Koti Artikkelit Vastarintaliike Tampereen mielenosoitus ja kansallismielinen yhtenäisyys

Tampereen mielenosoitus ja kansallismielinen yhtenäisyys

29

Tampereella nähtiin lauantaina Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen historian toinen Suomessa järjestetty etukäteen julkisesti ilmoitettu mielenosoitus. Osallistujamäärä tuplaantui edelliseen, itsenäisyyspäivänä järjestämäämme Kohti vapautta -mielenosoitukseen nähden. Paikalla olikin noin 400–500 henkeä.

Järjestimme tapahtuman, koska ammattivalehtelija Seppo Kolehmaisen johtama politisoitunut Poliisihallitus haluaa kieltää järjestön toiminnan Suomessa. Asianajajanaan he käyttävät monikulttuurisuusfanaatikko Markku Fredmania. Oikeudenkäynti tullaan käymään kuluvan viikon torstaina ja perjantaina Pirkanmaan käräjäoikeudessa Tampereella. Kaikki kansallismieliset ja vaihtoehtomediat ovatkin tervetulleita seuraamaan aikamme merkittävintä oikeudenkäyntiä molempina päivinä. Istunnot alkavat noin yhdeksältä aamulla.

Ryhdyimme mainostamaan tapahtumaa melko tarkalleen kuukautta ennen itse marssipäivää. Jo tässä vaiheessa oli selvää, että valtamedia tulisi valehtelemaan tapahtumasta sekä mustamaalaamaan Vastarintaliikettä ennen mielenosoitusta. Ei siis ollutkaan mikään yllätys, että Aamulehti pyrki levittämään hämmennystä osallistujien riveihin valehtelemalla tökerösti mielenosoitusjärjestelyistä.

Ennen tapahtumaa monet kansallismieliset ilmaisivatkin avoimen tukensa tapahtumalle. Käytännössä jokainen merkittävä kansallismielinen ryhmä sekä vaihtoehtomedia oli tapahtumamme puolella, mikä kertoo kansallismielisen yhtenäisyyden lujittumisesta viime aikoina. Myös se, etteivät ihmiset enää pelkää avoimesti osallistua radikalismistaan tunnetun Vastarintaliikkeen järjestämään mielenosoitukseen, on positiivista kehitystä. Kansallismielinen liike kasvaa ja muuttuu rehellisemmäksi, yhtenäisemmäksi sekä radikaalimmaksi. Ainoastaan heikot, eliitin tahtoon mukautuneet toimijat sortuvat ja muuttuvat osaksi sitä poliittista järjestelmää, joka tahtoo murhata kansamme.

Lauantaina kokoonnuimme aamulla liikkeen aktivistien sekä ystävien kesken vuokraamassamme tilassa, jossa kävimme vielä päivän ohjelman läpi. Matka jatkui autoilla keskustaan, jossa oli ilmoitettu Laukontorille kokoontuminen kello 12. Saapuessamme paikalle oli siellä jo hyvin väkeä, ja lisää tuli koko ajan.

Kunhan kaikki olivat saapuneet paikalle, järjestäydyimme marssiin. Puhetta marssin ajan johtanut Petri Nordman kertoi yleisistä käytössäännöistä osallistujille ennen kuin lähdimme liikkeelle. Viiden hengen riveihin järjestäytynyt kansallismielisten jono olikin huomattavasti pidempi kuin mitä Suomessa on yleensä totuttu vastaavissa tapahtumissa näkemään. Päivä oli totisesti erityinen – muttei varmasti viimeinen lajiaan!

Marssimme suunnitelmien mukaisesti Laukontorilta käräjäoikeuden eteen, missä pidimme puheet. Marssin aikana iskulauseet kaikuivat pitkin Tampereen katuja, ja kaduilla oli runsaasti sivustaseuraajia. Marssin jälkeen tamperelaisetkin tietävät, ketkä Suomen johtavista poliitikoista ja viranomaisista ovat kansanpettureita, sillä asia tehtiin selväksi äänekkäissä iskulauseissa.

Käräjäoikeudelle saavuttuamme reilun parinkymmenen minuutin katujen haltuunoton jälkeen ryhdyimme pitämään puheita. Puheidenpitäjinä toimivat Petri Nordman, Johannes Murto, Juhani Keränen sekä Janne Moilanen. Puheet käsittelivät pääasiassa Suomen poliittisen järjestelmän kaksinaismoralismia, eliitin petturuutta, Vastarintaliikkeen kieltoa sekä sananvapauden tilaa Suomessa. Puheet saivat erinomaisen vastaanoton yleisöltä, minkä huomasi innostuneista välihuudoista.

Puheiden jälkeen jouduimme odottelemaan hetken ennen lähtöä, jotta kaikki tavarat saatiin pakattua mukaan. Seuraavaksi lähdimme samaa reittiä takaisin Laukontorille. Tässä vaiheessa reitin varrelle oli ilmaantunut sananvapauden vastustajia, joilla vaikutti olevan kova uho päällä. Uho tuntui kuitenkin laantuvan “Saasta ulos!” -iskulausetta huutaneen väkemme lähestyessä, minkä jälkeen vasemmisto tarjosikin loistavaa komediaa yleisölle. Mustiin vaatteisiin pukeutuneet ja naamioilla itsensä peittäneet “militantit” vasemmistolaiset olivat innokkaita huutelemaan tyhjiä iskulauseitaan, mutta fyysisiä yhteenottoja he eivät kuitenkaan tuntuneet kaipaavan verenhimoisista ennakkoilmoituksistaan huolimatta.

Matkan varrella yksi henkilö huusi liikkeen aktivisti Jesse Torniaiselle tappouhkauksen mutta lähti karkuun tämän kävellessä huutelijaa päin. Yksi kommunistitransvestiitti puolestaan kävi ilman syytä mielenosoittajamme kameraan kiinni, mutta aggressiivinen transvestiitti häädettiin paikalta parin iskun saattelemana. Myös Hämeenkadun sillalla yhtä tyhmänrohkeaa naamiosankaria muistutettiin katujen voimasuhteiden kylmistä realiteeteista. Muuten vasemmistolaiset pysyivät turvallisen välimatkan päässä mielenosoittajista.

Muutamia paukkupommeja lensi väkeä kohti, mutta ne tuntuivat vain innostavan ihmisiä, joille pommien räjähtely on kuin vallankumouksellista musiikkia. Esimerkkinä kerrottakoon jo eläkeikää lähestyvästä naisesta, joka tapahtuman päätyttyä oli korvasta korvaan leveä hymy kasvoillaan kehumassa aktivisteja hienosta toiminnasta vasemmiston uhon edessä.

Tunnelma oli siis katossa, kun marssijat saapuivat jatkopaikalle, missä keittiöväki oli valmistanut yllin kyllin murkinaa. Syömisen ja kahvittelun ohella kaikilla oli mahdollisuus vierailla Vastarintaliikkeen Kadulle.com-kannatuskaupan myyntipisteellä. Illan aikana käytiin innostuneita keskusteluita mielenosoituksesta sekä kansallismielisen aktivismin tulevaisuudesta Suomessa.
Tapahtuma osoitti, että kansallismielisten vetäessä yhtä köyttä voimme järjestää inspiroivia tapahtumia ja saada yhä enemmän suomalaisia kaduille. Kun ihmiset eivät enää kuuntele kansaamme vihaavien kulttuurimarxistien mielipidettä siitä, miten heidän tulisi ajatella, voi kansallismielinen liike ampaista todelliseen kasvuun sekä kehittyä laajaksi kansanliikkeeksi.

Mielenosoituksessa oli mukana myös useita kansallismielisiä YouTube-striimaajia, joiden suoria lähetyksiä on katsottu kymmeniätuhansia kertoja. Positiivista näkyvyyttä siis tuli monesta suunnasta ja juuri heiltä, joihin me tahdommekin vedota – poliittiseen korruptioon kyllästyneeltä Suomen kansalta.

Tahdommekin kiittää jokaista järjestöä sekä osallistujaa saapumisestanne paikan päälle! Tämä on vasta alkua! Yhdessä olemme vahvoja!

 

Vastarintaliike

29 KOMMENTIT

 1. Loistava tapahtuma ja hyvä artikkeli!

  ”Käytännössä jokainen merkittävä kansallismielinen ryhmä sekä vaihtoehtomedia olikin tapahtumamme puolella, mikä kertoo kansallismielisen yhtenäisyyden lujittumisesta viime aikoina.”

  Oliko tämä hienovarainen viittaus erääseen nykyään-ei-enää-niin-merkittävään “kansallismieliseen” järjestöön, joka järjesti naurettavat itkupotkuraivarit miekkaria vastaan? 😉

 2. Missä oli (((Olavi Mäenpää))) ? Turusta nyt niib pitkä matka kuitenkaan?

 3. Kiitos Odinit sekä Kansallismielisten liittouma tuen osoituksestanne tapahtumaan! Nähdään itsenäisyyspäivänä!

  • Kiitos Pohjoismaiselle Vastarintaliikkeelle hyvin organisoidusta tapahtumasta! Tulemme jatkossakin tukemaan muita kansallismielisiä ryhmiä!

 4. Todella onnistunut tapahtuma! Ei ole Suomessa vissiin muutamaan vuosikymmenneen järjestettykään näin hyvin organisoitua kansallismielistä marssia!

  Oli aika vastenmielistä, että Suomen Sisu yritti viime hetkillä saada ihmiset boikotoimaan mielenosoitusta. Positiivista oli, että kukaan ei kuunnellut niitä nojatuolinationalisteja. Sisun viimeisetkin arvovallan rippeet ovat murentuneet, toivottavasti kaikki kansallismieliset eroavat kyseisestä pelleporukasta!

  • Suomen sisu menin jopa niin pitkälle, että ilmaisivat tukensa PolPon kieltohankkeelle.

 5. Kiitos kaikille järjestäjille ja osallistujille hienosta kokemuksesta!

  Vaikea keksiä tämän jälkeen mitään syytä, miksi kukaan oikea kansallismielinen kuuluisi enää Suomen sisuun. Erotkaa hyvät ihmiset siitä Lahtisen&Kerosen jengistä.

  • Suomen Sisu on selvästi sionistien hallitsema järjestö, jonka perimmäisenä ja piilotettuna tavoitteena on goyimien kansanmielisen tunteen kanavointi Sisun sionistiseille johtajille turvalliseen suuntaan. Perustelen väitteeni tällä tositapahtumalla:
   Vuosi oli ehkä noin 2007. “Sisun” keskustelufoorumissa vilkkaassa keskustelussa pohdittiin, mikä on se taho, joka voimakkaasti ajaa vierasrotuisten maahantuontia. Toin esiin Ukrainan venäjänkielisten juutalasten foorumilla (siis juutalainen sivusto juutalaisille!) olevan artikkelin, jossa on hyvin loogisesti perusteltu, miksi Judentumin on edistettävä värillinen ja nimenomaan muslimien tuontia Eurooppaan. Kanssakeskustelijoilta tuli kommentteja, että kyllä siltä se vahvasti näyttää että juutalaiset ovat asilla.
   Pian sen jälkeen tapahtui kumma käänne. Seuraavana päivänä foorumin sivuilla oli tyly ilmoitus, melkein sanatarkasti seuraava: “Keskustelupalsta on suljettu koska keskustelun taso on laskenut”. Sillä hetkellä ymmärsin, että koko “Suomen Sisu” on oikeasti “Siionin Sisu” ja ansa, johon houkutellaan kansallismielisiä.

   “Sioonin Sisun” suhtautuminen viiime lauantain mielenosoitukseen SANANVAPAUDEN PUOLESTA on vain jälleen kerran todistanut ko. järjestön todellisen luonteen – oleminen sionistien houkutuslintuna ja ansana suomalaisille kansallismielisille.

   • Myös minä kuuluin tuolloin v. 2007 niihin ihmettelijöihin, kun aihe nimeltä sionismi sivuutettiin ja kokouksiin tuli mukaan kansallismielistä leikkiviä juutalaisia jarruttamaan kansallisuusaatteen ajamista kääntäen laivaa väärään suuntaan. Netti oli jo näitä koraanin säkeitä jankkaavia hyseerisiä Israel-friikkejä pullollaan. Tuolloin v. 2007 kaatui erittäin uskottava yritys puolustaa valkoista, vapaata Suomea.

    Yksi asia on varmaa. Tulen itse henkilökohtaisesti tekemään kaikkeni, että TOTUUS voittaa! Päättäjien on pakko lopettaa suomalaisia vihaava politiikkansa ja kuunneltava omaa kansaa rahaeliitin kansanmurhaajien sijaan. Globalismi on murskattava kuten tehtiin aikoinaan kommunismille tai tämä kansa katoaa historiasta siirtyen kehitysmaalaisen anarkian tieltä, kuten on parhaillaan käymässä Ranskassa, Saksassa ja Ruotsissa.

 6. Mitä täällä jostain kansallismielisyyden hylänneestä Sisusta valitetaan, kun tapahtuma oli täydellinen menestys myös ilman heidän johtonsa tukea. Kaikki merkittävät tahot tukivat tätä, muulla ei ole väliä.

 7. Meidän ja kansan seuraava voimannäyttö on 6.12. Se on päivä jolloin esi-isämme varmistivat Suomen suomalaisten asuinpaikaksi. Ja sen jälkeen sitä on puolustettu henkilökohtaisin- ja perheiden uhrauksin. Samaa yhteisöllisyytta toivoisi nytkin. Että kansa potkisi petturijohtajamme maamme rajojen ulkopuolelle ja ottaisi määräysvallan jälleen omiin käsiinsä. Isänmaallisten edustajien välityksellä.

 8. “30-luvun Saksassa katsottiin sivusta, kun natsist ottivat vähitellen vallan. Seurauksethan me kaikki tiedämme. On hyvä, että sentään joku laittaa hanttiin nykymaailmassa.”

  Yrittäkää edes, ilman rautoja yms..

 9. Enpä ole pitkään aikaan nähnyt yhtä ryhdikästä ja mieltä elähdyttävää marssia hyvän asian puolesta.

 10. Onko teidän Treen mielenosoituksenne puheista jälkivideota jossain? Kuten YouTubessa?

  Jos jossain vilahti linkki sellaiseen niin jäi huomaamatta. Suora lähetys oli, muuten sitä ehtinyt seuraamann kuin ihan loppua.

  Kiitos.

 11. Mahtavaa toimintaa, osallistujien määrä oli todellinen yllätys! Ei ole pitkään aikaan ollut näin toiveikas olo: asiat voivat muuttua, ne tulevat muuttumaan, jos ME muutamme ne! Päättäjät jatkavat kansanpetostaan vain niin kauan, kun se heille sallitaan, ei minuuttiakaan kauempaa! Meillä se todellinen valta on, eikä heillä.

  Suomen Sisu on nolannut itsensä varmaan viimeisen kerran. Sitäkin hienompaa on nähdä todellisten kansallismielisten lujaa yhteistyötä. Osoitettiin, että pienistä näkemyseroista huolimatta pystymme toimimaan yhdessä. Ja erityisen hienoa on, että tavallinen kansa – mihinkään järjestöihin kuulumaton – arvostaa sananvapautta, ja pitää edelleen sitä pyhänä arvona. Ja on valmis taistelemaan sen puolesta.

 12. suomi ensin porukkaakin oli mahtavasti mukana ja näytti rajatkiinni miehistöäkin löytyvän

  • Alkaa tapahtua se, mikä on ollut odotettavissa alusta asti, eli Vastarintaliike on voittamassa taistelun kansallismielisen skenen ykkösliikkeen asemasta, ja ihmiset alkavat tuntea luonnostaan vetoa vahvimpaan järjestöön. Kuten toimitus kirjoitti aiemmin, tulossa on pian suuri jakautuminen, jossa vehnä ja rikkavilja erotetaan. Aidot suomalaismyönteiset sulautuvat Vastarintaliikkeen tukijakunnaksi, mutta huijarit, hommasionistit ja sisu-persut jäävät rannalle huutelemaan, kunnes lopulta loikkaavat avoimesti vihollisen leiriin.

  • Suomi ensin sakki on kyllä hyvin epästabiilia ja epämääräistä porukkaa, jonka kaikki johtohahmot vielä muukalaistaustaisia. Niiden sähläys “Maidanilla” (kuvaavaa sinänsä että Venäjää ja Donbassin “kansantasavaltaa” mielistelevä ryhmä nimesi mielenosoituksena ukrainalaisnationalistien liikkeen mukaan) aiheutti vakavan uskottavuustappion koko kansallismieliselle liikkeelle. Ihan hyvä että tulivat tukemaan, mutta yhtään enempää ei niiden kanssa kannata meidän vehdata.

 13. Erittäin onnistunut tapahtuma josta jäi hyvin positiivinen maku suuhun itselleni kaikin tavoin. Kiitoksia tovereille marssista ja jatkoista. Ruokajärjestelyistä niinikään suurkiitokset!

Comments are closed.