Koti Artikkelit Maailmankatsomus Yleisiä väärinkäsityksiä Vastarintaliikkeestä

Yleisiä väärinkäsityksiä Vastarintaliikkeestä

15

Tyr-wanderer-1

Oikaisemme tässä artikkelissa muutamia Vastarintaliikkeeseen liittyviä väärinkäsityksiä, joita kohtaamme toistuvasti. Jos sinulla on kysyttävää järjestöömme ja toimintaamme liittyen, ota rohkeasti yhteyttä: toimitus[at]vastarinta.com!

Liittyessään Pohjoismaiseen Vastarintaliikkeeseen henkilö voi olla osallinen aktivistina, jäsenenä tai tukijäsenenä.

Aktivistimme ovat keihäänkärkemme. Kyse on korkeimmasta virallisesta jäsenyytemme tasosta, joka vaatii, että henkilö on valmis omistautumaan säännölliselle toiminnalle. Aktivisti haluaa toimia erittäin aktiivisesti ja antaa suuren panoksen kansamme pelastamiseksi. Aktivistina pidät itsesi hyvässä fyysisessä kunnossa ja olet mielellään, vaikkakaan et pakolla, julkinen toiminnassasi.

Jäsenemme muodostavat perustan järjestössä. Tämä osallistumisen aste käsittää kaikki, jotka tahtovat olla aktiivisia ja osallistua Vastarintaliikkeen toimintaan. Mikäli haluat toimia näin muttet joistain syistä voi tai tahdo edetä aktivistin asteelle, kannattaa sinun hakea jäseneksi.

Tukijäsenyys on tarkoitettu henkilöille, jotka eivät halua osallistua erityisemmin järjestön toimintaan mutta jotka silti tahtovat antaa panoksensa jollain tavoin. Tukijäsenyys on siis passiivinen jäsenyyden muoto Vastarintaliikkeessä. Vaikka tukijäseniltä ei vaadita osallistumista aktivismiin, he ovat erittäin tervetulleita tapahtumiimme ja toimintaamme!

Selvennettyäni edellä mainittuja asioita annan nyt vastauksia viiteen tavallisimpaan väärinkäsitykseen Vastarintaliikkeestä.

AP2014_4

1. olettamus: jotta voit olla mukana Vastarintaliikkeessä, sinun tulee olla erittäin hyvin treenattu, mieluiten kaksi metriä pitkä ja lisäksi sinulla olisi oltava musta vyö jossakin kamppailulajissa.

Rohkaisemme Vastarintaliikkeessä järjestökulttuuriin, jossa fyysinen harjoittelu mielletään positiiviseksi asiaksi. Mielestämme olisi hyvä, jos kaikki meihin jollakin tapaa yhteydessä olevat henkilöt harjoittelisivat säännöllisesti pitääkseen itsensä hyvässä kunnossa. Suosittelemme myös, että henkilö valitsee harjoittelutavan, josta voi olla hyötyä taistelussamme, esimerkkeinä kamppailu-urheilu, juoksu, parkour tai voimaharjoittelu. Totta kai on silti parempi pelata esimerkiksi tennistä tai jalkapalloa kuin olla harrastamatta urheilua lainkaan.

Tällainen on siis toiveemme ja kulttuuri, jonka omaksumiseen tahdomme jäseniämme rohkaista. Fyysisiä minimivaatimuksia asetetaan tosin ainoastaan aktivisteillemme eli korkeimman tason jäsenyydelle. Tukijäsenille tai jäsenille ei ole fyysisiä vaatimuksia lainkaan. Joukossamme on joitain jäseniä, jotka ovat eläkkeellä, jotka sairastavat erilaisia kroonisia sairauksia tai jotka eivät ole koskaan harjoitelleet kamppailu-urheilua.

 

2. olettamus: Vastarintaliikkeessä olo edellyttää sitä, että sinun on oltava fanaatikko ja valmis uhraamaan kaiken taistelulle. Sinun tulee olla tavoitettavissa 24 tuntia vuorokaudessa ja lisäksi sinun on sivuutettava täysin kaikki muu elämästäsi.

Fanatismi on sekä minulle että monelle muulle Vastarintaliikkeessä hyvin positiivissävytteinen sana. Kansamme ja maamme ovat ennennäkemättömän suurten ongelmien edessä, jotka on korjattava, ja tie tämän oikaisemiseksi tulee olemaan vaikea. Tulemme kohtaamaan monia kovia koettelemuksia ja vastoinkäymisiä. Jotta voisimme lopulta voittaa, täytyy meillä olla fanaattisia taistelijoita, jotka todella ovat valmiita tekemään vaadittavia uhrauksia.

Taistelu ei ole mitään leikkiä, vaan veristä totta, ja siksi se vaatii myös vakaumuksellisia miehiä ja naisia, jotka tekevät voitavansa ja kaiken tarvittavan tavoitteemme saavuttamiseksi. Ilman tällaisia omistautuneita jäseniä voimme yhtä hyvin heittää pyyhkeen kehään ja luopua taistelusta kansamme puolesta.

Kuten kuitenkin todettua, on ihmisiä, jotka eivät voi tai tahdo erilaisista syistä antaa kaikkeaan taistelulle. He voivat silti olla hyödyksi ja antaa haluamansa panoksen auttaakseen työssämme. Otamme vastaan kaiken avun, jonka voimme saada, emmekä sulje pois henkilöitä, jotka eivät ole sataprosenttisen omistautuneita.

On tärkeää, että kunnioitat ihmisiä, jotka antavat taistelulle kaikkensa. On hyvä ymmärtää, että heitä tarvitaan voittomme saavuttamiseksi, ja tietysti olisimme mielellämme nähneet myös sinut tämänkaltaisessa asemassa. Jäsenenä tai tukijäsenenä olet kuitenkin lämpimästi tervetullut kantamaan kortesi kekoon!

Tre130420133

3. olettamus: Vastarintaliike suosii jotain uskontoa muiden kustannuksella tai on uskonnonvastainen.

Vastarintaliikkeen jäseniä koskee uskonnonvapaus. Saat uskoa tai olla uskomatta mihin tai kehen haluat, kunhan se ei käy ristiin kansallissosialistisen maailmankatsomuksen kanssa.

 

4. olettamus: ollakseen mukana Vastarintaliikkeessä sinun tulee olla etnisesti suomalainen tai ainakin pohjoismaalaista syntyperää.

Tahdomme, että jäsenemme ja aktivistimme ovat etnisesti eurooppalaista alkuperää. Vähemmän merkitystä on sillä, minkä valtion rajojen sisällä olet syntynyt. Järjestössämme on nykyään muun muassa vallonialaisia, venäläisiä, italialaisia ja unkarilaisia henkilöitä. Myös saamelaiset ovat tervetulleita jäseniksi, sillä he kuuluvat etniseen ryhmään, joka on vakiintunut Pohjolaan jo kauan aikaa sitten.

Taistelemme etupäässä turvataksemme pohjoisten kansojen selviytymisen ja vapauden. Mikäli et ole eurooppalaista alkuperää, olet silti lämpimästi tervetullut tukijäseneksi järjestössämme. Monet kohtaamistamme ongelmista, kuten sionismi ja globalisaatio, ovat haasteita, joilla on suuri merkitys kaikille maapallon kansoille – niitä vastaan taistelemaan tarvitaan useita. Jos olet muuta kuin eurooppalaista syntyperää mutta haluat kuitenkin auttaa asiaamme, voit toimia asian parhaaksi omassa ryhmässäsi tai muissa piireissä ja siten yrittää edistää Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen intressejä eri tavoin.

Mikäli olet taustaltasi useampaa eri rotua, siteeraisin Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen johtajan, Klas Lundin, sanoja:

“Mitä tulee henkilöihin, joissa virtaa jonkin verran esimerkiksi romaniverta, on meillä joitain vähemmän virallisia kriteereitä. Jos jollakin on suvussaan tällaista taustaa mutta hänellä on kuitenkin vilpitön halu auttaa, niin silloin on vain haettava mukaan. Arvioimme, kuten aina, jokaisen yksittäisen tapauksen, jolloin otamme huomioon sen, mikä puhuu henkilön puolesta ja mikä häntä vastaan. Muutoin kaikki ihmiset saavat vapaasti, syntyperään katsomatta, tukea meitä niillä tavoin, kuin vain pystyvät.”

Pori_01052014_8

5. olettamus: Vastarintaliikkeessä mukana olevan henkilön on oltava omistautunut kansallissosialisti ja lisäksi hänen tulee palvoa Adolf Hitleriä.

Vastarintaliike on ja tulee olemaan kansallissosialistinen järjestö. Taistelemme nyt ja vastaisuudessa kansallissosialistisen hallinnon puolesta Pohjolassa. Kansallissosialismi merkitsee myös täysin loogista ajattelutapaa, enkä henkilökohtaisesti ymmärrä, kuka sitä voisi vastustaa. Olenkin usein vakuuttunut siitä, että tällainen negatiivinen suhtautuminen kansallissosialismiin liittyy ennakkoluuloihin ja tietämättömyyteen.

Jotta voit saada toisenlaisen kuvan kansallissosialismista ja siitä, kuinka tulkitsemme Vastarintaliikkeessä tätä maailmankuvaa, suosittelen teosta Kansallissosialismi – biologinen maailmankatsomus.

Vastarintaliikkeen jäsenenä sinun tulisi jakaa perustavanlaatuinen näkemyksemme asioista – arvomaailmamme, jos näin haluaa sanoa. Sinun tulisi myös olla yhtä mieltä päämääristämme.

Lopuksi haluan korostaa, että taistelu on paljon suurempi ja tärkeämpi asia kuin ne osa-alueet, joilla maailmankuvamme kenties eroaa omastasi. Jos haluat turvata pohjoismaisten kansojen olemassaolon ja vapauden, vaikka sinulla olisi mahdollisesti mielessäsi jokin asia, josta et ole kanssamme aivan samaa mieltä, olisi tukijäsenyys mielestäni silti hyvin perusteltua kohdallasi.

Mikäli sinussa heräsi ajatuksia tai kysymyksiä, joihin haluaisit vastauksen, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä saadaksesi niihin vastauksen. Epäselvyyksiä ei kannata jättää esteeksi liittymiselle Vastarintaliikkeeseen!

 

Simon Lindberg

Nordfront.se

Lue myös:

Suomen Vastarintaliike pähkinänkuoressa
Vallankumous nyt heti?
Usein kysytyt kysymykset

15 KOMMENTIT

 1. Kohtaan kolme; muslimi on aina ensin muslimi, kuten juutalainen on aina ensisijaisesti juutalainen. Juutalainen on uskollinen valtiolleen ja “satukirjalleen”. Näin he itsekkin asian ilmoittavat “satukirjassaan”. Juutalaiset “käy ristiin kansallissosialistisen maailmankatsomuksen kanssa”, mielestäni ja siksi heidän läsnäolo on minulle mahdotonta (he ovat myös suurin syy taloudellisiin ahdinkoihin ympäri maailman, yksi iso syy lisää olla pitämättä heistä).

  Muslimi on uskollinen vain “satukirjalleen”. Valtiolla ei ole väliä, missä harjoittavat “rauhan uskoaan”. Muslimit pyrkivät valloitamaan maailman, joten mikä tahansa valtio käy, mihin voi “hyökätä” (tappakaa vääräuskoiset, jos islam ei kelpaa…) uskonnon ja monikutuurisuuden nimissä. Muslimien “oma ongelma” on vain useat eri suuntaukset (mikä tulkinta on oikein, päättää suurin satujen kertoja kussakin suuntauksessa), joten päitä putoaa “oman käden kautta” yhtä paljon, kuin muiden auttamana (sopii minulle).
  En ikinä itse luottaisi juutalaiseen tai muslimiin (oma mielipiteeni ja vakaumukseni, ei kiihotusta tai rasismia kansanryhmää vastaan…). Muut voivat tehdä omat päätelmänsä.
  Uskonnot ovat aiheuttaneet eniten sotia maailmassa tähän asti ja meno tulee jatkumaan hamaan loppuun samanlaisena…

  • Kannattaa muistaa, että juutalaisuus on rotu, ei ensisijaisesti uskonto.

    • Ei tietenkään pidä yleistää juutalaisia, vaikka suurimmalle osalle juutalaista syötetään tätä sionistista maailmankatsomusta tavalla tai toisella, ei se kumoa näitä jotka aktiivisesti taistelevat tätä vastaan.
     Itse osoitan tukeni juurikin juutalaisille jotka näin tekevät.
     Sama pätee myös muslimeihin. Pääasiallinen taisteluni ei ole yhtäkään rotua vastaan, sillä onhan meillä jokaisella yhtäläinen oikeus olla olemassa.

     • Ei yhtä rotua tai uskonta vastaan, vaan yhden rodun puolesta.
      Juutalaisuus ja sionismi näen itse pahimpana. Monet ongelmat ovat näiden aiheuttamia lieveilmiöitä.

    • Rotu tai uskonto. Aivan sama (näyttäisi olevan), jos se alistaa muita. Itse ajattelen enemmän, että uskonto on se tekijä.
     Itse uskon evoluutioteoriaan. En kuulu kirkkoon.
     Kaikille uskonnoille yhteistä on jokin “kirja”/kirjoitukset “historiasta”, mihin pitää uskoa sokeana (ilman aivoja). Tai jokin korkeampi (arvossaan/höynäyttäjä) tulkitsee sitä – ja uskot sen kaiken paskan mitä hän sinulle valehtelee… Lestaadiolaiset (lapsiin sekaantujat), juutalaiset (sisäsiittoset in…), muslimit (aasille olisi käyttöä…), kristinuskoiset (kat./ev.lut., rahauskoiset), buddha…
     Siis miettikää…
     Ei minun mielestä kyse ole rodusta.
     Vaan kirjasta/uskosta johonkin ylempään millä ohjataan tyhmiä, ei anneta oikeata tietoa, vaaditaan tekemää pimeitä tekoja etc.
     Lukeminen kannattaa… (sarkasmia)

     Se mitä meillä on? Mielestäni: poliittinen hyvä aate oikein toteutettuna, terveet elintavat, vahva kansa (omassa yhteisössä), aatteeseen ei kuulu perverssit ajatukset, oikeamielisyys…
     Kaikki se, millä rakennetaan terve ja ehjä yhteiskunta, ilman turhia “satuja”.

   • Se on vain uskonnoksi naamioitua valtiollista toimintaa, jonka osana on rahanarvon sitominen kullan arvoon, pankkitoiminta ja unelma maailmanvallasta.

    Periaatteessa juutalaisuus on poliittinen puolue.

    • Allekirjoitan ensimmäisen lauseen pilkkuun asti. Mutta sitte, Juutalaiset kerää kullan/kultaa/arvokkaiksi miellettyjä mineraaleja, koruja yms. Mitä tilalle? Paperia. Kenellä on rahanluontioikeus? Aivan, pankeilla, siis juutalaisilla pankiireilla. Ja hehän tykkäävät pistää paperia kullan tilalle (itselle) + korkoa paperille. Jokainen valtio, joka on yrittänyt itse pitää rahan luonnin valtiollisena toimenpiteenä, on saanut osakseen “sodan”. Toiset totaalisen, toiset finassi sellaisen.
     Libya yritti myydä öljyä vain kultaa vasten. Siis maksu kullassa. Noh, miten kävi?
     Suomen ei tarvitsisi leikata paljon/priodisoida rahan käyttöä paljoa jos Suomen pankki olisi se taho, joka laskee liikkeelle käytetyn valuutan (joka tapauksessa kehitysapu ja maahamnuuttajien rahat nolliin). Pieni maksu liikkeelle laskusta siitä ja siinä se. = korko, jota maksamme juutalaisille pankiireille ulos koko ajan…

 2. Oletteko jonkinlainen franchiseliike jonka pääjohtaja on ruotsalainen ja osa jäsenmaksuista menee Ruotsiin?

  • Tuo jäsenmaksuhuhu lienee Dan Koivuhalon aloittama 😀 Eli vähän rotia siihen valheiden levittämiseen.

   SVL on ainut järjestö, joka toimii aktiivisesti suomalaisen kulttuurin puolesta maahanmuuttoa vastaan. Sen, että Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen johtaja on tällä hetkellä Klas Lund (joka on perustanut koko Vastarintaliikkeen ja uhrannut varmaan enemmän kuin kukaan muu pohjoismaalainen kansallismielinen vallankumouksen eteen), ei pitäisi haitata ketään.

 3. Olen jo pitempään halunnut kysyä että mikä on katsantokantanne ja suhtautumisenne 1930-luvulla vaikuttaneeseen IKL:ään? Itse olen jo vuosia ollut taipuvainen kannatamaan Paavo Susitaipaleen ajatusmaailmaa mutta hengenheimolaisia on vaikea löytää.

  • En ole vastarintaliikkeen jäsen mutta:

   Suora puheiltaan ja teoiltaan.
   Antisemiittinen, anti-vapaamuurari, radikaali ja poliittinen korrektius ei paljoa painanut.
   Taisteli aitojen arvojen puolesta.
   Ei kai häntä kukaan kansallismielinen voi olla arvostamatta!

   Tuosta hyvä kuvaus henkilön historiasta:
   http://sarastuslehti.com/2013/10/29/unohdettu-susitaival/

  • Tiesitkö että Paavo Susitaival kannatti pohjoismaiden välistä liittoa? Juurikin mitä Pohjoinen Vastarintaliike kannattaa.

  • IKL oli kaikkein hienoimpia järjestöjä mitä Suomessa on koskaan ollut, se on sääli että se lopulta kiellettiin vuonna 1944. Paavo Susitaival oli hieno mies.
   Kunpa meillä vielä olisi aito kansallismielinen IKL isolla kannatuksella, eikä mitään PerusSionistit kosherinationalisteja!

Comments are closed.