Koti Uutisia Kotimaa Ariela Säkkinen kaappasi Sotaveteraaniliiton jälleen juutalaispropagandaan

Ariela Säkkinen kaappasi Sotaveteraaniliiton jälleen juutalaispropagandaan

9
Ariela Säkkinen.

Kansallinen Vastarinta paljasti jo joulukuussa 2017, että Sotaveteraaniliiton tiedotustoiminta oli luovutettu Ariela Säkkinen -nimisen kulttuurimarxistin ja juutalaislobbaajan haltuun. Säkkinen on toiminut myös patologisena valehtelijana tunnetun somalidemari Abdirahim “Husu” Husseinin haamukirjoittajana.

Pian paljastuksen jälkeen Säkkisen esimiehet painostivat häntä vähentämään poliittisen propagandan intensiteettiä muun muassa Sotaveteraaniliiton Twitter-päivityksissä. Säkkinen on kuitenkin jatkanut politikointia pyrkien välttämään silti suurten kohujen laukaisemista.

Säkkinen kannattaa paitsi pakkomonikulttuurisuutta ja homolobbausta myös jyrkkää sionistista politiikkaa. Oulun kaupungin varavaltuutettu Tiina Wiik huomioikin viikonvaihteessa, että Säkkinen yritti kaapata kaatuneiden muistopäivän juutalaisasian työkaluksi.

Säkkinen julkaisi Sotaveteraaniliiton nimissä esittelyt 15:sta toisen maailmansodan aikana Suomen riveissä sotineesta ihmisestä. “Sattumalta” heistä viisi oli juutalaisia tai muslimeja, mikä merkitsee reilusti yli 30 prosenttia esitellyistä.

Todellisuudessa noin 1 800-päisen juutalaisvähemmistön ja noin 800-päisen tataarivähemmistön yhteenlaskettu osuus Suomen 5,5 miljoonan väestöstä on noin 0,047 prosenttia. Säkkisen propagandassa vähemmistöjen yliedustus oli toisin sanoen 700-kertainen!

Säkkinen jätti myös mainitsematta, että sodissa Suomen itsenäisyyttä uhkasi kommunistinen Neuvostoliitto, joka oli alun perin Vladimir Leninin, Lev Trotskin ja muiden juutalaisten bolshevikkijohtajien rakentama hirmuhallinto.

Lähde: Tiina Wiik

9 KOMMENTIT

 1. Jos näin asiaa tutkaillaan Toisen Maailmansodan perspektiivistä niin tataareja ja juutalaisia taisi olla vastapuolella reilusti enemmän. Puna-armeijan sotavankien joukossa oli myös Suomen rintamilla juutalaisilla melkoisen vankka edustus poliittisten ohjaajien tehtävissä mikä onkin eräänlainen julkinen salaisuus. Näistä asioista Ariela tuskin mitään mainitsee.

  • Juu, Neuvostoliitto oli läpeensä juutalainen, kuten myös Vladimir Jewtinin hallitsema Ryssälä. Ryssä on ryssä vaikka voissa paistaisi.

 2. Mikä riivaa tuonkin liiton johtoa kun pitää miljoonien aitosuomalaisten joukosta kaivaa juuri tällainen myyrä tuohon tiedoitustehtävään! Eikö tosiaan muita ehdokkaita virkaan ole ollut?

 3. Loppupelissä suomen juutalaiset olivat hyvin turvatussa asemassa ja tekivät velvoitteensa siinä missä muutkin. Rintamalle rakennettiin jopa synagoka heitä varten, saksalaiset kävivät ihailemassa kätten töitä.
  Saksalaiset jopa myönsivät juutalaisille mitaleita, mutta propaganda oli jo tehnyt tehtävänsä ja lähes kaikki (jotka olivat olleet lääkintäjoukoissa) kieltäytyivät, vedoten 6 goriljoonan, ottamasta niitä vastaan.
  Ne 8 onnetonta rintamakarkuria jotka suomesta palautettiin saksaan, käytetään tänä päivänä vihervasemmiston keppihevosena ja parhaimmillaan se on saanut jopa 1000 luvun peräänsä.

 4. Tataarit ovat myös ainoa muslimiryhmä, joilla on Suomessa oma moskeija ja ovat sen ihan itse omalla työllä ja rahalla rakentaneet. Tähän ei ole kyennyt yksikään muu muslimiryhmä maassamme.
  Aikoinaan kun somalit päästettiin maahamme, niin tataarit antoivat heille porttikiellon rukoustiloihinsa. Syy oli somalien varastelu.

  Toisen maailmansodan jälkeen Neuvostoliitto aloitti välittömästi tataarien etnisen puhdistuksen Krimin alueella. Jostain syystä tämä on edelleen vaiettu puheenaihe.

  Tuo artikkelissa esiintyvä sekopää(Säkkinen) ottaa hyvin henkilökohtaisesti Israelin sotarikosten kritisoinnin.

  • Eihän nämä tataarit koskaan avioituisi somalien tai arabien kanssa. Tataarit ovat ihan eri rotunsa, joten siinä lienee syy, miksi eivät loista rikostilastoissa. Lähipiirissä on yksi suomalais-italilainen mies, eikä tämäkään ole kiukuttelemassa kuinka suomalaiset ovat rasisteja ja vääräuskoisia ja suomalainen ruoka on paskaa. Rodulliset erot sen selittää. Eurooppalainen kristitty mies ryhtyy yrittäjäksi ja elättää perheensä vaimonsa kuin mahdollista.

   • Juu, perimä määrittää niin henkiset, kuin myös fyysiset ominaisuudet. Oli kyseessä muslimi tai ei.

    Tosin valtakunnansyyttäjän mielestä muslimit ovat kansanryhmä. Samainen taho pitää myös homoja kansanryhmänä.

    • Nämä ovat varmaankin niitä “erityissuojelussa olevia ryhmiä”, joita ei saa kukaan millään tavalla kritisoida edes sanallisesti. Mielestäni esim. suomea puhuvat suomalaiset täytyisi myös noilla perusteilla julistaa heti erittäin uhanalaiseksi, sorretuksi ja pieneksi vähemmistöksi. Ruotsia puhuvat suomalaiset ovat vielä sitäkin pienimpi vähemmistö! Saamelaisia vissiin jo suojellaankin.

     • Mustalaisista olen voinut puhua ihan mihin sävyyn ilman, että olisin joutunut palstojen kieltolistalle. Jos samaa tekisin somaleiden kohdalla, niin joutuisin vaikeuksiin. Koronakeskustelussa, jossa puhuttiin vaikeasti kehitysvammaisten oikeudesta tehohoitoon, niin kysyin, että onko näistäkin nyt tulossa meidän omia neekereitä: ei saa arvostella eikä kritisoida.

Comments are closed.