Koti Artikkelit Yhteispohjoismaista aktivismia

Yhteispohjoismaista aktivismia

14

RNW-460-460x252

Pohjoismainen Vastarintaliike on viikonlopun aikana kampanjoinut nykyistä ei-eurooppalaista joukkomaahanmuuttoa vastaan niissä maissa, joissa sillä on aktiivista toimintaa. Mikäli tätä suoranaista invaasiota ei pysäytetä, koituu se lopulta kansamme tuhoksi. Kampanjan päämäärä on lähettää selkeä viesti pääasiassa kolmelle ryhmälle: kansalle, vihollisillemme ja “pakolaisille”.

Kansalle: Toivoa nykytilanteenkin keskellä on olemassa. Tänä muuten niin synkkänä aikana on olemassa hyviäkin voimia. On olemassa aktiivista vastarintaa tekeviä ihmisiä ja tällä joukolla on nimi: Pohjoismainen Vastarintaliike.

Vihollisillemme: Kansanpetturit ja heidät, jotka suoraan tai epäsuorasti työskentelevät kansamme ja rotumme alasajon eteen, on saatava tietoisiksi järjestömme olemassaolosta ja voimasta. Vihollinen tietäköön, että kasvamme ja laajenemme. Emme aio luovuttaa ilman taistelua.

“Pakolaisille”: Teemme tällä tavalla selväksi, että ETTE ole tervetulleita Pohjolaan. Pohjola kuuluu pohjoismaisille kansoille.

 

Oulu

Oulussa tehtiin banderolli alkuviikosta ja perjantaina käytiin ripustamassa se moottoritien varrelle:

oulu1

 

Helsinki

Helsingissä laitettiin banderolli Koskelan vastaanottokeskuksen läheisyyteen:

hki1

 

Tampere

Tampereella aktivistit liimailivat “Refugees not welcome”-tarroja useassa paikassa sekä veivät banderolleja maanteiden varteen:

tre1

tre2

tre3

 

Pori

Porin ryhmä vieraili Kokemäellä ja Harjavallassa, jossa kiinnitettiin tarramateriaalia. Valtatien varteen ripustettiin banderollit:

pri1

pri2

pri3

 

Jyväskylä

Jyväskylän aktivistiryhmä kävi ripustamassa “Refugees not welcome”-banderolleja lauantain ja sunnuntain välisenä yönä eri puolille kaupunkia:

jkl_refugees_3

jkl_refugees_2

 

Norja

norja_1

norja_2

norja_3

norja_4

norja_5

norja_6

 

Ruotsi

Vajaa parikymmentä kilometriä Malmöstä koilliseen sijaitsevassa Lundin kaupungissa järjestettiin katuaktivismi kampanjaan liittyen. Aktivistit pysäytettiin matkalla Lundiin ja poliisi tarkisti perusteellisesti aktivistien autot.

Yksi aktivisteista pidätettiin vain siksi, että tämä oli vaihtanut auton takakontissa takkia sinä aikana, kun aktivistit pakotettiin ulos autoistaan. Aktivisti vietiin poliisiasemalle, mutta päästettiin kuitenkin lyhyen ajan kuluttua vapaaksi.

Kun aktivistit alkoivat marssia kohti Lundin keskustaa, paikalle ilmestyi ainakin seitsemän poliisiautoa. Poliisi kielsi aktivisteja menemästä lähemmäksi kaupungin keskustaa. Sama aktivisti, joka pidätettiin aikaisemmin, joutui nyt toisen kerran pidätetyksi. Pidätys tapahtui tällä kertaa siksi, koska aktivisti osoitti kilvellä kulkuetta liian lähellä ajanutta poliisiautoa.

Seitsemän tavallisen poliisiauton lisäksi paikalla oli ainakin koirapartio. Poliisi käyttäytyi koko ajan aggressiivisesti rajoittaen aktivistien liikkumista. Meni kauan aikaa, ennen kuin aktivistit pääsivät aktivismiin varsinaisesti tarkoitetulle paikalle. Tässä vaiheessa punaisia alkoi kerääntyä keskikaupungille ja nämä kutsuivat sosiaalisessa mediassa yhä enemmän väkeään paikalle. Tällä kertaa heistä ei kuitenkaan ollut häiriöksi asti (tämänhetkisen tiedon mukaan).

ruotsi_1

Aktivistien saavuttua Lundin vanhan paloaseman kohdalle Stefan Elofsson piti joukkomaahanmuuttoa ja Pariisin tapahtumia käsittelevän puheen.

Katuaktivismista ovat Ruotsin valtavirran mediasta kirjoittaneet tähän mennessä Sydsvenskan ja Expressen. Sydsvenskan kirjoitti aktivistien käyttäytymisen olleen järjestäytynyttä.

ruotsi_2

ruotsi_3

Poliisin häirittyä kokoontumisvapautta Lundissa aktivistit siirtyivät vielä reilun viidenkymmenen kilometrin päässä sijaitsevaan Helsingborgin kaupunkiin kampanjoimaan hyvin mielenkiintoiseen paikkaan, nimittäin ostoskeskukseen, lippuineen ja banderolleineen päivineen.

ruotsi_4

ruotsi_5

ruotsi_6

Aktivistien mentyä ulos ostoskeskuksesta syntyi mellakka poliisin kanssa; poliisi kaivoi pamput esiin karjuen aktivisteille ja sitten käski aktivisteja istumaan. Ensin vaikutti siltä, että yksi henkilö pidätettäisiin, mutta poliisi tyytyi kuitenkin ottamaan vain henkilötiedot ylös, tarkistuttamaan muut ja viemään aktivistit pois paikalta. Kaikki aktivistit vapautettiin alkuillan aikana.

ruotsi_8

ruotsi_9

Lundin ja Helsingborgin tapahtumien lisäksi aktivistit jakoivat Hudiksvallin kaupungissa lentolehtisiä. Poliisi ajoi kahdesti aktivistien ohi muttei kuitenkaan häirinnyt heitä. Aktivistit saivat paljon positiivista palautetta, mutta kaupungissa riitti kuitenkin myös poliittisesti korrekteja ihmisiä, jotka repivät lehtisen palasiksi saatuaan sen käsiinsä.

ruotsi_7
Muun muassa Luulajassa, Borlängessä, Bodenissa ja Skellefteåssa kampanjaan osallistuttiin banderollein.

 

Pohjoismainen Vastarintaliike

14 KOMMENTIT

 1. Saisko noita “Refugees not welcome”- tarroja myyntiin kadulle.comiin? Ostaisin heti! Pääsisi liimailemaan Tampereen vastaanottokeskuksien ja maahanmuuttajakeskittymien lähelle noita. Nyt olen liimaillut lähinnä “Monikulttuurisuus on haitallista”- tarroja. Saisi vähän vaihtelua tarravalikoimaan. 🙂

 2. Hienoa toimintaa !

  Jälkipolvet tulevat muistamaan nämä kansallismieliset pioneerit, jotka lähes toivottomassa tilanteessa jaksavat puolustaa omaa Isänmaataan.

  Pinnan alla kuplii vastarintaa, jota löytyy nykyisin aivan kaikista ikäluokista, nuorisosta vanhuksiin.

  Vihollisemme, omaa kansaansa vihaava eliitti, ei pysty nykyään enää tarjoamaan omalle kansalleen mitään. Työpaikkamme siirtyvät pois, valtiomme vain velkaantuu, paljon puhuttu “hyvinvointivaltio” kuihtuu ja rapistuu ja edes jättimäinen velkaantuminen ei enää pidä sitä yllä.

  Omaa kansaansa vihaava eliitti rakentaa nyt, syystäkin, poliisivaltiota, sillä se näkee jo, että se ei enää pysty luomaan tulevaisuutta itselleen muuta kuin väkivallalla.

  Kaikesta huolimatta pakolaiset ovat tässä vain työkalu, toki vastenmielinen, väkivaltainen työkalu, mutta vain työkalu. Silti massamaahanmuuttoa pitää, tottakai, vastustaa, koska sen tarkoitus ei ole pakolaisten auttaminen, vaan oman kansamme, Valkoisen Kansan, murha. Demografisesti, poliittisesti ja sosiaalisesti.

  Vihollinen, kansainvälinen ja kansallinen, Valkoista Kansaa vihaava eliitti, ei välitä meistä, kansasta, me olemme sille vain työtätekevä orjaluokka, jonka tehtävä on maksaa tämä kaikki ja sitten kuolla pois.

  Mikä hallitus, mikä suomalainen poliitikko, on tehnyt viimeisen kymmenen vuoden aikana yhtäkään aitoa, kansallismielistä, aidosti Suomea auttavaa päätöstä? Edes yhtä?

  Entä EU? Voi vain sanoa, että vastenmielisempää omaa kansaansa nakertavaa rottalaumaa ei ole ehkä koskaan nähty ihmiskunnan historiassa.

  Kaiken takana on “se kansainvälinen, juureton (nyt juuria löytyy toki jo paljon eräästä pienestä Lähi-Idän maasta) eliitti”, josta historian suurin kansallismielinen omaa kansaansa hartaasti rakastava eurooppalainen suurmies puhui jo 70 vuotta sitten.

  Kiitos Teille suomalaisille, jotka ette alistu, vaan taistelette!

 3. Samaa kyselisin kuin Kolikin eli jos noita tarroja kaupan sais saattaisinpa
  vaikka auton ikkunaan laittaa..Itse käyttäydyn avoimen vihamielisesti ns.pakolaisia kohtaan enkä aio asiaa keneltäkään anteeksi pyydellä.Roskajoukkoa
  jota ei täällä tarvita kun taatusti eivät tän maan eteen mitään hyödyllistä tule tekemään ja
  hukka perii Suomen nykymenolla!

 4. Täältä vahva sama kommentti siihen, että myös päijät-Hämeessä olisi tilausta noille uusimmille tarroille.

 5. Oheisena otteita Kai Murroksen puheesta (Huom! En allekirjoita Kai Murrosta, mutta hän osaa pukea monia asioita sanoiksi ja sanan voima on mahtava, sionistit ovat nujertaneet meidät pitkälti sanan voimalla).

  “…Kaikki ovat huolissaan vihasta… Viha tuntuu olevan suurin huoli modernina aikana…Mutta viha on hyvä, viha tuo rakenteen elämäämme, viha antaa meille syyn elää,viha keskittää huomion identiteettiimme, ja siinä on energiaa, puhdasta energiaa, joka on luonnon omaa. Viha auttaa meitä näkemään valheiden ja teennäisyyden läpi ja auttaa meitä keskittymään olennaiseen, viha on demokraattinen, rikas ja mahtava ei voi vihata enempää kuin orjat ja alistetut ja pian, aivan kohta, viha voi hyvinkin olla ainoa, mitä meillä on jäljellä.”

  “Viha vapauttaa, ilman vihaa et voi murtaa kahleitasi, ja ilman vihaa, joka vaatii oikeutta, ei voi olla oikeutta, ihmiskunnan suurimmat saavutukset ovat saaneet alkunsa vihasta ja kyvystä hallita viha…Ihmiset voivat vihata vuosikymmeniä, joskus koko elämänsä…Voimme jopa siirtää vihamme lapsiimme ja pitää vihan elossa vuosisatoja…Viha on abstraktin järjen symboli, vain ihmiset voivat vihata…Ihmiset voivat vihata toisia ihmisiä, joita he eivät ole koskaan tavanneet…Kuinka voimme tietää, mitä rakkaus on, jos kieltäydymme tunnistamasta ja hyväksymästä vihaa?…Rakkaus ja viha ovat kaksi vastakkaista puolta samassa kolikossa… Ilman vihaa olemme puoli-ihmisiä, tarvitsemme vihaa ollaksemme täydellisiä… Vain tollot puhuvat loputtomasti rakkaudesta, mutta unohtavat vihan…Viha erottaa meidät kasvottomasta massasta… Älä pelkää vihaa, älä kiellä vihaa, älä kieltäydy vihasta…Hyväksy viha, syleile vihaa…Opi käyttämään vihaa… Viha on vahvin aseesi, sisäinen voimasi… Älä siis kiellä sitä itseltäsi… Liberaali eliitti pelkää tässä maailmassa eniten kykyämme vihata, koska vihamme tulee yhtenä päivänä olemaan vahvin vallankumouksellinen voima planeetallamme…Vihamme tuhoaa ja luo valtakuntia, imperiumeja…” Amen.

 6. Näitä tarroja on saatava! Harmi ko mulla ei ole tulostinta, mutta kun yhenkin saan niin takaan ja alleviivaan että pizzerian tapetointi menee uusiksi. En nyt osaa sanoa sitä enkä tätä tohon vihajuttuun edellä, mutta ainakin minä reagoin jotenkin ärsyyntyneesti ventovieraaseen joka sotkee mun keittiötä. Toisekseen mitä kummallista ihanuutta on saatu aikaan ns. tasa-arvolla? Rhodesiassa (nykyjään Zimbabwe) on valtiona sallinut yli 50 tuhannen valkoisen maan viljelijän murhat, Etelä-Afrikka on tipahtanut BKT:ssa samaan kastiin muun afrolandian kanssa, rikollisuus hiipii kohta maailman kärkiluokkaan ja vaikka maa sinänsä on yksi mineraalirikkaimmista alueista koko pallolla kaikki mitä tapahtuu on kurakaljan juonti ja raiskaukset. Ja mitä pohjoisemmaksi mennään sen enemmän löytyy öljyä, mineraaleja, turismille otollisia kohteita jne. Ja mitä tapahtuu? Tapella rytyytetään ja livistetään. Eurooppa on kautta vuosisatojen kehittänyt itselleen kultuurin, sivistyksen ja tasa-arvoisen yhteiskunnan. Väite että tämä olisi tapahtunut ns. alikehittyneiden maiden kustannuksella on silkkaa paskaa. Intian maharadzjojen tilalle tuotiin oikeus, feodaaliseen kiinaan tuotiin oikeus, oikeus tuotiin jopa Rhodesiaan (Zimbabwe), mutta missä on kiitos? Märisevissä tattarilaumoissa joille ei kelpaa edes ruoka. Vihaanko? No totta jumalauta vihaan!

 7. Kansallinen Vastarinta on tällä hetkellä ainoa suomalainen toimija, joka puolustaa maamme lapsia, joita “turvapaikanhakijat” raiskaavat jo lähes päivittäin.
  Nyt tiedämme jo neljä tapausta aivan lähiajoilta: Tapanila, Kempele, Pietarsaari, tänään Raisio.
  Maatamme raiskataan, lapsiamme raiskataan ja maamme maanpetturieliitti laskee vain saamiaan verisiä “turavapaikkabisnesrahojaan”.

  Nyt jos koskaan ihminen voi olla ylpeä sanoessaan toimivansa Kansallisessa Vastarinnassa.

  Me olemme rehellisiä, suoraselkäisiä suomalaisia ja vastassamme on iljettävin luopiolauma koko itsenäisen Suomen historiassa.

 8. Olen huomannut että tavallisilla kansalaisilla jotka eivät oikeastaan ole olleet mitään mieltä, on alkanut tulemaan tosi jyrkkiä kommentteja ja mielipiteitä näistä tapahtumista. Se on totta että pinnan alla kiehuu, Suomi on menossa pelottavaan suuntaan ja vauhdilla

  • Juuri näin. Väkivaltaa ja kaaosta ei varmaan yksikään tervejärkinen ihminen halua. Mutta kaikki tämä valitettavasti on odotettavissa vuodesta -45 jatkuneen siionistista alkuperää olevan liberaalidemokratian kyykytyksen johdosta.

   Siis sen jälkeen se täytyy tapahtua, kun kaikki itsenäiset kansat alkavat heräämään tähän siionistiseen vedätyksen, joka on jatkunut itseasiassa vuosisatoja. White Europe Erwache!!!

Comments are closed.