Koti Uutisia Kotimaa Ariela Säkkinen hyökkää yksityishenkilöä vastaan Sotaveteraaniliiton nimissä

Ariela Säkkinen hyökkää yksityishenkilöä vastaan Sotaveteraaniliiton nimissä

2

Kuten uutisoimme eilen, Sotaveteraaniliiton omaksi poliittiseksi keppihevosekseen kaapannut Ariela Säkkinen käytti kaatuneiden muistopäivää röyhkeästi hyväkseen lobatakseen juutalaisten ja muslimien puolesta. Laajalle levinnyt kritiikki on saanut kaikesta päätellen Säkkisen mielenterveyden nyt järkkymään.

Säkkinen palkattiin liiton tiedottajaksi alun perin mitä ilmeisimmin siksi, että hänen isänsä Yrjö Säkkinen on Lapin sotaveteraanipiirin toiminnanjohtaja. Ariela-tytär on käyttänyt Sotaveteraaniliiton virallisia sosiaalisen median tilejä levittääkseen propagandaa pakkomonikulttuurisuuden, “antifasismin” ja sionismin puolesta.

Suojatyöpaikkaetuoikeudestaan huolimatta Säkkinen tuntuu suhtautuvan erittäin herkästi kritiikkiin. Alla olevassa Facebook-kuvakaappauksessa Säkkinen hyökkää Sotaveteraaniliiton nimissä kiroillen yksityishenkilöä vastaan kutsuen tätä “aseistakieltäytyjien kunniapuheenjohtajaksi”. Yksityishenkilö oli kritisoinut Säkkistä propagandasta, jossa juutalais- ja muslimisotilaiden osuus Suomen sodissa oli paisuteltu 700-kertaiseksi todellisuuteen verrattuna.

Lähteet: Twitter, Lapin Kansa

2 KOMMENTIT

  1. kommunistit pyrkivät aktiivisisti kaikkien, kuntien, seurakuntien, järjestöjen, säätiöiden, ry-yhdistysten, keppihevosyhdistysten, metsästysseurojen, urheiluseurojen, koulujen vanhempainyhdistysten, kyläyhdistysten, kennel-liiton ym liittojen johtopaikoille… mädättääkseen ne sisältäpäin punavihreällä mielisairaudellaan.

  2. Israel ja parrua perseeseen – siinä (((Arielin))) arvot. Melko kuvottavaahan tuollainen on. Sitten vielä hyökkäävät suomalaisten kimppuun, jotka asiasta viitsivät mielipiteensä esittää. Kaksinaamaista mutta yksinkertaista poruukkaa. Sen huomaa näiden rottien käyttämistä keinoista sangen helposti.

    Kun viimeinen sotaveteraani kuolee, niin tämäkin järjestö voi vapauttaa viimeisetkin rahavaransa sateenkaarisaastan, maahantunkeutujien, “feminismin” ynnä muun mielisairauden ajamiseen 100 %:sesti.

Comments are closed.