Koti Tiedotteet 2020 Pohjoismainen Vastarintaliike taistelee vapaan ja valkoisen Pohjolan puolesta

Pohjoismainen Vastarintaliike taistelee vapaan ja valkoisen Pohjolan puolesta

0
turku178

Pohjoismainen Vastarintaliike on Pohjoismaissa toimiva kansallissosialistinen järjestö, jonka taktiikoihin lukeutuvat niin ulkoparlamentaarinen aktivismi kuin myös puoluetoiminta. Vastarintaliikkeen ominaispiirteisiin kuuluvat ideologinen tinkimättömyys sekä se, ettei järjestö kaihda voimankäyttöä aktivistiemme suojelemiseksi. Suomessa järjestön toiminta alkoi loppuvuodesta 2008.

Vastarintaliikkeen tavoite on vapaa ja oikeudenmukainen Pohjola, jossa kansa on palauttanut itselleen lainsäädäntövallan, rahanvallan, puolustuspoliittisen päätäntävallan sekä vallan luoda omaa tervettä kulttuuria. Tällä hetkellä edellä mainitut vallan osa-alueet on riistetty EU-byrokraattien, globalististen pankkiirien, sionistien sekä kulttuurimarxistien käsiin. Vastarintaliike taistelee niin ulkoista vihollista kuin myös Pohjoismaita sisältä käsin tuhoavia korruptoituneita poliitikkoja, virkamiehiä, finanssielitistejä ja mediavaikuttajia vastaan.

Järjestö kannattaa Pohjoismaista yhteistyötä, sillä yksinäiset valtiot ovat heikkoja globaalin vihollisen edessä. Yhdistämällä taloudelliset, sotilaalliset ja poliittiset resurssit Pohjoismaat voisivat toimia rinta rinnan eurooppalaisen uudelleensyntymän edelläkävijöinä. Voit lukea aiheesta tarkemmin artikkelista “Pohjoismainen yhteistyö ja isänmaallisuus“. Poliittinen ohjelmamme on puolestaan luettavissa täällä: “Vastarintaliikkeen poliittinen manifesti

Vaikka Vastarintaliikkeen toiminta keskittyykin Pohjoismaihin, järjestö tekee tiivistä yhteistyötä useiden eri puolilla valkoista länttä toimivien kansallisradikaalien aktivistiliikkeiden ja puolueiden kanssa. Vastarintaliike tukee periaatteellisesti kansalliseen taustaan katsomatta itsenäisyysliikkeitä, jotka kamppailevat sionismia, korko-orjuutta ja rotujen sekoittamista vastaan. Tuemme aktivisteja, jotka pyrkivät takaamaan omalle kansalleen kyvyn elää oikeudenmukaisessa, itsenäisessä ja omavaraisessa valtiossa. Tiedostamme, että itsenäisyys joudutaan käytännössä aina lunastamaan verellä.

Tällä hetkellä Suomi on ainut Pohjoismaa, jossa Vastarintaliike on kielletty oikeuden määräyksellä. Kielto-oikeudenkäyntien yhteydessä valtaosa “todisteista” järjestöä vastaan liittyi Vastarintaliikkeen “poliittisesti epäkorrektiin” sekä vallanpitäjien kannalta vaaralliseen ideologiaan. Helsingin yliopiston Politiikan ja talouden tutkimuksen laitoksen Leena Malkki kertoi Vastarintaliikkeen kieltohankkeesta radiohaastattelussa 14.10.2017. Malkin mukaan Vastarintaliike tahdottiin kieltää siksi, että se on edeltäviä kansallismielisiä ryhmiä suurempi ja ideologisesti tinkimättömämpi.

Malkki kertoi, että Vastarintaliikkeen kiellosta on keskusteltu jo aiemmin, mutta 2015 puhjenneen pakolaiskriisin synnyttämä poliittinen paine pakotti päättäjiä siirtymään sanoista tekoihin. Malkin mukaan Vastarintaliikkeen uskotaan nauttivan huomattavan suuresta hiljaisesta tuesta, minkä vuoksi vallanpitäjät pitävät järjestöämme aitona uhkana. Vastarintaliike tahdottiin toisin sanoen kieltää, koska olemme todellinen oppositio. Keväällä 2018 uusia tiedustelulakeja perusteltiin eduskunnassa juuri Vastarintaliikkeen muodostamalla uhalla.

Kieltohanketta on kommentoitu suomalaisen järjestön historiikkiartikkelissa “Pohjoismainen Vastarintaliike Suomessa 10 vuotta!“. Tuolloin järjestö muistutti, ettei tunnusten ja nimien kieltäminen voi tuhota aatetta, jonka sanoma puhuttelee yhä useampia monikulttuuriseen korko-orjuuteen kyllästyneitä suomalaisia:

“Koska tavoitteemme ovat vastakohtia kaikille korruptoituneiden valtapuolueiden tavoitteille, yritetään meidät hiljentää väkisin. Tämän vuoksi olemme jo vuosien ajan valmistautuneet järjestöön kohdistuviin hyökkäyksiin. Emme epäile hetkeäkään, etteikö kansallissosialismi tule voimistumaan Suomessa entisestään tulevina vuosina – – olemme kylväneet radikaalin kansallissosialismin siemenen Suomeen, eivätkä viranomaiset voi enää kumota työmme jälkeä. Vihollinen olisi ehkä voinut yrittää padota vastarintaa vielä kymmenen vuotta sitten, mutta enää se ei onnistu.”

Vastarintaliikkeen valtti on aina ollut sen omistautunut ja ideologisesti motivoitunut jäsenpohja. Vaikka järjestön symbolit on Suomessa kielletty lailla, radikaali toimintakulttuuri elää. Mikäli tahdot itse kehittyä kansallissosialistisena yhteiskunnallisena toimijana, suosittelemme tutustumaan käsikirjaamme, joka on luettavissa kokonaan täällä: “Vastarintaliikkeen käsikirja

Vastarinta.com-sivua tullaan uudistamaan tänä kesänä, sillä rakennamme sivuille kansallissosialistista artikkelikirjastoa. Lisäksi sivuilla tullaan julkaisemaan toisinaan uusia suomalaiselle yleisölle suunnattuja artikkeleita. Mikäli tahdot lukea Vastarintaliikkeen toiminnasta muissa Pohjoismaissa joko englanniksi tai paikalliskielillä, voit tutustua seuraaviin sivuihin:

https://nordicresistancemovement.org/
https://www.nordfront.se/
https://www.frihetskamp.net/
https://www.nordfront.dk/
https://nordurvigi.is/