Koti Artikkelit Merkel & Macron: EU-jäsenmaksuja nostettava yhteisen koronavelan vuoksi

Merkel & Macron: EU-jäsenmaksuja nostettava yhteisen koronavelan vuoksi

8
angela_merkel
Angela Merkel.

Euroeliitin suunnitelmat niin sanotuista koronabondeista alkavat saada lopullista muotoaan. Saksan ja Ranskan johtajien mukaan EU-veronmaksajien tulee ottaa yksityisiltä velkamarkkinoilta 500 miljardin euron laina, jonka jälkeen rahat lahjoitettaisiin erityisesti Etelä-Euroopan ongelmamaille. Käytännössä rahat päätyvät Italian korruptoituneille poliitikoille, pankkiireille sekä mafialle.

Presidentti Emmanuel Macronin ja liittokansleri Angela Merkelin mukaan 500 miljardilla rahoitettaisiin koronan jälkeinen “jälleenrakennus” EU:n korruptoituneimmissa valtioissa. Suomalaiset ja saksalaiset veronmaksajat joutuvat ottamaan historiallisen velan, jotta Italian julkisia taloustilastoja saadaan kaunisteltua tarpeeksi maan pitämiseksi EU-kelpoisena. Näin eurokraatit pyrkivät estämään eurovaluutan ja Euroopan unionin hajoamisen, johon Italian konkurssi voisi johtaa.

500 miljardia tullaan lahjoittamaan ongelmavaltioille seuraavan 2-3 vuoden aikana. Lahjoitusten saajien ei tarvitse lyhentää EU-velkaa suhteessa saamansa lahjoituksen kokoon. Sen sijaan kaikki EU-jäsenmaat osallistuvat velan lyhentämiseen samassa suhteessa kuin ne osallistuvat EU-budjettiin.

– Tämä on Euroopan unionin historian pahin kriisi, johon on vastattava sen edellyttämällä tavalla, Merkel totesi yrittäessään perustella puhalluksena pidettyä velkasuunnitelmaa, joka on osa yhteensä yli 1 000 miljardin euron EU-kriisirahoituspakettia.

Kauppalehden mukaan 500 miljardin euron velka tulee johtamaan siihen, että valtioiden jäsenmaksuja Euroopan unionille joudutaan lähivuosina nostamaan. Tämä merkitsee suomalaisille veronkorotuksia sekä leikkauksia hyvinvointiin ja julkisiin palveluihin. Tärkeintähän on, että eurokraattien suojatyöpaikat sekä italialaisten pankkiirien ja mafiosojen toimeentulo turvataan.

Lähde: Kauppalehti

8 KOMMENTIT

 1. Saksa tekemässä täyskäännöstä ja hyväksymässä ns. koronabondit Merkelin johdolla. Merkelille tuli kiire saada EU liittovaltioksi ja nyt tarjoutui hyvä sauma koronan siivellä, vai pitäisikö sanoa varjolla.

  Valkoisen kirjan skenaario 5. Löytyy EU:n omilta sivuilta, joten turha syyttää salaliittoteorioista. Valkoisen kirjan on laatinut Juncker ja skenaario 5. on etenkin Macronin käsialaa.

  Liittovaltio tarkoittaisi mm. seuraavaa:
  -EU päättää montako turvapaikanhakijaa/halpatyöntekijää sen jäsenmaat ottavat. Päätöksenteko siirtyy kansalliselta tasolta EU tasolle.
  -EU yhdentää jäsenmaiden sosiaaliturvan ja verotuksen ja päättää niiden tasosta jäsenmaiden puolesta.
  -EU määrää jäsenmaiden sisä- ja ulkopolitiikasta vahvasti
  -EU määrää entistä tehokkaammin, millaista (liberaalia) kulttuuria ihmiset jäsenmaissa harjoittavat.
  -EU parlamenttiin valitaan yhteiseltä suurelta alueelta ja yhteisellä vaalilla edustajat. Tämä jättää väestöltään pienet maat edustajineen kilpailussa hyvin heikolle mahdollisuudelle saada ainoatakaan edustajaa parlamenttiin.
  -EU päättää, millaiset mielipiteet ovat sallittuja. Liittovaltiossa tämä tarkoittaa entistäkin kovempaa sensuuria ja sanktioita väärille mielipiteille
  -Massavalvontaa omia kansalaisia kohtaan lisätään (puhelimet, kasvotunnistukset, yhteiset viranomaisten rekisterit). Tämä on DDR:n kasvatti Merkelille kuin paluu nuoruuteen, jolloin kotona oli kirja oman perheenjäsenen epäilyttävän (poliittisen) käytöksen kirjaamista varten.

  Jos liittovaltio toteutuu, suomalaisten tie tulee olemaan pitkässä juoksussa seuraava 1) ns. poltetun maan taktiikka, Etenkin varakkaiden asuinalueet ja omaisuus sekä kriittinen infra sytytetään tuleen ja tuhotaan 2) tai autonomisten alueiden muodostaminen Suomen sisälle, jotka ovat mahdollisimman vapaita “vahvasti kontrolloidusta pakkoliberalismista” eli väestönvaihtoon pakottavasta ja halpatyöllisten orjaluokan EU-totalitarismista.

  Valkoisen rodun tuhoamista hitaalla ja suunnitelmallisella kansanmurhalla ei saa hyväksyä koskaan. Keinovalikoima projektin pysäyttämiseksi löytyy kun vain todellista tahtoa löytyy. Ihmiset lannistetaan jatkuvalla pelottelulla ja kiedotaan erilaisiin nautintoihin, jotta vastarintaa ei muodostuisi. Että vallalla olisi toivottomuus ja kykenemättömyys edes yrittää taistella.

  Vihollinen haluaa näyttäytyä mahdottomana tuhota, mutta ei pidä antaa kasvottoman koneiston lannistaa. Luovuttaminen ei ole vaihtoehto kun oma rotu viedään vuosikymmen toisensa jälkeen teuraaksi sabbadistien uhrialttarille. Sota ei ole päättynyt.

 2. Huonosti käy pikkuruiselle Suomelle – ei voi mitään. Iso rysäys viruksineen, lamoineen ja maahantunkeutujineen on väistämätön tiemme. Vai voisiko EU:sta vielä erota? Ehkä Venäjä tukisi meitä siinä tilanteessa? Jos kahdesta pahasta pitää valita, niin kyllä Venäjä on mielestäni paljon vähemmän pahempi, jos näin voi sanoa. Miettikää jo pelkästään sitä valtionvelan määrän kasvua, jota olemme EY-ajalta eli 90-luvulta asti kokeneet! Se on ollut valtaisaa. Pidetään mielessä kuitenkin, että kaikki raha on korollista velkaa tässä kauheassa systeemissä. Maastrichtin sopimuksella EU:n ennen itsenäiset valtiot lakkauttivat oman keskuspankkirahoituksensa julkiselle sektorille ja lopputulos on tämä kaikki saasta ja kurjuus jossa nyt olemme.

  EU ja globaalit yksityispankit määräävät nyt jo oikeastaan lähes kaikesta. Meidän nukkehallitus tai euroedustajatkaan eivät yhtään sen enempää mistään todellisuudessa päätä. Maahantunketujia, pedofiileja ja muita rikollisia ynnä mielenmyrkyttäjiä tämä sairas järjestelmämme taputtaa tain päähän, vaikka täällä sen asemesta pitäisi olla lynkkausmieliala valloillaan ja kuolemantuomio palautettuna rangaistusvalikoimiin.

  Pieni Suomi on väistämättä EU:n alkutahdeista ollut vetojuhta ja koekaniini. Jonkinlaista mallioppilaan viittaa meille on yritetty sovitella globalisti-yliherramme toimesta juutalaisen median avustuksella, mutta jokainen pseudodemokratian läpi näkevä yksilö kyllä on ymmärtänyt jo sen ongelmien todellisen aiheuttajan: juutalaiselta lainatun korkorahan.

  • Ei Venäjän “tukea” yhtään mihinkään.

   Putinin äiti oli eräiden tietolähteiden mukaan juutalainen ja hänen sisäpiiriinsä kuuluvat upporikkaat Rotenbergit (juutalaisen Hjallis Harkimon kaverit) ovat juutalaisia. Venäjän tekemä politiikka fasismijahteineen ja historian uudelleenkirjoitus tukee entisestään Putinin syntyperästä kulkevia väitteitä.

   • Eli jatketaan Valio-pakotteita ja suljetaan tärkein kauppakumppanimme pois kokonaan?

    Et taida tietää historiasta tai taloudesta yhtään mitään. Itse muistan henkilökohtaisesti noottikriisin ja voin sanoa ettei se ollut kovinkaan kivaa aikaa, varsinkaan kun sodastakin oli niin vähän aikaa vasta.

    • En minä niin ole kirjoittanut. Pakotteet ovat haitaksi Suomelle. En vain ymmärrä, miksi Venäjää pidetään jotenkin turvallisempana vaihtoehtona Suomelle, kun se ei sitä ole. Kaikki suurvaltojen vaikuttaminen ei näy päälle päin, mutta se ei poista vahvan taustavaikuttamisen olemassaoloa.

 3. Olen ollut sitä mieltä jo alusta asti että Korona on globalistien vedätys ja sumuverho mitä kulisseissa puuhataan.Liittovaltio on tosiasia.Katukuvaa kun katsoo niin valehtelematta silmämääräisesti ainakin Turussa n.30% kulkijoista on jo joko somaleja,irakilaisia ja bantuja ja jonkin verran itä-aasialaisia

 4. EU on kasino, jossa eurot ovat pelimerkkejä ja Suomi pelaa venäläisrä rulettia.

 5. Olen sitä mieltä että koko korona-kriisi on Eu.N juoni, jolla se saa nyt elvytys voitelulla jäsenmaat satimeen ettei eron ole enää unionista mahdollinen

Comments are closed.