Koti Artikkelit Yksi vihollinen – globalistit!

Yksi vihollinen – globalistit!

55

Vastarintaliikkeen Tulevaisuuspäivillä 2017 kuultiin puhe kansallismielisten taistelusta globalisteja vastaan. Julkaisemme puheen nyt kokonaisuudessaan selvittääksemme, mitä globalismi on ja miksi globalismi on vihollisista vaarallisin.

Harva määrittelee itseään mielellään vihollisen kautta. Usein vastakkainasettelun välttely voi tuntua poliittisestikin parhaalta strategialta; kansallismieliset alleviivaavat uutterasti sitä, kuinka he ovat suomalaisuuden puolella eivätkä varsinaisesti mitään vastaan. Näin kansallismielinen liike pyrkii pehmentämään imagoaan ja vetoamaan “tolkun ihmisiin”. Lopulta niin sanottu kivapuhe ja vihollisen välttely voi kuitenkin osoittautua kohtalokkaaksi virheeksi.

Politiikassa ei yleensä ole mielenkiintoista se, mistä kaavoihin kangistuneet kuppikunnat ovat perinteisesti eri mieltä. Vasemmistolaisen ja kokoomuslaisen tai vihreän ja perussuomalaisen väittelyt ovat ennalta-arvattavia kudelmia kliseitä, jotka eivät vie Suomea eteenpäin. Väittelyt ovat kansallismielisten kannalta tyhjänpäiväistä ja jopa vaarallista onttoa kohinaa, jolla valkoisiin kohdistuvan kansanmurhan kuolonhuudot peitetään. Vaarallista kohinasta tekee se, ettei osapuolista yksikään suostu nimeämään kansamme todellista vihollista.

Meitä kansallissosialisteja eivät siis kiinnosta politiikassa puolueiden näennäiset mielipide-erot vaan se, mistä kaikki ovat samaa mieltä. Kun selvitämme, mikä yhdistää kaikkia maanpetturipuolueita, olemme päässeet korruption ytimeen. Todellinen vihollinen on piiloutunut poliittisen konsensuksen kulisseihin.

Vanhat puolueet ja valtamedia väittävät usein, että kansallissosialismi on kaoottinen vihan ideologia. Kansallissosialismi on helppo leimata “vihaksi”, koska olemme ainut poliittinen liike, joka uskaltaa puhua vihollisesta suoraan. Totuus kuulostaa “vihalta” niiden korvissa, jotka vihaavat totuutta. Viholliskuvassamme ei ole kuitenkaan mitään kaoottista. Viholliskuvamme heijastaa arvojamme, joihin lukeutuu valkoisten oikeus itsepuolustukseen, taloudellinen oikeudenmukaisuus sekä yhteiskunta, joka kasvattaa sukupolvi toisensa jälkeen terveempiä, omavaraisempia ja älykkäämpiä suomalaisia.

Koska nykyinen valtaeliitti sen sijaan toteuttaa valkoisten kansanmurhaa, huutokauppaa suomalaisten varallisuutta pankkieliitille ja myrkyttää nuoret sukupolvet kulttuurimarxistisella propagandalla, on selvää, että vihollisen aktiivinen vastustaminen on strategiamme ytimessä. Olemme poliittinen vastarintaliike. Pakkomonikulttuurisuutta ajava ja ulkomaalaisen rahan korruptoima nykyinen hallitus edustaa kaikkea, mitä vastustamme. Siksi puhumme rakkautta useammin taistelusta.

Viholliskuvamme perustuu siis omiin arvoihimme ja nykyisen suomalaisen yhteiskunnan täydelliseen alennustilaan. Valtamedia ja poliitikot väittävät, että kansallissosialistit käyvät jatkuvaa sotaa kaikkea vastaan jonkinlaisen perusteettoman ihmisvihan motivoimana. Tämä on kuitenkin valhe, joka täytyy viimein oikaista. Lopulta suomalaisilla ja eurooppalaisilla kansallissosialisteilla on vain yksi vihollinen, jonka voittaminen ratkaisee merkittävän osan kaikista yhteiskunnallisista ongelmista. Vihollisemme on globalisti.

Erityisesti toisen maailmansodan jälkeen globalistinen ideologia on levinnyt niin tehokkaasti perinteiseen vasemmistoon ja oikeistoon, että vihollisten lukumäärä voi ensisilmäyksellä näyttää valtavalta. Globalistit oikealta vasemmalle tiedostavat itse valta-asemansa täydellisesti ja käyttävät tätä retoriikassaan taitavasti hyväkseen. He leimaavat avoimien rajojen politiikan vastustajat sekä taloudellisen omavaraisuuden kannattajat pieniksi kummallisiksi “lahkoiksi”, joilla ei ole lainkaan sijaa suurissa oikeisto- tai vasemmistopuolueissa.

Usein sanotaan, että jaottelu oikeistoon ja vasemmistoon on kuollut. Globalistien retoriikassa jako kuitenkin elää ja voi hyvin, sillä näennäisillä jakolinjoilla kansalaisille luodaan valheellinen mielikuva “demokratiasta” ja “valinnanvapaudesta”. Globalistit pyrkivät kuitenkin hiljentämään kaikki eurooppalaiset poliittiset aktivistit, jotka vaativat suuria puolueita palaamaan juurilleen ja tekemään vaalilupausten mukaista politiikkaa. Globalistit hyväksyvät toisinajattelun vain, jos toisinajattelu jää tyhjien puheiden tasolle.

Ei politiikkaa “kansainvälisen yhteisön” ehdoilla!

Globalistien propagandassa äänestäjien pettäminen tarkoittaa samaa kuin “vakavasti otettavan politiikan” tekeminen. Mikäli oikeistopopulisteja äänestänyt suomalainen vaatii puoluejohtoa tilille siitä, ettei rajoja ole edes yritetty sulkea haittamaahanmuutolta, väittävät globalistit, etteivät pettyneen äänestäjän tavoitteet ole alkujaankaan olleet “vakavasti otettavia”.

Täysin sama pätee vasemmistoon, joka on vaihtanut taloudellisen oikeudenmukaisuuden vaatimukset kulttuurimarxismiin – ulkomaalaisten pankkiirien suureksi iloksi. Kun vasemmistolainen valtapuolue Syriza leikkaa Kreikassa työntekijöiden palkkoja siksi, etteivät ulkomaalaiset koronkiskojat ole saaneet kreikkalaisten verestä kyllikseen, onnittelevat globalistit Syrizaa “vakavasti otettavasta politiikasta” ja “maltillisesta vasemmistolaisuudesta”.

Valehtelivatpa äänestäjille sitten oikeistolaiset tai vasemmistolaiset politiikot, takinkäännön tekosyy on aina sama: “Emme me voi eristäytyä kansainvälisestä yhteisöstä!” Emme voi sulkea rajoja, koska EU vaatii monikulttuurisuutta. Emme voi suojella työttömiä ja eläkeläisiä, koska IMF ja Euroopan keskuspankki suuttuisivat. Vaikka oikeisto ja vasemmisto pettävät äänestäjänsä yhteiskunnan eri aloilla, kupletin juoni ei muutu missään vaiheessa: “vakavasti otettavien” puolueiden on kuunneltava “kansainvälisen yhteisön” käskyjä.

Koska kansainvälinen yhteisö on YK:n ja Goldman Sachsin Peter Sutherlandin suulla ilmoittanut, että Euroopan valkoiset on korvattava muilla roduilla, ei “vakavasti otettavalla” poliitikolla ole “muuta vaihtoehtoa” kuin ryhtyä oman kansansa pyöveliksi. Vaikka kansanpetturi voi liputtaa näennäisesti joko oikeiston tai vasemmiston puolesta, on taustalla aina yksi ja sama vihollinen – globalisti eli kansainvälisyyskiihkoilija.

Globalismi on sanana tullut monille tutuksi vasta viimeisen vuoden aikana, kun sitä alettiin käyttää ahkerasti Donald Trumpin vaalikampanjaa ympäröineen kansanliikkeen keskuudessa. Sana globalisaatio eli maapalloistuminen oli kaikille tuttu jo entuudestaan, mutta kansainvälistymistä ajava globalistinen eliitti on joutunut valokeilaan vasta hiljattain.

Amerikkalaiset äänestivät Trumpia samasta syystä kuin britit Brexitiä. He tahtoivat palauttaa vallan ulkomaalaiselta eliitiltä takaisin omalle kansalle. He tahtoivat suojella rajojaan ja tuoda pankkiirien ulkoistamat tehtaat takaisin kotimaahan luomaan työllisyyttä ja omavaraisuutta. Globalismin vastustaminen on siis kokonaisvaltainen poliittinen ohjelma, jonka keskiössä on vaatimus siitä, että esimerkiksi meillä suomalaisilla on oltava yksinoikeus päättää omasta lainsäädännöstä sekä maahanmuutto- ja talouspolitiikasta.

Brexitin lopputulos on edelleen epäselvä, mutta Trump käänsi selkänsä äänestäjille jo muutamassa viikossa. Ironista kyllä, hän petti kansan miellyttääkseen samoja globalisteja, joita hän haukkui koko vaalikampanjansa ajan. Jotta emme Pohjoismaissa toistaisi amerikkalaisten tekemiä virheitä, on meidän tunnistettava taustavoimat, jotka pakottivat Trumpin tekemään lupaustensa vastaista politiikkaa.

Trumpin globalistinen politiikka on henkilöitynyt erityisesti kolmeen mieheen: hänen vävyynsä Jared Kushneriin, Goldman Sachs -taustaiseen valtiovarainministeri Steven Mnuchiniin sekä saman pankin entiseen johtajaan Gary Cohniin, joka on nykyään Trumpin talouspoliittinen neuvonantaja. He kaikki sattuvat olemaan juutalaisia.

Yhdessä kolmikko Kushner-Mnuchin-Cohn on ajanut raivokkaasti globalistista politiikkaa, kuten jättiläismäisten pankkien ylivaltaa, avoimia rajoja, pakolaistulvia synnyttävää sapelinkalistelua Syyriassa ja Iranissa sekä yhteistyötä ääri-islamistien kanssa Saudi-Arabiassa. Suuri juutalaislehti The Forward julkaisi huhtikuussa jopa artikkelin, jossa Cohnia kutsuttiin Valkoisen talon nationalisteja vastaan taistelevaksi “juutalaiseksi globalisti-Garyksi”.

Globalistinen vasemmisto tuki Rothschild-kapitalistina tunnetun Emmanuel Macronin vaalikampanjaa.

 

Nykyinen “demokratia” on suunniteltu pitämään globalistit vallassa

Jokaisen länsimaan poliittiseen järjestelmään on pesiytynyt lukemattomia “globalisti-garyja”, jotka ovat valmiita tukahduttamaan kansalliset kapinaliikkeet ja vesittämään “kansallismielisten” puolueiden sanoman, mikäli nämä kasvavat liian vaikutusvaltaisiksi. Eurooppalaisten on otettava opiksi Amerikan katastrofista. Vihollinen on tunnistettava ja nimettävä jo nyt, tai muuten vihollinen tuhoaa kansallismieliset viimeistään silloin, kun kansallismielisten on määrä astua valtaan.

Pelkkä vaalivoitto ei riitä – globalistit jatkavat taistelua kansallismielisiä vastaan vaalien jälkeenkin, kuten Amerikan esimerkki osoittaa. Oikeistopopulistinen hallitus ei riitä; edes “maahanmuuttokriittiseksi” itseään luonnehtiva presidentti ei riitä. Koko poliittinen järjestelmä on puhdistettava välittömästi globalisteista, ja vihollisen henkilöllisyyden täytyy olla kaikkien tiedossa jo hyvissä ajoin ennen kuin kansallismieliset saavat muodollisesti “vallan”.

Mikäli kansallismieliset välttelevät vastakkainasettelua ja suostuvat yhteistyöhön esimerkiksi “vapaakaupan” nimiin vannovan oikeiston kanssa, rahanvalta korruptoi ja tuhoaa kansanliikkeen ennen kuin yhtäkään laitonta siirtolaista on ehditty käännyttää takaisin kotimaahansa. Globalistien kanssa ei voi tehdä yhteistyötä eikä sovintoja.

Varoittavia esimerkkejä globalistisesta korruptiosta löytyy myös poliittisen kentän toiselta laidalta. Ranskassa vasemmisto tuhosi uskottavuutensa lopullisesti asettumalla presidentinvaaleissa Rothschild-pankkiiri Emmanuel Macronin puolelle. Vasemmisto väittää olevansa “työväenliike”, mutta vasemmisto ei ole koskaan noussut haastamaan eurooppalaisten työntekijöiden vaarallisinta vihollista – kansainvälisiä pankkiireja.

Vaaleissa marxistit tulivat viimein ulos kaapeistaan ja suorastaan syleilivät pankkiiria. Ranskan presidentinvaaleissa vain noin kymmenen prosenttia “radikaalivasemmistolaisen” Jean-Luc Mélenchonin kannattajista nimittäin äänesti toisella kierroksella Rothschildin Macronia vastaan! Vasemmiston hämäräperäistä logiikkaa ei voi selittää muulla kuin globalismilla.

Yksi Rothschild-Macronin näkyvimmistä eurooppalaisista kannattajista oli kreikkalaisen Syrizan entinen valtiovarainministeri Giánis Varoufákis. Entiset äänestäjät muistavat Varoufákisin miehenä, joka oli valmis uhraamaan nälkäkuoleman partaalle ajetut kreikkalaiset globalismin alttarilla. Vaikka Varoufákis lupasi äänestäjilleen ajavansa “radikaalia” vasemmistolaista politiikkaa ja vastarintaa ulkomaalaisia pankkiireja vastaan, oli käytäntö päinvastaista.

Valtaan päästyään Syriza on huutokaupannut Kreikan kansallisomaisuutta ja leikannut säännöllisesti muun muassa entuudestaan rutiköyhiltä eläkeläisiltä, jotta Kreikan valtio voisi jatkaa korkojen maksamista ulkomaalaisille pankeille! Miksi? Koska Syriza pelkää, että Kreikka irrotettaisiin Euroopan unionista, mikäli puolue asettaisi työntekijät ulkomaalaisten pankkien edelle. EU-eron taas pelätään johtavan kansallismielisyyden ja maahanmuuttovastaisuuden yleistymiseen, mikä on marxistisen mytologian mukaan kaikista synkin perisynti. Vasemmistoa äänestävät kreikkalaiset ovat siis globalistien kannalta hyödyllisiä idiootteja, jotka ovat kirjaimellisesti valmiita uhraamaan oman, lastensa ja isovanhempiensa hengen “kansainvälisyyden” nimissä. Globalismi on tappava poliittinen tauti.

Vasemmisto ja oikeisto ovat siis lumedemokraattisia varoventtiilejä, jotka suojelevat globalisteja kansan vihalta ja todelliselta kansanvallalta. Vasemmisto toimii varoventtiilinä erityisesti talouskysymyksissä ja oikeisto taas maahanmuuttokysymyksissä. Kun puheet on puhuttu ja tekojen aika on tullut, vasemmisto ja oikeisto syövät sanansa juosten äänestäjiä piiloon “kansainvälisen yhteisön” leveän selän taakse. Petosten kierre tulee jatkumaan ikuisesti, ellei kansa opi tunnistamaan globalistivihollisiamme, jotka manipuloivat politiikkaa rahallaan kulissien takana.

Juutalainen finanssielitisti Stephen Schwarzman ja Donald Trump.

 

Pakolaistulva ei lopu ennen kuin sionistiset sodat loppuvat

Globalistit myrkyttävät Eurooppaa paitsi monikulttuurisuusideologian myös sionististen sotien kautta. Miljoonien maahantulijoiden vyöry ei olisi käynnistynyt, elleivät globalistit olisi painostaneet Natoa, Yhdysvaltoja ja Eurooppaa hyökkäämään Israelin pelkäämiä Irakia, Libyaa ja Syyriaa vastaan.

Myös tätä taustaa vasten Trumpin vaalipetos on tärkeä läksy eurooppalaisille. Kampanjansa aikana Trump puhui sotaa vastaan, mutta voitettuaan hän on vain lisännyt länteen kohdistuvaa siirtolaispainetta pommittamalla Syyriaa ja valmistelemalla sotaa Irania vastaan. Trump ei ollut sanojensa mittainen johtaja, koska hän ei uskaltanut nousta vastustamaan globalistisen liikkeen sydämeen pesiytynyttä Israel-lobbya. Trumpin tapaus todistaa, ettei pakolaiskriisi tule loppumaan ilman avoimesti Israelia vastustavan valkoisen kansallismielisyyden nousua.

Pakolaisvirtoja synnyttävien sionististen sotien vastustaminen merkitsee myös sotilasliitto Naton vastustamista. Naton omilla kotisivuilla myönnetään, että sotilasliitto perustettiin tuhoamaan eurooppalainen kansallismielisyys. Natoa kannattavat globalistiset oikeistopopulistit eivät koskaan tahdo ottaa tähän kantaa, vaan he pyrkivät vaikenemaan koko asian kuoliaaksi. Myös Suomessa suurimman “maahanmuuttokriittisen” puolueen puheenjohtaja on avoin Nato-intoilija, minkä vuoksi puolueelta ei kannata odottaa lainkaan konkreettisia toimia globalismia vastaan.

Itse asiassa kansallismielisyyttä vastustava Nato ja pakolaistulvia synnyttävä Israel kiristävät pihtiotettaan valkoisten länsimaiden ympärillä juuri nyt. Israelilaislehti Haaretz uutisoi kesäkuun alussa, että juutalaisvaltion ja Naton yhteistyö tiivistyy parhaillaan kovaan tahtiin. Vaikka Euroopan asema on juhlapuheiden mukaan Natossa etusijalla, kummittelee liiton taustalla Haaretzin mukaan kuitenkin “Israelin ja Yhdysvaltojen” erityinen suhde. Aseellinen yhteistyö Israelin ja Naton välillä alkoi lisääntyä “yllättäen” heti sen jälkeen kun Amerikan retoriikka Irania vastaan muuttui väkivaltaisemmaksi. Pakolaistulville on luvassa siis loputtomasti jatkoa, mutta voimme olla varmoja siitä, etteivät globalisteille uskolliset oikeistopopulistit kerro, ketkä ovat sotien todelliset syylliset.

Toukokuussa Trump lensi valtiovierailuille Israeliin sekä ääri-islamistiseen Saudi-Arabiaan. Matkasta kehkeytyi kaikkien Eurooppaa uhkaavien globalististen virtausten – sionismin, kulttuurimarxismin, finanssieliitin ylivallan sekä väkivaltaisen ääri-islamismin – iljettävä symboli. Matkallaan Trump nimittäin solmi juutalaisen Kushnerin suunnitteleman sadan miljardin dollarin asekaupat Saudi-Arabian kanssa. Tämä hämmästytti monia Trumpin äänestäjiä, koska vaalien aikana hän puhui “ääri-islamismia” vastaan ja Saudi-Arabia on ääri-islamismin kansainvälinen pääkaupunki. Koska Saudi-Arabia on juutalaisvaltio Israelin liittolainen, myy globalistien alistama Amerikka kuitenkin jihadisteille mielellään viimeisintä murhateknologiaa.

Globalistinen kähmintä ei päättynyt tähän. Saudit nimittäin ilmoittivat palkitsevansa Trumpin asediilistä lahjoittamalla kymmeniä miljardeja dollareita presidentin juutalaisen ystävän Stephen Schwarzmanin johtamalle Blackstone-finanssiyhtiölle. Virallisessa propagandassaan globalistinen saudieliitti väittää vastustavansa niin Israelia kuin esimerkiksi homolobbausta. Korruption voima on kuitenkin mahtava; saudien lahjoma juutalainen Blackstone-yhtiö rahoittaa nimittäin avokätisesti homolobbausta oman OUT BX -järjestönsä kautta!

Globalismi merkitsee siis äärimmäistä rajat ylittävää korruptiota, joka uhraa kaikki inhimilliset arvot dollarin alttarilla. Globalismin vuoksi “sotia ja ääri-islamismia” vastustava presidentti lietsoo sotia ääri-islamistien rinnalla. Globalismin vuoksi ääri-islamistit, amerikkalaiset kapitalistit, sionistit ja homolobbaajat voivat istua sulassa sovussa saman neuvottelupöydän äärellä. Käytäntö osoittaa, että pinnallisista eroavaisuuksistaan huolimatta he ovat lopulta yksi ja sama vihollinen.

Korruptio puhkesi toisen maailmansodan myötä

Emme siis taistelekaan useita vihollisia vastaan. Edessämme on lopulta vain yksi vastustaja. Vielä joitain vuosikymmeniä sitten vastustaja oli paljon pienempi ja voimattomampi. Globalismin varsinainen voittokulku alkoi vasta toisen maailmansodan jälkeen, kun kansainvälisen kapitalismin nimiin vannonut Amerikka ja kansainvälistä marxismia levittänyt Neuvostoliitto jakoivat Euroopan omiin etupiireihinsä. Kumpaakin miehittäjää yhdisti kulttuurimarxismi, riistoon perustuva talousjärjestelmä sekä viha eurooppalaisia kansallisvaltioita vastaan – tämänhän opimme jo Naton omasta julkilausumasta.

Pian sodan jälkeen miehittäjien kylvämä myrkky alkoi purra. Kansainvälisyyskiihko korvasi eurooppalaisten puolueiden perinteiset teemat, liittyivätpä ne sitten maatalouteen, työmarkkinoihin tai vaikkapa uskontoon. Globalismista tuli uusi poliittinen uskonto, jonka tunnustamista vaadittiin kaikilta puoluekirjaan katsomatta. Sana “demokratia” alkoi merkitä sitä, että kansalla oli “oikeus” valita globalistisen vasemmiston ja globalistisen oikeiston väliltä. Valitsipa kansa kumman tahansa, viholliseliitti voitti aina.

Perinteinen Eurooppa ei tietenkään ollut koskaan vastustanut matkustamista tai rajat ylittävää yhteistyötä sinänsä. Vielä toisessa maailmansodassa kansallismieliset tekivät rajat ylittävää yhteistyötä Suomesta Saksaan ja sitä kautta aina Japaniin sekä Palestiinaan asti. Yhteistyötä tehtiin kuitenkin nationalistiselta ja omavaraiselta arvopohjalta. Suomalaiset, saksalaiset, japanilaiset ja palestiinalaiset kansallismieliset tukivat toisiaan vapaustaistelussa globalistimiehittäjää vastaan. Toisinaan miehittäjä puki kasvoilleen kapitalismin, toisinaan taas kommunismin tai sionismin naamiot. Sodassa globalisteilla oli yksi vihollinen: kansallismieliset. Nyt meillä, 2000-luvun vapaustaistelijoilla, on myös vain yksi vihollinen – globalistit.

Toisen maailmansodan jälkeen globalistisen projektin vetovastuu vakiintui Yhdysvalloille, vaikka Neuvostoliitto nilkutti sen rinnalla vielä muutaman vuosikymmenen. Talous- ja sotilaspolitiikallaan Yhdysvallat varmisti, ettei maailmassa enää nousisi nationalistisia ja omavaraisia valtioita, jotka kykenisivät uhmaamaan kansainvälistä rahanvaltaa. Nokkimisjärjestyksen huipulla on Amerikan keskuspankki Fed, jonka käskyjä myös eurooppalaiset pankit sekä lahjotut poliitikot uskollisesti noudattavat. Juutalainen The Forward -lehti retosteli marraskuussa 2015, että Fed on kuin onkin puhtaasti juutalainen luomus.

1960-luvulla koettiin vielä lyhyt toivonpilkahdus, kun amerikkalaispresidentti John F. Kennedy uhmasi finanssieliitin rakentamaa globalistista järjestystä. Kennedy kävi kiivaan julkisen taistelun Rockefellereitä ja muita rahanvaltiaita vastaan. Kennedy tahtoi tukea muiden valtioiden pyrkimyksiä rakentaa itsenäisiä ja omavaraisia yhteiskuntia. Hänen mukaansa tämä ei onnistuisi, mikäli amerikkalaispankit jatkaisivat ulkomaiden orjuuttamista velkarahan avulla. Tämä raivostutti pankkiirit. Me kaikki tiedämme, mitä Kennedylle tapahtui. Hänen murhansa jälkeen globalistinen hanke on edennyt keskeytyksettä, mutta meidän tehtävämme on pysäyttää se.

Euroopan viimeisin pakolaiskriisi alkoi kaksi vuotta sitten. Me kansallissosialistit olemme sen jälkeen painottaneet aggressiivisesti, ettei kriisiä tulla ratkaisemaan, mikäli maahanmuuttokysymys yritetään irrottaa talous- ja sotapolitiikkakysymyksistä. Oikeistopopulistit sen sijaan valehtelevat kansalle, ettei mitään radikaaleja muutoksia tarvita, vaan rajat voidaan sulkea ilman pankkien kansallistamista ja ilman, että nationalismia vastustavaa Natoa tarvitsisi häätää Euroopasta. Oikeistopopulistit tulevat pettämään Euroopan siinä missä Trump petti Yhdysvallat, koska kumpikaan taho ei uskalla vastustaa todellista vihollista ja uudistaa koko poliittista järjestelmää.

Globalismi on siis liike, jossa yhdistyvät vasemmiston ja oikeiston rappeutuneimmat puolet. Globalismi vihaa perinteisiä arvoja, omavaraisuutta ja itsenäisiä kansoja. Historiallisesti katsoen globalismi on kuin outo lahko, joka valloitti länsimaiden tärkeimmät instituutiot – rahoituksen, parlamentit, median ja korkeakoulut – korruption avulla toisen maailmansodan jälkeen. Koska globalismi on levinnyt laajalle, väittävät aatteen kannattajat mielellään edustavansa “enemmistöä”, “vakavasti otettavaa politiikkaa” tai “tolkun ihmisiä”.

Meidän tehtävänämme on kouluttaa kansa näkemään valheiden läpi. Globalistit ovat tavallisen kansan vastakohta – vihamielinen eliitti. Globalistit edustavat Euroopan historian synkintä vääristymää, joka on aika korjata. Lukemattomien naamioiden takana on lopulta vain yksi vihollinen, emmekä me tule antamaan sille armoa!

 

Vastarintaliike

55 KOMMENTIT

 1. “Totuus kuulostaa ”vihalta” niiden korvissa, jotka vihaavat totuutta.” <– Erittäin hyvin sanottu!

  • Alle siteerattu pätkä löytyi artikkelin sisältä… HUOMIO!

   “Naton omilla kotisivuilla myönnetään, että sotilasliitto perustettiin tuhoamaan eurooppalainen kansallismielisyys. Natoa kannattavat globalistiset oikeistopopulistit eivät koskaan tahdo ottaa tähän kantaa, vaan he pyrkivät vaikenemaan koko asian kuoliaaksi.”

   Tästä ei valtamediamme politiikan tutkivat journalistit ole hiiskuneet sanallakaan. Jos tutkivat, niin myös tukkivat, suunsa.

  • Toinen asia mikä olisi oleellista, on ymmärtää tarkemmin MIKSI deep state -globalistit haluavat naisia päättäviin asemiin kaikkialla.

   Se johtuu siitä, että naiset ovat jo lapsena harjoitelleet, nukkeleikeissään, miten olla “jumala”, luoda aina uutta ja erilaista. Tämä, yhdessä laajan naisten-julkaisujen ja naisten some-maailman kanssa, tekee sen, että naisille on valtava houkutus, valtaan päästessään, pysyä tällä jatkumolla, ja päättää asiat niin, että vanha perinteinen tuhoutuu, ja he voivat sitten, aivopesunsa mukaisesti, luoda uutta tilalle. Näin sionisti-globalistit tunkevat kaikkialle ja kaikkeen yhteiskunnassamme. Epätavallisen rehellinen nainen kertoo suoraan näistä asioista videoissaan, kuvatessaan naisten psyykeä ja miten se toimii monella eri tasolla. Tässä yksi videoista:

   https://www.youtube.com/watch?v=mrwimK2vfeM

   The psykology of women

 2. Koittaisit nyt keksiä jotain muutakin sanottavaa kuin Tiina Wiik sitä, Tiina Wiik tätä. Wiik ei liity tähänkään artikkeliin: mitenkään.

  • Kerro toki lisää aiheesta, mutta jossain muualla. Typerää spämmätä samaa juttua joka paikkaan. Eikös Wiikillä ja MV-lehdellä ole omat kanavansa, joissa voit avautua?

  • Hassua, nykyinen sosialistinen vallankumouskaarti, eli “globalismia”, “feminismiä”, “ilmastonmuutosuhkaa” jne. vouhottavat tahot palvovat käytännössä Leniniä omaksumalla hänen ajatuksensa, globalismin ja sen agendojen kaapuun puettuna.

   Minkälainen hassutus tämä Lenin oli?

   Lenin, psykopaatti jolla oli syfilis
   Menshevikit “enemmistö”, halusivat rauhallisen sosialistisen hyvinvointivaltion rajatulla valtion omistuksella teollisuudessa, kuten Ruotsissa. Bolshevikit, eli “minoriteetti ihmiset” (käytännössä juutalaiset) halusivat terroria ja täyden kaikkien resurssien “kansallistamisen” Trotskyn ja Leninin alaisuudessa. Menshevikeillä oli vain yksi vaatimus: että Lenin vastaisi rehellisesti syytteisiin siitä että hän oli varastanut varoja Puolueelta. Kokouksessa Lenin totesi että hän on tarpeeksi korkealla hierarkiassa jotta ei tarvitse vastata moiseen mitenkään. Kun Lenin saapui Venäjälle Saksasta, oli hänellä jo dementiaa syfiliksen johdosta…
   ..Todellakin, “globalistit” tai “kansainvälinen proletariaatti” voi olla ylpeä itsestään; sen johtaja on varas, sen profeetta syfiliksen riivaama sekopää, sen suurin idoli massamurhaaja”.

   Lisää:
   https://www.darkmoon.me/2011/crimes-of-the-bolsheviks/

   “5. Lenin, a syphilitic psychopath
   The Mensheviks, or “majority people”, wanted a peaceful socialist welfare state and limited state ownership of industries as in Sweden. The Bolsheviks, or “minority people” [i.e., mostly Jews] wanted a reign of terror and total nationalization under Lenin and Trotsky.

   The Mensheviks made only one condition: that Lenin explain himself with respect to allegations of theft from the Party. When the convention began and Lenin was challenged to give an account of himself, he stood up, stuck his hands in his pockets and proclaimed that his standing was so high in the party that he owed no one any answers.

   When Lenin first arrived in Russia from Germany, he was already demented from untreated or poorly treated syphilis..

   ..One insane idea after an­other issued forth from his government. The most renowned doctors in Germany boarded airplanes in an attempt to jerry-rig this decrepit swindler statesman, but he descended further and further into mental confusion…

   ..Truly, truly the “international proletariat” can be proud: its leader a thief, its prophet a syphilitic, its greatest man a mass murderer.”

   • “Lev Trotsky”=Lev Davidovich Brosntein
    “Josif Stalin”=Josif Vissarionovitš Džugašvili (sukunimi tarkoittaa gruusiaksi “juutalaisen poikaa”!)

 3. On muuten mielenkiintoista, miten vähän tätä Kennedyn talouspoliittista näkemystä on koskaan tuotu missään esille, vaikka kaikki varmaan tuntevat tarinan murhatusta presidentistä ja siitä kuinka murhaajaa ei (((sattumalta))) koskaan saatu oikeuden eteen.

  Kennedyhän myös ihaili Hitleriä ja tämän talouspolitiikkaa.

  • https://show.hesiod.org/show/PE112417.mp3 ← Viiden tunnin JFK-special!

   Kyllä, hän myös vastusti petrodollaria, Vietnamin-sotaa, nk. “false flag” -hyökkäystä omiaan vastaan, Federal Reserven mielivaltaa jne.

   JFK:n murha juutalaisen eliitin toimesta oli varoitus koko maailmalle. Hän piti Hitleriä hyvänä johtajana ja sanoi ainakin yhdessä puheessaan, jonka olen kuullut, että maailmaa hallitsevat todellisuudessa näkymättömät salaseuraat. Samaa sanoi mm. Michael Jackson aikanaan.

   Niin, ja Johnin broidistahan piti tulla sitten presidentti vähän myöhemmin. Kas kummaa – hänetkin murhattiin.

 4. Tulevaisuus pähkinänkuoressa:

  Israeliin kohdistuu massiivinen ydinaseisku. Juutalaisvaltio vastaa ydinasedoktriininsa mukaan Samson-optiolla ja dystooppisiin, sionistisiin Euroopan metropoleihin (Lontoo, Pariisi, Frankfurt, Rooma jne.) kohdistuu Israelin globaalisti (mikä ironia!) navigoivista ydinaseilla varustetuista sukellusveneistä totaalinen isku, joka tuhoaa kaupungit käytännössä 100 %:sti.

  Länsimaiden jäljellä oleva ydinasearsenaali lähetetään Tel Avivin ylle.

  Jäljelle jääneet valkoiset ihmiset tietävät nyt Pedon todellisen luonteen (The true nature of the Beast) ja jälleenrakentajat ovatkin terveen suvaitsemattomia ja erityisesti sionismi on kirosana. Globaalisti, mind you. 🙂

 5. Perus suomalaisten nainen, joka haluaa presidentti kilpaan mukaan, nimeä en muista, edustaa jotenkin tätä asiaa myös. Miten voi olla presidentti globaalissa maailmassa edustamassa suomen valtiota, jos ei keskustele eikä tunne globaalia maailmaa, joka kuuluu presidentin toimenkuvaan? Tämä yhtälö ei oikein toimi.

 6. en ollu pitkään aikaan käyny kahtoon teidän sivuja lukenut tässä putkeen about 10 teidän atikkelia…RAKASTAN joka ikistä. Itse tutkinu historiaa ja nykyisyyttä aktiivisesti sellaset 10v ja iskette jokaisessa aivan nimenomaan naulan kantaan. Kaikki nämä käsittelemänne asiat ovat toki ilmiselviä, mutta propagandakoneisto on onnistunut hypnotisoimaan hyvinkin suuria ihmisjoukkoja. Luotan silti että KALEVAN POIKA JA TYTTÖ herää kunhan saa pienen alkusysäyksen, ei Suomessa tyhmiä ihmisiä ole, vain harhaan johdettuja sekä sorrettuja. hehehe tuli mieleen juttein tossa parin todella oikeesti älykkään mieshenkiön kanssa jotka olivat käyneet jollain keskitysleirillä, olikos auswitz vai mikä turistina ja sanoivat että siellä ilmapiiristä aistii, että todella kamalia asiota on tapahtunut. Sanoin välittömästi että voin 15 minuutissa TODISTAA ettei holokaustia tapahtunut (pehmensin vielä etteivät järkyttyis liikaa että ainakaan sillä tavalla mitä väitetään 😀 ). Eivät tietty halunneet varttia uhrata kuunnellen mun “todisteita” vaan uskoivat mielummin PROPAGANDA und HYPNOTISOINTIKONEISTON luomaan “kammottavaan fiilikseen” hehehehe… no sellasta mutta pitäkää liput korkeella perkules… vielä yks asia ja tärkeä. vielä muutama vuosi sitten mulla oli aivan helvetin synkät tulevaisuudennäkymät koskien rakasta isänmaatamme (ja koko euroopan kansallisvaltioita myös) mut viimesen about vuoden aikana on alkanut tuntuun TODELLA OPTIMISTISELTA tulee kääntyy parempaan suuntaan tää touhu ja kovalla vauhdilla kiitos siitä tietty mm. teidän porukalle välil mietin et jumalauta tääl on aivan helevetin koviksia älykkäitä äijiä, mimmejä maa täynnä ei kukaan pysty meitä nujertaan vaikka täs onkin päin persettä menty ja pitkään. + Totuus kumoaa aina lopulta valheet vaikka kuin syvään olis tungettu!!!!

  • Nainen haluaa, jopa tiedostamattaan, aina leikkiä jumalaa päästessään valta-asemaan. Tämä jatkumo alkaa jo nukke-leikeistä, sekä jatkuu koko lapsuuden ja nuoruuden, aivopesu-naistenmedian kautta. Naisille iskostetaan tietty malli, miten he voisivat olla jumalia (rakentaa ilmastonmuutos/pakolaisapu -todellisuus vanhan toimivan yhteiskuntajärjestelmän tilalle.

   Naisten psykologiasta, epätavallisen rehellinen nais-feministi kertoo:

   https://www.youtube.com/watch?v=mrwimK2vfeM

   “I have to watch myself too, all the time, because all women are like this, having grown up in this world”.

 7. Mikä yhdistää Neuvostoliittoa ja EU:ta? Milloin MV-lehti lopettaa umpikujaan juoksemisen ja pään hakkaamisen seinään? Milloin suomut lähtevät visuualisten havaitsimiemme l. silmien päältä? Pystyn vastaamaan ainakin tuohon ensimmäisenä esitettyyn knoppiin.

  Prologi: Kesäkuun 13, 2013 Venäjän presidentti Vladimir Putin piti puheen Moskovan “Juutalaisessa museossa ja suvaitsevaisuuskeskuksessa”. (Juutalaiset ja suvaitsevaisuus – haha!) Puheessaan hän sanoi että lokakuun 1917 vallankaappauksen jälkeen ensimmäisessä Neuvostoliiton hallituksessa oli juutalaisia 80–85 %. (Suurin osa oli laivattu suoraan maailman juutalaisimmasta maasta eli USA:sta!) Jewish Telegraphic Agency ¹siteerasi Putinin englanniksi käännettyä puhetta ja viittasi ²”rabbi” Joseph I. Schneersonin – Chabad-Lubavitch-liikkeen johtajan – kirjastoon: “Tämän kirjaston siirtämisen valtion omistukseen teki ensimmäinen Neuvosto-hallitus, joka koostui 80–85 %:sesti juutalaisista.” Jos jollakulla on pääsy dokumentteihin, jotka todistavat nämä lukemat oikeiksi, se on Vladimir Putin.

  • “Nykyajan kovat asenteet kumpuavat pelosta.” Tuollaista sontaa yrittävät juutalaiset valemediat pakkosyöttää ihmisille päivä toisensa jälkeen. Itse olen sulkenut TV:n – tuon juutalaisen nurkkajumalan – sekä heittänyt roskalehdet pois jo vuosikausia sitten. Saunaa ja takkaa lämmittäessäni näen kuitenkin päivittäin otsikoita, jotka ovat Bilderberg-kokouksissa ohjeistettuja – niin pienestä paikallisläpyskästä suuriin mielipideautomaatteihin. Vanha hegemonia ja mielipidemonopoli ovat kuitenkin murtumassa ja valejournalismin linjoja onkin hiotutettu sionistien toimesta entistäkin räikeämmäksi valehteluksi! Kaikenlaisia maahantunkeutujien ja pakoloisten “pop-up-basaareja” ynnä muuta järjenköyhyyden hedelmää esitellään joka numerossa. Tämä parasiittien väitetty moniosaajuus on samaa kastia todenperäisyydessään “holokaustin” (valhe, jonka ympärille koko läntisen maailman mätä moraalinen selkäranka kietoutuu) kanssa: molempia onkin median pakko tuputtaa lakkaamatta erikoisjulkaisuissaan Saksaa demonisoiden ja liittoutuneita (USA ja Juudea) ylistäen, jotta ihmiset saataisiin uskomaan niihin törkeisiin valheisiin. Pelkoa ja empatian puutetta tämä kaikki siis on valemedian mukaan. Minä pelkään vain sitä vääjäämättömän tuhon tietä, jolla kotimaani on. Suomalaisten empatian puutteesta johtuvat myös muslimien radikalisoituminen ja terrori-iskut?

   • Valhetoimittelijat kehittelevät lehdenturjakkeissaan vähintäänkin luovan mielenkiintoisia teorioita kansakuntaamme sekä koko sionistista EU-helvettiä kohtaavista ongelmista. Esim. Kansallisen Vastarinnan jäsenet, tukijat tai heidän aatemaailmansa jakavat ovat kaikki automaattisesti syrjäytyneitä, kouluttamattomia ja tuosta aiemmin mainitusta “pelosta” ja “hädästä” kärsiviä. (Haitta)maahanmuutton vastustaminen on siis vain nuorten miesten hätähuuto omasta pahoinvoimisestaan! Sanoja laitetaan isänmaallisten, kansallismielisten ja kansallissosialistien suuhun surutta ja uutisia keksitään suoraan omasta päästä. Tämä on sitä valalla vannottua parempaa journalismia! Itse en ainakaan huomannut nk. “hippejä” tai muitakaan habitukseltaan fatta all-starsilaisia Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen marssilla Helsingissä 6.12.2016. Päinvastoin – kovin skarpin näköistä ja oloista porukkaa oli liikenteellä: mm. suomalaisia, venäläisiä ja ruotsalaisia.

    • Juutalainen roskalehdistö toistaa myös kehitysmaalaisten ehdottomasti meille suoman rikkauden ja holokaustivalheiden lisäksi erästä kolmatta asiaakin: nimittäin omaa rehellisyyttään ja oikeanlaisen, totuudenmukaisen journalismin tekemistä. Kyllä, tätä on joka läpyskässä ja tötterössä, olen huomannut sivuja tulisijaan tunkiessani. PISA-tulosten laskemisen syytä nämä omaa “totuuttaan” toitottavat saunansytykkeet eivät kuitenkaan suostu kertomaan eli maahantunkeutujien ynnä muiden loisten jälkikasvun suoranaista älyllistä alikehittyneisyyttä! Suomeen importoidaan saastaa: lähi-itäläisten paikallinen “peruskoulutus” kestää 11-vuotiaaksi asti eli se vastaa Suomen viidettä luokkaa nimellisesti. “Korkeastikoulutetut” iranilaiset käyvät koulunsa tuohon asti n. 90 %:sesti. Afgaaneilla vastaava luku on vain n. 25 %. Suomeen roudataan vielä kaiken lisäksi ovelasti Afganistanin tadzikeja, uzbekeja ja turkmeneja, jotka ovat mongoloideja ja joita on maassa 13,5 miljoonaa. Maa onkin täydellinen esimerkki siitä, ettei monikulttuurisuus toimi. Nyt näitä kulttuurimarxistisen ³väestönvaihdon hedelmiä roudataan siis Suomeen! Meillä on tilaa – vai miten se menikään… Toimeentulo ja leppoisat päivät taataan näille syöpäläisille omalta kansalta leikkaamalla aina vain rajummalla kädellä.

     Pellepartiolaiset ynnä muut hyytelöpäät ehkä eivät tajua, että tässä ollaan tuhoamassa Euroopan sivistystä, kulttuuria ja perinteitä – puhumattakkaan itsemääräämisoikeudesta sekä vapaudesta. Suomeen siis importoidaan saastaa. Meillä on jo omasta takaa klovneja, mielisairaita, älykääpiöitä ja muita punavihersokeudesta kärsiviä sosiaalipummeja riittämiin! Euroopan Maahanmuuttoverkoston ⁴tutkimuskin sen myöntää: nämä ruskeanaamaiset, möykkäävät ja haisevat loiset ovat turhia; mihinkään kelpaamattomia. Seuraavassa faktaa – jokaisen ammattimädättäjän, suvakin ja sionistin pahinta vihollista – Suomea kohtaavasta rikkauden aallosta.

     • “Kansainvälistä suojelua tarvitsevat” eli maahantunkeutujat eli loiset verrattuna muualta EU:n ulkopuolelta tulleisiin IHMISIIN:

      • neljän ensimmäisen vuoden aikana tunkeutujien työllisyys nousee 27:ään prosenttiin
      • yhdeksän vuoden aikana 40:een prosenttiin
      • neljässätoista vuodessa 60:een prosenttiin ja
      • 20–30 vuoden aikana 66:een prosenttiin – eli yhä 34% työttöminä!

      Nuo ovat pelkkää käytöstavatonta saastaa, kuten sanoin. Tuovat tänne kaikin puolin sopimattoman ja ilskottavan olemuksensa meidän riesaksi, vaikka oma kansa tekee kuolemaa keinotekoisesti avustetun budjetti-itsemurhan avulla. Eivät osaa lukea, kirjoittaa saatika ymmärrä muita kieliä tai kulttuureita – siis oikeita kulttuureita. Noiden sotiminen, sotkeminen, möykkääminen ja tuhoaminen eivät ole kulttuuria, vaan pelkkää jätettä meidän näkökulmasta, kuten nuo “kulttuurinsa” tuotokset itsekin. Heidän aikaansaamisiaan kotimaissaan tai täällä ei voi missään valossa siis esittää tai arvottaa kulttuurina tai minkäänlaisena sitä korvaavana vastikkeena – ikinä! Jokainen hiemankin tervettä järkeä omaava yksilö ymmärtää välittömästi, ettei niiltä yksinkertaisesti voi odottaa mitään positiivista. Rajalla jokaisen pääsy tänne tulisi ehdottomasti estää. Tänne jo päässeet on kaikki palautettava välittömästi. Ei penniäkään enää noihin kamaliin taakkoihin tai pian Suomikin voidaan lukea nk. “kolmansiin maihin”.

  • Putinin puhe: https://youtu.be/SuFT-wb14l0
   Ensimmäiset 16 sekuntia:
   “Päätös tämän kirjaston kansallistamisesta oli tehty Neuvostohallituksen hallituksen, ensimmäisen neuvostohallituksen toimesta, ja sen jäsenet olivat juutalaisia noin 80-85% verran.”

   • Ei yllätä että Liitoutuneet, kun saapuivat Saksaan toisen maailmansodan loppumetreillä, olivat suurelta osin juutalaisia. Kuten myös NKVD, joka asia tiedettiin tuolloin jo Saksan rivikansalaisten keskuudessa.

    Kun mietin miten MV-median toimittajiksi epäiltyjä on kohdeltu Suomessa, tulee mieleen alla käänetty kokemuskertomus tuosta Saksan ajasta heti toisen maailmansodan loputtua, kun kaikille piti koittaa vapaus ja helpotus:

    “..Heti kun liittoutuneet saapuivat sodan loputtua, määrättiin joka ikinen Saksalainen aikuinen rekisteröitymään liitoutuneiden tietokantoihin, selvittäen mitä olivat tehneet. Vaikka jotkut pidätettiin heti kyselyn täyttämistapahtumassa, menivät useimmat koteihinsa, vakuuttuneita siitä että vaikeudet olivat nyt ohi. Mutta vaikeudet olivat vasta alkamassa miljoonille saksalaisille.

    Riippumatta siitä olivatko natseja vai eivät, harva saksalainen välttyi pelätyltä koputukselta ovelleen. Horstmannin pariskunta olivat tunnettuja anti-fasisteja, eivätkä mitään natseja. Lali Horstmann kertoo siitä kun Venäjän miehittämällä alueella heidän ovelleen saapui venäläinen komissaari:

    “Sorri että joudun vaivaamaan teitä, sanoi komissaari, mutta noudatan vain saamiani käskyjä. Kuinka kauan olit Ulkomaanosastossa töissä? Mieheni vastasi että vuoteen1933 asti. Tähän komissaari Androff vastasi, että sitten teillä ei ole mitään pelättävää. Emme syytä teitä mistään, mutta teidän täytyy tulla mukaan NKVD:n, salaisen poliisin päämajalle, jotta voimme kirjoittaa raportin kertomastanne. Haluamme myös tietoa Ulkomaanosaston toiminnasta.”
    Olimme hetken aivan sanattomia. Sitten pyysin saada tulla mukaan. “Mahdotonta”, sanoi mies hymyillen. Sydämeni tykytti kovaa. Tulisiko puolisoni Freddy vastaamaan kaikkeen tyydyttävästi? Tulisiko hän kestämään paineet, entä yösija?
    “Ole huoleti, ei ole mitään pelättävää. Miehenne saa lämmitetyn huoneen. Anna yksi peitto mukaan. Mutta nopeasti, meidän täytyy mennä.” Tunnelma oli kireä, ja siinä oli sotilas länsä, kuin odottaisivat meistä jonkun hyökkäävän. Otin sekä sotilasta että tulkkia kädestä ja anoin että kohtelisivat Freddyä hyvin. Ovet kolisivat, kylmä ilmavirtaus kulki läpi. Tunsin hänen suutelevan minua. En nähnyt häntä enää koskaan.

    Linkissä rajumpia kuvauksia itse jenkkien saksalaisia varten pystyttämistä keskitysleireistä:

    darkmoon.me/2015/german-victims-how-the-allied-victors-of-wwii-tortured-and-killed-their-german-prisoners-part-1-of-2/

 8. Nyt tulee paras kohta: tutkimuksen mukaan “turvapaikan” saaneiden loisten työllistyminen on ratkaisevan tärkeää, jos hyvinvointivaltion palveluita halutaan vielä ylläpitää. Eli heitä tuodaan ylläpitämään tulevaisuuden Suomea itselleen? Mitä kummaa minä juuri luinkaan? Se on virallista nyt: tämä kirottu maa on menettänyt järkensä lopullisesti. Vielä kerran: importoidaan sosiaalipummeja (koska omiahan ei ole tarpeeksi) kehitysmaista rasittamaan yhteiskuntaa ja sitten itketään, kun nämä juotikkaat juuri rasittavat sitä systeemiä? Huh-huh – ei voi muuta sanoa. Myönteisten päätösten prosentti kasvaa myös kohisten: 2015 52 % hyväksyttiin, kun 2010 luku oli vasta 25 %. Entäs tämä: kaikissa EU-jäsenmaissa iilimadoille on lain mukaan pääsy työmarkkinoille. Se ei kuitenkaan takaa työllistymistä ja EU-maiden välillä onkin suuria eroja työllisyyspalveluiden tarjoamisessa. Suomi saa kansainväliseltä juutalaiselta eliitiltä kiitosta tarjotessaan luku-, kirjoitus- ja kielitaidottomille loisijoille koulutuksen. Suomalaisten koulutukseen määrärahat taasen ovat nk. “melko finito”. Ammattitaidon (ihan kuin näillä hiekka-aavikkolaisilla sellaista olisi!) arvioinnista suitsutetaan myöskin, kuten asunto- ja talousneuvonnasta sekä vuokravelkojen järjestelemisestä.

  • Kaiken saavat loiseläjät suomalaisten ohitse ja ylitse – törkeää! Suomalaisia juoksutetaan luukulta toiselle, kunniakansalaisille sen sijaan annetaan tulkit, henkilökohtaiset virastotädit, maksetaan kaikki ja näytetään vielä porsaanreiät, jotta kuppaaminen olisi täydellistä. Kävin paikallisesta sosiaalitoimesta kysymässä suvakkivirkailijalta, miten on mahdollista että näille verenimijöille maksetaan kaikki. “Ei niille mitään kaikkea makseta!”, oli vihamielinen vastaus tältä suvaitsevattarelta. Häikäilemätön meininki jatkuu, kun miehittäjille maksetaan ⁵autot ja ajokortitkin – aivan kuten 90-luvun somalilaumoillekin. Vai luuleeko joku heidän autoilleen tänne Afrikasta? Vuokravelkojen järjestelyillä on estetty muun muassa useita käännytystapauksia, tutkimus kertoo. Kelan maksama perusturva sekä helposti haettavissa olevat sosiaalietuudet nostetaan myös esille. Että voikin kismittää ihmistä tällaisen paskan lukeminen. Mikä tätä maailmaa vaivaa? Kansaneläkelaitos – mitä ihmeen tekemistä sillä on brutaaleista aavikko-“kulttuureista” tulleiden islamisti-jihadistien kanssa? Mitä eläkettä nämä muka ovat meiltä ansainneet? Suomalainen saa kyllä elää alati syvenevässä kurjuudessa. Kuolkoot pois, niinkö?

   • Juutalaisten ideana on kommunistinen EU-liittovaltio, josta meidät tuhotaan pois ja orjiksi otetaan lähi-itäläisiä ja afrikkalaisia eli typerimpiä eliöitä, joita tämä planeetta päällään kantaa. Nuo em. olennot eivät pysty mihinkään organisoituun vastarintaan juutalaisia sionisteja ja heidän kätyreitään vastaan, kuten on nähty heidän kotiseutujensa “kukoistuksen” tilasta. Albiinonegridejä eli “anarkisteja” eliitti käyttää juoksupoikinaan, kuten hyvin tiedetään. Mutta joutuessaan vähemmistöksi suvakit huomaavat vihamielisten lemmikkiotustensa kääntyvän heitäkin vastaan. Silloin sateenkaariviittaiset pellenenät lentelevät katoilta alas vessaharjoineen. Kun kommunisitien eli bolševikkien eli marxilaisten eli ortodoksiJUUTALAISTEN toteuttamat, promotoimat ja sponsoroimat vallankumoukset eivät saaneetkaan maailmanlaajuista työläistöä halutulla tavalla mobilisoiduksi, oli sionistisen maailmanvallan keksittävä uusia kanavia ja fasadeja sen agendan ajamiselle.

    Tässä vaiheessa kuvioihin astuu feminismi, monikulttuurisuus sekä sateenkaarisyöpä. Se, mitä tarjotaan emansipaationa naisille ja seksuaalivähemmistöille, ei tähtää todellisuudessa mihinkään muuhun, kuin kulttuurimarxistisen agendan mukaisen eurooppalaisten tuhoamisprojektin toteutumiseen ja Paneuroopan eli homogeenisen, helposti hallittavan Euroopan liittovaltion luomiseen! Kulttuurimarxismi, jossa feminismillä on keskeinen rooli, edustaa kansa- ja perhevihamielistä arvomaailmaa. Feminismillä ei ole mitään tekemistä tasa-arvon tai yhdenvertaisuuden kanssa! Sillä pyritään vain hajottamaan ydinperhe ja korvaamaan se seksuaalipervertismillä ja sairaudella. Nämä kaikki vahingolliset ja mielisairaat ideologiat ovat juutalaisia keksintöjä. Samaan syssyyn voi manita tietysti vielä “antifasisminkin”. Koko tämä sionistinen mädätys todellisuudessa johtaa kaiken ainutlaatuisen ja korvaamattoman monimuotoisuuden katoamiseen!

    • Kun näitä “yksintulleita lapsia” eli 30–40 vuotiaita koiraita tänne lappaa ovista ja ikkunoista, niin ovatko mädättäjät huomanneet että 20–30 vuoden työllistymisaikahan tarkoittaa sitä, että nämä saavat jatkaa vapaamatkustamistaan suoraan eläkeputkeen täydellä ylläpidolla! Nämä partalapset ovat kotoisin valtavista maista, joissa on niin tilaa kuin mittaamattomia luonnonvaroja eli rikkauksiakin, mutta he eivät ole siltikään saaneet aikaiseksi kuin tuhoa, hävitystä, kurjuutta ja esimerkiksi AIDS-epidemioita. Emme kaipaa Suomeen mitään noista “kulttuureista”! Miten on taas suomalaisten opiskelijoiden laita: valmistumisaikoihin ja opintolainojen takaisinmaksuihin vaaditaan jatkuvasti kiristyksiä. Nämä pakko-loiset saavat kuitenkin KAIKEN ILMAISEKSI, eikä haittaa vaikka vie 30 vuotta koulutuskin. Taas rikotaan tasavertaisuusperiaatetta räikeästi eli kaikki EU:n ihmisoikeuslöpinät ovat pelkkää paperia. Oliko isokin yllätys? Muslimit ja muut vieraslajit saavat kiduttaa eläimiä halalin/kosherin ja ties minkä kehitysvammaisten tasolla olevan pelleilyn nimissä, he saavat naamioitua julkisilla paikoilla riepuihin ja rätteihinsä sekä he suomalaisia vastaan rikkoessaan eivät joudu koskaan kovennetulle tuomiolle rasistisen motiivin takia. Haiseeko täällä MÄDÄTYS? Ja jos tämä monikulttuurisuus eli väestön pakkosiirto on niin normaalia ja kannattavaa, niin miksi sitä pakkosyötetään aivopesun lailla jatkuvasti meille? Katsokaa ympärillenne ja kuunnelkaa: sateenkaaritörkyä ja alkukantaisia, barbaarisia hiekkakansoja ylistävää mielipuolista valehtelua kaikki valtamediat tulvillansa! Tämä ei lopu, ennen kuin Eurooppa on yksinkertaisesti täynnä näitä raakalaisia. Ei, meidän on noustava ylös ja huudettava. Meidän on alettava toimia konkreettisesti.

     • Junat ajavat ohi asemalla, bussit ja posti eivät kulje, veroja nostetaan, palkkoja pienennetään. Asioista ei saisi valittaakaan, eikä varsinkaan kaikkien kurjuuksien todellista aiheuttajaa – juutalaista korollista velkrahaa yksityispankeilta – saisi mainita. Moni kohdistaa vihansa vain näihin elintasoturisteihin, jotka ovat globaalin eliitin pelinappuloita. Mutta terve rasismi ja muukalaisviha ovat toki ne voimavarat, jotka juuri ovat meidät itsenäisinä pitäneet! Meidät myrkytetään, orjuutetaan ja lopulta tapetaan meidän omassa maassa, meidän omilla rahoillamme. Milloin suomalainen nousee sortoa vastaan? Eikö meillä vielä mene tarpeeksi huonosti? Sitten vasta kun se viimeinen, tappava sopimus turkkilaisten ja juutalaisen Erdoganin kanssa on tehty Timo “Israelin ystävä” Soinin toimesta? Liian myöhäistä.

      Epilogi: MV voisi ottaa hieman mallia esim. Totuusblokista, Kansalliselta Vastarinnalta ja Magneettimedialta siitä, miten asioista puhutaan ja kirjoitetaan suoraan. Vai meinaatteko vain hamaan loppuun asti vaikertaa: “miksi, miksi, miksi?” ja “kuka, kuka, kuka?” Ei kai MV pelkää “rasistin” leimaa? “Rasismi”-termin, muuten, keksi juutalainen Lev Davidovich Bronstein eli tuttavallisemmin “Leon Trotsky”.

      Alussa esittämääni kysymykseen palaten: Suomi ei koskaan ollut sodassa (II maailmasota) venäläistä slaaviveljeskansaamme vastaan, vaan N-liitto oli alusta asti suunniteltu juutalainen xenokratia eli muukalaisten vallassa oleva entiteetti – aivan kuten EU:kin.

     • MV on hallittua oppositiota. Ilja pelaa sionistien pussiin.

 9. Lähteet:
  ¹ (http://www.jta.org/2013/06/19/news-opinion/world/putin-first-soviet-government-was-mostly-jewish)
  ² Matt. 23:8 (“Älkää te antako kutsua itseänne rabbiksi, sillä teillä on vain yksi opettaja ja te olette kaikki veljiä.”)
  ³ Richard von Coudenhove-Kalergi (Paneurooppa-ajatuksen ja EU:n oppi-isä) – Praktischer Idealismus (1925)
  ⁴ Euroopan Maahanmuuttoverkoston (European Migration Network) tutkimus
  http://uutismaailma.com/valtio-maksaa-lieksan-vastaanottokeskuksessa-oleville-nuorille-ajokortin-autokoulun-tulkin-ja-polttoaineet/ ja https://suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/yhteiskunta-maksaa-mamujen-ajokortin-ja-autokoulun/

  • Huom.: “Kansainvälistä suojelua tarvitsevien” eli maahantunkeutujien eli loisten työllistyminen verrattuna MUUALTA EU:n ulkopuolelta tulleisiin ihmisiin. Lukemat ovat karummat jos otamme vertailukohdaksi EU:sta Suomeen tulleet ihmiset tai keskieurooppalaiset – puhumattakaan pohjoismaalaisista!

 10. Suomen poliittinen eliitti ajaa globalistien asiaa täydellä lompakolla (vrt. täydellä sydämellä).
  Kun edellä olevan jutun lukee. Ei sen jälkeen pitäisi jäädä mitään enää epäselväksi mihin tätä maailmaa ollaan viemässä. Uusi Maailmanjärjestys tietää sitä, että ihmiset eivät ole tuossa järjestelmässä kuin kuivuneen ruohonkorren asemassa, jolla ei ole elämää, eikä minkäänlaisia ihmisoikeuksia. Robotitkin tulevat olemaan ylempi arvoisempia kuin verta ja lihaa olevat ihmiset. Se ihmisjoukko, joka hallitsee tuota historiankulun irvokkainta orjaplantaasia käärivät voitot ja elävät herroiksi ja rouviksi, mutta huolimatta tästä historia ei lakkaa toistamasta itseään ja toteuttamatta lainalaisuuksiaan. Tuokin imperiumi ja kärsivän ihmiskunnan verta valuttavat pedot tullaan kaatamaan ja kappaleiksi repimään niiden toimesta, joille historian lahjomaton oikeus on sen oikeuden suova, sillä julmimmatkin ja korskeimmatkin itsevaltaiset valtiaat ovat aina kokeneet kurjan ja arvottoman loppunsa, eikä heistä jää jäljelle mitään muuta kuin alistettujen kansakuntien päättymätön halveksunta ja viha hamaan loppuun saakka.

 11. Olipahan harvinaisen typerä kirjoitus. Mikään muu asia ei mahdollistanut meille niin paljon hyvinvointia kuin kansainvälinen kauppa ja globaali talous. Mitä hyvää kansallissosialismi on tuonut tähän maailmaan? Ei mitään, pelkkää paskaa ja yhden tuhoisan maailmansodan (ainiin vai oliko sekin juutalaisten salaliitto 😂). Tämä porukka on niin harhaista että hirvittää. Natsit ovat aivan samanlaista roskasakkia kuin kommunistit.

  • Suomen talous oli hyvällä mallilla ja kovassa nousussa 1970-luvun laman jälkeen ennen 1990 alkanutta seuraavaa talouskriisiä. Ja mikä sai sen aikaan? Korot. Kansainvälisten pankkien kiskomat korot joihin Suomi lankesi mm. seuraavista syistä::

   1) 1980-luvu talouspolitiikka, johon kuului muun muassa rahamarkkinoiden liian nopea vapauttaminen sekä vahvan markan politiikkaan liittynyt kireä rahapolitiikka. Eli valtiovalta antoi pankkiireille liikaa löysäÂ.

   2) Neuvostoliiton romahdus. Neuvostoliiton kauppa kattoi 15–20 prosenttia Suomen ulkomaankaupasta. Oltiin liian sidoksissa yhteen perinteisesti epäluotettavaan kumppaniin. Kumarreltiin itään ja pyllisteltiin muualle.

   3) Teollisuuden hintakilpailukyvyn heikkeneminen muun muassa vahvan markan politiikan takia. Pankit, pankit…

   4) Kireästä rahapolitiikasta seurannut korkotason nousu kotimaassa ja Saksan yhdistymisestä seurannut korkotason nousu Euroopassa. Etenkin ulkomaille velkaantuneet toimijat kärsivät vahvasta markasta ja korkeista koroista. Eli oisko pankkireilla ollut tässäkin näppinsä pelissä?

   EUn alkuperäinen tarkoitus oli tavaran ja työvoiman vapaa liikkuvuus ja tätä kautta vakaa talous koko alueelle. Siinä sivussa yhteisvaluutan olisi pitänyt pitää inflaatio kurissa ja poistaa valuutanvaihdosta aiheutuvat kulut. Ja sehän ei pankkiireille käynyt, että heiltä jotain pois ei ei!

   Ainoa hyöty €urosta tuli niille jotka joutuvat matkustamaan paljon, jäi juurikin nämä vaihtokulut ja kurssivaihtelutappiot pois. Kas kun sitä ennen sama valuutta kelpasi ainoastaan Belgiassa ja Luxemburgissa. Minäkin pistin 12-lokeroisen nk. TIR-lompakon eläkkeelle.

   Eurostoliitto ei valitettavasti todellakaan ole enää sitä miksi se oli tarkoitettu. Liittovaltiossakin (esim. USA) on osavaltioilla perinteisesti ollut vahva itsemääräämisoikeus, mutta EU yrittää keskittää kaiken vallan Brysseliin ja siinä menee sukset ristiin. Se mikä passaa hyvin esim. Portugalissa ei välttämättä toimikaan enää pohjoismaissa ja päinvastoin.

   Minua on usein luonnehdittu maailmankansalaiseksi johtuen kielitaidosta ja siitä tosiseikasta, että olen asunut useammassa eri maassa ja vieraillut/työskennellyt vielä useammassa. Shengen helpotti työmatkoja sen alueella, mutta vastapainoksi saatu rikollisuuden ja matujen vapaa liikkuvuus on kyllä nollannut sen täysin. Pysähdyn mielelläni passintarkastukseen muutamaksi minuutiksi, jos nämä ongelmat saadaan kuriin.

   Voin kyllä olla maailmankansalainen, mutta haluan olla sellainen maailmassa, jossa eri valtiot ovat todellakin vahvoja kansallisvaltioita ja päättävät valtaosin itse tekemisistään. Yhteistyö on voimaa mutta kaikkien ehdoilla. Ei Eurostoliiton sanelupolitiikalla. Katse itään. Tai joo, Suomesta katsottuna eteläkaakkoon. Sieltä löytynee pelastus ainakin jossain määrin.

   • Rekkakuski≠maailmankansalainen. Opettele nyt se suomi vaikka edes ensin kunnolla. Katsotaan niitä muita sitten myöhemmin. Ihme mielikuvitusmaailmassa elät. Annas kun arvaan: lapsesi osaa jo nyt 8-vuotiaana neljää kieltä ainakin? Kaltaisiasi on nähty ennenkin.

 12. Trump ei ollutkaan mitään muuta kuin jenkkien Soini eli joku, joka tarjottiin isänmaallisille vaihtoehtona ja vasureille+medialle syntipukiksi; pahaksi, “natsiksi” ja ties miksi, josta kirjoitella ja voivotella. MV-reppanat varmaan ovat Trumpia vastassa jo lentokentällä.

  Suomi ajettiin ahneiden maanpettureiden ja juutalaisten toimesta lamaan, jolloin ihmisten rahat ja niiden kasvamat korkorahat vietiin numerotileille Sveitsiin ynnä eräille pikkusaarille turvaan niiden laillisilta omistajilta. Saksanjuutalainen Paavo Lipponen ja juutalainen (kuvottavasta ulkomuodostaan päätellen jostakin itäblokin maasta sukujuuriltaan peräisin oleva) Saul Niinistö olivat maanpetoksellisesti junailemassa Suomen EU-talutusnuoraan, jossa oma raha, kansallisomaisuus sekä päätäntävalta annetiin juutalaisille pankkiireille. Tämä eläkeläinen — Lipponen — oli konsulttina Venäjä–Saksa-kaasuputkessa ja nosti silloin vuotena eräänä itselleen palkkaa yhden miehden konsulttifirmastaan 300 000 euroa. Tässä on otettava huomioon että tämä ehkä itsenäisen Suomen historian vaarallisin ja meille tuhoisin poliitikko saa eläkettä 10 000 € kuukaudessa meidän veronmaksajien loppumattomasta pussista. Näiden kahden em. juutalaisen lisäksi oli vielä kolmas — norjanjuutalainen Martti Ahtisaari — joka oli kuiskuttelemassa median ja kansan korviin EU-valheita siitä, että ei tule enää uutta lamaa, kaikki halpenee ymv. EU:hun ja euroon liittymisen myötä. Juuri tämä lamanjälkeinen heikkous — joka toki yhtä akikki oli juutalaisten ynnä maanpettureiden aikaansaannos — oli se henkinen ja taloudellinen niskalenkki, jolla Suomi vietiin EU-lahtipenkkiin ja rahanpainamisen monopoli annettiin vieraalle, tappavalle vallalle. Sionistinen EU-liittovaltio ei pelkästään vienyt omaa valuuttaamme, vaan myös sen edustaman oman kulttuurin, vapauden ja identiteetin. EU päättää KAIKESTA politiikastamme de facto. Tätä ei moni taida edes ymmärtää.

  Suomi on aina valmiina menemään ensimmäisenä turmioon: meidät esim. liitettiin ensimmäisenä yhteisvaluuttaan. Nyt Suomesta ollaan tekemässä EU:n kaatopaikkaa, jonne kuskataan muukalaisia yli 100 000:n vuositahtia. Tuota vauhtia vain viidessä vuodessa on maamme kokonaisväestöön suhteutettuna tuotu 10 % saastaa. Herätys jo, perkele. Tämä on tappava tahti vain reilun viiden miljoonan kansalle ja valtiolle. Kansallisomaisuutemme pohjavesineen, malmeine ynnä mineraaleineen, tiestöineen, rata- ja sähköverkkoineen myydän ahneuksissaan ulkomaalaisille rosvoille, jotka voivat tämän jälkeen ottaa meistä täydellisen kontrollin myymällä kiskurihintaan meille takaisin mm. omaa vettämme ja sähköverkkoamme! Suomalainen selkärangattomuus, pikavoiton toivossa silmissä kiiluva ahneus, typeryys ja vastaanpanemattomuus on huomattu Brüsselissä, Lontoossa ja New Yorkissa: kansainväliset pankkiirit ryöstävät meidät ja laittavat tämän jälkeen täyteen alaisuuteensa, sillä tämä piskuinen kansa EI taistele vastaan. Ja noita kerran menetettyjä asioita ei saada enää KOSKAAN takaisin.

  Mitä sinä olet valmis tekemään Suomen, suomalaisuuden ja suomalaisten säilymisen eteen? Lailliset keinot eivät auta — sen voin näin ihan ilmaisena vinkkinä sanoa. Don’t bring a knife to a gunfight.

  • Lähiaikoina vain lailliset keinot tulee käyttää. Muutosta ei tapahdu mikäli ainakin 3% kansasta ei omaksu aatetta ja ryhdy aktiiviseen toimintaan.
   Ensisijainen tehtävä – Kansan Yhtenäisyys r.y. puoluehankkeen toteuttaminen. EUvostoliitto hajoaa lähivuosina, silloin pitäisi olla toimiva puolue jota tukevat itsenäisyyttä toivovat suomalaiset. Laiiliset keinot on käytettävä aina kun on mahdollista, koska laajat massat pitävät tätä laillisena. Mikään yksittäinen sankari ei muuta mitään jos muutoksen halu ei vallannut massoja – sen sijaan muutama tuhat voi saada aikaan muutoksen sillä hetkellä kun vanha järjestelmä hajoaa ja massat ovat tyytymättömät vanhaan järjestelmään.

 13. Onko vastarintaliike puolue?
  Pitäisi olla kansallissosialistinen puolue ensi vaaleihin!

 14. Miksi Vastarintaliike antaa muutaman homofoobikon pilata muuten hyvää asiaansa globalisaation vastustamista?

 15. “Pakolaisten” pakko-otto ja “vihapuhe” (uuskielinen termi TOTUUDELLE) perustuvat KANSAINVÄLISOIKEUDELLISIIN VELVOITTEISIIN. Huom. tuo viimeinen sana: ei siis laki, vaan velvoite.

 16. Niinistön juutalaistaustaa olenkin epäillyt jo pitkään, mutta Jenni, taikka USAn Jenn taikka Jenny ovat aivan takuulla juutalaisia naisten nimiä. Piilojuutalaisia on Suomessa paljon, mikä antaa syyt ihmetellä mitä piileskelemistä heillä pitää olla? Oma taustani paljastui vasta aikuisena, niin salassa se pidettiin suvussani.

  • Niinistö on muuten nyt YK:n ilmastokokouksessa, piti juuri puheen. Löytyy vielä YLE areenasta.

   Roskapuheen!

   Kääntäkää tuo puhe suomeksi ja julkaiskaa sen kaikki valheet ja typerät väitteet kaikkien nähtäviksi!

   Katsoin siitä vai pari lausetta ja heti oli valhetta ja puppua. Väitti että ei ilmastonmuutoksen vastainen taistelu elämäämme rajoita, eihän yhden yksilön lomilla käynnit mitään merkkaa, mutta on kyse “asenteesta” bla bla…

   Niinistö kyllä tietää tarkalleen miten YK:n Agenda 2030, joka on ilmastonmuutosvouhotuksen taistatekijä, tähtää esim. vähitellen omakotitaloissa elämisen kieltämiseen “liian suurta hiilijalanjälkeä auheuttavana”, ja moniin muihin radikaaleihin muutoksiin.

   Autoilukin on YK:n mallimaassa, Suomessa, jossa ei enää tehdä juuri mitään päätöksiä jos ei sionisti-mafia salli, jo lekan alla rajui verotuksin jne jne.

   • Pohjois-Espooseen ollaan juuri suunnittelemassa jopa lähes 100 000 uutta asukasta vuosikymmenen sisään. “Jostakin” nämä asukkaat saapuvat, eli maaseutua tyhjennetään rakennemuutoksella, eli vihamielisin iskuin keskiluokkaa kohtaan.

    Jännää miten jo vuosikymmeniä on vouhotettu “luonnonsuojelusta”, “resurssien niukkuudesta” ja ilmastonlämpenemisestä, mutta samalla toitotetaan miten ikuinen talouskasvu ja ihmismassojen tuominen tänne kylmään pohjolaan ovat tärkeä osa “kokonaisuutta”.

    Se kokonaisuus taitaa olla miljardöörin kvartaalitulos, muusta viis. Ilmastonmuutos jne. ovat vain motivaattoreita saada päättäjät uhraamaan lisää veromiljardeja näiden miljardöörien “planeetanpelastamis” -tuotteiden myymiseen kansakunnille.

    • “Miljardöörin kvartaalitulos” — tuossahan se tuli.

     Muulla väliä ei ole.

 17. Päästäkseen vapaamuurariksi pitää kuulua johonkin aabrahamilaiseen uskontoon (✝,✡,☾). Globalismi on tähän salaseuraan kuuluvien, kristittyjen, juutalaisten ja muslimien yhteinen juoni maailman sekasortoon ajamiseksi.

  • Juhan af Grann on tason 34 vapaamuurari (ainakin oli jo joskus kauan sitten) ja kristitty.

 18. Tänään on 13 päivä perjantai, ja Lucian päivä. Lusiferiaaniset globalistit ovat juuri tänään koolla Brysselissä, keskustellen kiiivaasti miten EU-komission uuden pääjohtajan tarjoamat tuhat miljardia Euroa tulisi käyttää konkreettisesti jotta ansalaiset (jätin k-kirjaimen pois, sorri) saadaan kituutettua pois omakotitaloistaan ja haja-asutuksista tiiviisiin taajamiin.

  “13 December 2019
  European Council, 12-13 December 2019
  Special European Council (Art.50)
  Euro Summit”

  https://www.consilium.europa.eu/en/meetings/calendar/?filters=2031#

  Täytyyhän lusiferiaaninen klikki rahastaa kansoja siitä että ne alistuvat internationalisti-satanistien oikuille ilman suurempaa vastarintaa. Lusiferiaanien suuryhtiöt “tienaavat fantastisesti” siitä että miljoonat ja miljoonat ihmiset saadaan liikkeelle, päätymään toistensa riesaksi tiiviisiin asumislähiöihin.

  Tuhat miljardia. Operaatio jatkuu ainakin vuoteen 2050, joten nykyinen koulua käyvä sukupolvi pääsee äänestämään koulussa saamansa aivopesun mukaisesti. Kysykää vaikkapa eräältä Gretalta, joka on myös Brysselissä, pitämässä puheita.

  Nämä globalistit käyttävät kusetus-järjestöä nimeltä IPCC “tieteellisen datan” lähteenä. Tuo pulju on kaukana tieteestä. Sen julkaisemat artikkelit ovat heidän omien heppujensa “vertaistarkistamia”, eli sisäsiittoista toimintaa. Ei ihme että ne argumentit joita EU-komission johtaja käyttää tuhannen miljardin ohjaamiseksi kansalaisilta suuryhtiöiden maailmanmuokkaus-projekteihin perustuvat valheille ja petoksille.

 19. Kansallissosialismi on ainoa, joka saa minut hakemaan tietoa ahkerasti, mikä on kuulunut kyllä vahvuuksiini lapsesta asti. Totuus on auennut minulle paljon paremmin verrattuna koulun kirjoihin ja valtamedioihin. Olen päässyt kurkistamaan pintaa syvemmälle, mikä on saanut minut alle vuodessa kääntymään maahanmuuttokriittisestä etnonationalistiksi.

  Gloablismi on pääsyyllinen maailman ongelmiin. Vasemmistolaiset ja muslimit ovat vain sen hyödyllisiä idiootteja. Samoin on oikeistolaiset poliitikotkin. Ei koskaan enää ääniä Perussuomalaisillekaan. Ei se yksittäinen etnonationalisti Perussuomalaisissa lohduta kokonaiskuvaa.

  • Naisautisti.

   Taisit joskus kommentissa kertoa harrastavasi piirtämistä. Siitä syntyi mieleen ajatus, – ja aina kun näen nimimerkkisi, tuo sama ajatus pulpahtaa mieleen, – että piirtäisit sarjakuvaa / päivän kuvaa tänne vastarintaan.

   Riippuen tuotannon määrästä, tällainen kuva voisi ilmestyä esimerkiksi kerran viikossa
   – kuitenkin säännöllisesti jonain määräaikana,
   – esimerkiksi perjantain iltapuhteella.

   Kun ilmestymiselle on valittu jokin määräaika, voi tällaista “viikon (sarja)kuvaa” sitten tehdä valmiiksi etukäteen ja julkaisuun ajastetusti. Tällöin ei ole mitään paniikkia seuraavan kuvan valmistumisen suhteen. – Riittää, että niitä on muutama jonossa odottamassa.

   Määräaika on myös lukijan kannalta kiva juttu. Voi sitten taas odotella, että koskas se seuraava jakso ilmestyy.

   Terveisin.
   Säännöllinen Seuraajasi

Comments are closed.