a break.

      Ja olet varmaan tyytyväinen Pirkanmaan käräjäoikeuteen jos se kieltää Vastarintaliikkeen? Oikeiston ja vasemmiston porukka vetää yhtä köyttä oikeaa oppositiota vastaan.

      Mitäs mieltä muuten olet siitä, että Vastarintaliikkeen aktiivi on keskimääräisesti keski-ikäinen perheellinen mies, kun kommareiden porukka koostuu nuorista joilla ei ole suuntaa elämällä ja purkavat turhautumistaan kiukuttelulla ja huutamalla “natsit syökää paskaa”? Olette todellakin vallankumouksen aallonharjalla XD

     • Olin mukana Sananvapauden marssissa. Yksi pommi räjähti n. 15 m päässä. Ei ollut ketään “lähes kauhun partaalla”, joten älä valehtele vasemmistolle ominaiseen tapaan. Sen sijaan kaikilla marssijoilla oli erittäin innostunut tunne, ja siinä minäkin vanha papparainen nuorruin 30 vuotta. Kun puhut väkivallattomuudesta ja samalla ihailet pommien heittelyn rauhanomaiseen mielenosoitukseen – muuta ei voi päätellä että mielestäsi mikäli pommi osuu kasvoihin ja kansallissosialisti menettää näkönsä – se on sitä “parempaa väkivaltaa”.

      Lähi-Idän ja Libyan tapahtumat (ja käytännössä kaikki muut vastaavat “kansannousut” ja sodat) oli järjestetty sionistien/bankstereiden toimesta. Vasemmisto on ollut näiden roistojen puolella ainakin 200 vuotta, vasemmiston tekojen perusteella. Ja myös sen perusteella, keneltä vasemmisto saa rahoitusta, elantoa ja tukea. Tätä te pelkäätte, että kansallissosialistisessa valtiossa joutuisitte oikeasti töihin, ja tärkeintä, että teiltä (F.Dostojevskin “Riivaajat”-romaanin sanoin) olisi riistetty OIKEUS KUNNIATTOMANA ELÄMISEEN.

     • Teidän porukkanne, Taina, se oikein hakemalla hakee verta nenästään. Harrastuksensa toki kullakin. Vapauden ja vastuun käsite avautuu aikanaan vielä sinullekin. Kansallismielisyys ja rajat kiinni-ajattelu on valtavirtaa nykysuomessa. Media ei pysty enää hyväksenne valehtelemaan. Ajatte touhullanne itsenne yhä pienempään marginaaliin, sillä teillä ei ole tarjota ratkaisua itse aiheuttamiinne ongelmiin.

     • Nainen, näin sananvapauden puolustajat ovat kirjoituksiani kohtaan käyttäytyneet useampaan kertaan, kun olen oikaissut teksteissä esiintyneitä virheitä. Nytkin siis kirjoitin niinkin radikaaleja, että korjasin virheen, etteikö paukkupommit olisi selvästi saanut joitakin natsimarssille osallistuneita pelästymään. Epämiellyttävä totuus?

      Eristäytymisestä: teidän porukkannehan se jatkuvasti määrittää “muut” kansanpettureiksi ja siten maalaa itseään nurkkaan. Esimerkiksi Ruotsidemokraattien, Kultaisen aamunkoiton ja meidän Perussuomalaisten tavoin PVL:lle ei tule löytymään poliittisia yhteistyökumppaneita ja suosio jää marginaaliseksi.

     • Jos vieressä räjähtää pommi, vain täysin aineissa oleva ei siihen mitenkään reagoi. Videoilla näen vihaisia reaktioita, en pelkoa. Osa nauraa. Tunnelma oli katossa jopa niillä iäkkäillä tavallisilla naisilla, jotka osallistuivat marssille.

      ME tiedämme voittavamme! Sinä puhut politiikasta, kuten Neuvostoliiton läpimädässä systeemissä loppuun asti roikkuneet kommunistit. Korruptoituneet valtarakenteet eivät onneksi ole ikuisia.

     • Taina, väität siis olevasi vastamielenosoitukseen osallistunut, pommien heittelyn hyväksyvä Perussuomalaisten jäsen? Juuh, aivan varmasti olet oikeastikin sellainen, etkä esim. trolli.

     • Taina — Tyhmä tyttö tuo Taina. Tapittaa tuoliltaan toosaa, tyhmentyen tunti tunnilta: taantuen todella törkeään tollouteen. “Tihhi-tih-tih!”, tirskuu tylsämielinen Taina. Tonsuurin takana tutajaa tuskin tusinaakaan tajunnan triumfeja. Traagisesti talsit tällä Telluksella trilobiitin tavoin. Tokkopa tarvitsemme teidänlaistanne toista, tyydyn toteamaan. Tylyä? Totta.

     • Nainen — “Hitlerin aikakautta”?

      Hollywood-saastan (kuten semi-fiktiivinen propagandahuttu “Band of Brothers”) asemesta suosittelen teille jokaiselle kolmea II maailmansodasta kertovaa tunnetuinta teosta:

      • Dwight D. Eisenhower: “Crusade in Europe” (New York, Doubleday/Country Life Press, 1948)
      • Winston Churchill: “The Second World War” (London, Cassell, 6 osaa, 1948–1954) ja
      • Charles de Gaulle: “Mémoires de Guerre” (Paris, Plon, 3 osaa, 1954–1959).

      Arvaapas, kuinka monta sivua tuolta yli 7000(!) sivun joukosta on uhrattu “holokaustille”? 0.

      “Holokausti” on jo terminä perustavanlaatuisesti erheellinen, sillä se tarkoittaa kaiken polttamista. Koko käsite on pelkkä juutalaisten talmudistinen uhrilahjamyytti, jota yritettiin jo pakottaa I maailmansodassa. “Lopullisesta ratkaisusta” – joka on myöskin juutalaisten keksintö! – löytyy runsaasti näyttöä sanomalehti- ja aikakausijulkaisuista jo niinkin aikaisin kuin aivan 1800-luvun lopulta ja runsain mitoin 1900-luvun alkupuoliskolta. Hollywoodin avulla nämä sadut sitten kaulitaan helppouskoisten hölmöjen mieliin totuuksina. Jos et edes sitä tajua, että voittajat kirjoittavat historian, olet auttamattomasti hukassa. Pelottaa oikein ajatella millaisia harhakuvia kansalaisilla mahtaakaan olla Suomen historiasta!

     • Taina — “Oli syyt mitkä hyvänsä, maahanmuuttoa on aina tapahtunut ja tulee aina tapahtumaan.”

      Nyt on aika heikkoa argumentaatiota. Tiedätkö mikä on nk. “Humen giljotiini”?

      Eikä kyseessä ole maahanmuutto, vaan juutalainen, sionistinen, kulttuurimarxistinen, Kalergi-suunnitelman mukaisen agendan toteutuminen!

      Juutalaisten ideana on kommunistinen EU-liittovaltio, josta meidät tuhotaan pois ja orjiksi otetaan lähi-itäläisiä ja afrikkalaisia eli typerimpiä eliöitä, joita tämä planeetta päällään kantaa. Nuo em. olennot eivät pysty mihinkään organisoituun vastarintaan juutalaisia sionisteja ja heidän kätyreitään vastaan, kuten on nähty heidän kotiseutujensa “kukoistuksen” tilasta. Albiinonegridejä eli “anarkisteja” eliitti käyttää juoksupoikinaan, kuten hyvin tiedetään. Mutta joutuessaan vähemmistöksi suvakit huomaavat vihamielisten lemmikkiotustensa kääntyvän heitäkin vastaan. Silloin sateenkaariviittaiset pellenenät lentelevät katoilta alas vessaharjoineen. Kun kommunisitien eli bolševikkien eli marxilaisten eli ortodoksiJUUTALAISTEN toteuttamat, promotoimat ja sponsoroimat vallankumoukset eivät saaneetkaan maailmanlaajuista työläistöä halutulla tavalla mobilisoiduksi, oli sionistisen maailmanvallan keksittävä uusia kanavia ja fasadeja sen agendan ajamiselle.

 40. Niin se on, että hallitus ja valtio ovat KANSAA varten, eikä kansa niitä varten! Kiitos teille. Kohti itsenäisyyspäivää!

 41. Harvoin on nähty tampereen kaduilla yhtä ryhdikkäästi marssivaa porukkaa… Äkkiseltään ei tule mieleen muita vastaavia marsseja kuin Valkoisen armeijan tampereen valtaus paraati vuonna-18 ja suomalaisten ss- miesten kotiintuloparaati vuonna -43. Kylläpä oli eroa tuolla ryhdikkäästi ja ylpeästi marssivalla rivistöllä siihen viherkommunisti roskasakkiin mikä häiriköi katujen varsilla.

 42. Olen huomannut taistelussani yhden sangen mielenkiintoisen pointin: media ei noteeraa tekojani mitenkään.

  Ei, vaikka olen tuhonnut vastaanottokeskuksien ikkunoita ja irtaimistoa ja liimannut Kansallisen Vastarinnan julisteita. Liimasin erään mädätyslehden oveen em. julisteita, eikä sitäkään noteerattu. Rikoin em. paskalehden toimittelukonttorin ikkunat, eikä sitäkään noteerattu.
  Valemedia pelkää uutisoida näitä kultuurimarxismin vastaisia tekoja, sillä he eivät halua myöntää meidän so. vastarinnan olemassaoloa. He eivät halua kertoa, että kaikki tässä maassa eivät syleilekään multikultisyöpää ynnä maahanängettäviä paskaloisia.

  He eivät uutisoi asioista, sillä pelkäävät muutoin muidenkin innostuvan vastaiskuihin ja mädätyksen vastaisiin toimiin.

  6.12.2017 nähkäämme sankoin joukoin Kansallisen Vastarinnan marssilla‼

  Ei ihme että mädättäjät, hyysärit ynnä poliittinen kenttä ovat helisemässä, sillä meidän porukoissamme on näin älykästä porukkaa. Ja porukkaa, jotka ovat valmiita TOIMIMAAN. Vrt. vasemmistoreppanoiden ördlääminen ja housuihinkuseminen.

  • Jos teet näin, toimit ainoastaan omissa nimissäsi! Vastarintaliike ei hyväksy tällaista toimintaa ja kirjoittelua.

   Vai oletko taas yksi trolli monien joukossa, joka yrittää oikeudenkäynnin aikana heittää sivustalta lokaa Liikkeen niskaan keksityillä “uroteoilla”?

   Veikkaan jälkimmäistä.

  • Sinäkö se kyselit Liikkeen jäsenyyttä? Sille on syynsä, miksi kaikkia ei hyväksytä jäseniksi edustamaan Liikettä ja tämä taidettiin sulle kertoa ja itse tämän hyväksyit? Toki voit toimia OMISSA NIMISSÄSI, kunhan muistat että marssilla edustat sen järjestäjää etkä ainoastaan itseäsi. Ellet tätä eroa pysty tajuamaan, älä tule paikalle ollenkaan.

  • Ehkä näitä juttujasi ei uutisoitu koska mitään sellaista ei tapahtunut? ;D Kuulostaa nyt kovin jonkun 12v “mun veli tulee hakkaan sut”-makekorianterin ES-pärinöiltä 😛

   Lihasmassaakin taitaa kehostasi löytyä saman verran kuin vasemmasta pohkeestani 😛 Että mitäs jos jäisit kotias kasvamaan ja annat aikuisten hoitaa nää mielenosoitukset ja marssimiset. Voit yläasteen kotiläksyjen ohella sit rauhassa tutustua kansallissosialismiin ja kokeilla uudestaan liikkeen parissa kun oot hieman kasvanut ja rauhoittunut 🙂

  • Oikea meininki nimim. “Kuolemalla”. Juuri näin tulee toimia. Itse toimin myös yksin, sillä se on edelleenkin paras, toimivin ja turvallisin tapa. Nykyään tulee olla tarkkana sen kanssa mitä tekee ja sanoo. Täytyy osata toimia tarpeelliseen diskreetion vallassa.

   Mistäs te voitte, muuten, tietää kuka on jäsenyyksiä hakenut ja kuka ei? Säälittävää kirjoittelua pikkulapsilta.

 43. Vasurit näyttävät ja kuulostavat kipeiltä vituilta – kuten aina.

  Onneksi vastassamme on älyllisesti ja fyysisesti heikompaa ainesta, joten tulemme tuhoamaan sen taistelussa vailla mitään ongelmia.

 44. Täällä sekoilevalle nimimerkki KUOLEMALLE terveisiä:

  Nyt menee oikeasti ylikierroksilla. Aika painaa jarrua ja miettiä, missä oikeasti mennään.

  • Näin ammattitrollina on pakko todeta että tämä KUOLEMA tekee parempaa myyräntyötä kuin mihin itse pystyisin edes villeimmissä unelmissani. Ja näyttäisi vielä olevan täysin tosissaan.

   • Samaa mieltä. Urpo tulee julkiselle keskustelupalstalle kertomaan rikoksistaan lakkautusoikeudenkäynnin keskellä ja luulee tekevänsä palvelusta Liikkeelle, johon ei itse (helvetin hyvästä syystä!) kuulu. Kuinka saa*anan tyhmä pitää olla?

    Ja sitten tämä kuumakalle uhkailee väkivallalla muita kirjottajia (joissa mukana jäseniä) pienen läpän heiton vuoksi 😊. Liike vastustaa huumeita juuri tämän tyypin antaman “esimerkin” takia.

    • Ei hitto nyt se vaihto nimensä mutta samaa paskaa yhä suotaa ulos 😀 Yritä tässä sitten työtä tehdä ku tommonen nero vauhdissa 😀

     • Teksti on kyllä fiksua! Mutta mutta, itsekontrolli- ja taktikointipuoli taistelussa kaipaa hiomistaika. LOT.

      Tyyppi olettaa, ettei kukaan muu kuin hän itse tee mitään, koska kukaan muu ei täällä avaudu uroteoistaan 😲. Juu miksiköhän eivät 😲

    • Käsittääkseni Vastarintaliike pyrkii vallankumoukseen? Ei sitä saavuteta täällä lässyttämällä tyhjää, nenää kaivellen ja välillä pallihikeä haistellen. Ei sitä saavuteta laillisilla keinoilla lain. Se saavutetaan samalla tavalla, kun meiltä – valkoisilta suomalaisilta – oikeudet, itsenäisyys ja pian vapauskin on viety.

     Fight fire with fire.

     Ne, jotka eivät ole valmiita rikokseen, sabotaašiin, väkivaltaan ja tappamiseen, voivat jäädä sinne betonihelvettiinsä pallihikeä haistelemaan, TV:tä toljottamaan, tupakkaa polttamaan ja viinaa juomaan hamaan loppuun asti. Aivan vitun sama mihin kerhoon kuulutte tai minkä yhdistyksen jäseniä olette. Teot punnitaan.

     Suurin osa täälläkin on niin vitun typerää kirjallisesta ulosannistaan päätellen, että joudun väistämättä vanhan totuuden eteen: internetkeskustelu toimii vain, jos on mahdollisuus sulkea pois ei-toivotut kommentoijat omista silmistään ja mielestään (vrt. Jewbook). Muuten koko roska menee “Trolli! Trolli!” -meiningiksi ja latistuu turruttavaksi tylsämielisyydeksi kaiken muun hukuttavan saastan meren keskelle.

     Siinä sitä unelmakuplaa jokaiselle. Tämä maailma on sen verran ihana, ruma ja brutaali paikka, ettei todellinen toimiminen missään nimessä kaikille sovikaan. Jääkää toki tänne pallottelemaan keskenänne. Matkan varrella aina porukka karsiutuu ja lopussa seisovat vain ne, jotka todella tahtovat muutosta ja ovat valmiita sen eteen uhrautumaan. Sillä ei ole väliä minkä klubin tai seuran tunnukset ovat silloin rinnuksissa tai hihassa. Todellinen aate on ihmisen sisällä – samassa paikassa, josta ne teot saavat alkunsa.

     Mutta sellaisestahan te pikkunaskalit ette mitään tiedä. Kyllä se elämä opettaa jokaista vielä. Voitte laskea sen varaan. Kyse on vain siitä mitä SINÄ ehdit tehdä, ennen kuin niin tapahtuu.

     • Älä ymmärrä tahallasi väärin kommentteja. Minua ei kiinnosta mitä teet vaan se, että tulet kertomaan tekemisistäsi julkisuuteen Liikkeen sivuille. Sinua ei näytä kiinnostavan paskan vertaa, että Liike vietti satoja tunteja oikeudenkäynnin valmistelussa tai että Liike yritetään kieltää? Kunhan sinä teet täsmälleen mitä huvittaa ja räyhäät muille vielä kaupan päälle kuin teini-ikäinen.

      Vaikutat fiksulta ja asioita seuraavalta, mutta ylikierrokset päällä saatat olla osa ongelmaa, et osa ratkaisua.

Comments are closed.