Koti Uutisia Sionismi Wall Street innoissaan äärisionisti Joe Bidenin vaalimenestyksestä

Wall Street innoissaan äärisionisti Joe Bidenin vaalimenestyksestä

2
Joe Biden.

Ahdistelukohuista tunnettu Joe Biden on noussut demokraattien ennakkosuosikiksi tulevissa presidentinvaaleissa. Biden edustaa Yhdysvaltojen korkeinta rahaeliittiä vaihtoehtona vasemmistohenkisille haastajilleen.

Muun muassa juutalaismiljardööri Michael Bloomberg sekä juutalaispedofiili Jeffrey Epsteinin sisäpiirin tukema Pete Buttigieg keskeyttivät omat kampanjansa tukeakseen Bideniä tulevissa vaaleissa. Biden saa tuekseen todennäköisesti myös Bloombergin historiallisen mittavan vaalikassan.

Wall Streetin finanssieliitti villiintyi, kun Biden siirtyi kannatusmittausten johtoon. Osakkeiden hinnat nousivat rajusti, sillä Bidenin tiedetään olevan rahoittajiensa uskollinen sylikoira.

Biden on jo aiemmin vannonut rakkauttaan juutalaista rotua kohtaan niin antaumuksellisesti, että hänen sanoistaan koitui enemmän haittaa kuin hyötyä juutalaisille. 2013 Biden piti juutalaisia säikäyttäneen puheen, jota juutalaiskriitikot ovat sittemmin siteeranneet ahkerasti.

Puheessaan Biden esimerkiksi lipsautti, että ”suurten siirtolaismäärien tuominen” on juutalaisten ansiota. Hän puhui myös avoimesti ”juutalaisten roolista kansalaisoikeusliikkeissä”. Juutalaisia nolostuttaneet kommentit jatkuivat pitkin puhetta, esimerkiksi:

”Juutalainen kansa on muuttanut Amerikkaa todella paljon. Millään muulla ryhmällä ei ole kokoonsa nähden yhtä paljon valtaa tässä maassa kuin teillä ja kaltaisillanne, hyvä [juutalaisista koostunut] yleisö. Minusta tuntuu, että te itse asiassa aliarvioitte juutalaisuuden vaikutusvaltaa. Minä todella tarkoitan tätä. Minusta tuntuu, että te itse aliarvioitte rankasti sitä kuinka paljon te olette muuttaneet kansakuntaamme.”

“Ajatelkaa! Olen varma, että noin 85 % muutoksista, tapahtuivatpa ne Hollywoodissa tai esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, on juutalaisten johtohahmojen aikaansaannosta. Valtanne on mittaamatonta! Ja olette päättäneet käyttää valtaanne hyvin.”

Lähteet: Bloomberg, NY Mag

2 KOMMENTIT

 1. Lukekaahan Bidenin poliittisesta historiasta, mielipiteet ja kannat vaihtuu kuin sukat, ensin kusetettiin valkoisen väestön kannatus, sitten vaihdettiinkin valkoisten vihaamiseen ja juutalaisen rahaeliitin perseennuolentan. Yhdysvalloissa ei tule olemaan rehellistä kansanpresidenttiä, edelliseltä hyvältä rahaeliitin vastaiselta presidentiltä räjähti pää puoliksi auki istuessaan avoautossa.

 2. Biden toimii siis kuten Suomen Persut. Nyt persuilla on uusi, sionistinen nuorisojärjestö. Entinen isänmaallisempi on jo romutettu.
  “Blogi: Vieraskynä , to 05.03.2020 22:03
  TIEDOTE: Uusi perussuomalainen nuorisojärjestö syntynyt kansanedustaja Jenna Simulan johdolla
  Uusi perussuomalainen nuorisojärjestö syntynyt kansanedustaja Jenna Simulan johdolla

  Perussuomalaisten Nuorten sääntömuutoksen kaaduttua Tampereen kokouksessa viime lauantaina, kuihtui järjestön mahdollisuudet jatkaa perussuomalaisena nuorisojärjestönä. Tapahtumien myötä pitkään mukana olleiden perussuomalaisten nuorten toimesta on perustettu uusi yhdistys, Perussuomalainen Nuoriso ry. Järjestön puheenjohtajana toimii kevään aikana pidettävään yhdistyksen kokoukseen asti ensimmäisen kauden kansanedustaja Jenna Simula.”

  https://oikeamedia.com/o1-133215

Comments are closed.