Koti Uutisia Rikos “Juutalaisvastaisuudesta” syytetty tv-sarja alkaa Ylellä

“Juutalaisvastaisuudesta” syytetty tv-sarja alkaa Ylellä

5

Yle alkaa esittää kesäkuun alusta lähtien brittiläistä McMafia-televisiosarjaa, joka perustuu toimittaja Misha Glennyn samannimiseen tietokirjaan. Sarja on saanut ylistävää palautetta, mutta juutalaiset ovat näreissään sen sisällöstä.

Koska McMafia keskittyy moderniin kansainväliseen järjestäytyneeseen rikollisuuteen, esiintyy niin kirjassa kuin sarjassakin kylmäverisiä juutalaisgangstereita Israelista ja Itä-Euroopasta. Jo Glennyn kirjassa painotettiin Israelin roolia globaalin huorakaupan keskuksena.

Juutalaisten tyytymättömyyttä lisää se, että tv-sarjan takana on iranilaissyntyinen käsikirjoittaja Hossein Amini. Sarjan päähahmo on juutalaiseen mafiaperheeseen syntynyt Alex Godman. Juutalaiset ovat myös erityisen harmissaan Semiyon Kleiman -nimisestä hahmosta, joka on päivisin israelilainen parlamentaarikko ja öisin pelätty huumekauppias.

Katso sarjan traileri alla:

Lähde: Haaretz

5 KOMMENTIT

 1. Te jotka rakastatte TV:tä katsoa ja tämänkin toljotatte, niin laittakaa viestiä tänne milloin sarjassa mainitaan “holokausti” tai Saksan ja Hitlerin pahuus. Onko heti ensimmäisessä kohtauksessa jo? Veikkaisin että aivan alkuun ovat erikoistuottajat saaneet ujutettua asian.

 2. Onko harhautus? Muiden todisteiden puuttuessa, he tarvitsevat tällaisen “todisteen” sille että ei olla juutalaisten rakkikoiria.

  Miten alla lukeva liittyy…?

  “Saatana pitää useimmat työnsä maailmassa huolellisesti piilossa. Mutta olen äskettäin saanut kaksi häivähdystä hänen työstään. Ensimmäiseksi, lyhyen artikkelin katolisen naisjärjestön aikakauslehdessä (Association of Catholic Women’s ACW Review), ja toiseksi, maininnan (joka aluksi hämmästytti minua) venäläiseltä papilta, joka väitti että me lännessä elämme kommunistisessa yhteiskunnassa. Nämä häivähdykset selittävät byrokratian kiivaan hyökkäyksen, joka on onnistuneesti, eri puolilla maailmaa, poistamassa vanhemmilta oikeuden olla lapsiensa ensisijaisia kasvattajia ja suojelijoita.

  ACW Review:n artikkeli tutki “Frankfurtin koulukunnan” rapauttavaa työtä, jossa ryhmä saksalais-amerikkalaisia tutkijoita kehitti erittäin provosoivia ja omintakeisia näkökulmia nyky-yhteiskunnasta ja kulttuurista hyödyntäen Hegeliä, Marxia, Nietzscheä, Freudia, ja Weberiä. Ei, että heidän käsityksensä “kulttuurivallankumouksesta” olisi erityisen uusi, jo Joseph Comte de Maistre (1753-1821) joka oli ollut viidentoista vuoden ajan vapaamuurari, kirjoitti: ”tähän asti” valtakunnat on tuhottu valloittamalla, mutta tässäpä kysymys; eikö valtion voisi tappaa omalla maallaan, ilman valloitusta ja uudelleenasuttamista, antamalla raatokärpästen korruptoida olennaiset ja perustuslailliset periaatteet, jotka tekevät valtiosta sen mikä se on.

  Mikä oli Frankfurtin koulukunta? …. Bolshevikkivallankumouksen jälkeisinä päivinä Venäjällä uskottiin, että työläisten vallankumous lakaisisi yli Euroopan ja lopulta yli Yhdysvaltojen. Mutta niin ei tapahtunut. Loppuvuodesta 1922 Kommunistinen internationaali (Komintern) alkoi miettiä, mitkä olivat syyt, miksi näin ei tapahtunut. Leninin aloitteesta järjestettiin kokous Marx –Engels -instituutissa Moskovassa.

  Kokouksen tavoitteena oli selvittää käsite; ‘marxilainen kulttuurivallankumous’ ja konkretisoida se. Läsnäolijoiden joukossa oli Georg Lukacs (unkarilainen ylimys, pankkiirin poika, josta oli tullut kommunisti ensimmäisen maailmansodan aikana; hyvänä marxilaisena teoreetikkona, hän kehitti ajatuksen “Vallankumous ja Eros” – seksuaalivietin käyttäminen tuhoamisvälineenä) ja Willi Munzenberg (jonka ehdotettu ratkaisu oli “järjestää älymystö ja käyttää heitä muuttamaan läntinen sivilisaatio vastenmieliseksi. Vasta sitten, kun kaikki sen arvot on vioitettu ja elämä tehty mahdottomaksi, voitaisiin asettaa proletariaatin diktatuurin”) ”Kokous oli vahingollisempi länsimaiselle sivilisaatiolle, kuin itse bolshevikkivallankumous”, sanoi Ralph de Toledano (1916-2007) konservatiivinen kirjailija ja yksi ”National Review:n”lehden perustajista. ”(National Review on yhdysvaltalainen yhteiskunnallisia aiheita käsittelevä sanomalehti, joka kutsuu itseään “Amerikan luetuimmaksi ja vaikutusvoimaisimmaksi republikaanisten/konservatiivisten uutisten, näkökulmien ja mielipiteiden aikakauslehdeksi)

  Lenin kuoli vuonna 1924 ja Stalin alkoi pitää Munzenbergiä, Lukacsia ja samoin-ajattelijoita “revisionisteinä”. Kesäkuussa 1940 Münzenberg pakeni Etelä-Ranskaan, jossa NKVD Stalinin käskystä murhasi hänet.

  Kesällä 1924 Lukacs joutui kirjoituksistaan Viidennen Kominternin kongressin hyökkäyksen kohteeksi, ja muutti Saksaan. Saksassa hän toimi ensimmäisen kommunismiin suuntautuneiden sosiologien ryhmän kokouksen puheenjohtajana. Tämä kokous johti myöhemmin Frankfurt koulukunnan perustamiseen.”

 3. Tässä on nyt jokin juoni. Sarjan tavoite tuskin on juutalaisille haitan tekeminen vaan päinvastoin.

Comments are closed.