Koti Artikkelit Vastarintaliikkeen vuosi 2017 Suomessa

Vastarintaliikkeen vuosi 2017 Suomessa

11

Poliisin ja poliittisen eliitin yhä aggressiivisemmasta vastustuksesta huolimatta Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen vuosi 2017 oli Suomen historian aktiivisin. Poliitikkojen, valtamedian ja suuryhtiöiden vihaaman kansallissosialistiaatteen nimissä järjestettiin myös sotienjälkeisen Suomen suurimmat mielenosoitukset! Osoitimme kuluneen vuoden aikana, ettei vastarintaa voi tappaa.

Suomen “itsenäisyyden” 100-vuotisjuhlavuoden pääteema oli Poliisihallituksen, yhdenvertaisuusvaltuutetun sekä valtioneuvoston yritykset tuhota kansallissosialismi. Ironista kyllä, samana vuonna myös islamistiterrorismi sekä ensimmäinen maahantunkeutujien perustama rikollisjengi (Satudarah) rantautuivat Suomeen. Poliittinen eliitti on paljastanut mädät arvonsa hyökkäämällä kansallismielisiä vastaan ja jättämällä rikolliset sekä terroristit rauhaan.

Koska avoimien rajojen politiikan seuraukset ovat entistä verisempiä, ovat kansallismieliset suomalaiset luonnollisesti radikalisoituneet. Tämä on heijastunut muun muassa Vastarintaliikkeen järjestämiin suurmielenosoituksiin. Vaikka poliisin arviot järjestöjen ja mielenosoitusten jäsenmääristä on perinteisesti tehty julkisuussyistä alakanttiin, totesi Suojelupoliisi tänä vuonna, että Vastarintaliike on kasvanut vuodessa noin neljänneksellä. Samalla poliisi paljasti järjestön kieltohankkeen todellisen syyn – Vastarintaliikkeen poikkeuksellisen järjestäytyneen ja koulutetun jäsenpohjan:

Partanen katsoo, että PVL on poikkeuksellinen suomalainen ääriliike, koska se on pysynyt elinvoimaisena liki 10 vuotta, kun yleensä vastaavien järjestöjen elinkaari on pari vuotta.”

“Supon arvion mukaan jäseniä voisi kuvailla keskiluokkaisiksi, perheellisiksi ja työssäkäyviksi miehiksi. Jäsenistön keski-ikä on Supon mukaan noin 30 vuotta.”

“Perinteisiin rasistisiin skinhead-kerhoihin verrattuna PVL:n jäsenistö on koulutetumpaa, ja heillä on vähemmän rikollista entisyyttä.”

Vaikka kielto-oikeudenkäynti veikin 2017 suuren osan järjestön sekä erityisesti järjestöjohdon ajasta, olemme kyenneet uusien jäsenten sekä omistautuneiden pitkän linjan aktivistien ansiosta pitämään aktiivisuustasoamme erittäin korkealla eri puolilla Suomea. Hallituksen yritykset tuhota sananvapautemme ovat radikalisoineet myös aiemmin esivaltaan luottaneita kansallismielisiä. Mitä todennäköisimmin vuonna 2018 yhä useampi suomalainen siirtyykin “maltillisesta nationalismista” kansallissosialismiin ja Vastarintaliikkeeseen. Olemme Suomen ainut kansallismielinen järjestö, jota vastaan valtio on hyökännyt kaikin asein ja joka on silti jatkanut toimintaa ja kasvua.

Siinä missä kansallissosialistit pitävät yhtä vastoinkäymistenkin edessä, Vastarintaliikettä vastaan järjestelmällisesti hyökännyt sionistipuolue perussuomalaiset hajosi 2017 viimein omaan mahdottomuuteensa. Tämä oli tärkeä opetus niille, jotka yhä uskoivat, että kansallismieliset voisivat voittaa taistelun valehtelemalla äänestäjille helpoista ratkaisuista. Suomea ei pelasteta helposti kotisohvalta käsin, vaan meidän on varauduttava samaan raakaan vainoon, jota myös alkuperäiset itsenäisyyssoturit joutuivat kestämään. Kuten aktivistimme totesi itsenäisyyspäivän puheessaan:

“Marssimme tänään kunniakkaassa seurassa, osana suojeluskuntien, lottien, IKL:n, Lapuan liikkeen, Akateemisen Karjala-Seuran, Suomen Kansallissosialistisen Työjärjestön, Rintamamiesliiton, Heimosoturien ja muiden kiellettyjen isänmaallisten järjestöjen jatkumoa. Ulkomaalaiselle rahalle huoraavat poliitikot yrittivät tukahduttaa ne, mutta 100-vuotiaan Suomen syntymäpäivänä niiden liekki palaa jälleen kirkkaana!

Vaikka hallitus tekisi meistä täydellisiä lainsuojattomia, kansallismielinen taistelu ei tule loppumaan! Rakastamme tätä kansakuntaa liikaa, jotta voisimme edes kuvitella perääntymistä! Taistelu jatkuu aina!”

Vuonna 2017 poliisin politisoitumiseen viittaava termi “Polpo” vakiintui kansallismielisten piireissä. Tämä ei ole sattumaa, sillä viranomaiset yrittivät epätoivoisesti tukahduttaa paitsi Vastarintaliikkeen myös muiden kansallismielisten järjestöjen ja vaihtoehtomedioiden toiminnan. Poliisi teki järjestöstämme esimerkiksi perättömiä rikosilmoituksia sekä ilmoitti aktivisteillemme rekisteröivänsä kansallismielisiin protesteihin osallistuvat ihmiset Neuvostoliitto-tyyliin. Poliisi jäi 2017 kiinni myös valheesta, kun televisiodokumentti osoitti, että viranomaiset kiduttivat vuoden 2016 itsenäisyyspäivänä aktivistiamme täysin tietoisesti. Itsenäisyyspäivänä 2017 Suomen poliisi puolestaan ahdisteli Viking Line -laivayhtiötä, jotta mahdollisimman harva ruotsalainen mielenosoittaja pääsisi maahan. (Ruotsissa poliisin väkivalta Vastarintaliikettä vastaan mielenosoituksissa ja niiden ulkopuolella kärjistyi 2017 entisestään: 1, 2, 3.)

Mielenkiintoista kyllä, poliisi jätti keväällä maahantunkeutujien väkivaltaisen mellakan rikostutkinnan kokonaan kesken “muiden kiireiden vuoksi”. Toisaalta viranomaiset usuttivat vakavan rikollisuuden tutkintayksikön MV-lehden perään, kannustivat lapsia ilmiantamaan “poliittisesti epäkorrektit” vanhempansa, vaativat telekuunteluoikeuksia maahanmuuttokriittisten poliisiparodiasivujen sulkemiseksi sekä palkkasivat vihreän kulttuurimarxistin vakoilemaan sosiaalisen median kirjoittelua. Nämä olivat vain muutamia syitä Polpo-termin yleistymiselle; lue lisää seuraavista linkeistä: 1, 2, 3, 4, 5.

Käskyt poliittisen sensuurin tiukentamisesta tulivat suoraan presidentti Sauli Niinistöltä. Poliisiylijohtaja Kolehmainen on noudattanut ohjeita erityisen innokkaasti mahdollisesti siksi, että lehtitietojen mukaan hän tavoittelee lihavasti palkattua uutta poliittista virkaa sisäministeriössä.

Vuosi 2016 oli monien kansallismielisten näkökulmasta helppojen poliittisten pikavoittojen vuosi Trumpin vaalimenestyksen, Brexitin sekä Keski- ja Itä-Euroopan maiden esimerkillisen tiukan maahanmuuttopolitiikan vuoksi. Vuonna 2017 kansallismieliset joutuivat palaamaan maan pinnalle. Trump ei lopettanut siirtolaistulvia luovia sotia vaan on Israelin käskystä kalistellut sapeleita muun muassa Syyrian, Palestiinan, Pohjois-Korean ja Iranin kanssa. Trump ei pannut pankkiireita kuriin tai selvittänyt Fed-keskuspankin rikoksia; sen sijaan hän nimitti Wall Street -juutalaisia Yhdysvaltojen johtoon sekä teki Goldman Sachsin luottomiehestä seuraavan Fed-päällikön. Hän jätti myös Charlottesvillen valkoiset mielenosoittajat oman onnensa nojaan kriittisellä hetkellä.

Britanniassa maanpetturihallitus on tehnyt kaikkensa vesittääkseen Brexitin, ja samalla kaikki juutalaisia ärsyttävät valkoiset järjestöt on luokiteltu maassa “terroristiorganisaatioiksi”. Puola taas nimitti pääministeriksi liberaalin juutalaisen pankkiirin, jonka uskotaan lämmittelevän maan välejä EU:n kanssa. Unkari kidnappasi holokaustirevisionismiin “syyllistyneen” kansallismielisen Horst Mahlerin ja lähetti tämän Saksaan vankilaan. Lisäksi Unkarin pääministeri Viktor Orbán lupasi maan juutalaisyhteisön johtajalle András Heislerille, että hallitus pyrkii kieltämään kansallismielisten tärkeimmän vuotuisen mielenosoituksen Budapestissä.

Vastarintaliike on poikkeuksellinen kansallismielinen järjestö siksi, että vastustamme järjestelmällisesti oikeiston populismia. Emme pidä Yhdysvaltojen, Britannian, Puolan tai Unkarin kehitystä yllättävänä, sillä yksikään valtioista ei ole tehnyt selvää pesäeroa globalistiseen pankkieliittiin. Julkaisimme tänä vuonna viisiosaisen artikkelisarjan globalismista muistuttaaksemme suomalaisia siitä, ettei itsenäisyyteen ole oikoteitä: 1, 2, 3, 4, 5. Vain radikaali taistelu finanssieliittiä vastaan voi vapauttaa Suomen, Pohjolan ja Euroopan!Vastarintaliikkeen kielto-oikeudenkäynti

Marraskuun lopussa Pirkanmaan käräjäoikeus päätti, että Vastarintaliike tulee kieltää “hyvien tapojen vastaisten” poliittisten kannanottojen vuoksi. Vastarintaliikkeen jäseniä ei ole koskaan syytetty saati tuomittu esimerkiksi kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, mutta tästä huolimatta tuomari valehteli, ettei laki suojaa sanan- eikä kokoontumisvapauttamme (1, 2, 3). Päätös ei ole kuitenkaan lainvoimainen, joten olemme jatkaneet aktivismia ja uusien jäsenten värväämistä normaalisti.

Helsingin yliopiston Politiikan ja talouden tutkimuksen laitoksen Leena Malkki kertoi radiohaastattelussa 14.10.2017, mistä kieltohankkeessa oli pohjimmiltaan kyse. Malkin mukaan Vastarintaliike tahdottiin kieltää siksi, että se on edeltäviä kansallismielisiä ryhmiä suurempi ja ideologisesti tinkimättömämpi.

Malkki kertoi, että Vastarintaliikkeen kiellosta on keskusteltu jo aiemmin, mutta nyt pakolaiskriisin synnyttämä poliittinen paine pakotti päättäjiä siirtymään sanoista tekoihin. Malkin mukaan Vastarintaliikkeen uskotaan nauttivan huomattavan suuresta hiljaisesta tuesta, minkä vuoksi vallanpitäjät pitävät järjestöämme aitona uhkana. Vastarintaliike tahdottiin toisin sanoen kieltää, koska olemme Suomen ainut todellinen oppositio. Aloitteen kieltohankkeesta teki yhdenvertaisuusvaltuutettu ja monikulttuurisuuskiihkoilija Robin Harms. Syyttäjäksi Poliisihallitus valitsi kommunistien perustaman Demla-lakimiesliiton jäsenen sekä Pakolaisneuvonta ry:n perustajan Markku Fredmanin.

Kansallinen Vastarinta seurasi oikeudenkäyntejä aktiivisesti, ja voit lukea istunnoista tiivistelmät seuraavista linkeistä: 1, 2, 3. Paikalla oli myös Norjan yleisradio, joka julkaisi loppuvuodesta harvinaisen objektiivisen dokumentin Vastarintaliikkeestä. Myös suomalainen vaihtoehtomedia tuotti tapauksesta lyhytdokumentin, jonka voi katsoa yllä.

Kansallismielinen liike piti käräjäoikeuden kieltopäätöstä oikeusmurhana, joka tulee vastaisuudessa johtamaan kaikkien isänmaallisten toisinajattelijajärjestöjen kieltoyrityksiin. Kyse on poliittisesta ajojahdista, sillä poliisi ei ole yrittänytkään kieltää maassamme toimivia huume-, murha-, talousrikos- tai prostituutioliigoja. Kansallismieliset Ruotsissa, Norjassa ja Ukrainassa protestoivatkin joulukuussa kaduilla Suomen tuomioistuimen korruptiota vastaan. Jo aiemmin myös venäläisnationalistit ottivat kantaa kieltoa vastaan.

Suomalainen pitkän linjan lautamies kommentoi ainutlaatuisen päätöksen mahdollisia motiiveja Kansalliselle Vastarinnalle: “Saattaa olla, että EU:n liittovaltion muodostaminen vaatii vielä paljonkin oikeustoimia, jotka nyt aloitettiin Suomesta ja Pohjoismaisesta Vastarintaliikkeestä.” Kukaan ei yllättynyt, kun pääministeri Juha Sipilä kiitteli Vastarintaliikkeen kieltopäätöstä “itsenäisyyspäivän” puheessaan.

Myös Jyväskylässä ja Helsingissä käytiin vuonna 2017 oikeutta. Kuten oli etukäteen odotettavissa, vuoden 2015 mielenosoitukseen liittyneet valheelliset syytteet “väkivaltaisesta mellakasta” kaatuivat Jyväskylässä. Oikeudessa selvisi, että väkivaltaan varautunut äärivasemmisto oli kokoontunut kaupungille tietoisesti provosoimaan aktivistejamme. Lisäksi selvisi, että poliisi oli valehdellut törkeästi aktivistien antamasta “mellakkakäskystä”. Käräjillä todettiin, ettei mitään mellakkakäskyä ollut todellisuudessa annettu.

Valtamediaa mellakkasyytteiden kaatuminen ei kiinnostanut vaan lehdistö jatkoi järjestelmällisesti mellakkavalheiden levittämistä myös käräjäoikeuden päätöksen jälkeen. Samaa korruptoitunutta näytelmää todistettiin Helsingissä, kun asema-aukion tapausta käsiteltiin hovissa. Siellä selvisi, että poliisi oli pimittänyt erittäin tärkeää Jimi Karttusen kuolemaan liittynyttä Valvira-asiakirjaa, jotta aktivistimme Jesse Torniainen saisi mahdollisimman kovan tuomion. Torniaisen kuolemantuottamussyyte kaatui jo käräjillä.

Hovioikeuden päätös asema-aukion tapauksesta annetaan piakkoin. Vastarintaliikkeen kielto-oikeudenkäynnin seuraavan kierroksen ajankohdasta ei ole vielä päätetty. Lisää saattaa olla tulossa, sillä Suomen juutalaisjohtaja Yaron Nadbornik rehenteli Helsingin Sanomissa syksyllä, että juutalaiset valmistautuvat historiallisen laajaan ajatusrikosoikeudenkäyntiin lähitulevaisuudessa.

Eliitin kampanja Kadulle.com-kauppaa vastaan

Tammikuussa ilmoitimme, että Vastarintaliikkeen kannatuskauppa Kadulle.com uudistettiin perusteellisesti. Perinteisen poliittisen materiaalin ohessa kauppa alkoi myydä entistä laajemmin muun muassa urheiluun, terveyteen ja arkeen liittyviä tuotteita. Tavoite oli, että kansallismieliset voisivat arkisillakin ostopäätöksillään tukea poliittista taistelua.

Kauppa sai innostuneen vastaanoton ja se laajensi valikoimaansa pitkin vuotta kovasta vastustuksesta huolimatta. Jo 2016 Yleisradio yritti painostaa Osuuspankkia katkaisemaan kaupan rahaliikenteen. Valtamedia, kulttuuriväki ja suuryritykset painostivat tavarantoimittajiksemme epäilemiään yrityksiä, pyrkivät ajamaan kaupan verkkosivut alas sekä uhkailivat meitä oikeudenkäynneillä. Otimme näkyvyydestä kuitenkin kaiken hyödyn irti ja nöyryytimme kaupan vihollisia Paula Vesalasta Jukka Kurttilaan.

(Raha- ja mediaeliitin ohella myös äärivasemmisto yritti huonolla menestyksellä osallistua kauppaamme vastustavaan rintamaan. Koska vasemmisto ei kyennyt hyökkäämään kauppaa vastaan, päättivät he syöttää medialle valeuutisen, jossa he ottivat kunnian vanhan kerhotilamme vuokrasopimuksen irtisanomisesta. Olimme itse aiemmin irtisanoneet tarpeisiimme huonosti sopineen tilan sopimuksen, mutta äärivasemmiston mukaan kyse oli kauppamme varastosta, jonka “antifasistit” onnistuivat hävittämään. Yllätys olikin suuri, kun kaupan toiminta jatkui normaalisti kommunistien uhosta huolimatta.)

Kaupallisen toimintamme laajeneminen raivostutti poliittisia vastustajiamme, mutta Kadulle.com jatkoi päättäväisesti toimintaa. Marraskuussa esimerkiksi vihollismedia Etelä-Suomen Sanomat kirjoittikin pettyneeseen sävyyn kauppamme sitkeydestä. Osoitimme jälleen, mitä todellinen suomalainen sisu on. Lopulta eliitti otti kovat aseet käyttöön ja sulki kaupan käräjäoikeuden päätöksellä. Kaupan ei epäillä syyllistyneen yhteenkään rikokseen, vaan se kiellettiin, koska myymämme poliittiset teokset sisälsivät eliitille vaarallisia mielipiteitä.

Vaikka media keskittyi tänä vuonna erityisesti Kadulle.comiin kohdistettuun ajojahtiin, nähtiin rumia valheita muillakin rintamilla. Kansallinen Vastarinta joutui esimerkiksi oikaisemaan Satakunnan Kansan valeuutisen, jossa väitettiin, että järjettömästä taposta epäilty 33-vuotias porilaismies kuuluisi Vastarintaliikkeeseen. Järjestön kasvaessa median valheista tulee entistä tökerömpiä ja epätoivoisempia. Juuri vihollisen epätoivo kuitenkin todistaa suomalaisille, että Vastarintaliike on maamme todellinen oppositio.

Vastarintaliike Suomen kaduilla

Järjestimme 2017 säännöllistä katuaktivismia eri puolilla maata. Vuoden avasi Jyväskylässä pidetty tapahtuma, joka sujui rauhallisesti. Alkuvuodesta kaduille jalkauduttiin myös muun muassa Oulussa ja Tampereella, missä teemana oli Vastarintaliikkeen kielto-oikeudenkäynti sekä poliisin politisoituminen.

Järjestön kieltohankkeen ja Jyväskylän pitkän oikeudenkäynnin synnyttämien kiireidenkin keskellä Vastarintaliike järjesti perinteisen kansanmurhan vastaisen viikon YK:n ja Punaisen Ristin “rasisminvastaisen viikon” vastapainoksi. Kansanmurhan vastaisen viikon erityisteema 2017 oli sionistien osuus länsimaiden siirtolaiskriisissä sekä avoimien rajojen politiikassa.

Valtamediakin noteerasi kansanmurhakampanjan, jonka aikana Suomen katukuvaan ilmestyi esimerkiksi rotuväkivallan uhreja esittäviä veren peittämiä valkoisia nukkeja. Lisäksi vastaanottokeskuksia eristettiin ja tunnettuja naispatsaita hunnutettiin muistutuksena siitä, millainen kohtalo Eurooppaa odottaa, ellei rajoja suljeta nopeasti.

Vuoden kohokohtiin kuuluivat myös Porin perinteiset Pori Jazz- sekä SuomiAreena-aktivismit, joiden aikana aktivistit jalkautuivat kaduille puhumaan politiikkaa, esittelemään banderolleja sekä levittämään kansallissosialistista materiaalia. Jyväskylässä vastaavaa toimintaa nähtiin muun muassa MM-rallien aikaan.

Keväällä julkaistiin myös uusi numero Vastamedia-lehteä, jonka teemoja olivat niin talouteen, maailmanpolitiikkaan, sananvapauteen kuin maahanmuuttoonkin liittyvät kysymykset. Lehti sai mukavasti näkyvyyttä, kun sitä jaettiin perussuomalaisten pahamaineisen puoluekokouksen edustalla.

Lisäksi Vastamediaa jaettiin kädestä käteen pitkin vuotta muun muassa Tampereella (1, 2, 3, 4, 5), Valkeakoskella, Helsingissä (1, 2), Porissa (1, 2), Vaasassa, Raumalla, Nokialla, Sastamalassa, Ylöjärvellä, Hämeenlinnassa ja Jämsänkoskella.

Katutapahtumia järjestettiin erilaisin teemoin ahkerasti pitkin vuotta. Vuoden 2017 kestopuheenaihe oli Turun terroristi-isku. Paikallista katutoimintaa järjestettiinkin edellisten tapausten lisäksi Helsingissä (1, 2, 3, 4, 5), Jyväskylässä (1, 2), Porissa (1, 2), Turussa, Vantaalla (1, 2), Porvoossa, Uudessakaupungissa sekä Tampereella. Vastarintaliikkeen aktivisteja oli paikalla myös monissa muiden kansallismielisten järjestämissä katutapahtumissa, joissa pääsimme keskustelemaan toiminnastamme kiinnostuneiden kanssa (1, 2, 3, 4).

Perinteisen katuaktivismin ohella Vastarintaliike on vaikuttanut julkiseen keskusteluun erilaisten tempausten avulla. Tammikuussa valtamedia uutisoi kampanjastamme, jossa osoitimme, että Suomen tunnetuin “holokaustiselviytyjä” Nena Kafka on valehtelija. “Eurooppa-päivänä” Helsingissä ja Porissa otettiin kantaa EU:ta vastaan. Tähtilippuja poltettiin ja niistä tehtiin kynnysmattoja ohikulkijoille.

Kesällä Kansallinen Vastarinta kuvasi Pride-kulkuetta ja osoitti, että paikalle oli tuotu viattomia lapsia marssimaan sadomasokistiasuihin pukeutuneiden miesten kanssa. Pride-vastaista aktivismia järjestettiin myös Turussa, Torniossa ja Porvoossa. Porvoossa media järkyttyi myös salkoon nostetusta Vastarintaliikkeen lipusta. Jyväskylässä tehtiin solidaarisuustempaus “oikeusjärjestelmän” vainoaman pedofiilinmetsästäjän tueksi.

Helsingin aktivistiryhmä vaati Turun terrori-iskun mahdollistaneita poliitikkoja tilille eduskuntatalon portailla. Lokakuussa valtamedia uutisoi näyttävästi, kun toimitimme kaikille kansanedustajille Vastarintaliikkeen poliittiset manifestit. Jouluna Helsingissä järjestettiin puolestaan lämminhenkistä aktivisima alkoholikulttuuria vastaan.

Julkisuuteen nousi myös poliisin outo vaino haminalaisia aktiivejamme kohtaan. Kun kaupunkiin alkoi ilmestyä säännöllisesti Vastarintaliikkeen materiaalia, päättivät viranomaiset aloittaa aggressiiviset tutkinnat kuulusteluineen sekä julkaista epäiltyjen ja näiden auton sensuroimattomat valvontakamerakuvat. Moni ihmetteli, miksi poliisi julkaisi välittömästi tarroista epäityjen kansallismielisten kuvat, vaikka toisaalta viranomaiset pimittävät yleensä maahanmuuttajaraiskaajien tuntomerkkejä viimeiseen asti.

Vuoden viimeinen kohu liittyi Kansallisen Vastarinnan tutkivaan journalismiin. Selvitimme, että Sotaveteraaniliiton tiedottajaksi oli palkattu Israelissa asunut kulttuurimarxisti Ariela Säkkinen, joka kaappasi järjestön omaksi poliittiseksi keppihevosekseen. Uutisemme sytytti raivokkaan julkisen keskustelun, josta muun muassa Helsingin Sanomat kirjoitti.

Näyttävien katutapahtumien ja julkisuuskohujen ohella paikallisryhmät ovat jatkaneet viikoittaista perustoimintaansa. Vakiintuneiden aktivistikaupunkien ohella Vastarintaliikkeen materiaalia on levitetty katukuvaan ainakin Hyvinkäällä, Ylivieskassa, Kuopiossa, Vaasassa, Haminassa, Kotkassa, Mikkelissä, Jämsässä, Kokkolassa, Pihtiputaalla, Tammisaaressa, Hangossa, Heinolassa, Muuramessa, Savonlinnassa, Uudessakaupungissa, Sotkamossa, Vuokatissa, Torniossa, eri puolilla Lappia, Kajaanissa, Limingassa, Lumijoella, Imatralla, Toholammella, Joutsenossa ja Riihimäellä.Tulevaisuuspäivät, urheilu, koulutus ja kulttuuri

Kesäkuussa Pirkanmaalla järjestettiin Vastarintaliikkeen perinteiset Tulevaisuuspäivät. Puheissa käsiteltiin muun muassa valtion hyökkäyksiä Vastarintaliikettä vastaan, vaihtoehtomediatoiminnan kehittämistä, suhtautumista poliisiin, maailmanpolitiikkaa sekä Vastarintaliikkeen kehitystä Ruotsissa ja Norjassa.

Tulevaisuuspäiviin kuului luonnollisesti myös yhteishenkeä kohottavaa urheilua. Lisäksi kuluneen vuoden ansioituneimmat aktivistit palkittiin. Riimuradion Studio 204 -ohjelma julkaisi päivän sadosta koosteen, jonka voit kuunnella TÄÄLTÄ!

Myös paikallisryhmät ovat pitäneet urheilu-, lihaskunto-, itsepuolustus-, kiipeily- ja retkeilytapahtumia aktiivisesti pitkin vuotta. Jo tammikuussa järjestön eteläsuomalaiset tukijäsenet järjestivät retkeilytapahtuman. Kuntoa on pidetty yllä myös muun muassa Turussa (1, 2), Lappeenrannassa (1, 2, 3), Uudessakaupungissa (1, 2), Joutsjärvellä, Elimäellä, Kalannissa, Repovedellä, Nuuksiossa, Porissa, Jyväskylässä, Helsingissä, Laukaalla, Savitaipaleella ja Helvetinjärvellä. Aktivistiryhmien urheilu on ollut säännöllistä, joten linkitetyt raportit ovat vain pieni osa kuluneen vuoden toiminnasta.

Urheilun lisäksi paikallisryhmät ovat pitäneet kulttuuri- ja koulutustilaisuuksia. Vuonna 2017 järjestimme muun muassa Linux- ja tietoturvakoulutustapahtuman, työkalujen terotuskurssin, matkakertomustilaisuuden liittyen Kreikan IMIA-marssiin sekä vuotuisen Eugen Schauman -tilaisuuden. Lokakuussa Helsingissä vierailtiin sotamuseossa.

Muistoaktivismia on järjestetty niin Dresdenin terroripommistusten uhrien, Horst Wesselin, Suomen sankarivainajien, Adolf Hitlerin, vapaussotureiden, Frans Hjalmar Nortamon, Paavo Susitaipaleen, Simo Häyhän, Ernst Zündelin, Gösta Hallberg-Cuulan ja Alfred Kordelinin kunniaksi. Teematoimintaa on ollut myös suomalaisuuden ja Kalevalan päivinä. Lisäksi Turussa on järjestetty koulutus– ja dokumentti-iltoja. Marraskuussa Porissa järjestettiin sionisminvastainen Palestiina-ilta. Kadulle.com oli syksyllä paikalla myös eteläsuomalaisessa kansallismielisessä musiikkitapahtumassa.

Verkkojulkaisu Kansallinen Vastarinta sekä verkkoradiomme Riimuradio ovat jatkaneet säännöllistä toimintaansa. Alkuvuodesta Riimuradio julkaisi Adolf Hitlerin Taisteluni-teoksen ensimmäisen osan kokonaan äänikirjana. Lisäksi pääsimme haastattelemaan maailman todennäköisesti kuuluisinta juutalaisuuden tutkijaa, psykologian professori Kevin MacDonaldia.

Vuonna 2017 julkaisimme Vastamedian ohella myös muita tärkeitä painotuotteita. Vuoden hittituote oli uudistettu versio Taisteluni-kirjasta. Suomensimme Povl Riis-Knudsenin Kansallissosialismi – vasemmistolainen liike -teoksen ja julkaisimme sen yhdessä uudistetun Kansallissosialismi – biologinen maailmankatsomus -pamfletin kanssa. Myös Vastarintaliikkeen poliittinen manifesti painettiin, ja järjestön käsikirjasta julkaistiin päivitetty versio. Julkaisimme käsikirjan myös ilmaisena pdf-tiedostona joulun kunniaksi.


Apua suomalaisille – yhteistyötä kansainvälisesti

Vähäosaisten suomalaisten kanssa yhteistyötä tekevä Suomalaisapu on kasvattanut 2017 niin avunsaajien kuin avunantajien verkostoja. Voit tutustua Suomalaisavun toimintaan osoitteessa Suomalaisapu.fi! Vapaaehtoiset ovat jakaneet apua tarvitseville kaikkea aina vauvanvaatteista peleihin, ruokaan ja pehmoleluihin.

Viime aikoina Suomalaisavun saamien apupyyntöjen määrä on noussut jo niin suureksi, että toiminnan laajentaminen alkaa olla ajankohtaista. Toiminta on ollut erittäin palkitsevaa, kuten vapaaehtoiset elokuussa kirjoittivat:

“Tässä vapaaehtoistyössä saa aina yllättyä kunnolla ja onneksi vieläpä erittäin positiivisesti ihmisten hyväntahtoisuudesta sekä auttamisen halusta.”

“Avustimme erästä perhettä parilla suhteellisen tavallisella avustuspaketilla kuluneen vuoden aikana, kuten monia muitakin olemme auttaneet. Tämän perheen asiat kääntyivät loppujen lopuksi parempaan suuntaan mm. tarjoamamme avustuksen johdosta ja nyt he halusivat vuorostaan avustaa meitä ja sitä kautta muita apua tarvitsevia.

Perhe siis otti meihin yhteyttä, kertoi kuinka asiat olivat kääntyneet parempaan ja tarjoutuivat oman kokemuksensa perusteella ostamaan mm. hygieniatarvikkeita ja muita tuotteita joista avustettavat yleensä joutuvat ensimmäisinä karsimaan kun talous on tiukoilla.

Tämän lisäksi he tekivät meille lahjoituksen jonka avulla pystymme auttamaan toista apua tarvitsevaa perhettä, jolla on hankala tilanne ja joiden avustuspaketti olisi muuten jäänyt auttamatta vajaaksi.”

Suomalaisten ohella aktivistimme tukevat kaikkia Euroopan kansoja, jotka käyvät vapaustaistelua globalisteja vastaan. Euroopan kansojen yhteistyötä symboloi se, että Pohjoismainen Vastarintaliike täytti 2017 20 vuotta. Vuonna 2018 puolestaan juhlistetaan Vastarintaliikkeen Suomen-osaston 10-vuotissyntymäpäiviä.

Suomalaisia onkin osallistunut Ruotsin tärkeisiin mielenosoituksiin, aktivistitilaisuuksiin ja katutapahtumiin muun muassa Falunissa, Göteborgissa sekä Almedalen-päivillä (1, 2, 3). Almedalenista kasvoi valtava mediaspektaakkeli, jota Suomessa ruotivat niin toimittajat kuin poliittinen poliisikin. Lisäksi väkeämme vieraili Saksassa, Puolassa, Latviassa ja Virossa kansallismielisissä tapahtumissa.

Vastarintaliikkeestä uutisoitiin myös maailmalla. Charlottesvillen mielenosoitusten jälkeen yhdysvaltalaiset valkoiset nationalistit ilmoittivat, että Vastarintaliike on heidän tärkeimpiä esikuviaan. Kansainvälinen valtamedia kirjoitti oikeudenkäynnistä ja Vastarintaliikkeen toiminnasta.


Tampereen ja Helsingin suurmarssit

Vuosi huipentui Tampereen ja Helsingin suurmarsseihin, jotka olivat kaikille avoimia ja joissa otettiin väkevästi kantaa poliisin politisoitumista sekä Suomen hallitusta vastaan. Kuten arvata saattoi, valtamedia (1, 2, 3, 4, 5) ja sosiaalisen median alustat (1, 2) yrittivät kaikin tavoin sabotoida tilaisuuksia. Sabotaasi ei kuitenkaan onnistunut, sillä tapahtumat olivat yleisömenestyksiä! Tilaisuudet olivat myös loistavia esimerkkejä kansallismielisestä yhteistyöstä (1, 2, 3).

Tampereella 21.10. järjestetyn mielenosoituksen teema oli “Sananvapauden puolesta”. Marssi päättyi oikeustalolle, sillä tahdoimme muistuttaa suomalaisia Vastarintaliikkeen tulevasta kielto-oikeudenkäynnistä. Paikalle saapui yhteensä 400–500 ihmistä, mikä yllätti järjestäjätkin positiivisesti.

Tapahtumasta teki entistä mielenkiintoisemman se, että äärivasemmisto oli uhannut estää marssimme väkivalloin. Marxistit levittivätkin Tampereen keskustaan julisteita, joissa väkeä kutsuttiin osallistumaan “rasisminvastaiseen” viha- ja kuolemamarssiin. Marssipäivänä kuitenkin selvisi, että Tampere on kansallissosialistinen vyöhyke ja että kulttuurimarxistit olivat bluffanneet.

Valtaosa häiriköistä tyytyi huutelemaan uhkauksia poliisien selän takaa, ja päivän “radikaalein” isku tapahtui, kun äärivasemmistolainen transseksuaali yritti käydä kameramieheemme käsiksi. Kun transseksuaali häädettiin pois, muuttui uho uhriutumiseksi. Niin liikkeen aktiivit kuin ystävät pitivät mielenosoitusta ja siellä pidettyjä puheita yhtenä Vastarintaliikkeen historian kohokohdista.

Tampereen tapahtumista nöyrtyneinä ja viisastuneina poliittiset vastustajat päättivät jättää seuraavan kansallissosialistimarssin käytännössä kokonaan rauhaan. Vastarintaliikkeen kielto-oikeudenkäynnistä huolimatta Suomen kansallissosialistit ilmoittivat, että itsenäisyyspäivänä Helsingissä järjestettäisiin Kohti vapautta -marssi. Tapahtumaan osallistui Vastarintaliikkeen ohella Soldiers of Odinin ja muiden järjestöjen edustajia. Väkeä paikalla oli noin sata henkeä enemmän kuin Tampereella, joten kansallismielisiä mielenosoitusennätyksiä rikottiin jälleen!

Vaikka käräjäoikeus oli päättänyt jo kieltää Vastarintaliikkeen, riimulippumme liehuivat pääkaupungin keskustassa taaten valtavan mediajulkisuuden. Palavasieluiset puheet päättyivät vihreiden soihtujen sytyttämiseen ja voitontervehdyksiin. Kenellekään ei jäänyt epäselväksi, ettei kansallissosialismi suinkaan kuollut kiellon myötä – vuonna 2017 kansallissosialismi oli Suomessa vahvempi kuin kenties koskaan!

Sotienvälisinä vuosina “oikeusjärjestelmän” vainoamat kansallissosialistijärjestöt käyttivät Keski-Euroopassa iskulausetta “Trotz Verbot, Nicht Tot” eli “Kielletty muttei kuollut”, mikä sopii loistavasti nykypäivään. Vapaussodan 100-vuotisjuhlavuonna jokaisen suomalaisen velvollisuus on taistella 2000-luvun sortovaltaa vastaan ja taata vastarinnan jatkuvuus.

Ota yhteyttä ja liity Vastarintaliikkeeseen jo tänään TÄÄLLÄ!

Vastarintaliike

11 KOMMENTIT

 1. Moikka. Olin Tampereella ja Näin teidät. Kunnioitan Teitä. Vaikka Teistä puhutaan vaikka ja mitä. Oon Kiitollinen ja Tiedän teette kaikkenne Suomalaisten vuoksi.

 2. Loistava katselmus vuodesta.

  Heikompaa jo hengästyttäisi..
  Vastarintaliike on näyttänyt että Suomesta löytyy oikea ja todellinen poliittinen oppositio.
  ELÄKÖÖN VOITTO!!!

 3. Ikimuistoinen vuosi, josta on hyvä jatkaa eteenpäin! Eläköön kansallissosialismi!

 4. ELÄKÖÖN KANSALLISSOSIALISMI! Kuolema sionisteille ja heidän kolmannen mailman saastaisille liittolaisille!

 5. Vastarintaliike torjuu yhteiskunnan hyökkäykset yksi toisensa jälkeen! Todellinen oppositio!

 6. Kiitos Vastarintaliikkeen kaikille jäsenille ja tukijäsenille hyvin menneestä vuodesta! Meitä ei PolPo nujerra!

 7. Hyvä yhteenveto. Tästä on hyvä jatkaa kohti tulevaisuutta!

  Esitän toiveen että kaikki joilla on taloudellinen mahdollisuus tukea ryhmää sjoittaisivat tukijäsenyyteen. Kenellekkään ei makseta korvauksia aktivismista mutta siinä käytetty materiaali maksaa. Ja varsinkin nyt on tärkeää että aktivismi jatkuu vähintään entisen laajuisena. Miksei laajempanakin.

  Joukossa on voimaa !!

 8. 8/8 vuosi jokaiselle aktivistille. Kansallissosialistinen mielenosoituskulttuuri on tullut pohjolaan jäädäkseen!

 9. Hienosti meni vuonna 2017, mutta uudet vaikeat haasteet ovat edessämme. Nyt kaikki patriootit – kortteja keräämään Kansan Yhtenäisyys r.y.:n puoluehankkeelle!
  Ainakin minulle paljastui, että tämä kriittisen tärkeä tehtävä on paljon vaikeampi kuin luulin. Koska suomalaisten välinpitämättömyys, egoismi, sokea luottamus hallitsevan puoluemafian viisauteen, itsevarma tietämättömättömyys ja/tai pelokkuus ovat nykyisin sääntö eikä poikkeus.

Comments are closed.