Koti Uutisia Mies yli kolmeksi vuodeksi vankilaan meemistä

Mies yli kolmeksi vuodeksi vankilaan meemistä

10
Shomrim-partion juutalaispoliisi.
Shomrim-partion juutalaispoliisi.

Englantilainen kansallismielinen Joshua Bonehill tuomittiin kolmeksi vuodeksi ja neljäksi kuukaudeksi vankilaan meemin postaamisesta Twitter-tilillään. Bonehill teki kuvan tukeakseen Lontoon Golders Greenissä ollutta mielenosoitusta naapuruston Shomrim-juutalaispoliisin mielivaltaa vastaan.

Golden Greenin naapurustossa on suuri määrä juutalaisia. Heille on myönnetty lupa “pitää järjestystä” alueella juutalaisella yksityispoliisilla.

Poliisi pidätti Bonehillin kotonaan Hudson Roadilla. Tuomari totesi hänet syylliseksi kansanryhmää vastaan kiihottamisesta ja hänet tuomittiin vankeustuomion lisäksi maksamaan 1 320 puntaa (1 809 euroa).

 

Tuomioon johtanut meemi.
Tuomioon johtanut meemi.

Lähde: Daily Stormer

10 KOMMENTIT

 1. Maailmassa on kolme pahaa, joita vastaan sivistyneiden ihmisten on taisteltava. Murha. Raiskaus. Juutalaisten loukkaaminen. Näitä kolmea ei voi hyväksyä missään tapauksessa.

   • Ehdottomasti. Jokainen meemi on juutalaisista askel kohti uutta Shoahia ja miljoonien juutalaisten kaasutusta puisissa suihkukopeissa.

 2. Hyvä että juutalaiset edes jossain ovat alkaneet puolustamaan itseään.
  Joshualle olisi voinut antaa tuplat, vaikkakin pässin salamurhaaminen olisi huomattavasti hyödyllisempää.
  Israelia vielä kiitetään heidän kauaskantoisesta politiikastaan lähi-idässä.
  Ajatelkaa mikä apinoiden planeettaa siellä mesopotamiassa olisi Ilman Israelin valtion olemassaoloa.
  Samanlaista mamuttavaa idiotismia mitä torakkahallituksemme Suomessa toteuttaa.
  Suomi on kyllä tuhonsa ansainnut, kuten osin ansaitsi lässytykselläänjuutasyhteisö Euroopassa Aatun käsittelyssä. Ja vielöäkin on niitä juutakaisia jotka luulevat, että viulua soittamalla sotia voitetaan.

  • Helppoon tartun, mutta ilman juutalaisia olisi Mesopotamiassa eli Irakissa varmaan suht rauhallista ja mukavaa maallisen Saddamin alla ilman jihadisteja, eli päinvastoin kuin nyt. Thanks jews!

   • Tartun itekin sen verran että ilman Islamia mesopotamian kulttuuri ja saavutukset olisivat tänä päivänä erittäin hienoja. Nämä lähtivät nousukiitoon tuhansia vuosia sitten jo, tyssäsi täysin Islamiin ja pysynyt samalla “tasolla” siitä lähtien.

 3. Kiitos nyt juutalaisille tästäkin yhteiskunnallisesta uudistuksesta. Toivottavasti saadaan samat käytännöt myös Suomeen, sillä minusta tuntuu, että me gojimit emme ymmärrä täällä millaista pohjasakkaa olemme.

 4. Miksi ihmiset edelleen kuvittelee että juutalaiset pitää meidän puolia tapattamalla muslimeja? Eurooppalaisten ja muslimien vastakkainasettelu on täysin juutalaisten masinoimaa, kyllä tuo touhu pitäisi tässä vaiheessa olla jokaiselle selkeä.

Comments are closed.