14 KOMMENTIT

 1. Mielestäni Hitlerin kuvan levittäminen tekee vahinkoa Vastarintaliikkeelle.

  Perustelu:
  Hitlerin suuruuden voi ymmärtää vain tietäen missä historiallisessa kontekstissa hän taisteli, mitkä olivat olosuhteet ja vastavoimat, sodan syyt ja takapirut jne. Se on valtava tietomäärä jota nykysuomalaisilla ei ole.

  Fakta on, ettei valtaosa nykysuomalaisista edes tiedä mitä tarkoittaa Komintern”, “Komsomol”, “GPU”, “maailmanvallankumous”, “kohoosi” tai “bolševismi” tms. Silti Hitler on heille selvä kuin pläkki! Ilman historiallisen kontekstin tietoa yksinkertaiset sheepleläiset eivät pysty ymmärtämään miksi Hitlerin oli pakko toimia näitä vastaan, ja miksi hän oli sivilisaatiomme suurin johtaja. Sheeplelle hän on “absoluuttinen pahuus”.

  Mikäli Hitlerin kuva näytetään keskivertosuomalaiselle, ko. keskivertokansalaisen puhtaaksi pestyt aivot generoivat ajatuksen sen tapaisen: “Neljä jalkaa hyvä, kaksi jalkaa… eikun Hitler paha!” [Orwell]. He eivät pysty perustelemaan mitään, he vain oppivat ulkoa että “Neljä jalkaa hyvää, Hitler paha!”. Kun Vastarintaliike näyttää pahan Hitlerin kuvan – sheeplelle se tarkoittaa, että Vastarintaliike on paha. Näin kulkevat keskivertosuomalaisen “ajatukset”.

  Meidän ensin osoitettava suomalaisille jotakin, mikä herättää heidän kriittisyyden Systeemiä kohtaan. Vasta sen jälkeen saa toivoa että ajatteleminen alkaa ja ehkä KS aate olisi ymmärretty. Sheeple ymmärtää vain hyvinkin primitiivisiä motivaatioita, kuten huomaa että rehukaukalossa on entistä vähemmän rehua (ja ehkä että PVL:llä on ratkaisu ongelmaan). Pelkkä Hitlerin kuva ei voi herättää sheepleä hypnoosista ja palauttaa takaisin ihmisiksi, koska “Hitler” kuuluu juutalaisten miehittämiin perus taikasanoihin jolla sheepleä oli ohjattu/aivopesty jo vuosikymmeniä.

  Meidän on selitettävä kansalle mikä on KANSALLISSOSIALISMI, siis ensisijaisesti korostettava aatetta. Vasta sen kautta Hitlerin suuruus tulee selväksi, ei toisinpäin.

 2. Kerrankin 101% samaa mieltä kanssasi. Hitler on valitettavast niin tehokkaasti demonisoitu voittajien historian toimesta, ettei kukaan normilammas usko tai edes halua kuulla hänen tehneen jotain hyvää ja positiivista.

  • Jos tätä logiikkaa vie eteenpäin, ollaan pian tilanteessa, jossa myöskään roduista ja sionismista ei voi puhua. Tällöin vihollisen annetaan määritellä keskustelun raamit, mikä on yhtä kuin tappio.

   • Kaikesta voi puhua, mutta aina on arvioitava, mitä puhut, kenelle, miten kuulija todennäköisesti reagoisi ja mitä lopulta sinä saavutat?

    Kuvittele kaksi lähestymistapaa, kun tavoitteena uskovaisen maailmankatsomuksen muuttaminen.

    1. Esittää tarran, jossa on virallisesti vahvistetun “Saatanan” vakiintuneet kasvot

    tai

    2. Esittää kysymyksen: Pystyykö Jumala luoda niin ison kiven, että itse ei pystyisi sitä nostamaan?

    Kumpi näistä aiheuttaa enemmän turbulenssia ja pohdintaa? Veikkaan että toinen. Joillakin ihmisillä tästä viattomasta kysymyksestä alkanut pohdiskelu johti lopulta koko uskosta luopumiseen.

    Emme hyväksy mitään vihollisen raameja, me rikomme ne. Mutta sekin on tehtävä viisaasti, jotta aivopestyt tavalliset pulliaiset ei säikähtäisi eikä sulkeutuisi. Nehän on kasvatettu taikasanojen voimalla: juutalaiset huutavat “Hitler!” – ja lauma juoksee oikealle. Huutavat “Kaasukammio!” – ja lauma juoksee vasemmalle. Erilaisilla taikasanoilla sheeplelaumat ohjataan mihin suuntaan tahansa.

    “Hitler” on nykyisin yksi keskeisimmistä taikasanoista, jotka ovat indoktrinoitu sheeplen aivoihin. Siksi tulee olla hyvinkin varovainen sen kanssa. Tämäkin taikasana voidaan muuttaa meidän eduksemme, jos vain ottaa huomioon miten sheeple prosessoi ulkoiset ärsykkeet. Jos tarralla on isoin kirjaimin kirjoitettu “Yhteinen etu on oman edun edellä!” ja hyvin pienin kirjaimin “www. vastarintaliike.com” – tarraa nopeasti katsova pulliainen (koska sillä on aina kiire) voi hyvinkin olla samaa mieltä. Ja kun sitten joskus myöhemmin hän saa tietää että hänen hyväksymänsä lause onkin Adolf Hitlerin sanat – se muodostaa murtuman pulliaisen TV:stä ulkoa opetettuun valheelliseen maailmankatsomukseen. Muutama sellainen murtuma ja lopulta hän herää juutalaisten hypnoosista.

 3. Minusta Hitler-tarrat ovat hyvää propagandaa, koska ne kiinnittävät huomion ja tuovat eliitin pahimmin demonisoiman teeman katukuvaan osaksi kaikkien arkea. Julisteella tai tarralla ei ole tarkoitus voittaa debaattia vaan kiinnittää huomio.

  Jos katumateriaalissa otettaisiin kantaa esimerkiksi työllisyyteen, harvaa valitettavasti kiinnostaisi. Ylipäätään esimerkiksi Joukkovoima-liike on hyvä osoitus siitä, että rationaalinen ja asiallinen argumentointi ei vetoa kuin marginaalin marginaaliin.

  Vastarintaliike edustaa kaikkia eliitin vihaamia asioita, ja osa propagandasta nimenomaan valjastaa vihan voimavaraksi.

  • Tästähän kehkeytyy ihan kehittävä ketju. Hyvä.

   Itse näen Toimitusjohtajan yhtenä historian suurimmista johtajista joka aikanaan ratkoi koko eurooppaa koskevat ongelmat ja olisi saanut aikaiseksi jatkuvan taloudellisen hyvinvoinnin eurooppaan ja sen kansoille jollei Englanti ja Churchill olisi julistaneet toista maailmansotaa avatuksi. Vuona 2016 Saksan kauppataseen ylijäämä oli oly 326 miljardia, vaikka sinne tunki ulkomaalaista ja vaikka erilaisia tukia jaettiin niin EU:lle kuin muka-sodassa-kärsineille. Paljonko euroopan kauppatase olisikaan jos kasvu olisi saanut jatkua noista päivistä tähän päivään.

   Mutta, mennyt on mennyttä ja Churchille kirjoitti “virallisen” historian jota opetetaan kautta koko maailman. Paitsi Neuvostoliiton maissa. Ja siksi Hitler on demonisoitu. On hyvä tietää historia mutta pitää pystyä katsomaan tulevaisuuteen.

   Ihmiset eivät halusta seuraa johtajaa joka tuo epäkohtia esille. Ihmiset seuraavat mieluummin johtajaa joka kertoo kuinka tilanne paranetaan tai muutetaan paremmaksi tai joka tarjoaa nykyistä parempaa taloudellista turvaa. Jokainen joka suorittaa vertailun sisimmässään saa tähän vastauksen. Siksi on tärkeää tuoda esille ensiksi se miten nykyinen tilanne muutetaan paremmaksi. Ja sen argumentointiin voi käyttää nykyistä tilannetta/sekasortoa/pahoinvointia/orjuutusta. Mutta kun sitä peilataan ensin annettuun korjausvaihtoehtoon niin se korjaus näyttää todella hyvältä kansan silmissä.

   Tämä on se päälimmäinen syy miksi vanhan liiton miehet ovat pysyneet sivussa. He toteuttavat agendaa jokapäiväisen työnsä ja keskinäisten yhteyksiensä kautta. He toteuttavat sitä kouluttamalla nuoria paremmin kuin mitä Suomalainen järjestelmä pystyy tänä päivänä kouluttamaan. Ja he tekevät hiljaista työtä taustalla vaikka aika ei ole heidän puolellaan. Viimeisten vuosien aikana poikkeuksellisen moni on menettänyt liikuntakykynsä joka tarkoittaa heidän vaikutuksensa heikentymistä yhteiskunnassa. Mutta uusi sukupolvi elää ymmärtäen pelin säännöt.

  • Kansallissosialismi on PALJON ISOMPI ASIA kuin sen keksijä Adolf Hitler.

   Hitler kuoli, mutta aate elää – uusissa oloissa josta Hitler ei voinut olla tietoinen. Tämän jalon ja ainoan kansakunnalle pelastusta tuovan aatteen kohtalo riippuu siitä, miten me, nykyajan kansallissosialistit, osaamme herättämään tavallisia pulliaisia ja kääntämään heitä puolellemme – ja täten pelastamaan heidät itseään, kansakunnan ja rodu. Ei kysymys ole henkilöistä vain periaatteista.

   Tuo Hitlerin valokuva oli paikallaan vaaleissa v. 1933. Mutta nyt on v. 2018. Hitler ajettu itsemurhaan ja Saksa hävitetty 73 vuotta sitten. NL on hävitetty ja USA mätänee ja haisee. Kolme-neljä sukupolvea on vaihtunut ja poliittinen tilanne on täysin erialinen kuin oli Hitlerin aikoina. Ulos mentäessa vaatetus valitaan tämän päivän sään mukaan, eikä viime vuoden. Sama pätee politiikkaan ja propagandaan. Uuden ajan haasteisiin on vastattava uuden ajan kansallissosialistisella propagandalla. Periaatteet on säilyttävä mutta ilman takertumista ulkoisiin tuntomerkeeihin – erityisesti mikäli siitä on haittaa nykypäivälle. PVL:n tavoite ei olekaan “huomion kiinnittäminen” (se parhaiten onnistuisi pillun makrokuvalla), vaan sellaisten argumenttien esiin tuominen, että tavallinen pulliainen ensin havaitsee miten nykyinen Systeemi polkee hänet paskaan, sitten suuttuu – ja vasta sen jälkeen havaitsee että vain PVL pystyy ratkomaan ne epäkohdat kansan eduksi. Viha syntyy vasta kun kun kansa tiedostaa nykyisen Systeemin omaksi viholliseksi.

   Vastarintaan käännytetään ei eliittiä, vaan tavallisia pulliasiaia. Jos kollektiivinen pullianen uskoo, että 2×2=5 tai “Neljä jalkaa hyvä, Hitler paha” – meidän on otettava tämän huomioon propagandassamme, koska meillä ei ole kuin tämä kollektiivinen pulliainen. Tarran siis on oltava sellainen, että sitä katsonut pulliainen (kaikkine ennakkoluuloineen!) sen jälkeen olisi edes millimetrin lähempi kansallissosialismia, eikä kauempi.

  • Jos kerran mielestäsi rationaalinen ja asiallinen argumentointi ei vetoa kuin marginaalin marginaaliin, niin pitäisikö sinusta ottaa kovat keinot käyttöön vähän niinkuin ählämistit; aktivoidu tai pätkäistään pää pois? Tai punanarkkityyliin kadulle rikkomaan kaikki mitä eteen tulee ja uhriutumaan mahdollisista sanktioista?

   Vihan ansiosta on lähi-idässä neverending konflikti, vihan takia Jugoslavian eri “kansat” (kaikki samaa etnistä) nirhasivat toisiaan minkä ehtivät. Ei nyt tule mieleen mitä hyvää silmittömällä vihalla voi saada aikaan. Muutoksen ehkä mutta tuskin parempaan sillä muutos tuskin poistaa vihaa jos se on ollut alkuunpaneva voima. Valtava viha ajoi kansan Tsaarin Venäjällä kommunistien syliin ja tulos oli mikä oli.

   • Viha on jo olemassa, eliitti lietsoo sitä jatkuvasti. Vihasta ovat nousseet sekä hyvät että pahat vallankumoukset. Kansallissosialistit pyrkivät varmistamaan, että seuraava yhteiskunnallinen mullistus kuuluu niihin hyviin vallankumouksiin.

 4. Taas Leo näyttää todelliset karvansa, vain sionistien palkoilla oleva rotupetturi voisi vakavissaan tuollaista tekstiä kirjoittaa ja noin vähätellä Hitleriä tai hänen visiotaan. Hän yrittää tuolla tavoin sekä subvertoida liikettä pois ideologisesta puhtaudesta että luoda riitoja liikkeen sisälle. Mutta onneksi hän on niin huono työssään että hänestä näkee heti läpi. Tänään et ainakaan shekeleitäsi ansainnut Leo!

  • Ideologinen puhtaus ei ole henkilöissä, vaan itse ideologiassa. Esimerkiksi Stalin kuoli – ja koko stalinismi loppui sen mukaan. Myös Hitler kuoli – mutta kansallissosialismi elää, ja siksi se elää koska se on isompi kuin sen ensikehittäjä/keksijä, koska se perustuu totuuteen ja ihmissielun oikeudenmukaisuuden kaipuun. Ja siksi se elää, koska reagoi ympäristöön kuten jokaiselle elävälle kuullu tehdä – sopeutua uusiin olosuhteisiin.

   Tiedätkö sinä anonyymi provokaattori, mikä oli Komintern? Kovasti epäilen. Hitler taisteli Kominternia vastaan. Komintern loppui – pitäisikö nykyajan kansallissosialistien taistelua Kominternia vastaan kuten Hitler teki kuolemansa saakka? Se olisi absurdia ja Pekka Siitoinin tapainen pelleily. Jokainen tekomme, joka ei siirrä pulliaisten mieltä kohti kansallissosialismin aatetta – on vahinko meille. Neutraalista tekoa ei ole olemassa, koska se kuluttaa vähäiset resurssit.

   Nyt on uudet “vanhat” viholliset: globalistit, sionistit, NATO, EUvostoliitto, kulttuurimarxistit – ja heihin liittynyt roskaväki. Meidän on löydettävä sellaiset sanat, iskulauseet, ajatukset – jotka edistävät kansallissosialismia vuonna 2018 ja lähitulevaisuudessa. Siis ei sellaiset, jotka kopioitu/apinoitu vuodelta 1924 tai 1933. Nuo ajat ovat ohi, eivät toistu enää koskaan. Kolmas Valtakunta, vaikka se olikin mielestäni Sivilisaatiomme huippusaavutus – ei ole enää olemassa, unohda fantasioita. Se mitä nyt on rakennettava – esitetty PVL:n poliittisessä manifestissa. Kysymys on tämä: miten tehokkaasti voimme edistää sitä? Mielestäni aivopestyjä sheepleä ei voi kääntää Hitlerin kuvalla. Hitlerin ymmärtämiseksi pitää tietää paljon, mitä tavalliset pulliaiset eivät tiedä. Siksi Hitlerin kuva ei edistä KS-aatettamme.

   Älkää eläkö fantasioissa, palatkaa jo reaalimaailmaan, vuoden 2018 Suomeen. Suomessa vuonna 2018 kun tavallinen pulliainen näkee “Hitlerin” kuvan – sen aivoissa raksuttaa “Neljä jalkaa hyvä, Hitler paha!” – tämä on fakta joka on otettava huomioon.

 5. Minusta kyse ei tässä ole ideologisesta puhtaudesta eikä myöskään siitä, että argumentointi sinänsä hylättäisiin. Kansallisen Vastarinnan sivut ovat täynnä loistavia argumentteja, hyvää keskustelua käydään säännöllisesti katutapahtumissa jne.

  Kaiken ihmisten rationaalisiin ja hyviin tunteisiin vetoavan materiaalin vastapainona on kuitenkin myös materiaalia, joka käyttää ELIITIN LUOMAA VIHAA ASEENA ELIITTIÄ VASTAAN.

  Tällainen materiaali vetoaa etenkin monikulttuurisesta painajaisesta suuttuneisiin nuoriin aikuisiin – niihin, jotka ensimmäisenä ottavat kaduilla riskejä puolustaessaan kansaansa. Vastarintaliike – ei Muutos2011 tai Homma – on tavoittanut heidät, koska Vastarintaliike osaa käyttää myös (inho-) realismia hyväkseen. (Inhorealismilla viittaan mm. Kansanmurhaviikkojen materiaaliin, joka on herättänyt suuria intohimoja puolesta ja vastaan.)

  Ei ole vain yhtä materiaalia eikä yhtä kohderyhmää. Kaikkia ei puhuttele “työtä ja oikeudenmukaisuutta kansalle” -henkinen sanoma.

  • You’ve got the point. Viha tällaisessa muodossa, vai olisiko se pikemminkin tyytymättömyyttä, voi hyvinkin toimia primus motorina muutokselle, etenkin jos on osoittaa nykysysteemille toimiva vaihtoehto. Mutta pelkään pahoin, että Aatun kuva herättää keskiverto tallaajassa enempi negatiivisia mielikuvia ja toimii sillä tavoin Aatetta vastaan. Eihän punanarkitkaan liimaile Stalinin kuvia.

Comments are closed.