Koti Uutisia Kotimaa Bitchute-kanava kokoaa kansallissosialistivideoita suomalaisille

Bitchute-kanava kokoaa kansallissosialistivideoita suomalaisille

4

Sosiaalisesta mediasta tuttu “Aatu Aseenkätkijä” on alkanut koota suomalaiselle yleisölle suunnattuja kansallissosialistisia videoita uudelle Bitchute-kanavalle. Bitchute on kansallisradikaalien suosima sensuurivapaa vaihtoehto kulttuurimarxistien kontrolloimalle YouTubelle.

Valtavirtaiset videopalvelut ja sosiaalisen median alustat ovat viime vuosina pyrkineet hävittämään kansallissosialistisen materiaalin, koska sitä pidetään uhkana sionistiselle maailmanjärjestykselle. Tue kansallisradikaalia mediatoimintaa ja tilaa “Aatu Aseenkätkijän” tili: https://www.bitchute.com/channel/9m1G7mBP2a1X/

4 KOMMENTIT

  1. Kävin tilaamassa Aatun bitchute kanavan. Aatu tykittelee twitterissäkin erinomaisia tviittejä👍.

    • En ole mikään USA- tai Trump-fani, mutta hieman pisti silmään uutinen, jonka mukaan (((Twitter))) on puuttunut Trumpin kirjoitteluihin ja tarjoaa tämän viestien perään huomautuksen faktojen tarkastamisen tarpeudesta linkkeineen päivineen! Eli on olemassa vääriä mielipiteitä ja jopa vääriä faktoja.

      YLEn uutisoinnista taas osui näköhavaitsimeeni juttu, joka kertoi Trumpin suosion laskeneen Bideniin verrattuna. Uutisen mukaan Trumpin parhaana alana on pidetty taloutta. Mutta oudosti YLE kyllä mielestäni veti viivan tästä maailman tämänhetkisestä myllerryksestä Trumpiin; aivan kuin Trump olisi syyllinen globaalisti heikkoon taloustilanteeseen. Melkoista viemärijournalismia – jopa YLEn standardeilla.

Comments are closed.