Koti Uutisia Rikos Mustien väkivaltaiset rotumellakat ja ryöstely Amerikassa kiihtyvät jälleen

Mustien väkivaltaiset rotumellakat ja ryöstely Amerikassa kiihtyvät jälleen

7

Amerikan mustat ovat jälleen aloittaneet väkivaltaisen mellakoinnin ja ryöstelyn käyttäen tällä kertaa tekosyynä George Floyd -nimisen mustan kuolemaa poliisin otettua tämän kiinni. Vaikka Yhdysvalloissa mustilla hyökkääjillä on selvä yliedustus rotuväkivaltatilastoissa, media ja poliitikot “heräävät” rotuväkivaltaan vain harvinaisissa tilanteissa, jolloin musta joutuukin itse uhriksi.

Yhdysvaltojen viranomaistilastojen mukaan mustien ja valkoisten välisissä väkivaltarikoksissa mustat ovat hyökkääjiä ja valkoiset uhreja 85 prosentissa tapauksista. Mustat hyökkäävät valkoisten kimppuun 27 kertaa useammin kuin valkoiset mustien kimppuun. Vuosittain mustat käyttävät väkivaltaa valkoisia vastaan noin 560 000 kertaa, kun taas valkoiset hyökkäävät mustia vastaan vain noin 99 000 kertaa. Valkoisten kannalta tilanne käy vuosi vuodelta tukalammaksi eliitin väestönvaihtopolitiikan vuoksi.

Floydin kuoleman jälkeen Minneapolisin mustat ovat alkaneet varastaa kauppojen omaisuutta, suorittaa väkivaltaisia hyökkäyksiä poliisia vastaan sekä tuhota yhteistä infrastruktuuria. Mellakoiden polttoaineena toimii myös tänä keväänä käynnistynyt talousromahdus, joka on ajanut yrittäjät ja työntekijät vaikeuksiin. Samasta syystä mellakoiden synnyttämällä tuholla tulee olemaan pitkäkestoiset taloudelliset vaikutukset.

Mellakoitsijat ovat saaneet tukea myös arvovaltaisilta demokraattipoliitikoilta. Somalitaustainen edustajainhuoneen jäsen Ilhan Omar on hyökännyt mellakoita rauhoittaneita poliiseja vastaan. Demokraattien presidenttiehdokas, nuoria naisia seksuaalisesti ahdisteleva äärisionisti Joe Biden puolestaan väitti, että Floyd oli “rakenteellisen” rasismin uhri, vaikka tilastot kuvaavatkin täysin toisenlaisia rotuväkivaltarakenteita.

Lähde: Zero Hedge

7 KOMMENTIT

 1. On siinä neekreillä motiivi: Yhden taparikollisen kuolema kun se ryhtyi väkivaltaiseksi pidätettessä.

  Suvi Auvinenhan koitti myös samaa plagiointia kun se Helsingissä riekkui ensin poliiseille ja sitten kun sitä raudoitettiin niin se kijui kurkku suorana “Mä en saa henkee, mä en saa henkee”. Hyvin tuntui ilma kulkevan.

  No, mutta tuonne uudelle mantereelle… PItää oiken ihmetellä että mitä sielä on tapahtunut. -70 luvulla ja -80 luvullakin vielä ne elivat melko sulassa sovussa keskenään. Sitten jotain naksahti koko kansakunnan päässä ja se oli sitten sitä mistä nyt luetaan. Ja nyt ne levittää tapojaan tännekkin.

 2. Nigger is always Nigger! Under developed “human” being! Kaikki ne kuuluisi palauttaa Afrikkaa! Harmi ku jutkut näitä orjiksi roudasivat jenkkeihin ym muualle!

 3. USA:ssa kuoli poliisin luoteihin v. 2019
  tilastojen mukaan eri rotuisia
  370 valkoihoista ja
  235 mustaihoista
  158 latina
  39 muita
  202 tuntematonta

 4. Neekeriä ei voi edes pysäyttää etteikö ne tekisi jotain marakattimaisia eleitä tai liikkeitä pahemmasta puhumattakaan.Puhutaanko koskaan siitä kuinka monta valkoista poliisia ovat tummaihoiset ja latinot tappaneet ja murhanneet.Ei ole poliisina terveellistä hoitaa tointaan Yhdysvalloissa ja palkka on huono siihen nähden kuinka kaaottista ja turhauttavaa homma on.Ylilyöntejä on toki kieltämättä sattunut mutta se ei ole koko jutun pointti.Suomessa viedään ja osittain jo vietykin tilannetta samaan suuntaan että kultamunia on velvollisuus hautoa ja paijata.Tuomiotkin ovat naurettavia kun miettii että turvapaikkaa on tultu hakemaan ja se vielä 99% saatu niin sitten vielä aiheutetaan kauheuksia kantaväestölle raiskauksineen ja pahoinpitelyineen.Tuplatuomiot niille ja sitten karkoitus.Sama pätee kotimaisiin politiikkoihin jotka luottamustoimessa tekevät rötöksiä, niistä tuplatuomiot silloin

 5. Äärioikeisto, valkoinen ylivalta ja kuunatsit siellä vain riehuvat. Näin sanoo Suomenkin (((media))).

 6. ei ne pelkästään mustia ole.. kyllä siellä on mukana myös punaista ja vihreää roskaväkeä.. vallankumous you know

Comments are closed.