Koti Artikkelit Kymmenen syytä liittymiselle Vastarintaliikkeeseen

Kymmenen syytä liittymiselle Vastarintaliikkeeseen

5

UK_PVLkasvaa

Olisiko sinun jo aika järjestäytyä? Kymmenen syytä siihen, miksi valita meidät:

– Olemme ideologisesti kompromissittomia ja kannatamme politiikkaa, joka todella tulee pelastamaan kansamme.

– Vastarintaliike on koko Pohjolan kansallismielisistä järjestöistä ylivoimaisesti aktiivisin.

– Meillä on Suomessa kotisivu, jolla on joka kuukausi yli 50 000 uniikkia kävijää ja jota päivitetään uusilla artikkeleilla koko ajan useammin.

– Organisaatiomme toiminta on vireää kolmessa eri maassa.

– Järjestöllämme on kokemusta, jonka pohjalta käydä kansallista taistelua. Sellaisia järjestöjä, jotka ovat muistuttaneet meitä mutta jotka on sittemmin lakkautettu, on lukemattomia. Samaan aikaan me olemme pysyneet lujana.

– Olemme monikasvoinen järjestö, joka työskentelee Pohjoismaissa sekä puoluepolitiikan että ulkoparlamentaarisen toiminnan parissa. Järjestämme muun muassa sosiaalisia aktiviteetteja, esitelmiä, treenejä, lukupiirejä ja vaelluksia.

Kasvamme melko nopeaan tahtiin; viime kuukausina olemme pitäneet rekrytointitapaamisia uusien ihmisten kanssa joka viikko jossakin.

– Jäsentemme kirjo on laaja; meillä on sekä vanhempaa väestöä että nuoria, naisia ja miehiä, fanaattista ja hiukan passiivisempaakin väkeä – sinäkin voit siis löytää paikkasi taistelussa ja yhteisössä.

– Olemme poliisin, oikeuslaitoksen, pankkien ja median jatkuvan vihakampanjoinnin kohde; nämä kaikki ovat selviä esimerkkejä siitä, että olemme voima, jota nykyhallinto pelkää kuollakseen.

– Järjestömme on aina etunenässä kokeilemassa uusia tapoja suorittaa aktivismia emmekä kaadu pienistä epäonnistumisista – niistä oppii ja se vie taistelua pitkällä aikavälillä eteenpäin.

Mikäli et ole edelleenkään päättänyt, lue myös kirjoittamani artikkeli tavanomaisimmista syistä olla osallistumatta taisteluun. Tutustu lisäksi artikkeliimme, joka kumoaa yleisiä väärinkäsityksiä Vastarintaliikkeestä. Haetpa aluksi tukijäsenyyttä, jäsenyyttä tai aktivistikokelaaksi, hakemuksesi ei ole mitenkään sitova, mikäli tulet prosessin aikana katumapäälle.

Pohjoismainen Vastarintaliike kokoaa yhteen Pohjolan tulevaisuutta rakentavat voimat ja meillä on paikka sinullekin! Vai ajattelitko jättää raskaat työt lapsillesi ja lastenlapsillesi? Ota yhteyttä TÄÄLTÄ tai hanki tukijäsenyys TÄÄLTÄ.

 

Simon Lindberg

5 KOMMENTIT

 1. Olen samaa mieltä kaikesta kanssanne ja valmis osallistumaan toimintaan. Asun Riihimäellä.

 2. Saisko tästä jo puolueen kasaan, vai onko järkevää lähteä sitä kautta liikkeelle? 3 vuoden päästä voi olla tietynlainen tyhjiö ja äänivyöry olisi ehkä saavutettavissa. Ollaan aktiivisia ja vaikutetaan siellä missä voidaan!

  • En tiedä kuinka suuri (siis lukumäärään katsottuna) Vastarintaliike on sielä Suomessa, mutta jos näyttää siltä että porukkaa riittää ja kiinnostusta on, niin hyvähän se on hyökätä vähä eri suunnista. Täällä Ruotsissa porukkaa on nyt tarpeeksi ainakin pienelle puolueelle, ja täten puoleu on perustettu. Itsekin anoin juuri jäseneksi.

   Jotkut väittävät, ettei me parlamentaarisin keinoin mitenkään voiteta. Voi olla, mutta ei puolue silti tartte olla huono idea, ja pääsihän se NSDAP:kin voimaan puoleen avulla, vaikkei tietenkään pelkästään sen avulla.

   PS. Jos suomen kieleni on vähä kehno ja jos käytän vääriä sanoja siellä sun täällä, on syy siihen että olen asunut Ruotsissa koko elämäni, eli kohta 29 vuotta.

 3. Tutkin hieman tätä sivua ja mieleeni tuli muutamia asioita. Kuinka on mahdollista että aatteella ja järjestöllä on niin yksinkertaisen mustavalkoinen ja kärjistetty näkemys asioista. Puhutaan esimerkiksi vassareista kuplassa, kun taas äärioikeisto on vähintään samanlaisessa kuplassa.
  Miksi otatte itseoikeutetusti käyttöön natsien ja viikinkien symboliikkaa tälläiseen perseilyyn? Tästä on kunnia ja totuus kaukana. Hah väitätte mm. että skinheadit ovat SA-joukkojen nykyaikaisia vastineita. Mokomat lakeja rikkovat rikolliset kuulapäät olisi Natsi-Saksassa sopeututettu yhteiskuntaan kovalla kädellä. Sitten lopuksi vielä ei sitä aatteen paloa vaan kuunnelkaa urpot järjen valoa.

Comments are closed.