Koti Uutisia Ulkomaat Yli 1000 israelilaista nettisivua hakkeroitu näyttämään kuvaa Tel Avivista liekeissä

Yli 1000 israelilaista nettisivua hakkeroitu näyttämään kuvaa Tel Avivista liekeissä

1

Torstaina tapahtunut kyberhyökkäys korvasi yli tuhannen israelilaisen Internet-sivun kuvalla Tel Avivista tulessa, sekä uhkauksella: “Lähtölaskenta Israelin tuhoon alkoi jo kauan sitten.” Kuvassa näkyy myös Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu yrittämässä uida turvaan tuhoutuvasta kaupungista.

Lisäksi linkki johti tietokoneella kehitettyyn videoon, missä näkyy pommeja iskeytymässä israelilaisiin kohteisiin sekä päivämäärä ja kuukausi vuosiluvun ollessa peitettynä. Lopussa näkyy kuvaa pystyssä seisovasta moskeijasta ja kirkosta.

Kyberhyökkäys pyrki myös keräämään tietoja sivuilla vierailleista israelilaisista ottamalla hallinnan heidän web-kameroistaan.

Kunnia teosta kuuluu hakkeriryhmälle nimeltä Hackers of Saviour, joka kertoo ainoassa Youtube-videossaan: “Me keräännymme tänne kostaaksemme sionistien rikokset niitä palestiinalaisia kohtaan, jotka ovat kaatuneet tai menettäeet maansa ja perheensä.”

Lähde: Daily Mail Online

1 KOMMENTTI

  1. Eikö joku nerokas voisi hakkeroida Ylen ja maikkarin sivut ja TV lähetykset? Niin että kun laittaa TV:n päälle niin alkaisi tulemaan jotain holokausti debunkkaus tai muuta revisionistista dokumenttia tms.

Comments are closed.