Koti Artikkelit Vastarintaliikkeen kieltokanne ja poliisin politisoituminen

Vastarintaliikkeen kieltokanne ja poliisin politisoituminen

26

Suomessa on käyty syksyn 2015 pakolaiskriisin jälkeen vilkasta keskustelua virkavallan politisoitumisesta. Miten on mahdollista, että Suomessa toimii vapaasti murhiin ja järjestäytyneeseen huumekauppaan syyllistyneitä järjestöjä, mutta poliisihallitus tahtoo kieltää vain Vastarintaliikkeen?

Valtakunnansyyttäjänvirasto päätti loppuvuodesta 2016, ettei se lähde ajamaan Vastarintaliikkeen kieltämistä. Mitä ilmeisimmin syy päätökselle oli se, että Suomessa todellisten rikollisliigojenkin on perinteisesti annettu järjestäytyä vapaasti, joten poliittisen oppositioryhmän kieltäminen vaikuttaisi vähintäänkin kummalliselta. Vain muutama viikko myöhemmin Suomen poliisihallitus teki kuitenkin yllättävän päätöksen ja ilmoitti nostavansa kanteen Vastarintaliikkeen kieltämiseksi. Poliisihallitus on saanut tukea hankkeelleen muun muassa suojelupoliisilta ja pääministeri Juha Sipilältä.

Tänään uutisoitiin, että poliisihallitus on viimein jättänyt kieltokanteen Pirkanmaan käräjäoikeuteen. Viranomaiset ovat päättäneet tunnustaa rohkeasti väriä, sillä heidän asiamiehenään toimii tapauksessa asianajaja Markku Fredman. Fredman on kovan luokan monikulttuurisuuslobbaaja, joka oli muun muassa perustamassa Suomen Pakolaisneuvonta-yhdistystä, “joka nykyisin avustaa valtaosaa turvapaikanhakijoista”. Viimeistään nyt poliisin kanta Suomen pakolaiskriisiin ja maahanmuuttopolitiikkaan on selvä kaikille.

Perusteluissaan poliisihallitus viittaa muun muassa Vastarintaliikkeen “kansallissosialistiseen ohjelmaan” – eli ilmeisesti poliittiseen manifestiimme – ja käyttää juridisesti täysin merkityksetöntä termiä “vihapuhe”. Mikäli poliittinen manifesti sisältäisi rikollista tekstiä, olisi siitä nostettu jo syyte. Näin ei ole kuitenkaan tehty, koska sisältö on alusta loppuun laillinen.

Poliisihallituksen päätös on siis historiallinen siksi, ettei poliisi ole aiemmin yrittänytkään kieltää esimerkiksi niin sanottuja prosenttijengejä, joiden jäseniä on tuomittu järjestäytyneestä huumekaupasta ja jopa kerhotiloissa suoritetuista paloittelumurhista ja raiskauksista. Poliisihallituksen viesti suomalaisille siis on, että huumeet ja paloittelumurhatkin ovat toivottavampaa kuin järjestäytynyt poliittinen isänmaallisuus.

Yleisradio haastatteli joulukuun lopulla kieltokannetta käsittelevässä artikkelissaan ministeri Lauri Tarastia, jonka kommenteista paistoi tahaton ironia:

“Viimeksi yhdistystoimintaa kiellettiin Suomessa 70-luvun loppupuolella, kun neljä uusnatsi Pekka Siitoimen yhdistystä lakkautettiin. Tuolloin päätökset nojasivat Pariisin rauhansopimukseen, jossa kielletään fasistiset tai Neuvostoliitolle vihamieliset sotilaalliset tai sotilaallisluontoiset järjestöt.

– Nyt on samantapainen tilanne kuin Siitoimen tapauksen ympärillä. Varmaan (poliisihallitus) tähänkin vetoaa. Jos olosuhteet eivät ole muuttuneet, niin voidaan olettaa, että tulos on suurin piirtein sama, Tarasti sanoo.”

Niin, ovatko Suomen poliittiset olosuhteet muuttuneet ajoista, jolloin meidän täytyi pohtia, ovatko kansalaisjärjestömme “Neuvostoliitolle vihamielisiä”? Siinäpä oikeusoppineille pähkinä purtavaksi. Mikäli Vastarintaliike kiellettäisiin sotienjälkeisten sopimusten nojalla, merkitsisi tämä käytännössä sitä, että Suomen “oikeusjärjestelmä” alkaisi vaalia jälleen Josif Stalinin perintöä.

Mitä Siitoimen toinen toistaan kummallisempien yhdistysten kieltoon puolestaan tulee, ryhmät kiellettiin samana vuonna, kun johdolle langetettiin tuomio järjestelmällisesti suoritetusta poliittisesta tuhopoltosta. Tuomioistuimen mukaan järjestön johto oli käyttänyt käskyvaltaansa ja määrännyt rivijäsentä suorittamaan vakavan rikoksen, tuhopolton.

Vastarintaliikkeen johtajia tai aktivisteja ei ole koskaan tuomittu vastaavista tapauksista. Jopa suojelupoliisi on myöntänyt, että muutamassa mielenosoituksessamme sattuneet nujakat ovat olleet “spontaania ja reaktiivista” – ne ovat syntyneet, kun uhkaavat tai suoranaisen väkivaltaiset poliittiset vastustajat ovat yrittäneet rajoittaa aktivistiemme toiminnanvapautta. Vastarintaliikkeen johto ei ole koskaan määrännyt aktivisteja suorittamaan rikoksia, mikä erottaa meidät kokonaan 1970-luvun tapauksista.

Se, että mielenosoituksissamme on sattunut muutamia “spontaaneja ja reaktiivisia” kahnauksia vuosien varrella, ei sinänsä voi olla peruste järjestön kieltämiselle, koska poliisi ei ole koskaan yrittänytkään kieltää aitoja rikollisliigoja. Perusteluissaan poliisihallitus valehtelee, että välikohtaukset olisivat alkaneet siitä, että Vastarintaliikkeen aktivistien arvomaailmaa olisi arvosteltu sanallisesti. Näin ei ole koskaan tapahtunut, vaan tilanteisiin on johtanut aina suora voimankäyttö, laiton uhkaus tai esimerkiksi sylkeminen. (Kun poliiseja itseään kohti syljetään, suhtautuvat he siihen äärimmäisen vakavasti.)

 

Vastarintaliike ei ole koskaan “kiihottanut kansanryhmää vastaan”

Sen jälkeen kun Vastarintaliikkeen kieltämisestä alettiin puhua on keskusrikospoliisin väkeä tuomittu avunannosta uhriaan jäljittävälle pedofiilille, suojelupoliisin työntekijä on jäänyt kiinni laittomasta urkinnasta ja Helsingin huumepoliisin entinen päällikkö Jari Aarnio on istunut käräjillä huumekauppasyytteiden vuoksi. Vastarintaliikkeen kieltämisen puolesta suoraan kantaa ottanut keskusrikospoliisin Rabbe von Hertzen sai viimeksi tällä viikolla hovissa rikostuomion!

Lisäksi Helsingin poliisi syyllistyi itsenäisyyspäivänä aktivistimme kiduttamiseen sullomalla tämän raudoitettuna samaan maijaan raudoittamattoman väkivaltaisen kommunistin kanssa. Mikäli rikostapausten määrään on katsominen, ei Vastarintaliike olisi siis suinkaan kieltolistan kärjessä.

Poliisi on vedonnut kieltovaatimuksessaan tietysti niin sanottuun asema-aukion välikohtaukseen, jossa aktivistimme Jesse Torniainen potkaisi käräjäoikeuden mukaan häntä kohti sylkenyttä huumeriippuvaista Jimi Karttusta yhdesti rintaan. Media leimasi Torniaisen “tappajaksi” ennen kuin käräjille oli edes ehditty. Myös poliisi alkoi puhua järjestön kieltämisestä jo ennen oikeudenkäyntiä, sillä henkirikosepäily antoi mukavasti painoarvoa muuten huteralle kieltovaatimukselle.

Mielenkiintoista kyllä, käräjäoikeuden mukaan potkun ja kuoleman välillä ei voitu todistaa olevan syy-yhteyttä, joten kuolemantuottamussyyte kaatui kokonaan! Karttunen oli käyttänyt sairaalassa huumeita ja laiminlyönyt hoito-ohjeita, joten Torniainen ei ollut vastuussa hänen kohtalostaan. Poliisihallitus ei kuitenkaan kommentoinut käräjäoikeuden päätöstä julkisuudessa käytännössä lainkaan vaan piti linjansa: Asema-aukion tapauksen vuoksi Vastarintaliike on kiellettävä!

Toisin sanoen poliisi teki päätöksen kieltokanteen nostamisesta jo ennen oikeudenkäyntiä eikä antanut käräjäoikeuden tuomion vaikuttaa mitenkään päätökseensä. Suomen valtamedia ja puolue-eliitti ovat pyrkineet tukemaan poliisin kieltokannetta julkisuuskampanjalla, jossa “kuolemaan johtaneesta pahoinpitelystä” puhumista on jatkettu senkin jälkeen, kun kuolemantuottamussyyte kaatui. “Kuolemaan johtaneesta pahoinpitelystä” puhuttiin viimeksi 1.2. Ylen Politiikkaradiossa, jossa esiintyivät vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö ja kokoomuksen eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Ben Zyskowicz. Kyse on järjestelmällisestä valehtelusta, jolla poliittisen opposition kieltohanke yritetään oikeuttaa keskivertokansalaisille.

Monet ovat pohtineet, voitaisiinko rikosjärjestölain ja kansanryhmän vastaisen kiihottamisen kieltävän lain yhtäaikaisella käytöllä puuttua Vastarintaliikkeen toimintaan. Nähdäksemme tämä ei ole mahdollista. Vastarintaliikettä, sen julkaisuja tai sen johtavia aktivisteja ei ole järjestön historian aikana tuomittu kertaakaan kunnianloukkauksesta, rikokseen yllyttämisestä tai kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. “Rasistista motiivia” ei ole koskaan käytetty koventamisperusteena, mikäli aktivistejamme on tuomittu poliittiseen toimintaan liittyvistä “rikoksista”.

Vastarintaliike ei siis lain silmissä ole koskaan syyllistynyt rangaistavaan “rasistiseen” toimintaan. Mikäli lakia kiihottamisesta kansanryhmää vastaan alettaisiin soveltaa poliittisten järjestöjen kieltämisessä, joutuisi esivalta kieltämään ensimmäisenä hallituspuolue perussuomalaiset, jonka jäseniä on toistuvasti epäilty, syytetty ja tuomittu kiihotusrikoksista – viimeisimpiä tapauksia ovat Sebastian Tynkkynen, Terhi Kiemunki ja Teuvo Hakkarainen. Lisäksi poliisi myönsi itse hiljattain, että yleensä “viharikosten” uhrit ovat suomalaisia eivätkä suinkaan maahanmuuttajia! Vastarintaliike olisi siis kaikin puolin väärä kohde, mikäli poliisi tahtoisi kitkeä “viharikoksia”.

Asema-aukion tapauksen jälkeen poliisin kanssa yhteistyötä tekevä oikeusministeriö alkoi selvittää, voisiko mielenosoitusten ilmoittamisen varoitusaikaa pidentää huomattavasti. Mediassa vihjattiin, että tarkoituksena on puuttua “ääriliikkeiden” toimintaan. Vastarintaliike on kuitenkin usein tehnyt poliisille ilmoituksia jopa sellaisista julkisista tapahtumista, joita ei edes luokitella mielenosoituksiksi. Myöskään tätä ei siis voida käyttää argumenttina Vastarintaliikkeen kieltämisen puolesta.

 

Onko vallankumouksellisuus laitonta?

Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmaisen mukaan “Vastarintaliike pitää lakkauttaa väkivaltarikosten ja vallankumouksellisuuden takia”. Kuten yllä totesimme, Suomessa on lukemattomia useammin väkivallasta tuomittuja järjestöjä, joita poliisi ei ole koskaan yrittänytkään kieltää. Onko Suomessa sitten muita itseään “vallankumouksellisiksi” kutsuvia järjestöjä?

Kolehmaisen lausunto yllätti monet, sillä erilaiset vihreät ja vasemmistolaiset liikkeet ovat kutsuneet itseään vallankumouksellisiksi vuosikymmenien ajan ilman, että poliisi olisi puuttunut toimintaan. Miksi kansallismielisillä ei olisi oikeutta vallankumoukselliseen retoriikkaan tai poliittiseen vakaumukseen, joka edellyttää perustavanlaatuisia yhteiskunnallisia muutoksia? Missä vaiheessa esimerkiksi nykyisen lainsäädännön kritisointi muuttuu “rangaistavaksi” toiminnaksi? Mistä lähtien yhdistyksillä ei ole ollut oikeutta vaatia esimerkiksi eroa Euroopan unionista?

Esimerkiksi Suomen kommunistinen puolue vaatii konkreettista poliittista vallankumousta kirjoittaessaan puolueohjelmassaan: “[Puolue] pitää sosialismin voiton edellytyksenä todellista työväen valtaa, valtiovallan ottamista työväenluokan ja sen kanssa liitossa olevien työtätekevien kansankerrosten käsiin.” Miksei tähän puututa? Miksei poliisi tahdo kieltää äärivasemmiston johtamaa Vihreää puoluetta, joka on myös ilmoittanut julkisesti olevansa “vallankumouksellinen”?

Miksei poliisi yritä kieltää niinikään äärivasemmistolaista Varisverkostoa (1, 2, 3), joka on Suomen ainut järjestö, joka ilmoittaa kannattavansa aloitteellista poliittista väkivaltaa? Vain muutamia viikkoja sitten Varisverkosto julkaisi saksalaisessa vasemmistolehdessä artikkelin, jossa todettiin, että Rajat kiinni! -mielenosoituksia järjestetään Suomessa vain siksi, ettei vasemmistolla ole vielä tarpeeksi “katutappelukokemusta”. Kun äärivasemmisto on hyökännyt menneinä vuosina julkisia tapahtumiamme vastaan, ei poliisi ole koskaan estänyt iskuja, vaan tapahtumiamme ovat suojelleet omat aktivistimme. Nyt poliisi yrittää leimata itsepuolustuksen rikollisuudeksi, koska Vastarintaliikkeen maailmankuva on “väärä”.

Syksyllä 2015 myös vasemmistolehti Ny Tid julkaisi artikkelin, jossa ihmeteltiin, miksi vasemmisto antoi Vastarintaliikkeen marssia Jyväskylässä. Artikkelia ei voinut tulkita muuksi kuin kehotukseksi rajoittaa laillista kokoontumisenvapauttamme laittomin voimakeinoin. Vastarintaliike ei ole koskaan käyttänyt vastaavaa retoriikkaa tai uhannut estää väkivaltaisesti minkään ryhmän kokouksia. Vastarintaliikkeen aktivistin käsikirja kieltää myös yksittäisiä aktivisteja osallistumasta aloitteelliseen väkivaltaan toisinajattelijoita vastaan. Kiellon rikkomisesta seuraa sanktioita.

Lisäksi Suomessa on lukuisia järjestöjä aina luterilaisista seurakunnista Vapaaseen liikkuvuuteen, jotka ovat ilmoittaneet julkisesti harrastavansa “kansalaistottelemattomuutta” ja piilottelevansa laittomia siirtolaisia, jotka ovat saaneet jo käännytyspäätöksen Suomessa. Miksi virkavalta katsoo myös tätä sormiensa läpi? Miksi laittomat siirtolaiset saavat osoittaa mieltään Suomen pääkaupungissa viikkokaupalla? Miksei poliisi käännytä heitä tai edes tarkista heidän papereitaan?

Vastarintaliike on vallankumouksellinen järjestö, koska näemme, että Suomi on menettänyt itsenäisyytensä muun muassa Euroopan unionille, Euroopan keskuspankille, Kansainväliselle valuuttarahastolle ja EU:n lakeja kulissien takana kirjoittaville ESF:n ja ERT:n kaltaisille lobbausjärjestöille. Vallankumouksellisuus ei merkitse meille “demokratian tuhoamista” vaan vallan palauttamista kansalle ulkomaisen rahanvallan käsistä. Pyrimme tavoitteisiimme poliittisella ja kulttuurisella vaikutustyöllä, jonka monipuolisuudesta voi lukea esimerkiksi vuoden 2016 toimintaraportistamme.

Katsoipa asiaa siis mistä näkökulmasta tahansa, ei poliisin vaatimus Vastarintaliikkeen kieltämisestä perustu todellisten rikosten uhkaan. Suomessa on suuri määrä sekä poliittisia että epäpoliittisia järjestöjä, joiden retoriikan ja toimintatapojen tulisi huolettaa poliisia paljon enemmän kuin Vastarintaliikkeen. Kyse ei siis ole rikosten torjumisesta vaan yleiseurooppalaisesta ilmiöstä, jossa Brexitin ja pakolaiskriisin säikäyttämä poliittinen eliitti hyökkää yhä ankarammin juuri kansallismielisiä vastaan. Nämä hyökkäykset eivät kuitenkaan tule pysäyttämään kansallissosialisteja – taistelu korruptoitunutta ja suomalaisvastaista järjestelmää vastaan jatkuu!

 

Vastarintaliike

26 KOMMENTIT

 1. Pääministeri nimitti naapurinsa ja ystävänsä Veikkauksen hallitukseen,onnittelut hienosta valinnasta.

 2. Huumeita kaupittelevia rikollisjengejä ei oikeus ole kieltänyt. Jos Vastarintaliike kielletään, niin se tarkoittaa vain ja ainoastaan sitä, että nykyisen eliitin mielestä kansallismielisyys on suurempi rikos kuin pirikauppa.

  Onkohan tuossa aisanajaja Fredmanin nimessä muuten virhe ja se pitäisi olla aškenasijuutalainen Friedman? Yleensähän nuo heprealaiset tuppaavat harjoittamaan tuota aisanajajan ammattia.

  • Käsittääkseni huumeiden kauppaaminen ja rikolliset jengit on kyllä jo valmiiksi laittomia, että jos kiinni jää niin tuomio tulee…

   Tuomioiden kovuus on tietenkin sitten se kyseenalainen juttu, mutta ei pirikauppa sentään laillista vielä ole.

   • Kai se pointti tässä on, että itse jengit eivät ole laittomia eikä poliisi niitä ole edes yrittänyt saada laittomiksi, vaikka useat tuomiot toteavat jengien olemassaolon tarkoituksen olevan rikosten tehtailu.

    Tästä voimme päätyä ainoastaan siihen johtopäätökseen, että tämä kieltokanne on täysin poliittinen.

   • Banditosin, Cannonballsin tai muiden mp-jengien liivejä ja tunnuksia ei ole kielletty, vaikka näiden selkeä toiminnan fokus on tehdä rikoksia esim myymällä huumeita.

 3. Poliisijohto haluaa tällä jutulla lipoa jonkun eliittipoliitikon persettä, eipä muuta tarkoitusperää kieltohankkeella ole.
  Muuten poliisi on jo niin korruptoitunut, ettei kykene toimimaan oikeita rikollisjengejä vastaan laisinkaan. Vai kuvitteleeko joku Aarnion olevan ainoa laatuaan? Aika vähän jää kiinni isoja jengejä tai rahoittajia jostain syystä.
  Shomrim, matutaksi, poliittinen poliisi..nimet ainoastaan paranee!

 4. Mitä nyt lehdistä luin noita poliisihallituksen perusteluja, niin jos tätä keissiä ei motivoi korruptoituneen poliisihallituksen poliittinen motivaatio, niin sitten ei mitään.

  Koko poliisi on itsessään organisaatio, joka tulisi lakkauttaa Suomen kansalle vihamielisenä poliittisena järjestönä ja rakentaa se uudelleen terveeltä arvopohjalta.

 5. Tuohon loppuosioon voisi vielä lisätä, että sosiaalidemokraatithan ovat tällä hetkellä ainoa puolue Suomessa joka on tehnyt vallankumouksen (joka onneksi päättyi heidän häviöön). Helppohan sitä on nyt “norsunluutornista” heidänkin huudella kaikenlaista vaikka omasta historiasta löytyy.

 6. Toivottavasti poliisissa palvelevat suomalaiset muistavat, että kansansa pettämisestä jaetaan vain yhdenlaisia tuomiota, kun tilinteon päivä tulee ?

 7. Poliittinen poliisi (PolPo) tulisi kieltää ja sen johto asettaa tuomiolle rikoksista suomalaisuutta vastaan.

 8. Aktivisti ei hellitä. Luen uudelleen ja uudelleen Paavo Susitaipaleen kirjaa ja yhä syvemmin ymmärrän mitä hän ja aikalaisensa tarkoittivat “patkuleilla”. Sana viittasi liivinmaalaiseen aatelismieheen Johann Reinhold Patkuliin, joka juonitteli suuren Pohjan sodan aikana Ruotsia vastaan ja oli ensin Saksin kuninkaan August II Väkevän ja sitten Venäjän tsaarin Pietari Suuren palveluksessa. Mies on ensin sinne, sitten tänne ja sitten vähän sinne sun tänne aivan kuten tämä meidän “hallituksemme”! Kyseessä ovat pelkät poliittiset turilaat, sontakärpäset jotka kerran neljässä vuodessa pörhistäytyvät lupailemaan mummoille tekohampaita. Tämän maan onneton historia sisältää aina jonkinlaisen ohranan ja lipokielisen poliittisen lutkalauman jotka varastavat kansalta sen minkä se on tienannut. Olen tässä viimeaikoina yrittänyt perehtyä IKL:n historiaan ja katson että kaikki se materiaali mitä olen käsiini saanut ON JUURI NIINKUIN TÄSTÄ PÄIVÄSTÄ TEHTYÄ! Sama perkeleen hännystely, Sthålbergiläinen “laillisuus”, sama suvaitsevaisuus, sama puolustuspolitiikan haipatarallaa meininki, sama välinpitämättömyys kansan asioista ja ennen kaikkea sama rytminen halu tukkia turvat ohjaavat tätä hallitukseksi kutsutun varaslauman toimia ja kun kerran koko hallitus on pääministeriä myöten vähintäänkin oudossa valossa, niin mikä tätä ns. “eduskuntaa” estää esittämästä epäluottamuslausetta? Asioista puhuminen vältetään, tai ainakin vältellään repimällä perseestä vihapuhe, yllytys, väkivalta ja muuta paskaa. Viekää perkeleet sinne linnaan, laittakaa vaikka pakkopaitaan mutta minä en suostu tämän maan poliittisten sirkuslaumojen orjaksi. On olemassa Suomi, Viena ja Karjala. On olemassa Norja, Tanska ja Islanti. On olemassa Viro. Kenties on olemassa vielä Ruotsi; mutta ainakin on olemassa POHJOINEN HENKI! AKTIVISTI EI HELLITÄ! SIEG HEIL!

  • Jumalauta. Kaverilla on puhumisenlahja. Se tuli suoraan sydämestä! Kaikkea hyvää sinne päin! Väkevöittävä kommentti. Aktivisti ei hellitä on hyvä kirja.

 9. kommentoin ensi kertaa täällä , ja asunut ruotsissa jo yli 40 vuotta ja ihmettelen .että miten helv, te luotatte näihin ruots. kierokauloihin . kriisin tullessa voimme unohtaa nämä pellet ,jotka aina ovat pitäneet suomalaisia toisen luokan kansalaisina . aikoinaan paavo nurmi tehtiin ammattilaiseksi ruotsalaisten takia ja hän nimeä en muista .muuta tämä suomalaisvihaaja teki nurmesta ammattilaisen .hän kutsui meitä mongooleiksi .jos tosiaan suomi tarvitsee apua kriisin tullessa , niin on vain yksi valtio ja se on saksa.

  • Vastarintaliikkeen ruotsalaiset aktivistit ei pidä suomalaisia “toisen luokan kansalaisina”. Ja kansallissosialistiin voi aina luottaa – mikäli hän osoittautuu epäluotettavaksi, ei tämä ole kansallissosialisti.

 10. No hyvä. Vastarintailkaa ihan niin paljon kuin haluatte, mutta todellista vastarintaa eivät tee muut kuin aktivistit ja aktivisti uhraa elämänsä isänmaansa vapauden eteen. Paskapuhe ei maksa mitään. Oletin teidän olevan todellisia “jääkäreitä”. Taisin erehtyä. Toivon että olen väärässä?

 11. “Suomalaisen” “poliisin” toimet ovat olleet sellaiset esim. Helsingin Huumepoliisin ex-johtajan Aarnion huumerikollisjärjestön pyörittäjänä jo sellaiset, että ns. poliisi voisi lukita ITSENSÄ selliin vedelle ja leivälle. Lisäksi ns. poliisi on ITSE harjoittanut vihapuhetta joka päivä isänmaallisia suomalaisia vastaan tekemällä tuo normaaliakin normaalimpi “mielentila” kriminaaliksi ja laittomaksi poliittisin perustein. Laillista perustetta ei moiseen löydy sen enenpää kuin pieruakaan Saharasta tai sitä, että kameli menee neulansilmän läpi.
  Punikki-poliisi eli Valpo esileikkii Stasin malliin kyyläämällä rehellisiä veronmaksajia, jotka joka jumalan arkiaamu lähtevät töihin rakentamaan tätä maata, joka itseasiassa menee monikulttuurisen paskatornin tilille, jota kiertävät EU:n paskakärpäset ja globalistit sekä ne isänmaattomat “seteliselkärankaiset” joilla ei ole isänmaata eivätkä kunnioita muuta lippua kuin nälkävuoden pitusta kassakuittia, joka kuvastaa sitä hikeä ja selkänahasta koukussa riippuvaa nahkaa veritihkuineen, jota “New World Orderin” Verivampyyrit latkivat kyltymättömällä irstaalla orgasmistisessa kiihkotilassa.
  Tuon kaiken edm. voi sanoa lyhemminkin, mutta halusin muistaa nimenomaisesti niitä, jotka “käyvät vastallaan”.

 12. Suomen poliisi todistaa olevansa valkoisten kansanmurhan airut, jolle huume- ja ihmiskauppakin on lähempänä sydäntä kuin isänmaa. Saastaisia maanpettureita.

 13. Tosiaan, jos kielto napsahtaa, niin toivottavasti kieltävät myös kommunismin ja islamin ja kaikki muut mahdollisesti vallankumoukselliset liikkeet joiden jäsenillä on yksikin rikostuomio. Muussa tapauksessa kyse ei ole mistään muusta kuin mielivallasta. Ja valtio joka vainoaa ja kohtelee kansalaisiaan mielivaltaisesti ei pysy pystyssä kovin pitkään.

  • Tämän päivän maailmassa demokratian nimissä tapetaan miljoonia ihmisiä ja tuhotaan valtioita. Että pitäisiköhän kaikki demokratiaa ajavat liikkeet kieltää?

  • Niinpä. Myös kokoomus, perussuomalaiset ja keskusta on kiellettävä, koska vastaavat lähes järjestäytynyttä rikollisuutta jäsentensä taustoilla.

 14. Suomen poliisijohto (ja tietenkin maan hallitus) on niin peloissaan kansallismielisten noususta Suomessamme, että lähtee Orwellilaiselle tielle ja pyrkii kieltämään perusoikeuksiimme kuuluvaa poliittisten oikeuksien harjoittamista vuonna 2017!

  Maan poliittinen johto osoittaa typeryytensä tälläkin toimella. Vastarintaliike tulee saamaan oikeusprosessin johdosta lisää julkisuutta valtamediassa ja monet nuoret isänmaalliset liittyvät liikkeeseen. Kaikki julkisuus tulee kasvattamaan liikettä, mitä munkkipossupoliisimestarisisut ja kuplassa elävät paskan ahneet poliitikot eivät tajua. Poliitikot ja poliisit ovat onneksi keskinkertaista massaa älykkyydeltään. Hyvä näin.

  Mitään aatetta ei voi tehokkaasti lainsäädännöllä kieltää. Aate ei katoa kielloilla, päinvastoin aate vahvistuu.

  • Ehkäpä he tämän tajuavatkin varsin hyvin ja sitä haluavat.

   Tarkoitushan on saada Eurooppa lopullisesti sekaisin ja sotatilaan. Tällaisen tilan aikaan saaminen onnistuu pelkästään kantaväestön polarisaatiolla, mutta paljon helpompaa se on silloin kun kantaväestön sekaan lisätään joukouttain vierasväestöä, jonka sisällä on paljon toisiinsa vihamielisesti suhtautuvia ryhmittymiä.

   • En usko että korruptoitunutta poliisijohtoa kiinnostaa esimerkiksi poliisin kivitykset monikulttuurisessa sekamelskassa tms: ei se johto sielä kaduilla ota kiviä vastaan, vaan he nauttivat turvallisissa oloissa hyvää palkkaa ja nousujohteista uraa, kun palvelevat hierarkiassa alempana olevien kollegoidensa kustannuksella valtaapitäviä.

 15. Olette saaneet jotain aikaiseksi kun valtio haluaa liikkeen kieltää.

 16. Mitä nyt yhdestä poliisista? Tässä maassa on istuttu ennenkin isänmaan takia ja jos mies joutuu linnaan siksi että maan haistapaskahallitus hänet sinne kiikiuttaa niin onhann se otettava kunniana. Emme me ole ensimmäisiä, emmekä ole yksin; jos isänmaallisuudesta tässä maassa viedään linnaan niin hyvä! Sittenpä ainakin nähdään minkälaisen patkuli ja noskelais armeijan kynsissä tämä maa on. Me emme hellitä; meidän tahtoamme eivät ohjaa maailman halunkit. ME TAHDOMME VAPAAN SUOMEN; VAPAAN POHJOLAN; VAPAAN VIENAN JA VAPAAN KARJALAN: ME TAHDOMME VAPAAN NORJAN; ISLANNIN JA TANSKAN: ME TAHDOMME VAPAAN RUOTSIN. Muukalaisista vapaan, pankkiorjuudesta vapaan, Vapaan kasvamaan voimakkaaksi kansanryhmäksi joka ISÄNNÖI POHJOLAA.

Comments are closed.