Koti Artikkelit Kosher-konservatiivien sodanjulistus valkoisia kansallismielisiä vastaan

Kosher-konservatiivien sodanjulistus valkoisia kansallismielisiä vastaan

10

Viime päivien uutiset Yhdysvalloista ovat laventaneet ilahduttavalla tavalla pesäeroa valkoisten kansallismielisten sekä kansainvälisen finanssikapitalismin nimiin vannovien “oikeistokonservatiivien” välillä. Kutsumme jälkimmäistä ryhmää artikkelissa kosher-konservatiiveiksi. Valkoisten rodullinen liike ei voi saavuttaa tavoitteitaan ennen kuin se on katkaissut kaikki siteensä kosher-konservatiiveihin, jotka palvovat globaalia finanssipääomaa ja halveksuvat rodullisia arvoja.

David French on johtavia kosher-konservatiivi-ideologeja.

Yhdysvaltojen viranomaistilastojen mukaan mustien ja valkoisten välisissä väkivaltarikoksissa mustat ovat hyökkääjiä ja valkoiset uhreja 85 prosentissa tapauksista. Mustat hyökkäävät valkoisten kimppuun 27 kertaa useammin kuin valkoiset mustien kimppuun. Vuosittain mustat käyttävät väkivaltaa valkoisia vastaan noin 560 000 kertaa, kun taas valkoiset hyökkäävät mustia vastaan vain noin 99 000 kertaa. Valkoisten kannalta tilanne käy vuosi vuodelta tukalammaksi eliitin väestönvaihtopolitiikan vuoksi.

Tilastot rotujenvälisestä rikollisuudesta ja valkoisten nopeasti supistuvasta väestöllisestä osuudesta Yhdysvalloissa ja yleisesti länsimaissa kertovat kaiken oleellisen. Sionististen pankkien ja sijoitusyhtiöiden omistama valtamedia on tehnyt kuitenkin kaikkensa piilottaakseen tilastolliset totuudet; helpoimmin tämä onnistuu lakaisemalla ei-valkoisten rikokset maton alle ja nostamalla valkoisten harvinaiset rikokset valokeilaan.

Internetin yleistyttyä valtamedian tiedotusmonopoli on kuitenkin murentunut viime vuosina, ja valtava joukko valkoisia on saanut samalla ensimmäistä kertaa elämässään sensuroimatonta tietoa rotuerojen ja “rasismin” todellisuudesta. Mitä laajemmalle valtamedian pimittämät uutiset valkoisiin kohdistuvasta rotuväkivallasta sekä väestönvaihtopolitiikasta ovat ulottuneet, sitä suurempaa suosiota maahanmuuttovastaiset puolueet ja järjestöt ovat alkaneet nauttia. Lisäksi osa valkoisista on päättänyt lyödä viimein takaisin, mistä esimerkkeinä ovat El Pason ja Uuden-Seelannin tapahtumat.

On kuitenkin olemassa vaikutusvaltainen joukko valkoisia “konservatiiveja”, jotka eivät ole lainkaan iloinneet siitä, että kulttuurimarxistien valheet rotueroista ja “rasismista” on viimein onnistuttu paljastamaan. Toisen maailmansodan jälkeen alkaneiden kylmän sodan vuosikymmenten aikana huippurikasta globaalia eliittiä edustaneet oikeistopuolueet eli kosher-konservatiivit onnistuivat turvaamaan itselleen “kansallismielisen” politiikan monopolin. Nyt he pelkäävät monopolinsa kuitenkin murtuvan ja he ovat valmiita epätoivoisiinkin tekoihin säilyttääkseen valtansa.

Kansallismieliset ovat viime vuosina pilkanneet oikeistokonservatiiveja niin sanotuilla ‘cuckservatiivi’-meemeillä.

Pinnallista isänmaallisuutta ja rahan palvontaa

Kosher-konservatiiveja (tunnetaan sosiaalisessa mediassa myös ‘cuckservatiiveina’) edustavat Suomessa esimerkiksi Perussuomalaisten puoluejohto sekä Kokoomuksen “maahanmuuttokriittinen” siipi. Yhdysvalloissa liike on puolestaan pesiytynyt republikaanipuolueeseen. Kosher-konservatiiveille “isänmaallisuus” merkitsee ulkokultaista lipun palvontaa sekä kaikkien yhteiskunnallisten ilmiöiden arvioimista vain verotuksen ja julkisten menojen näkökulmasta.

Mikäli musta maahantunkeutuja kantaa leijonariipusta, siittää katraan mulattilapsia valkoisen naisen kanssa ja elättää perheensä menestyvänä koripalloilijana, on hän kosher-konservatiivin mielestä pesunkestävä “suomalainen”. Tärkeintä on, että tunkeutuja on nettoveronmaksaja. Rodulla ei kosher-konservatiivin mielestä ole mitään väliä.

Kosher-konservatiivi ei toisin sanoen pane pahakseen, vaikka kaikki suomalaiset korvattaisiin syyrialaisilla, kunhan nämä olisivat nuhteettomia veronmaksajia. Valkoisten kansojen rodullinen, kulttuurillinen ja historiallinen perintö ollaan valmiita uhraamaan rahan alttarilla, sillä vauraus ja mukavuudenhalu ovat kosher-konservatiivin korkeimmat arvot. Kosher-konservatiivit inhoavat valkoisia kansallismielisiä, kansallissosialisteja ja fasisteja, sillä aidot kansallismieliset ovat valmiita taistelemaan ja kuolemaan kansansa sekä verilinjansa puolesta – joko ulkoista tunkeutujaa tai tyrannimaista hallitusta vastaan.

El Pason tapahtumien jälkeen kosher-konservatiivien pää-äänenkannattaja, National Review -lehti julkaisi artikkelin oikeistoguru David Frenchiltä. Tekstissään French vaatii “sotaa valkoisten nationalismin terrorismia vastaan”. Tällä hän viittasi “terrorisminvastaiseen sotaan”, jonka Yhdysvallat käynnisti WTC-iskujen jälkeen. French itse osallistuikin vuosituhannen alussa Irakin hallinnon väkivaltaiseen syrjäyttämiseen, joka johti Saddam Husseinin murhaan sekä Isis-terroristijärjestön nousuun. French ja hänen kosher-konservatiiviset taistelutoverinsa tahtoivat murhata Saddamin, koska tämä oli syyllistynyt pahimpaan mahdolliseen pyhäinhäväistykseen: Saddam tahtoi syrjäyttää dollarivaluutan ylivallan kansainvälisillä öljymarkkinoilla.

David Frenchin ja kosher-konservatiivien maailmassa on yksi laki juutalaisille ja toinen valkoisille.

Vain Israelin raja on pyhä

Kansallismielisiä vastaan hyökänneellä Frenchillä on toki omakin lehmä ojassa, sillä hänen perheeseensä kuuluu pikimusta adoptiolapsi Etiopiasta. Vaikka mustat teurastavat valkoisia moninkertaisesti, ei kosher-konservatiivi vaadi koskaan sotatoimia väestönvaihtoa tai avoimien rajojen politiikkaa vastaan. Vika on aina valkoisissa.

Ainut raja, jonka koskemattomuutta French puolustaa intohimoisesti, on juutalaisvaltio Israelin raja. Viime vuonna French julisti, että juutalaisilla on oikeus varjella Israelin rajoja “tappavalla väkivallalla” ei-juutalaisia vastaan. Minne katosikaan väkivaltaa vastustava antirasisti-French? Niin, kosher-konservatiivit ovat ansainneet lempinimensä siksi, että he rakastavat juutalaisia ja ovat valmiita tarjoamaan juutalaisille oikeuksia, joita he eivät koskaan sallisi valkoisille. Tärkein etuoikeuksista on rodun suojeleminen tarvittaessa “tappavalla väkivallalla”.

Julkaisemalla Frenchin artikkelin National Review ja Amerikan oikeistokonservatiivit asemoivat itsensä entistä selkeämmin valkoisen rodun vihollisiksi. Artikkelissa vaaditaan “laillisia, retorisia, taloudellisia ja kulttuurillisia” sotatoimia, jotta valkoinen selviytymistaistelu voitaisiin tukahduttaa. Kosher-konservatiivit kiinnittävät erityistä huomiota Internetiin, koska verkossa vallitseva sananvapaus uhkaa heidän poliittista ylivaltaansa. Jos Internetiä ei kyetä sensuroimaan lähitulevaisuudessa, pelkäävät kosher-konservatiivit, että vapaa tiedonvälitys voi johtaa jopa valkoisiin vallankumouksiin länsimaissa, mikäli taloudellinen tilanne heikentyy nopeasti.

National Review rinnastaa verilinjastaan ja turvallisuudestaan huolestuneet valkoiset Isis-terroristeihin, mikä on merkki siitä, että korruptoitunut oikeisto lähestyy päivä päivältä enemmän niin sanottua vihervasemmistoa retoriikassaan. Kosher-konservatiivien lehti vaatii hallitukselta lisää rahaa ajatuspoliiseille, jotka voitaisiin usuttaa valkoisten kansallismielisten kimppuun “terrorismintorjunnan” verukkeella.

On kuvaavaa, että French ja National Review rinnastavat valkoisiin kansallismielisiin kohdistuvan vainon “terrorisminvastaiseen sotaan”, jonka alkuperäinen kohde olivat muslimit. Niin vanhaa kuin uutta “terrorisminvastaista sotaa” käydään sionismin nimissä. Israel-lobby kannatti innokkaasti Amerikan “terrorisminvastaista sotaa” Irakia vastaan, sillä Saddamin armeijan voimistuminen uhkasi Israelin geopoliittista herruutta. Nyt kosher-konservatiivit vaativat uutta sotaa, jonka kohteena ovat valkoiset, joiden mielestä Yhdysvaltojen tulisi turvata omat rajansa Israelin rajojen sijaan.

Alkuperäisen “terrorisminvastaisen sodan” tunnelmia Abu Ghraibin vankilasta.

Kidutusta, murhia ja salaisia vankiloita

Uuden “terrorisminvastaisen sodan” vaatiminen on kosher-konservatiiveilta myös erittäin radikaali kannanotto, sillä alkuperäisen sodan tunnuspiirteitä olivat mielivaltaiset vangitsemiset, kidutus, sotarikokset ja Yhdysvaltojen perustuslain järjestelmällinen rikkominen.

Valtaosalle politiikan seuraajista 2000-luvun alun “terrorisminvastainen sota” tuo mieleen Abu Ghraibin vankilan kidutusvalokuvat, siviileihin kohdistuneet lennokkimurhat, valheet Irakin “joukkotuhoaseista” sekä Patriot Act -lakiuudistuksen, jonka myötä poliittinen poliisi sai alkaa vakoilla tavallisia kansalaisia perustuslain vastaisesti. Nyt kosher-konservatiivit tahtovat, että vastaava rikollinen vainokampanja aloitetaan isänmaallisia valkoisia vastaan.

National Review’n radikaalit vaatimukset saivat tukea myös Valkoisesta talosta. Sionistilobbyn marionettipresidentti Donald Trump piti puheen, jossa hän vaati “kansakuntaa tuomitsemaan rasismin, suvaitsemattomuuden ja valkoisen ylivallan”, jotka hänen mukaansa täytyy “päihittää”. Trump ei ole koskaan osoittanut vastaavaa sympatiaa mustien rikollisten valkoisille uhreille. Puheessaan Trump vaati jopa kuolemantuomioita, mikä sopii hyvin uuden “terrorisminvastaisen sodan” henkeen.

Vieläkin suorasanaisempi oli presidentin tytär, juutalaisuuteen kääntynyt Ivanka Trump. Käännynnäisjuutalaisen mukaan “valkoinen ylivalta” on “pahuuden voima, joka täytyy murskata”. Esimerkillisenä kosher-konservatiivina Ivanka Trump suhtautuu juutalaiseen väkivaltaan täysin päinvastaisella tavalla. Kun Israel teurasti kymmeniä palestiinalaisia mielenosoittajia 2018, hymyilevä Ivanka Trump vihki käyttöön Amerikan uuden suurlähetystön Jerusalemissa. Suurlähetystö päätettiin siirtää Tel Avivista Jerusalemiin osoitukseksi siitä, että Trumpin kosher-konservatiivinen hallinto tukee täysin rinnoin Israelin ei-juutalaiseen väestöön kohdistuvaa sorto- ja kansanmurhahanketta.

The Fascist -lehden piirros vuodelta 1937 ennusti 2000-luvun kehityksen länsimaissa.

Vihollinen oikealta

Lienee enää ajan kysymys, milloin kosher-konservatiivit eli sionistien kanssa liittoutunut upporikas oikeistoeliitti aloittaa laajamittaiset vainot Yhdysvalloissa sekä muissa länsimaissa, kuten Suomessa. Vainoja tullaan perustelemaan “taistelulla terrorismia vastaan”.

Kuten Kansallisen Vastarinnan lukijat tietävät, Britannian kosher-konservatiivit ottivat varaslähdön jo muutama vuosi sitten, kun National Action luokiteltiin “terroristijärjestöksi” juutalaisten lobbausryhmien vaatimuksesta. Tämän jälkeen lukuisia valkoisia teinejä ja nuoria aikuisia on suljettu Britanniassa vankilaan tekaistujen terrorismirikosten verukkeella. “Terrorismiksi” on tuomioistuimessa määritelty käytännössä muun muassa juutalaisten ivaaminen Internetissä.

Suomessa on edelleen maahanmuuttokriittisiä valkoisia, jotka äänestävät Kokoomuksen kaltaisia puolueita perustellen toimintaansa “ei vihollisia oikealla” -periaatteella. Kuten historiansa lukeneet kuitenkin tietävät, kirjasi Kokoomus puolueohjelmaansa “fasisminvastaisen” kannanoton jo 1935 vastalauseena kansallismieliselle Lapuan liikkeelle. “Oikeiston yhtenäisyys” on myytti, jolla kansallismieliset on pyritty pitämään alistettuina.

Kansallismielisten vaikutusvaltaisin vihollinen sijaitsee nimenomaan “oikealla” eli ylikansallisella rahaeliitillä ja sitä palvelevilla puolueilla. Kansallismielisten ja kosher-konservatiivien välisiä konflikteja ei tule välttää vaan ruokkia, sillä vihollisen kanssa ei liittouduta – vihollinen murskataan.

10 KOMMENTIT

  • Uskoisin että jo hitaimmatkin ymmärtävät mistä nk. “kana kusee.”

   Nyt pitäisi TOIMIA, suomalainen.

 1. Olipa hyvä artikkeli, juurikin mitä itse mietin joka päivä. Näen jatkuvasti näitä jonnin joutavia kokoomusta äänestäviä “porvareita”, kosher-konservatiiveja, joille tärkeintä on nimenomaan raha, mutta rodullisista asioista ei uskalleta edes puhua tai ne puheet tuomitaan jyrkästi. Näillä tyypeillä on vielä omia lapsia. Kuvottavinta on kuunnella jonkun Petteri Orpon puhuvan “isänmaasta”, siitä maasta minkä tämä kansanpetturi kumppaneineen on vaihtanut olemattomaan rahaan. Nämä tyypit ovat epäaitoja ja sieluttomia. Koen että nämä ovat pahempia vihollisia kansaamme ja rotuamme vastaan, kuin kulttuurimarxistit, sillä näillä kosher-konservatiiveilla on nimenomaan valtava omaisuus ajaa väestönvaihtopolitiikkaa. Toivon että päivä päivältä suomalaiset tajuavat äänestävänsä täysiä huijareita, kuten persuja. Toivon myös monien persujen tajuavan olevansa populistisessa valepuolueessa. Uskon myös että monet jättävät äänestämättä, kun ei aitoa kansallismielistä vaihtoehtoa löydy. Loppujen lopuksi ainoa merkityksellinen asia on rotu ja kansakuntamme selviytyminen, rahavalta saattaa kaatua milloin tahansa.

 2. Gavin McInnes on yksi säälittävä hipsteri-juoppo. Hänen mielestään valkoisten pitää adoptoida neekereitä ym. typerää. “Natseista” ja “Hitleristä” on myös kova poika selittämään. Potkittiin pois YouTubesta ja itkee nyt sitä.

 3. Esim. Gavin McInnes, (((Lauren “Southern” Simonsen))) ym. ovat hyviä esimerkkejä. Suut käy ja juttua tulee, muttei JUUTALAISESTA KORKORAHASTA sanaakaan. Sitten on se kreikkalainen hintti, Stephen “Tommy Robinson” Yaxley-Lenin ja ketä näitä on… Mark “Kike” Dice mainittakoon vielä. Hitleriä haukkuvat joka käänteessä ja “holokausti” mainitaan vähintään kerran joka videossa…

  McInnesin vaimo on “fag hag” ja “värillinen”. Ei se kyllä neekeri, eikä hiekkaneekura ole, eikä edes vinosilmä… Onko sitten latina vaiko jostakin tuolta Venäjän (kauko)idästä päin…

  McInnes myös sanoo että valkoisten tulisi adoptoida neekereitä. Hän pitää sitä kynnyskysymyksenä: hän ei voi olla ystävä sellaisen kanssa, joka ei voisi adoptoida nekrua. Ihan totta! Hän sanoo tuon videossaan, joka oli “five questions” tai jotakin sinne päin. Tuo on yksi viidestä hänelle ehdottomasti tärkeästä pointista; nekrujen adoptointi. Käsittämätöntä.

  Huvittavaa sakkia kaikenkaikkiaan. Muuten: Lauren “Southernin” tämä tunnetumpi sukunimi on hänelle siitä tarttunut että hänen äitinsä meni Southern-nimisen miehen kanssa naimisiin. Et’ sillee’…

  • McInnes on rapakuntoinen, tupakkaa ja viinaa kittavaa kosherpoika. Mikäs se niiden klubi oli? Proud Boys? Nahkahousut jalkaan ja SeTa-marssille mukaan vain.

 4. Ny kun pukkaa “ilmasto”- ja “ruokapakolaisia” Eurooppaan ja Suomeen, niin herää kysymys: kuinka kauan meillä on idioottien mielestä aikaa jäljellä? Siis ruoka ja vesi ja KAIKKI tulevat loppumaan pian. Miljoonien ja miljoonien kehitysmaalaisten rynnistys tänne ei voi olla kestävää. Sitten varmaan suomalainen ja eurooppalainen lopettaa ravinnon käyttämisen, jotta esim. “nälkäänäkevät” somalit saavat syödäkseen. Perkeleen tuhteja ovat kyllä aina somalit — varsinkin naaraat, jotka ovat kauheita paskasäkkejä! — kuten myös irakilaiset ja mustalaiset. Ympärysmitta joillakin lähellä kolmatta metriä.

  Eivätkö meidän “vihreät” (oik. ruskeat) tajua tilanteen kestämättömyyttä niin taloudellisesti, ekologisesti kuin humanitäärisestikin?

  Nyt vain ebolaa, sotaa, AIDS:ia, myrskyjä, tulvia, tulivuorenpurkauksia, maanjäristyksiä ja vaikkapa ydinsota…

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here