Koti Uutisia Sotaveteraaniliiton Ariela Säkkinen julistaa sionismin puolesta

Sotaveteraaniliiton Ariela Säkkinen julistaa sionismin puolesta

13

Uutisoimme joulukuussa, että Sotaveteraaniliitto oli palkannut tiedottajakseen tunnetun kulttuurimarxistin Ariela Säkkisen. Säkkinen käytti asemaansa röyhkeästi hyväkseen ja lobbasi veteraanien nimissä muun muassa avoimien rajojen puolesta. Paljastusuutisemme jälkeen liitto käski Säkkistä rauhoittumaan.

Alla oleva kuvakaappaus valottaa hiukan Säkkisen motiiveja. Vaikka suomalainen nationalismi tuntuu sotivan ankarasti Säkkisen liberaaleja arvoja vastaan, juutalainen sionismi on erittäin lähellä hänen sydäntään.

Säkkinen väittää, etteivät juutalaiset ole koskaan pyrkineet “ekspansioon”, vaikka todellisuudessa Israelin ensimmäinen pääministeri David Ben-Gurion on todennut, että sionismi pyrkii yhdistämään “mantereet” ja “kansakunnat” sekä alistamaan ne Jerusalemin valtaan.

Lähde: Facebook

13 KOMMENTIT

 1. Elikkäs juutalaisilla on oltava oikeus omaan valtioon, vaikka varastetulle tontille pystytettynä? Mutta sen sijaan valkoiset maat tulee kaikki täyttää ei-valkoisilla ja rajat poistaa jne.. Miksi Ariela ei suvaitse valkoisia ihmisiä? Miksi hänen mielestään vain juutalaisilla on oikeus omaan valtioon?

  Tässä tulee jälleen hyvin esiin myös se kuinka nämä marxistit ja globalistit ovat molemmat Rothschildien kätyreitä ja samalla agendalla.

 2. Ariela Säkkinen voisi myös tutua nk. Oded Yinon / Eretz Israel (Suur-Israel) suunnitelmaan joka sattumoisin käy yksin PNAC projektin kanssa. Sattumaa tietenkin!

 3. “Menivätpä juutalaiset mihin tahansa, ei heitä ole kohdeltu tasa-arvoa oma, vaan toiseutena, ‘muukalaisina keskellämme'”

  Ei taida juutalaisilla koskaan lamppu syttyä että he itse, ja heidän käytöksensä isäntämaata kohtaan, olisi näiden pogromien takana.

 4. Mistähän keskustelusta tuo kuvakaappaus on otettu? Hänen omqalta seinältään(joka ei ole julkinen) vai jostain muualta? Olisi hyvä tietää jos joku haluaisi käydä kommentoimassa.

 5. Voi voi… Eikös tämä saanut jo kerran sontaa niskaansa aivopieruistaan?

 6. “Lähde: Facebook” ei linkkaa minnekään. Missä lähde tuon kuvakaappauksen viestiin?

 7. Kana olisi voinut korvata tuonkin naisen virassaan. Eikä kukaan olisi huomannut mitään.
  Mitä suomalaisiin sotaveteraaneihin liittyy jotkin juutalaiset. Heitä voi olla muutama, jotka sotivat Suomen sodissa, mutta muuten tuolla “ulostulolla” ei ole mitään tekemistä viranhoidon kanssa.
  Kommunisti akka, joka suoltaa iso-juutalaista propagandaa aatteellisista lähtökohdista ja yksinkertaisesti sen takia, että 70-vuotta kestänyt voittajan historia on tehnyt tehtävänsä ja lopun onkin sitten taputellut juutalainen Hollywood “tositapahtumiin” pohjautuvilla elokuvillaan ja TV-sarjoilla.
  Ei ole syytä kohdistaa epäilyksensiementä ainoastaan käytettyjen autojen kauppiaisiin tai imurikauppiaisiin, vaan kaikki “totuudet”, joita meille toistetaan ovat tutkimuksen alaista tavaraa.

 8. Kannattaa, jos ylimääräistä aikaa joskus on lukaista H. Fordin kirjanen “Kansaivälinen juutalainen” Lopputulema on, että juutalaiset aiheuttavat sellaisia ongelmia kulisseissa ja osin aivan avoimestikin, että oikein harmittaa, ettei holokaustia tapahtunut. Tämä puute tulisi pikimmiten korjata tulevalla kierroksella. 99% tämän hetkisestä eurooppalaisesta degeneraatiosta ja sukupuolinormien muutoksesta, on melko puhtaasti juutalaista käsialaa..

 9. Tässä huomaa kulttuurimarxistin ja sionistin kaksinaismoralistisen, kieroutuneen ja tekopyhän ajatusmaailman. Kuten aiemmin mainittua, sionistien mielestä juutalaisella kansalla on oikeus etnisesti täysin juutalaiseen valtioon, joka on perustettu vallatulle maalle tuhoten ja tappaen. Samaa oikeutta etnisesti puhtaaseen valtioon ei valkoisilla kansakunnilla ole. Juutalaisten toiminta perustuu valheille, vääryydelle ja alistamiselle. Juutalaisia on täysin oikeutetusti vainottu iät ja ajat, niiden hävytön toiminta ei ole kuin kärjistynyt viime vuosikymmeninä.

  • Se on taas kerran se “valkoisen miehen syyllisyys” jota käytetään tekosyynä joka s-tanan huttupaskaan. Ja joku ilkeää vielä muka sotaveteraanien nimessä laulaa tätä laulua. Muuttaisi Israelin ihmemaahan ja kävisi paikallisen intin. Saattaisi maailmankuva hiukan avartua. Tai tiedä häntä vaikka nauttisi kun saa ampua muutaman kivellä asesistetun palestiinalaisteinin.

Comments are closed.