Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsi maksaa Somalian velan IMF:lle

Ruotsi maksaa Somalian velan IMF:lle

17

Ruotsin parlamentti äänesti hiljattain asiasta maksaa Somalian noin kahden miljoonan euron velka kansainväliselle valuuttarahastolle (IMF). Enemmistö äänesti asian puolesta ainoastaan kymmenen ruotsidemokraattien edustajan vastustaessa päätöstä.

Parlamentin päätös herätti erityisen paljon kritiikkiä tilanteessa, jossa myös Ruotsin talous on menossa alamäkeen koronaviruspandemian johdosta.

Päätöksen tarkoituksena on “auttaa” Somaliaa, joka on jäänyt ilman mahdollisuutta erilaisiin IMF:n apurahoihin ja lainoihin johtuen maan kyvyttömyydestä maksaa velkansa takaisin.

Lähde: Voice of Europe

17 KOMMENTIT

 1. Mailman toiseksi sairain/aivopestyin maa ja Saksan jälkeen! Selvästikin juutalaiset ovat voittamassa eu tuhoamisen projektinsa! Järki ei päähän massoille tule vaikka koti vietäis alta ja selvästikin ruuan ja veden tulon on loputtava mieluusti nopeasti ehkä ainoa pelastus!

 2. Kohta eläkerahastojen rahat kaapataan kehitysmaa avuksi ja keskiluokan ja alemman keskiluokan metsän omistus ja kesämökit pakkohuutokaupataan kultamunien virkistyskäyttöön

 3. Ohilaho päättää ottaa naapurista mallia maksattaa veronmaksajilla tasapuolisuuden nimissä Eritrean velat….toki lainarahalla.Koska se on humaania ja muutenkin uusi normi

 4. Ruotsi tarvitsee täydellisen rebootin ja sen voi ainoastaan toteuttaa Pohjoismainen vastarintaliike.

  • Miten se sen tekee jos ja kun on selvästi muurarijohtoinen harhautus? Ei ole taloudellista selkänojaa niin kuin Bolshevikeilla aikoinaan tai jo Ranskan vallankumouksessa, eikä myöskään Jumalan siunausta joten aika laihat eväät mihinkään muuhun kuin tarrojen liimailuun.

 5. Somput on täysin henkisesti kykenemättömiä johtamaan edes omaa maatansa. Henkinen kapasiteetti ei kerta kaikkiaan riitä moiseen mitenkään. Jos maa ei kykene maksamaan edes 2 miljoonan euron velkaa, niin kyllä se on silloin aivan kaiken avun ulottumattomissa. Eikä Ruotsin 2 miljoonaa kyllä auta asiaa mitenkään, jos ei sitten ole olemassa salaista lisäpöytäkirjaa jossa taataan ja luvataan maksaa kaikki somppujen velat.

  • > Jos maa ei kykene maksamaan
   > edes 2 miljoonan euron velkaa

   Mitä kuvittelet! Ei noista rahoista mene senttiäkään valtion kassaan saatikka velan lyhentämiseen.

 6. Somalit ovat kaiken kaikkiaan henkisesti häiriintyneen murrosikäisen tasolla noin yleisesti ottaen ja uset vielä alle sen.husun kaltaiset ovat esimerkki somppujen eliitistä

  • Ei pidä paikkaansa. Somalin keskim. ÄO on 68, joka on alle suomalaisen downinsyndroomaisen vastaavaa lukemaa.

 7. Korkovelka on kuin rengas härän nenässä. Herra ohjaa ja orja tekee.

Comments are closed.