Koti Artikkelit Ukrainan juutalaismafiaa tutkinut poliisi erotettiin

Ukrainan juutalaismafiaa tutkinut poliisi erotettiin

4
volodymyr_zelenskiy
Ukrainan juutalainen presidentti Volodymyr Zelenskiy tukijoukkoineen.

Maailmalla uutisoitiin tänä keväänä skandaalinomaisesti Länsi-Ukrainan Kolomyjan kaupungin poliisin mafianvastaisesta operaatiosta. Juutalaisten mukaan poliisi on syyllistynyt ”avoimeen antisemitismiin” yrittäessään selvittää paikallisen mafian jäsenten henkilöllisyydet. Tapauksessa ilmenneen juutalaisten tärkeän edustuksen vuoksi Kolomyjan poliisi oli pyytänyt kaupungilta listaa kaikista ortodoksijuutalaisista asukkaista.

Juutalaisten onneksi rikostutkinta tyssäsi globaaliksi paisuneeseen antisemitismikohuun. Kolomyjan poliisin mafianvastaista toimintaa johtanut Myhaylo Bank päätettiin erottaa virastaan sen jälkeen, kun Ukrainan juutalaiskomitean puheenjohtaja Eduard Dolinsky syytti häntä juutalaisvastaisuudesta.

Bankin erottamisesta tehtiin kansallinen spektaakkeli. Päätöksestä ilmoitti Ukrainan sisäministeri Arsen Avakov avoimessa kirjeessään maan juutalaisyhteisölle. Avakov itse on Interpolin talousrikollisten listalle joutunut entinen pankkiiri. Hänen korkein esimiehensä, Ukrainan juutalainen presidentti Volodymyr Zelenskiy voitti vaalit kampanjallaan, jonka merkittävä rahoittaja oli juutalaismafioso Ihor Kolomoiskyi.

Ennen poliisipäällikön erotuspäätöstä Ukrainan juutalaiskomitean johtaja Dolinsky oli julistanut medialle, että mafianvastaisen poliisiyksikön toiminta on ”häpeällistä” ja ”vaarallista”. Juutalaiset pitivät esitutkintaa myös “alastomana antisemitisminä”, eikä valtamedia luonnollisesti kyseenalaistanut juutalaisten väitteitä.

Ukrainan järjestäytyneen rikollisuuden juutalaiset juuret eivät kuitenkaan ole perätön salaliittoteoria. Esimerkiksi Ukrainassa syntynyt ja Israelin passin omistava “öljymafian” johtohahmo Leonid Minin on ylpeä juutalainen.

Viime vuonna Ukrainan poliisi pidätti pahamaineisen israelilaisen huumeparonin. Pidätysuutisoinnin yhteydessä media muistutti, että viranomaiset ovat joutuneet perumaan matkustuslupia kasvavalta joukolta Israelin ja Ukrainan kaksoiskansalaisia. Syy kahden maan välisen matkustelun kontrollille on kaksoiskansalaisuuden omistavien juutalaisrikollisten toiminnan ennaltaehkäisy.

Tämän vuoden suurin globaali petosuutinen oli Kiovaan perustettu sijoitushuijauskeskus, jonka taustalla oli juutalaisia Ukrainasta, Georgiasta ja Israelista. Ministeritason poliittisesta suojelusta nauttineet juutalaiset kavalsivat Ukrainasta käsin kymmeniä miljoonia euroja tavallisilta ihmisiltä eri puolilta maailmaa.

Myös globaalin järjestäytyneen rikollisuuden “kummisetien kummisedäksi” sekä “Venäjän [sic] mafian johtajaksi” kutsuttu Semjon Mogilevitš on Ukrainassa syntynyt juutalainen. Tästä kaikesta huolimatta Ukrainan juutalaislobbyn onnistui vakuuttaa media siitä, ettei juutalaisyhteisöön kohdistunut mafiatutkinta ollut mitään muuta kuin vainoharhaista “antisemitismiä”.

Lähteet: Jewish Telegraphic Agency, The Times of Israel, ICIJ, 112 International, Spectator, Business Insider

4 KOMMENTIT

  1. Juutalaiset, maailman etuoikeutetuin ryhmä. Toivottavasti Ukrainan kansallismielinen rintama alkaa pikku hiljaa aktivoitua pikkasen enemmän, taisivat juuri saada yhden poliisinkin lisää riveihinsä.

  2. Kuka mahtaa rahoittaa USA:n mafiaa? Köyhät sisilialaisetko sitä sirkusta pyörittivät alusta asti? Koshermafiahan sielläkin on takana, kuten kaikki tietävät. Ja mieluummin tahtovat olla italialaisia ihmisten silmissä kuin juutalaisia nuo gangsteritkin.

  3. https://youtu.be/Brm4PQFibI0 Tamperelainen kirjailija ja kansallissosialisti Matti Simola puhuu seuraavasta:
    Nationalismin puolesta patriotismia ja globalismia vastaan!
    Valkoinen Itä-Eurooppa nousee ja näyttää muille paskiaisille

  4. Aarnion lätkä jutuis oli kaikissa daavidin tähti!! Eli suomen poliisi korkeimmilla tahoilla sotkeutunut huume kauppaan tai katsoo läpi sormien cia/mossadin toimia!! Toki tiedossa kaikilla jotka eivät elä jossain mikä mikä maassa!

Comments are closed.