Koti Uutisia Rikos Musta hakkasi valkoista pariskuntaa viidakkoveitsellä koska oli turhautunut koronasta

Musta hakkasi valkoista pariskuntaa viidakkoveitsellä koska oli turhautunut koronasta

6
Kevlin Edwards.

Yhdysvaltojen Tennesseessä 35-vuotias koditon rotumuukalainen Kelvin Edwards on pidätetty murhan yrityksestä hakattuaan viidakkoveitsellä valkoista pariskuntaa.

Tapaus sattui paikallisella varastolla, mistä Edwards ilmeisesti kävi hakemassa viidakkoveitsen vuokraamastaan tilasta ja meni sitten varaston toimistolle, missä tämä alkoi hakkaamaan 55-vuotiasta Kevin Craftia ja hänen 50-vuotiasta Leanne-vaimoaan toistuvasti hakemallaan teräaseella. Teko jatkui vielä pariskunnan kaaduttua maahan ja vuotaen pahasti.

Paikalle saapui kuusi poliisia, jotka estivät pariskuntaa kuolemasta verenvuotoon sitomalla näiden haavat. Heidät vietiin sairaalaan ja heidän tilansa on kriittinen.

Poliisikuulusteluissa Edwards oli kertonut motiivikseen vihan ja turhautuneisuuden koronan aiheuttamista suluista ja hänen kyvyttömyydestään päästä osaksi Pelastusapu-ohjelmaa.

Lähde: ABC News

6 KOMMENTIT

  1. Syy oli ennemminkin viharikos valkeita kohtaan.Coronalla tuskin osuutta.Neekeri tulisi tuomita kuolemaan.

  2. Stressin ja vihan hallinta on nimenomaan neekereillä olematon ja geelitukat samaa kastia.Vihoviimeisiä ihmisiä mitä Suomeen tai Pohjolaan olisi haluttu.Venäläiset ja Itä_aasialaiset menettelevät kohtuullisin määrin mutta miksi näitä halveksuttavimpia ihmisryhmiä haalitaan tänne.Ei saata ymmärtää

    • Onhan se ilmiselvästi tarkoituksellista, kun roudataaan maa täyteen juuri somaleja, irakilaisia ja afgaaneja eli surkeinta saastaa tämän Maan päällä.

  3. Valtamedia syyllistyi taas tumman ihnovärin omaavan tarinan kritiikittömään toistamiseen. Jos valkoihoinen isänmaallinen kertoo syyn jollekin, se aina vääneetään oman ideologian mukaiseksi vihateoksi.

  4. On ne perkele “hauskoja” ihmisiä tai sanotaanko ihmispetoja ne ei ihan oikeasti välitä yhtään mistään mitään paitsi jos saa geeliä päähänsä ja iphonen, ja kuka vittu maksaa niiden puhelinlaskun?
    Sitten uhmakkaana pidätys kuvassa ylimielinen ilme kasvoilla no siellähän perkele mätäne loppuelämäsi vankilassa kyllä se noillekin hulluille laki löytyy ainakin toistaiseksi.

Comments are closed.