Koti Artikkelit Vastarintaliike Käräjäoikeuden Vastarintaliike-päätös ei vaikuta itsenäisyyspäivään

Käräjäoikeuden Vastarintaliike-päätös ei vaikuta itsenäisyyspäivään

10

Muutamat lukijamme ovat ottaneet meihin yhteyttä ja kysyneet, tuleeko Vastarintaliikkeen mahdollinen kieltäminen vaikuttamaan itsenäisyyspäivän Kohti vapautta -marssiin. Päätös ei vaikuta marssiin, sillä järjestäjä ei ole Pohjoismainen Vastarintaliike vaan suomalaiset kansallissosialistit yleisesti. Alla video Tampereella järjestetystä marssista kielto-oikeudenkäyntiä vastaan.

Mikäli käräjäoikeus päättää siis torstaina taipua korruptoituneen sisäministeriön ja Poliisihallituksen vaatimukseen sekä kieltää Vastarintaliikkeen, tullaan itsenäisyyspäivän marssi järjestämään joka tapauksessa normaalisti. Itsenäisyyspäivä on myös oiva ajankohta protestoida Suomea hallitsevaa rikollista eliittiä vastaan.

KohtiVapautta.com-kampanjasivu jatkaa marssista tiedottamista normaalisti. Sitä kautta saat kaiken tarpeellisen tiedon tapahtumaan liittyen. Kannustamme kaikkia kansallismielisiä liittymään myös 612-kulkueeseen sekä tukemaan kansallismielistä nykykulttuuria illalla järjestettävän musiikkikonsertin kautta.

Mikäli tahdot lisää tietoa Vastarintaliikkeen kielto-oikeudenkäynnistä sekä sen taustoista, suosittelemme tutustumaan alla oleviin artikkeleihin. Suomen politisoitunut poliisi ei pidä esimerkiksi maahantunkeutujien rikollisjengi Satudarahin kieltämistä tarpeellisena. Sen sijaan virkavalta tahtoo kieltää Vastarintaliikkeen vain siksi, että käymme poliittista kamppailua Euroopan unionia, pakkomonikulttuurisuutta ja globalismia vastaan.

Toimitus

10 KOMMENTIT

 1. Kävi käräjäoikeudessa miten tahansa, ei vastarinta siihen kaadu. Kansallissosialismi elää, voi hyvin ja kasvaa – systeemin hysteriasta huolimatta.

 2. Aika hullua, jos kieltohanke menee läpi.

  Niin tai näin, itsenäisyyspäivänä Helsinki on kansallismielinen!

 3. Sydämestäni toivon, että oikeus voittaa huomenna. Mutta kävi miten kävi: yhdessä olemme vahvoja!

 4. Mutta..mikäli PolPo saa tahtonsa läpi ja käräjäpoikeus antaa sen suvakkien vaatiman päätöksen, niin…miten siitä eteen päin?

 5. Ei voittanut oikeus vaan politisoitunut valtakoneisto. Tsemppiä liikkeelle. Toiminta jatkuu?

 6. Perkele.

  Vuosia oikeaa vihreää vaihtoehtoa etsineenä ei voi kuin ihmetellä käräjäoikeuden päätöstä. Etsimällä ja punaiset aurinkolasit päässäkään ei väkivaltaista toimintaa tai siihen yllyttämistä löydä. Valtamediasta voi kaivaa vain ns. hyppypotkun ja Jyväskylän tapahtumat. Provosoituja yksittäistapauksia, kun jaksaa katsoa koko uutisen läpi. Väkivaltaa taas pursuaa vastapuolelta!

  Silti valtiovalta, eduskunta ja silmäätekevät piirit marssivat antifan tapaisen fasistiliikkeen riveissä muka fasismia vastustamassa. Perkele! Jos antifasismia on paukkupommien heittely ja maskit päässä jääkiekkomailojen kanssa hilluminen sekä ikkunoiden rikkominen, niin en tiedä mitä se fasismi sitten on?

  Vastarintaan liittymisen puolelle on kallistanut suomalaisen luonnon puolustus, suomalaisen kulttuurin puolustaminen ja kantaväestön auttaminen, kun se ketään muutakaan kiinnosta. Mutta mutta.

  Käräjäoikeuden päätöksestä voin siis päätellä, että Suomen valtio ja yhteiskunta pitää liivijengejä osana hyvää ja suotavaa käytöstä. Unohdan siis kansallispuistojen siivoamiset, vaateavut ja globaalin kielivähemmistön puolustamisen. Teenkin hakemuksen muualle. Saan mc -liivin ja pääsen kauppaamaan huumeita, järjestelemään ihmiskauppaa, saan provikat prostituutiosta sekä ammuskelemaan vastapuolta – poliisihallituksen hyväksyvien silmien alle ilman pelkoa rangaistuksesta…

 7. Vastarintaliike on nyt kielletty ja toiminta laitonta! Miten tästä eteenpäin?

 8. Mietin vain tässä, että onko Vastarinnassa olevia ihmisiä heitetty vankilaan?-
  Jos olette jo siitä kertonut niin pitää kyllä mennä pikaisesti lukemaan nämä teidän postauksenne.
  Myös miettien, että itse olisin valmiina tulemaan itsenäisyyspäivälle,
  mutta asun liian kaukana, ja onko ikärajaa? Itse olen -aika- nuori, mutta kansallisosialisti olen jo 3 vuotta ollut,
  ja 5 yhteensä tutkinut monen monta asiaa. On siinä kaikenlaista tapahtunut!

  Toisaalta en tiedä onko iälläni nyt väliä,
  kun en edes paikalle pääse. Toivon kuitenkin että sinne tulee niin monta ihmistä kuin mahdollista, ja kasvaa kasvamistaan!
  Tämä asia kyllä tuo meille vähäiselle porukalle ison hymyn kasvolle ja lämpimän tunteen sydämeemme.

  – G.

Comments are closed.