Koti Artikkelit Vastarintaliike Vastarintaliikkeen kielto-oikeudenkäynnin valmisteluistunto

Vastarintaliikkeen kielto-oikeudenkäynnin valmisteluistunto

19

Tiistaina käytiin Vastarintaliikkeen kielto-oikeudenkäynnin valmisteluistunto. Istunnossa käytiin läpi “todisteet”, joita tullaan käyttämään varsinaisessa oikeudenkäynnissä, joka on lokakuun lopulla.

Poliisihallitus haluaa kieltää Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen Suomessa, koska järjestön toiminta on heidän mukaansa “vastoin lakia ja hyviä tapoja”. Todellisuudessa Poliisihallituksen tarkoitusperät ovat ilmiselvän poliittiset: kanteessakin todetaan suoraan, etteivät kansallissosialistit nauti sananvapauden suojaa! Voit lukea koko maaliskuussa jätetyn kanteen TÄÄLTÄ.

Tiistainen osuus käsitteli lähinnä sitä, onko liikkeen sivuilla kirjoitettu joitakin asioita, joista Poliisihallitus on pahoittanut mielensä. Vaikkemme ole koskaan saaneet yhtäkään tuomiota sivujemme teksteistä, ovat ne ilmeisesti silti niin vaarallisia, että koko järjestö tulee niiden vuoksi lakkauttaa. Myös kanteessa itsessään todetaan, etteivät tekstien sisällöt itsessään ole rikollisia. Ilmeisesti tietyistä asioista kirjoittaminen tulee kuitenkin suorittaa ainoastaan Poliisihallituksen hyväksymästä poliittisesta näkökulmasta, tai oikeuteen päädytään. Lisäksi Poliisihallitus on omissa tekstitulkinnoissaan vetänyt mutkia suoriksi ja päätynyt valehtelemaan tekstien sisällöstä kanteessa. Tämän luulisi pistävän miettimään kieltohankkeen taustavoimien tarkoitusperiä.

Haastajan asianajajana toimiva Markku Fredman, joka tunnetaan muun muassa Suomen Pakolaisneuvonta ry:n perustajana sekä sen ensimmäisenä puheenjohtajana, totesi kuitenkin päivän päätteeksi, etteivät tekstisisällöt itsessään olisi välttämättä syy kieltää liikettä. Pääasiallinen syy tähän sen sijaan olisi tapahtumissamme tapahtuneet yhteenotot (joita suojelupoliisikin on kuvannut spontaaniksi reagoinniksi).

Kanteessa on otettu esille tappeluita, jotka eivät ole edes tapahtuneet liikkeen tapahtumissa ja jotka eivät liity liikkeen toimintaan muutoin kuin siten, että media on ne liikkeeseen väkisin yhdistänyt. Lisäksi listaan on liitetty jopa yksi satunnainen baaritappelu, johon on ottanut osaa liikkeen jäsen, ikään kuin tämä olisi todiste järjestön virallisesta toimintakulttuurista.

Ainoat mielenilmauksissamme tapahtuneet välikohtaukset, joista on tullut laillisia seuraamuksia ja joista on olemassa lainvoimaiset tuomiot, ovat Oulussa vuonna 2011 tapahtunut nujakka sekä Porin vapputempaus vuodelta 2014. Molemmista tuomittiin vain sakkoja, eikä kummassakaan kukaan saanut mainittavia fyysisiä vammoja. Suomessa on järjestöjä, joihin kuuluvilla henkilöillä on pitkiä vankeustuomioita liittyen esimerkiksi järjestäytyneeseen huumekauppaan, raiskauksiin ja murhiin, mutta Poliisihallitus ei ole koskaan edes yrittänyt kieltää näitä.

Mikäli Vastarintaliike kielletään, tulee tämä olemaan selvä viesti moneen suuntaan: järjestäytynyt rikollisuus Suomessa on sallittua, mutta kansallismielinen oppositio tullaan kieltämään. Sananvapaus Suomessa on olemassa – tosin vain paperilla, sillä “sananvapaus” koskee vain heitä, jotka allekirjoittavat vallanpitäjien perustavat poliittiset arvot. Poliisista on viimeistään kieltokanteen myötä taantunut pelkkä globalistien etujärjestö.

Varsinainen kielto-oikeudenkäynti tullaan käymään lokakuun lopulla. Jokaisen kansallismielisen tulisi olla huolissaan sananvapauden tilasta Suomessa tällä hetkellä, sillä mahdollinen kielto tulee vaikuttamaan myös muiden kansallismielisten toimijoiden sekä ryhmien toimintaan tulevaisuudessa; liikkeen kielto tulisi olemaan vain alkua matkalla kohti monikulttuurista ja kulttuurimarxistista poliisivaltiota.

Tulemme järjestämään lauantaina lokakuun 21. päivä mielenosoituksen sananvapauden puolesta. Seuratkaa siis tarkkaan Kansallista Vastarintaa tähän liittyen, sillä tiedotamme asiasta lisää lähiaikoina.

 

Toimitus

19 KOMMENTIT

 1. Inhottaa tuo millä tavalla poliisi on politisoitunut viimeisen kahden vuoden aikana. Ja muutenkin tämä valvontayhteiskunta, jollaiseksi Suomi on koko ajan muuttumassa. Eipä tälläinen keinotekoinen monikulttuurisuus voi pysyäkään kasassa muutoin kuin orwellilaisin keinoin.

  Täytyypä merkata jo nyt kalenteriin tuo 21.10.!

 2. Kunnon valehtelua/manipulointia tuo, että kieltohanke liittyisi joihinkin nujakoihin. Jos perimmäinen syy olisi todella “väkivaltaisuus”, niin aika moni järjestö olisi päätynyt kieltolistalle ennen Vastarintaliikettä.

 3. Poliisihallitus ylittää toimivaltansa kieltämästä kansalaisilta kokoontumivapauden ja sananvapausen. Oikeudenmukaisessa oikeudenkäynnin mukaan pitää rangaistavaa aina ensin varottaa. Nyt poliisi ohittää kokonaan tämän menettelyn sortaen perustuslain lisäksi rikoslakia ja hyvää hallintotapaa. Hyvän hallintotavan ja oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin mukaan ensin pitää antaa varoitus. Ja tämä jos mikä on varoituksen paikka. Mutta ketä? Rekisteröityä yhdistystä ei ole. Siksi varoitus tulee kohdentaa yksityishenkilöille jotka poliisihallituksen mukaan ovat vastuussa.

  Ja taas on tuhlattu paljon yhteiskunnan varoja ja viranomaisten aikaa, vaikka raiskaukset, varkaudet ja pahoinpitelyt vain kiihtyvät sitä mukaa kun maahan tullaan ilman virallisia asiakirjoja. Tällä energialla olisi pystytty estämään monta ulkomaalaisten tekemää rikosta Suomessa.

 4. Tyr-riimu laitettu kalenteriin tuohon lokakuun toiseksi viimeiselle lauantaille! Nähdään miekkarissa!

 5. Poliisiin on mennyt luotto, enkä ole todellakaan ainoa. Kaikki rivipoliisit eivät ole samankaltaisia, mutta mitä ylemmäs mennään, sitä korruptoituneempaa sakkia sieltä löytyy ja ylin johto on pahinta petturisakkia mitä tästä maasta löytyy. Muistakaa, että myös NSDAP kiellettiin, mutta pysäyttikö kielto Hitleriä ja kumppaneita? Kansallissosialismi ei lähde ihmisestä edes tappamalla, kiellot eivät kansanpettureita auta. Tuossa kanteessa yritetään vääntää termistä “taistelu” suoraan väkivaltaan kannustavaa kehotusta, eli ymmärretty tahalleen väärin.

  Maa saadaan kyllä täyttää muukalaisilla ja korvata valkoiset kanta-asukit, pommit ja aseet saa paukkua ja veitset viuhua kaduilla, ISIS-veteraanit ja muut ihmisvastaiset terroristit otetaan avosylin takaisin täyshoitoon (jopa sossujonon ohi), perverssiokulttuuria ylistetään, todellisia väkivaltaa ja tappamista ihannoivia äärivasemmistolaisia tuetaan suurilla rahoituksilla sekä poliisi on tarkoituksella täysin toimeeton marxistien väkivallan kitkemisessä, mutta usuttaa yleensä marxistit tahalleen kansallismielisten kimppuun niin kuin ollaan Suomessakin nähty. Suomalaisperheiden elämästä tehdään helvettiä ja verotusta vain nostetaan, samalla kun kansalaisten rahoja käytetään suomalaisvastaiseen toimintaan. Katsokaapa huviksenne vaikka Suomi-100 budjetin käyttökohteita… eliitti SYLKEE päin kansalaisia ja nauraa perään.

  Jos tämä kielto astuu voimaan, se on kaiken mädännäisyyden ja korruption huippu! Demokratia on valhe ja tekosyy niiden ihmisten kitkemiselle, jotka ymmärtävät, mistä “demokratiassa” on todellisuudessa kyse. Kuinka paljon ihmisiä on kuollut “vapaan demokratian” nimiin? Nykyinen liittovaltiokehitys on täysi vastakohta “demokratialle”, se on todellista diktatuuria, jossa Euroopasta on luotu jenkkien kaltainen mädäntynyt sulatusuuni ja tehdas sionistiselle maailman eliitille.

  Kiellot eivät auta, ne rohkaisevat TAISTELEMAAN entistä kovemmin näitä valehtelevia kansanvihollisia vastaan. Eläköön voitto!

 6. Nuo poliisihallituksen teksteihin liittyvät ulinat ovat kyllä kulttuurimarxilaisinta vinkumista selkeimmillään. Uliuli, nää kirjoitti näin enkä pidä siitä. Eihän se laitonta ole mutta ihan tyhmää kirjoittaa näin joten kielletään koko järjestö.

  Menisi tuo Fredmankin vaikka Israeliin vinkumaan.

 7. Vaikka sydämeni ei sen kummemmin syki Vastarinta-liikkeelle, vastustan koko ajatusta sen lakkauttamisesta. En käsitä, millä ihmeen perusteella sen voisi lakkauttaa. Yhtään tosiasiallista syytä en ole nähnyt esitettävän. Jos Vastarinta-liikkeellä on oikeus olemassaoloon kaikin demokraattisin perustein. Mikäli se kielletään, on Suomi sanonut demokratialle näkemiin ja yksi merkittävä askel suvakkien totalitarismia on otettu.

  • Kiitos linkistä. Olen lukenut hänen tekstejään aiemmin, mutta en ollut tajunnut että kyseessä on kansallissosialisti ja vieläpä tamperelainen sellainen. Jes!

 8. Lokakuun tapahtuma tulee olemaan Suomen vastarintaliikkeen historian suurin, se on hyvin todennäköistä.

 9. Tämä on tällä hetkellä Suomen tärkein oikeusprosessi. Jos tästä nyt tulee Vastarinnalle kielto, niin sen jälkeen alkavat kaikki kansallismieliset yhdistykset kaatua. Mikä milläkin syyllä. Sen tien päässä on sisällissota.

  • Jos ja kun sisällissota tulee ennemmin tai myöhemmin niin se sitten tulee… Eläköön Voitto!

 10. Kielto tai ei, tämä prosessi on selvääkin selvempi voitto kansallismielisille ja -sosialisteille.

  Kansanmurhaajat turvautuvat jo väkivaltakoneistoon sen kaikessa laajuudessa. Se on aina ollut merkki heikkoudesta.

  Vaikka tilanne on päällisin puolin ahdistava niin se ei ole sitä, päinvastoin. Vastarinta on sana, joka identifioituu nyt TODELLISEEN kansallismielisyyteen. Siitä tulee kultti.

  Aivan siitä riippumatta, mitä eliitin huorakoneisto päättääkin niin sana on tästä lähtien VASTARINTA. Sanaa ei kukaan voi kieltää. Sana elää ja siihen tulee identifioitumaan kansan toivo paremmasta.

  Ei pidä mennä median valheeseen. Media yrittää epätoivoisesti ylläpitää idylliä, mutta idylliä ei enää ole. Kaikki on illuusiota. Nuorilla ei ole edessä muuta kuin dystopia. Heille ei edes luvata muuta. Työläiset ovat tämän saman edessä. Mikään ei parane, ei millään mittarilla. Sionistilla ei ole enää keinoja, ei ole rahaa, ei ole unelmia, on vain epätoivon tulevaisuus.

  Media, tietenkin, tekee kaikkensa pitääkseen yllä illuusiota jostakin ns. hyvästä, mutta kukaan ei näe sitä, paitsi maanpetturit.

  Puhun asiasta ihmisten kanssa ja voin vakuuttaa: Ihmiset ovat hyvin, hyvin, hyvin vihaisia. He ovat saaneet tarpeekseen. Heitä nöyryytetään, heitä pilkataan, heille valehdellaan, ylimieliset paskiaiset luennoivat heille norsunluutorneistaan. Televisiossa samat väsyneet kulttuurimarxistisiat esiintyvät kokkiohjelmista asunto-ohjelmien kautta television uutisiin ja he eivät enää viihdytä, he luovat vihaa.

  Uutisissa samat väsyneet pierut suoltavat samaa sontaa, mutta he itsekin tietävät valehtelevansa ja se näkyy.

  Mitä tahansa sitten tapahtuukin, vain yksi on tärkeä: Vastarinta Nyt! Se elää jo kansan sielussa ja se liekki kasvaa ja vahvistuu, siitä tulee puhdistava tuli.

Comments are closed.