Koti Artikkelit Vastarintaliike Kansanedustaja: tiedustelulaki tarvitaan Vastarintaliikkeen vuoksi!

Kansanedustaja: tiedustelulaki tarvitaan Vastarintaliikkeen vuoksi!

68

Eduskunnassa käytiin tiistaina keskustelua viime aikoina esillä olleesta tiedustelulaista. Uusi tiedustelulaki pyrkii muuttamaan Suomesta monikulttuurisen poliisivaltion. Uuden tiedustelulain mukana tulevan massavalvonnan uhreja ovat tavalliset suomalaiset, joiden yksityisyydensuoja riistetään.

Keskustelun aikana SDP:n Tytti Tuppurainen antoi lakia puolustavan puheenvuoron. Hän perusteli lain tarpeellisuutta Vastarintaliikkeen olemassaololla:

Arvoisa rouva puhemies! Esityskokonaisuus on perusteltu ja tarpeellinen. Suomeenkin kohdistuu uudenlaisia turvallisuusuhkia: kyberhyökkäykset, hybridisodankäynnin muoto tai vaikkapa väkivaltaiset poliittiset ääriliikkeet niin kuin Pohjoismainen vastarintaliike, Krimin kriisi — nämä kaikki perustelevat sitä, että päivittämme tiedustelulainsäädännön ajan tasalle.

Kysymys on toisaalta, toisessa vaakakupissa, myös kansalaisten suojasta yksityisyyteen ja perusoikeuksiin. Tämä on eräänlaista tasapainoilua, ja meidän lainsäätäjien tehtävä on huolehtia, ettei tässä mennä överiksi. En halua mitenkään ylikorostaa tätä massavalvonnan mahdollisuutta, mutta se on käytävä huolella läpi, että tiedusteluvaltuudet ovat tarkkarajaisia ja oikein kohdennettuja ja kerättyjen tietojen käyttöä valvotaan oikein.

Tämä on asia, johon meidän kansanedustajien täytyy paneutua ja johon eduskunnalla täytyy olla riittävästi aikaa paneutua. Sitten tämä varsinainen säätämisjärjestys: on perustuslakivaliokunnan asia päättää siitä, ja me menemme eduskunnassa sisältö edellä.

Tuppuraisen mukaan lakia siis tulisi käyttää poliittisen järjestön aktivisteja vastaan. Tämä toki lienee ollut itsestäänselvää alusta asti jokaiselle politiikkaa seuraavalle ihmiselle, mutta nyt kyseessä lienee ensimmäinen avoin tunnustus asiasta. Tiedustelulakia ei ole suunniteltu aidon terrorismin torjumiseksi vaan kansallismielisten toisinajattelijoiden vainoamiseksi. Miksi Tuppurainen tahtoo vakoilla poliittisia oppositiojärjestöjä?

Lokakuussa käydyssä Vastarintaliikkeen kielto-oikeudenkäynnissä kuultu suojelupoliisin edustaja Tommi Partanen kertoi todistuksessaan, ettei Supon tehtäviin kuulu poliittisten puolueiden valvominen. Niin oudolta kuin tämä kuulostaakin – ovathan poliittiset puolueet korruption sekä potentiaalisen maanpetoksen suorittamisen riskiryhmien kärjessä – ei se tullut yllätyksenä ainakaan allekirjoittaneelle. On kuitenkin hämmentävää, että kansanedustajat vaativat suojelupoliisia massavakoilemaan poliittisten järjestöjen edustajia, vaikka kyseisen organisaation tehtäviin ei virallisesti kuulu puolueiden valvonta.

Tuppurainen ei myöskään muista mainita puheenvuorossaan maahantunkeutujia syyksi massavalvonnan lisäämiselle, vaikka esimerkiksi tuontiterrorismin aiheuttamaa hysteriaa käytetään perinteisesti tekosyynä kaikenlaisen valvonnan lisäämiselle. Ehkä Tuppuraisella on jokin syy tähän unohdukseen – ehdottihan hän Marraskuussa 2016 Suomen pakolaiskiintion kymmenkertaistamista.

Tuppurainen siis puolustaa maahanmuuttopolitiikkaa, jonka seurauksena Suomessa tapahtui lähihistorian ensimmäinen terrori-isku viime elokuussa Turussa. Hän myös avoimesti vaatii suomeen massavalvontalakia ja mainitsee yhdeksi valvonnan kohteeksi poliittisen aktivistijärjestön jäsenet.

Vaikka Tuppurainen itse vaatii tavallisten kansalaisten alistamista massavalvonnan kohteiksi, ei hän kuitenkaan veronmaksajien kustantamasta julkisesta asemastaan huolimatta olisi valmis kertomaan omista asioistaan kansalle; Tuppurainen vaati oman huoltajuuskiistansa oikeudenkäyntipapereita salattavaksi 60 vuodeksi vedoten kansanedustajan asemaansa. Oikeudenkäyntipapereiden mukaan massavalvontaa kannattava kansanedustaja ei anna isän edes saada tietää omien lastensa terveystietoja.

Mikäli Tuppurainen tai kukaan muukaan lakia lobbaava henkilö haluaisi Suomesta oikeasti turvallisen maan elää, ryhtyisivät he ensitöikseen laittamaan kuntoon maahanmuuttopolitiikkaa – ei ehdottamalla pakolaiskiintiöiden kymmenkertaistamista ja valkoisten suomalaisten vakoilua.

 

Jesse Torniainen

68 KOMMENTIT

 1. Myös Sinisten Matti “Torvi” Torvinen otti kantaa ÄÄÄÄÄÄRIoikeistoon:

  “Tiedustelu on tuolta ilmasta siirtynyt verkkoon, eli kun se ilmatilassa on ei-kenenkään omaisuutta, se on tuolla verkossa erittäin rajatusti suojeltua omaisuutta. Suomen pitää vastata tähän. Äärioikeistolaiset viharyhmät voivat kokoontua Suomessa, niin kuin ovat jo kokoontuneet, ja aiheuttaa pahaa. Meidän pitää pystyä vastaamaan siihen, että kansalaisten turvallisuus ei vaarannu eivätkä kansalliset edut vaarannu. Sen takia nämä lait tulee käsitellä kiireellisinä. Jos se jää seuraavalle eduskunnalle, siellä halutaan edelleen oma puumerkki panna ja voi olla, että vuonna 2025 nämä lait ovat valmiina.”
  https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/PoytakirjaAsiakohta/Sivut/PTK_9+2018+6.aspx

 2. Kansalaisia pelätään, siksi näitä lakeja säädetään (kiireellisenä). Valtaosa suomalaisista ei halua TÄTÄKÄÄN lakimuutosta, mutta silti nämä maanpetturit puskevat näitä läpi. Rajat pysyvät auki, kansalaisilta riistetään entistä enemmän ja sitten vielä valvotaan, ettei kukaan sano poikkisanaa tätä vastaan… kuka oikeasti uskoo, että Vastarintaliike olisi yleisen turvallisuustason laskun takana? Jopa poliisi myöntää ettei näin ole. Kansallismielinen ei luovuta ja vastarinta kasvaa epätoivoisista estelyistä huolimatta.

  • Juu, lentosuukkoja Lokalle. Heijaa, heijaa, heijaa! Mistä näitä mamunhalaajia sikiää näille sivuille?

 3. No tulihan se sieltä Tytin “niskalaukaus-humanisti” Turppuraisen suusta. Hänellä on näköjänsä “aisaparinaan” toinen oululainen sosialisti jakkukalkkuna Liisa Jaakonsaari, joka lukeutuu EU:ssa samppanja -sosialistisiin globalisteihin ja juutalaisten saappaannuolija holokaust jargoneineen. Tytti Tuppurainen on käynyt avioero riitojaan Oulun käräjäoikeudessa vuosikaupalla kuluttaen näin täysin turhaan veronmaksajien rahoja pyrkimällä vieraannuttamaan isän yhteisistä lapsistaan täysin lain- ja avioeron päätösten ehtojen mukaisuutta vastaan eväävällä aviopuolisonsa oikeuden lastensa tapaamiseen tekaistuilla ja mielivaltaisilla syytöksillä miehen “vaarallisuudesta”, kelvottomuudesta ja sillä etteivät lapset “uskalla” kohdata isäänsä. Mm. Eduskunnassa Tuppurainen vastusti lakiesitystä, joka parantaisi isien asemaa avioerotilanteessa lisäämällä heidän oikeusturvaa lastensa tapaamiseen äidin halveksuttavista estelyistä tai pyrkimyksistä sabotoida laittomin keinoin vastoin kaikkia järjellisiä tosiasioita ja normaaleja käytäntöjen soveltamista vastaan. Eli tämä tasa-arvosta ja etenkin “perhearvojen” tärkeydestä vouhottava noita-akka sekä projektirahoitustakin Oulun kaupungilta lapsien “hyväksi” tehtävään työhön saanut sosialisti -feministi on “näyttänyt karvansa” ja sosialisti-ämmille niin ominaisen valheellisuutensa koko Suomelle sekä varsinkin niille, jotka lähtökohtaisesti omistavat “puhtaat jauhot pussissaan” ilman “orwllilaista kielioppia”, jossa sanalliset käsitteet menettävät täydellisesti todelliset merkitykset. Lopuksi voin mainita, että Tytti Tuppurainen (SDP) on ollut myös poliisin kuulusteltavana vaalirahoitus epäselvyyksistä, koska hän on käyttänyt huseeraamassaan yhdistyksessä sen varoja omaan vaalikampanjaansa vastoin yhdistyksen peruskirjaa sekä sen rahojen säädettyjä käyttökohteita rikkoen. Tosi hämärä akka, joka Oulussa kaupunginvaltuustossa on härskeinpiä yksisilmäisimpiä suvakkeja ja haittamaahanmuuton kannattajia, mutta samalla suomalaisten innokas nylkijä

 4. No no… Johan valtiohallinto ja poliisi pelkäävät rekisteröimätöntä ryhmää enemmän kuin Sorosta tai Venäjää. Mistäs nyt tuulee? Jäivätkö poliisit kiinni housut kintuissa siitä että ovat antaneet pelolle vallan ja -kasvot?

  Oikeasti tässä taitaa olla vain kysymys siitä että politikkoja pelottaa ajatus tulevaisuudesta koska on todellinen vaihtoehtoryhmä joka aukoo kansalaisten silmiä ja saa koko ajan lisää kannatusta. Kansan tyytymättömyys politikkoja ja viranomaisia kohtaan kasvaa ja se tarkoittaa että hillotolpat häviävät ja kölliäiset erotetaan. Ja aivan kuten nurkkaan ajetut rotat, ne panikoivat ja muuttuvat agressiivisiksi.

  Ensin yritettiin takku-antfa-viher-vasemmiston kautta kyödä pöytään rasisti- ja/tai natsikorttia. Mutta kumpikin on menettänyt merkityksen liiallisen käytön vuoksi parissa vuodessa. Niillä on sama vaikutus kuin takavuosien “senkin homo”, joka nykyään saattaa olla kehu.

  No, meillä on tähän makaaberiin näytelmään eturivin paikat. Siis nauttikaamme esityksestä. Joka toisaalta ei ole kovinkaan korkeatasoinen…

 5. Suomi taitaa olla viimeisin ns. länsimaa, jossa CIA/Mossad ei saa vielä temmeltää täysillä tiedusteluineen. Nyt sekin sitten muuttuu.

  Tiedustelu tuo siis lisää asioita joita artikkelissakin mainitaan + agressiivisempaa natotusta.

  Tämä kaikki vain puhtaasti kertoo globalistien ahdingosta. Ainoa joka heidät pinnalla pitää on tämä valtavaan kusetukseen perustuva rahanluonti. Mikään ikiliikkuja se ei ole ja ehdottomasti tulossa tiensä päähän. Silloin juuri kansallisaatteen ja kansallissosialismin vuoro on tulla esiin tarjoamaan aito vaihtoehto.

  Sitä tämä korruptoitunut ja valtavaksi palloksi paisunut valtaapitävien ryhmä nyt pelkää – koska he menettävät silloin kaiken paljastuen itse todellisiksi rikollisiksi.

 6. Tietynlaiset tiedustelulaithan meillä on ollut jo pitkään ihan työpaikka tasolla. Kaiken vaihtoehtoisen politiikan puhuminen esim. työpaikoilla aiheuttaa paljon katseita ja valituksia pomolle joka taas johtaa tilanteisiin, että politiikasta puhuminen kielletään työaikana.

  Toki siinä ei ole mitään ongelmaa, kun kehut kahvipöydässä rikollishallituksemme päätöksiä. Vai eikö kuulostaisikin hassulta, kun valittaisi pomolle, että tuo kehui Sipilää, anna varoitus.

  Toista se on, kun työaikana kieltää esimerkiksi holokaustin ja pitää kansallissosialismia varmasti parempana vaihtoehtona kuin tätä hengetöntä kertakäyttö paskaa.

  • Jania pelottaa “katseet” työpaikalla. Koita nyt vähän miehistyä.

   • Antifasistia raivostuttaa Juanin paljastaminen.

    Koita nyt vähän miehistyä, nolaat vain itsesi onnettomalla nettikiukuttelullasi.

    Antifasisteista ei ole nykyään kuin netissä ulisemaan kovaa kohtaloaan. 😀

 7. Tiedustelulakia halutaan nimenomaan Vastarintaliikkeen ja MV-lehden takia, vainoamaan siis kansallismielisiä. Toivon, että tulen näkemään sen päivän kun vallankumous ja kansannousu tapahtuu, ja maanpetturipoliitikot ja muu roskasakki laitetaan katulampuista hirteen roikkuun uuden Oikeuden ja järjestyksen merkiksi.

 8. Muistellaanoa hieman historiaa: Suomen historian tuhoisin puolue eli SDP tartutti tähän kansaan sionistien luoman 60-luvun vasemmistoradikalismin aivokupan, minkä mukaan kaikki terveet porvarilliset arvot tulee kääntää päälaelleen. Tämä on tapahtunutkin ja jäljet ovat hirveät. Nyt kaikki eduskuntapuolueet ajavat sionistien Uutta Maailmanjärjestystä ja sen olennaisena osana on poliisivaltion (sionistien EU-liittovaltion) luominen sekä kansallisvaltioiden, demokratian ja ihmisoikeuksien hävittäminen. Suunnitelma on ilmaistu hyvin selvästi Sionin viisaiden vanhempien pöytäkirjoissa:

  7. pöytäkirja

  ASEISTAUTUMISEN TARKOITUS.

  1. Voimakas varustautuminen ja poliisilaitoksen vahvistaminen – tämä kaikki on välttämätöntä ylläesitettyjen suunnitelmien toteuttamiseksi. Täytyy päästä siihen, että meitä lukuunottamatta maailman kaikissa valtioissa on ainoastaan joukko proletaareja, muutamia meille uskollisia miljoonainomistajia sekä sitten poliiseja ja sotilaita.

  LEVOTTOMUUKSIA, KIISTOJA JA VIHAMIELISYYTTÄ KOKO MAAILMASSA.

  2. Meidän on aikaansaatava koko Euroopassa ja suhteittemme avulla sieltäkäsin myös muissa maanosissa riitaisuuksia ja vihamielisyyttä. Siitä seuraa kaksinkertainen hyöty.

  Ensinnäkin pakoitamme kaikki maat pelkäämään meitä, koska nämä tietävät, että me tahtomme mukaisesti voimme joko aiheuttaa levottomuuksia tai palauttaa järjestyksen. Kaikki nämä maat ovat tottuneet näkemään meissä välttämättömän pahan.

  (Teksti jatkuu mutta enimmäismitta tuli vastaan.)

  http://www.netikka.net/mpeltonen/protokolla2.htm

  • Kiitos Eero.

   Jotta kokonaisuus hahmotetaan pitää aina välillä saada perspektiiviä, ettei se jää taustalle ja unohdu kokonaan.

 9. Ei helevata… muuta pysty sanomaan kuin että hyvin menee mutta menköön…

  Moneenko rikokseen PVL on Suomessa syyllistynyt? Ryhmänä, ei yksilönä koska ihan joka puljusta löytyy henkilöitä jotka jotain lainvastaista ovat tehneet. Monestiko riehunut punanarkkien tavoin pilkkomassa yhteistä ja yksityistä omaisuutta laittomien aineiden vaikutuksen alaisena?

  Nyt yritetään kiinnittää huomio Ruotsin organisaation jäsenten yksityishenkilöinä tekemiin rikoksiin ja pelotellaan kansaa sillä. Yksi nurin potkaistu narkki kun ei riitä koko Kansan paniikkiin saamiseksi.

  Jos todella haluttaisiin siivota katukuvaa ja saada ihan oikeita lainrikkojia kiinni niin kannataisiko päästää (poliittisin perustein tuomittu) Aarnio pois linnasta ja pistää tutkimaan punanarrkianarkistien huumekauppaa? Olisi tablideilla jotain ihan oikeasti uutisoitavaa.

  • Onko flying finn joku piffon kollektiivinimimerkki parodiaa varten? Täydestä menee.

   • Eli mielestäsi olisi hyvä saada tällainen laki, joka kohdennettaisiin PVLn kyttäämiseen ja jätettäisiin edelleenkin vastapuolen lainvastaiset teot huomioimatta? No selevä, siehä sälli oot sanoisi Rokan Antti.

    Ehkä olisi parempi jos pysyisit a) vain yhdessä pseudonymissä b) siellä takussa ja RunKinFinlad-foorumillasi c) Tytti Tuppurainen Fan Clubissa.

    Hyvät jatkot Korson ostarille.

    • Sinähän olet suututtanut koko punakaartin ja kaikki selkäänpuukottajat. Varo vähän, rottakin puree kun se ahdistetaan nurkkaan… 😉

     • Hehee… 😀 …ei niitä ole kuin pari retardia esiteiniä jotka louskuttaa ja räkyttää aina eri nickillä. Skitsofrenista itsensä selkään taputtelua.

 10. Ajatusrikollisuus on sitkeämpi kuin tyhmä Tytti luulee. Heillä ei ole järkeviä argumentteja PVL:ää vastaan, siksi Tyytit joutuvat turvautumaan salaiseen poliittiseen poliisiin ja väkivaltaan. Tyhmä Tytti ei ymmärrä, että ajatusta ja ihmisten pyrkimystä sananvapauteen ei voiteta väkivallalla tai sensuurilla. Neuvostoliiton romahtaminen voimakkaan salaisen poliisin, sensuurin ja terrorin huolimatta, ei opettanut tyhmille Tyyteille yhtään mitään.

  Mikäli käytetään viestinnän salausta laitteella joka ei ole kiinni verkkoon ja johon PolPon agentti ei voi asentaa mitään, ja käytetään kertakäyttökoodit silloin viestin sisältöä ei voi avata. On olemassa riski, että seuranta toimii jo viestin naputtelun aikana, siksi pitäisi olla varmasti puhdas erillinen laite. Kannattaa lähettää valtava määrä ulkoisesti samannäköistä tyhjää viestiä.
  Puheluiden seurantaa voidaan pahasti vaikeuttaa kun hierarkiassa alempana olevat jäsenet avaavat liittymät ja lainaavat tämän liittymän koko puhelin (siis ei pelkkä SIM kortti) käyttöön ylempi jäsenille; metadata sekoittuu. Jos lisäksi käytetään scrambler:
  https://tinyurl.com/y9ruhenv
  se kuluttaisi PolPon resurssit. Kuuntelulaitteiden asentaminen koteihin/autoihin salaa on otettava huomioon. Viestinnässä kannattaa siirtya koodinimien käyttöön. Pekasta tulee “Joni” ja puolen vuoden kuluttua “Viivi” jne. Tärkeinä on että PolPo on aina myöhässä ja väärillä jäljille. Osa viestinnästä on oltava määrätietoisesti harhaanjohtava. Ja muuta sellaista. Pienikin salaus/harhautus aiheuttaisi huomattavia viiveitä PolPon agenteille.

  Ajatusta voitetaan joko voimakkaampi ajatuksella tai terrorilla (l. ajatusrikollisen likvidoinnilla). Tyhmät Tyytit tulevat epäonnistumaan, koska heiltä puuttuu kansallissosialismia voimakkaampi aate, eikä Tyyteillä ole riittävästi aikaa suomalaisvastaisen terrorikoneiston rakentamiseen.

  • Älä nyt Leo vielä 😉 on vähän turhan aikaista alkaa ohjeistamaan mitään Kremlin kaartia viestien salaamisessa kun hädin tuskin olet täällä trollaamalla saanut ehkä yhden tai kaksi tahvia käännytettyä Putin-runkkaus uskoosi…

   Olen sinänsä hyvin onnellinen siitä että niin harva täällä tuntuu nielevän myrkkysi että olisikohan nyt ryssä aika laitaa pillit pussiin ja jättää Suomen asiat meidän Suomalaisten väliseksi kädenväännöksi? Vai luuletko että ketään kiinnostaa sinun mielipiteesi Putinin ja ruplan ylivertaisuudesta 😉 ( avautuminen mikä paljasti todelliset karvasi Kremlin käärme)

   • Ja eiköhän nämä nuoret suomalaiset miehet ihan itsekin ymmärrä koodinimien ja salauksien tärkeyden ilman ryssän apua 😉

   • Kerro, juutalainen, kuinka monta päätä sinä olet näillä runsaasti hymiöitä sisältävillä kommenteillasi saanut käännettyä?

    • Kuka sanoi että minä edes yritän käännyttää yhtään päätä, en vain pidä venäläisten pussiin pelaavista vieraan vallan agenteista + toisinaan on kiva vähän sörkkiä pikku natsipatuja koska tunnutte ottavan melkoista peppukipua kun vähän raaputtaa pintaa aatteestanne, joka on yhtä ontto kuin aika monen isämmmaaalllisen pääkoppa 😛 Ja jo se fakta että kaverit näkevät toisinaan punaista pelkästään nimimerkistä eivätkä välitä edes itse viestistä on myös huumoriveikon mieleen.

     Ja siis erittäin harvoin mutta sitä sattuu silloin tällöin, saa jopa sellaistakin herkkua kuin jonkun älykkään natsin asiapitoisen vastauksen jolloin päästään kunnolla asian ytimeen ja keskustelemaan kansallissosialismin ja nykyjärjestelmän epäkohdista, kun yleisimmät kommentit tulevat joltain ylä-asteen kesken jättäneiltä kuulapääluusereilta jotka eivät itse aattesta tiedä oikeastaan yhtään mitään ja ovat niin kauakana aidosta kansallisosialistista kuin vain mahdollista mutta hei hyödylliset idiootit ja helppoa rahaa kun pässit ostaa tukijäsenyyksiä ja kuvittelevat sillä pääsenvänsä taivaaseen…eiku kolmanteen valtakuntaan vai mikä se nyt olikaan, menen jo ihan sekaisin näiden ääriuskontojen pastorien tai johtajien pyhistä lupauksista mihin heikkomieliset uskovat sokeasti 😉

     P.s taidan olla jonkin sortin masokisti kun saan nautin lauantaista katsomalla urheilua, nauttimalla naudan sisäfileetä Guigal La Landonne Cote-Rotien kanssa ja kirjoittamalla tänne 😛

     • Heh, on kyllä hyvä tuo loppukommentti.

      Aikoinaan Weimarin Tasavallassa oli kanssa eräs porukka jonka pöydät notkuivat herkkuja ja he söivät nauraen samalla niille onton pääkopan omaaville pelkän ammattikoulun käyneille junteille jotka roskiksista tonkivat ruokaa selvitäkseen.

      Sitten muutaman vuoden kuluttua se sama porukka seisoi piikkilanka-aitojen takana ihmettelemssä että mitenkäs tässä nyt näin pääsi käymään. Noh, kaipa hekin olivat jonkin sortin masokisteja. Heh 😀

     • “Ja muutaman vuoden kuluttua ne ammattikoulun käyneiden luuserit oli pitkälti tapettu, heidän kotinsa poltettu ja naiset raiskattu. Että masokisteja taisivat olla hekin. Heh. 😀”

      Hyvä että avoimesti paljastat nauttivasi saksalaisten siviilien joukkoraiskaamisesta sekä murhaamisesta. 😀

      En muuten puhunut kaasuttamisesta yhtään mitään. Mainitsin vain sen että ne olivat piikkilanka-aidan takana. Sitähän ei kukaan kiistä että juutalaisia oli keskitysleireillä. Systemaattinen joukkotuho on se asia joka kyseenalaistetaan.

      Että xD vaan sinne, viattomien raiskaamisesta ja tappamisesta kiksejä saava reppanajuutalainen. 😀

   • Kun jutikka vinkkuu ja ulvoo – se on varma merkki että teen jotakih hyvää. Kun jutikka yrittää väheksyä PVL:n vastavakoilun tarpeellisuuden se on selvä osoitus että vastavakoiluun on panostava, mieluummin liian aikaisin kuin liian myöhään.

    Ruplista: Venäjän kultavarannot on n. 1880 tonnia, ja kasvaa n. 20 tn/kk.
    Ottaen huomioon, että:
    – Fort Knoxia ei auditoitu v. 1953 jälkeen

    – Lehdistölle kullan puuttumisesta Fort Knoxista vuotanut Nelson Rockefellerin pitkäaikainen sihteeri oli heitetty 10. kerroksen ikkunasta kolme päivää vuodon jälkeen (Louise Auchincloss Boyer, 59, Side to Rockefeller, Dies in Fall)

    – USA ei palauttanut Saksalle sen kullan vaatimuksesta huolimatta, ja se vähäinen määrä joka oli palautettu on eri kulta kuin tallennettu

    – USAn kultavarannoista toimitetuista kultalaatoista volframia on löydetty
    (How A Manhattan Jeweler Wound Up With Gold Bars Filled With Tungsten)

    tämä faktat viittaavat siihen, että USAn mahtavat kultavarannot ovat vain feikkiä ja US-dollarin väistämättömän romahtamisen jälkeen ruplasta tulee yksi maailman vahvimmista valuutoista. Erityisesti kun Venäjä alkaa myymään öljynsä rupliila.

    • Oot sie kans aika sälli kun sulla on pääsy Venäjän keskuspankin kultaholveihin, Fort Knoxiin ja USAn valtionhallinnon tilitietoihin. Taidatkin olla Jameslav Bondivich etkä Kremlin propagandakonsultti dosentti Bäckman..?

     Meinaan kun noista sun kielioppivirheistäs (yksiköt ja monikot sekaisin samassa lauseessa, sijamuodot vaihtuu kesken lauseen jne.) ei voi olla varma että kiännksie kooklella vai ooksie rantaruattalainen.

     • Ymmärrän toki sinun ja jutikan vahvan Argumentum ad hominem</i, mutta en huomannut että teillä olisi muuta sanottavaa. Esitin neljä seikkaa, jotka tukevat hypoteesia, että USAlla ei ole kultaa, ja helposti tarkastettavissa olevan Venäjän kultavarannon tonnimäärän. Kaikki viisi seikkaa ja ilmeinen johtopäätös on sinun ja jutikan toimesta kumottu argumentilla ad hominem.

      Ja varsinaisesta aiheesta l. miten PVL:n on reagoitava ja valmistauduttava tulevaan kieltoon sinä olet hiljaa kuin kusi sukassa.

     • Ryssä on ryssä vaikka voissa paistais sanoi jutikka kun viinilasi tyhjeni. Kaikki varmaan on jo varmaan huomannut miten suomi-rakas puskaryssämme onkin yhtäkkiä alkanut paasaamaan Venäjän mahtavuudesta ja siitä kuinka koko maailma on tuleva jäämään Venäjän vallan alle 😛 Yllättyikö kukaan? No ei taatusti, ja sitten vielä ryssänpätkä väität olevasi Suomalaisten puolella??? xD

      Ja juu sun kultafantasiat on sieltä jostain syvältä mielikuvituksen syövereistä koska
      A) et esitä mitään kivenkovaa todistetta tai lähdettä, joku kylmän sodan aikainen ryssäpropaganda ei ole luotettava lähde mutta usko toki satuihisi.
      B)Kullalla ei ole niin suuri merkitys enää nykypäivänä kuin sinun lapsuudessasi kun suoritit ensimmäiset Kreml kurssissi.
      C)Kiina
      D)Kiina
      E)Kiina, jotenkin unohdat tämän valtion, johtuisiko siitä että jos dollari romahtaa se on ikävä kyllä Kiina joka ottaa asemansa maailman mahtavimpana suurvaltana, ei sinun rakas Venäjäsi 😉 Ja taidat tietää sen itsekin, nimittäin Kiina on mennyt jo aikaa sitten Venäjän ohi mitä tulee suurvalta mittariin.

      Katsotaanpa mitä satuja se pikku ryssä Pietarista vielä keksii viikonloppumme iloksi 😀

     • Nos paenitet dicere, et ridendas.

      Jos vaan tajuaisit itse miten naurettavan läpinäkyvää epätoivon vimmalla levittämäsi Putain fun (not fan) clubin kommarityylinen propaganda on. Kai siihen uskomisesta maksetaan vino pino ruplia per tarina.

      Paljonko Venäjä on palauttanut Saksasta ryöstämästään omaisuudesta?

      http://www.revisionist.net/plunder-germany.html

      http://www.dw.com/en/russia-exhibits-looted-german-treasures/a-2382818

      Paljonko Venäjä on maksanut korvauksia niiden vähintään 3,5 miljoonan siellä kuolleen saksalaisen sotavangin omaisille?

      Paljonko Venäjä on maksanut korvauksia kaikille niille maille joilta se on väkivalloin vienyt alueita ja omaisuutta sekä murhannut niiden kansalaisia?

      Taitaisi loppua niin todelliset kuin kuvitellut kultavarat kesken. Ja viestien suojaus oli osa työtäni aika pirun monta vuotta joten sinä olet varmasti parempi siinäkin. Takinkääntäjäkommaria pätevämpää kaikkien alojen ammattilaista ei olekaan. Oikea Stakhanovisti…

      Jo on aikoihin eletty kun olen samaa mieltä juutalaiseksi itseään väittävän kanssa mutta niin se maailma muuttuu, Mr Bäckmann… 😉

      Stare factorum eius ne loquantur dolum.

     • Arvon Juutalainen, olet ihan oikeassa tuossa analyysissäsi kullasta ja Leon saarnaamasta Venäjän ja Ruplan noususta, mutta sulta unohtu pari tärkeää kohtaa:

      1)Kiina
      2)Kiina
      3)Kiina

      ja neljäs kohta, joka ei ole Kiina vaan…

      Kuhan huijasin, neljäskin on Kiina.

     • Vai kasvaa Venäjän kultavaranto 20 tonnia/kk? Kun otetaan huomioon kilohinta, n. 42750 U$, niin no joo… Vaikka se käännetäisiin rupliksi, kirjoitettaisiin Leoksi ja katsottaisiin Putinlasien läpi, niin silti…

      Hans Christian Andersenkaan ei pystyisi parempaan, jos eläisi. Paitsi kieliasun osalta. Ei hänellä riittäisi mielikuvitus moiseen.

      Ja kuinka ollakaan, sinä yrität väittää, että Fort Knoxin kulta on tungstenilla suolattua, vaan itse uutisesta löytyi tämä: “Fadl says he bought the counterfeit from a Russian merchant…”

      Siis umpirehelliseltä venäläiseltä kauppiaalta, joka oli varmaankin ostanut sen Fort Knoxin ylijäämäkaupasta alennuksella, eikös vaan? Ja tämä on tapahtunut vuonna 2012.

      Veni, vidi, vici. Lutra lutra ja Canis Lupus. Latinani on vähän ruosteessa, joten jatketaanko vaikka afrikaaniksi?

    • Paljonkos ryssä on palauttanut Saksalle sieltä ryöstämiään kulttuuriaarteita joita se ylpeänä esittelee museoissaan? Tai maksanut korvauksianiiden vähintään 3,5 miljoonan siellä tapetun saksalaisen sotavangin omaisille? Tai niille maille joilta se on ryöstänyt alueita murhaten miljoonakaupalla asukkaita? Tai edes omille kansalaisilleen?

     Taitaisi loppua omat ja kuvitellut kultavarat kesken kaikkine tungsteineen vaikka miten Leostettaisiin (= kymmenkertaistettaisiin) kaikki käteisvarat.

     https://www.reuters.com/article/us-germany-russia-merkel-art/merkel-tells-putin-germany-wants-looted-art-returned-idUSBRE95K0OG20130621

     http://www.exulanten.com/plunderingofgermany.html

     Jatka sinä vaan puhelinbugien kuvittelua. Olen 100varma PVL on asioista tietoinen ja ryhmästâ löytyy alan asiantuntijoita ilman KGB-betoniakin. Se on venäläinen rakennusaine jossa on 1/3 hiekkaa 1/3 sementtiä ja 1/3 mikrofoneja.

 11. Missäs viipyy kansallismielinen taide? Vai ovat nämä lötsöpimperot peloitelleet heidät . Maalatkaa vaikka Tytti ja Lipposen Paavo sänkyyn.

 12. Tuppurainen on pelkkä sekopää tantta, joka psykoottinen ilme naamallansa näkee äärioikeistoa ja sukupuolisyrkintää jokaisen kulman takana. Nää on näitä normaaleja demariämmiä.

 13. Tämä Tytti Tuppurainen on ehkä kaikkien aikojen tyhmin ihminen eduskunnassa. Pyyteetön tyhmyys ja ahkerointi johtavat aina huonoon lopputulokseen.
  Jopa oma äitini vaikuttaa fiksulta tuohon verrattuna.

 14. Eipä, yllättänyt, laki on valmisteltu silmälläpitäen isänmaallisten suomalaisten valvomista ja vainoamista. Tytti Tuppurainen oli ainakin siinä lausumassaan rehellinen, että kertoi isänmaallisia suomalaisia pidettävän uhkana. Käsittämätöntä isänmaanpetturin puhetta, tekisi mieli nimittää Tuppuraista ihmisjätteeksi, sillä noin sairasta juttua ei kuule usein.

 15. Tarjoamme lainaa alhaisella korolla 3%. Hae nopea ja kätevä laina maksaa laskuja ja aloittaa uusi liiketoiminta tai rahoittaa projektisi halvemmalla 3%: n korolla. Sinulla on alhainen luottopiste ja sinulla on vaikeuksia saada pääomalainaa paikallisilta pankkeja ja muita rahoituslaitoksia? Tässä on tilaisuutesi saada laina järjestöstämme. Tarjoamme lainoja yksityishenkilöille seuraavissa tarkoituk

 16. Tarjoamme lainaa alhaisella korolla 3%. Hae nopea ja kätevä laina maksaa laskuja ja aloittaa uusi liiketoiminta tai rahoittaa projektisi halvemmalla 3%: n korolla. Sinulla on alhainen luottopiste ja sinulla on vaikeuksia saada pääomalainaa paikallisilta pankkeja ja muita rahoituslaitoksia? Tässä on tilaisuutesi saada laina järjestöstämme. Tarjoamme lainoja yksityishenkilöille seuraavissa tarkoituksissa ja paljon muuta. Henkilökohtainen laina, liiketoiminnan laajentaminen, liiketoiminnan käynnistäminen, koulutus, velkojen konsolidointi, kovan rahan lainat. Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: [email protected]

 17. Niinistö masoni merkel EU NWO akselilla heikäläisten kammottavat suunnitelmat tuhota todelliset kristityt maan päältä on nähtävissä paljaalla silmällä.Kiitos suomen rikolliset masonipiirit että vainoni on ollut elämänmittainen tässä maassa.Samalla varmistitte että ahtaalle ajettuna ei ole mahdollisuuksia vaikuttaa asioihin.Kun monikymmenvuotinen rääkkääminen saavutti lakipisteen viimeistään vuonna 2012, Niinistö´sai´presidentinpallin jonka aikana hän on ollut viemässä masonisuunnitelmia syvemmille kierroksille…Samaan aikaan kun Merkelin eurooppa avasi synteettisen pakolaiinvaasion,tiettyjen piirien samanaikaisesti törkeällä tavalla polkea ja häväistä vähätuloisia mm:suomalaisia.Kahden kerroksen väkeä,siis.Sopii sille sakille linnoissaan varsin mainiosti,sillä näin he runttaavat natsileimat syyttömille,demonisoivat suorastaan heitä ja uusin valhein esiintyvät hyvinä ihmisinä.Kaikki on ennalta suunniteltua häikäilemättömän likaista peliä.Kristitty ihminen ei koskaan ole auttamatta hädänalaista,mutta ei voi olla huomaamatta että juuri suomalaiset vähätuloiset ovat inhokki nro yksi Niinistön valtakunnassa,NWO helvetissä.

 18. Saavutti lakipiteen 2012,sillä mitä luultavammin minulle asennettiin siru oikealle puolelle ohimoon.Lontoon olympialaisten loppuseremoniayön aamuna herätessäni katsoin peiliin.Näin että hiuksia oli leikattu oikealta sekä kipu oikealla ohimolla oli melkoinen.Tänä aikana alakertaani muuttaa sakkia joka on häirinnyt elämääni kaikin tavoin aina siitä saakka.Puolitoistavuotta sitten aloin kuulla jatkuvaa häirintää asunnossani;Päästä en ääniä kuule;mutta häirintä on tarkoituksellista ja jatkuvaa.Tappouhkauksia herjaa:alueen yhteisöstä ollut iso osa mukana.Kolme vuotta kuvittelin olevani ainut maailmassa joka kokee tällaisia asiota.Kun aloin ottaa asioista selvää huomasin että en ole ainoa…Sairaita erittäin pahoja ihmisiä on kiertynyt ympärilleni näiden vuosien ajan ja tiedän että tässä maassa poliittinen johto tietää mitä teknologiaa ovat sallineet soveltaa tavallisiin siviileihin.

 19. Länsimetro on täysi masonipiirien rikollinen hanke.Länsipuolen metroasemat ovat täynnä symboliikkaa heidän rikoksissaan.Puhumattakaan itäpuolen metroasemista joissa paljain silmin näytetään murhaprojekti.Mm kuva jossa maahanmuuttajamies osoittaa oikealle ohimoon samalla kun hänen oikea silmänsä on kiinni.Vasen on auki.Vieressä on kuva jossa itse murharinki esiintyy:Siinä on yksi tuherretumpi kasvokuva,muut ovat selkeämmät.Näyttävät Niinistön valtakunnan murhaajat rikoksensa päivänvalossa.

 20. Hae lainaa 2% vastaukseksi tähän sähköpostiosoitteeseen: (richardcosmos5(a)gmail.com) saadaksesi lisätietoja

  Lainatarjous.

 21. Jos tarvitset minkäänlaista kiireellistä lainaa, sinun on pyydettävä lainaa herra Harryilta, hän saa erilaisia lainoja kuin Home-laina. Yrityslaina Opintolaina Lyhyt laina Keskipitkinen laina Pitkät lainat jne. Hän tarjoaa lainaa korkoina 2% ja erittäin helposti lainaehdot, joten voit saada lainaasi tänään yhteyttä: [email protected] Ystävällisin terveisin

 22. Hei ja Tervetuloa Sunshine Financial Group Inc.:iin

  Oletko liikemies tai nainen? Oletko joissakin taloudellisissa häiriöissä tai tarvitsetko varoja aloittaaksesi oman yrityksen tai projektin tai ostamaan talon tai auton? ja olet sitä mieltä, että on vaikeaa saada pääomalainaa paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta?

  SOVELLETA EI-PANKKIKOROITUKSEEN NYKYISELLA 3%

  Jos olet kiinnostunut saamaan lainaa, niin ystävällisesti kirjoittaa meille lisätietoja sähköpostitse alla.
  Sähköposti: ([email protected])
  Odotamme innokkaasti kuulemistasi mahdollisimman pian.

  Parhain terveisin
  Susan Benson

 23. Hei ja Tervetuloa Sunshine Financial Group Inc.:iin

  Oletko liikemies tai nainen? Oletko joissakin taloudellisissa häiriöissä tai tarvitsetko varoja aloittaaksesi oman yrityksen tai projektin tai ostamaan talon tai auton? ja olet sitä mieltä, että on vaikeaa saada pääomalainaa paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta?

  Olemme oikeutettu ja hyvämaineinen lainayhtiö. Olemme dynaaminen yritys, jolla on taloudellista tukea. Päätavoitteemme on auttaa sinua saamaan ansaitsemasi palvelut ja tarjoamme sekä turvallisia että turvattomia lainoja

  Taloudelliset ratkaisumme

  Käteisennakkoa
  Nopea raha laina
  Toista luotto
  Yrityslaina
  Velkojen vakauttaminen
  Laina ilman luottotarkistusta

  SOVELLETA EI-PANKKIKOROITUKSEEN NYKYISELLA 3%

  Jos olet kiinnostunut saamaan lainaa, niin ystävällisesti kirjoittaa meille lisätietoja sähköpostitse alla.
  Sähköposti: ([email protected])
  Odotamme innokkaasti kuulemistasi mahdollisimman pian.

  Parhain terveisin
  Susan Benson

 24. Ota yhteyttä lainaan tänään, ota yhteyttä minkäänlaiseen lainaan tarvitsemasi, ja se tulee hyvin yksinkertainen 2% korko, ja varmista, että lähetät sähköpostia meille tänään sähköpostilla: (richardcosmos5(a)gmail.com)

  Lainatarjous.

  • Hei, Robert! Olen ottaa lainaa heel 2 %, mutta en voi nähdä miten voisit tehdä tämä vielä paremmin!

   Haha! Tämä on legit!

   Wau! Lainatarjous tässä hyvä ei tule ohessa liian usein!

   Sinun, Mari Lumi

 25. Annamme lainan kaikille henkilöille ja yritykselle 2 prosentin korolla vuosittain. Lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse: (richardcosmos5(a)gmail.com)

  Lainatarjous.

 26. Hei,

  Etsitkö velka konsolidointilainaa, vakuudettomia lainoja, yritysluottoja, asuntolainoja, autolainoja, opintolainoja, henkilökohtaisia ​​lainoja, riskipääomaa jne. Olen yksityinen lainanantaja, annan lainat yrityksille ja yksityishenkilöille, joilla on alhainen korkotaso ja kohtuulliset korot 2%. Lähetä meille sähköpostia; (richardcosmos5(a)gmail.com)

  Lainatarjous.

  • I offer you antispamming medication called 9 mm Burana. Just leave here your contact info with street address and gsm number, and some of our sales agents will come and give you a free sample. He will also assist you with dosing to avoid any harmful side effects.

 27. Olen Saara Kemi yksityinen lainanantaja, joka tekee erilaiset lainat kansainvälisille maille nopeasti 3 prosentin korolla, jos kiinnostunut ystävällisesti Ota yhteyttä sähköpostitse: [email protected]

  Motto: Onnea on tyydytyksemme
  Me elämme motto, voimme auttaa sinua

  • En ole kansainvälinen maa vaan henkilö. Myönnättekö lainoja myös meille? Tarvitsen palttiarallaa millin ilman takaisinmaksuvelvoitetta.

   P.S. Your google translation is hilarious. You can work as a clown after getting out from jail.

 28. Tällä tavoin tiedotamme suurelle yleisölle, että myöntämme lainaa taloudellisen avun tarpeessa oleville henkilöille alhaisella 3 prosentin korolla. Jos olet kiinnostunut hakemaan lainaa, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteesta [email protected]

 29. Nyt sitten kun menette lääkärille, työterveyshuoltoon tai psykiatrisen poliklinikan palveluihin – tai ylipäätään mihinkään terveydenhuoltoon liittyvään – niin katsokaa tarkasti paperit: sieltä voi ruksata kohdan EN HALUA LUOVUTTAA TIETOJANI.

Comments are closed.