Koti Vastarintaliike Aktivoidu

Aktivoidu

Suomi on historiansa käännekohdassa. Maamme ei ole koskaan kohdannut yhtä vakavia uhkia kuin 2000-luvulla. Kasvaneet tuloerot ovat pirstoneet kansan yhtenäisyyden sekä lisänneet pahoinvointia, syrjäytymistä ja ahneutta. Kulutuskapitalismin synnyttämät ympäristöhaitat hukuttavat tulevat sukupolvet myrkkyihin ja tuhoavat suomalaisuudelle elintärkeän kansallismaiseman. Epäonnistunut maahanmuuttopolitiikka näkyy rikostilastoissa ja siinä, ettei Suomessa enää ole suomalaista kulttuuria. Kansojen sekoittuminen uhkaa myös tuhota eurooppalaisen geeniperimämme, jonka pohjalle kulttuurimme on rakennettu.

Koemme, että jokaisella suomalaisella on vastuu oman kansansa hyvinvoinnista. Olemme kaikki erilaisia, joten meistä kukin toimii omalla tavallaan yhteisen hyvän eteen. Tärkeintä on, että ylipäätään toimii. Välinpitämättömyys merkitsee kuolemaa. Hakijan tietoturvan takeeksi ainut pakollinen kenttä on sähköpostiosoite, jotta voimme olla hakijaan yhteydessä. Muut kentät ovat vapaavalintaisia. Ilmoita hakemuksessasi jo etukäteen, millaisena näet roolisi Vastarintaliikkeessä – tavoitteletko aktivistin, jäsenen vai tukijäsenen paikkaa.

  1. Aktivisti ottaa säännöllisesti osaa liikkeen propagandatyöhön ja valtakunnallisiin tapahtumiin. Aktivisti on tavoitettavissa ja hän työskentelee aktiivisesti ja esimerkillisesti Vastarintaliikkeen kehityksen ja laajenemisen puolesta. Aktivistit muodostavat liikkeen taistelevan ytimen.
  2. Jäseneltä ei vaadita yhtä näkyvää ja säännöllistä toimintaa kuin aktivistilta. Jos tahdot auttaa Vastarintaliikettä jollain muulla tavoin kuin säännöllisellä katutoiminnalla, voit hakea jäseneksi. Kerro erityistaidoistasi, joista voisi olla liikkeelle hyötyä!
  3. Tukijäsen tukee Vastarintaliikettä esimerkiksi taloudellisesti. Tukijäsen voi myös halutessaan ottaa osaa yhteisiin tilaisuuksiin ja aktivismiin aktivistien ja jäsenten kanssa. Tukijäseneltä ei kuitenkaan vaadita konkreettista osallistumista. Tukijäseneksi voit liittyä tämän osoitteen kautta: rekrytointi[at]vastarinta.com

Täytä alla oleva lomake tai lähetä hakemuksesi osoitteeseen: rekrytointi[at]vastarinta.com

Nimi

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero

Paikkakunta

Lisätietoja

captcha

Kirjoita kuvassa esiintyvät merkit tähän:

Voit myös ottaa suoraan yhteyttä sinua lähimpänä sijaitsevaan aktivistiryhmään! Ilmoita, mikäli tahdot GPG-salatun yhteyden! Aktivistiryhmien osoitteet:
  • helsinki[at]vastarinta.com
  • turku[at]vastarinta.com
  • pirkanmaa[at]vastarinta.com
  • pori[at]vastarinta.com
  • jyvaskyla[at]vastarinta.com
  • oulu[at]vastarinta.com
  • lappeenranta[at]vastarinta.com