Koti Artikkelit Vastarintaliike Lue suojelupoliisin lausunto Vastarintaliikkeestä

Lue suojelupoliisin lausunto Vastarintaliikkeestä

16

Kuten Kansallisen Vastarinnan lukijat tietävät, tullaan Tampereella käymään lokakuun lopussa Suomen oloissa hyvin poikkeuksellinen oikeudenkäynti.

Politisoitunut poliisi haluaa kieltää Vastarintaliikkeen toiminnan, koska se on heidän mukaansa “vastoin lakia ja hyviä tapoja”. Kuin alleviivatakseen arvomaailmaansa, on haastaja valinnut asianajajakseen Markku Fredmanin, jolla on pitkä historia monikulttuurisuustoiminnasta.

Maaliskuussa julkaisimme poliisin jättämän kanteen artikkelissa “Poliisihallitus: kansallissosialistit eivät nauti sananvapauden suojaa”, jotta jokainen aiheesta kiinnostunut voi itse todeta tulevan oikeudenkäynnin poliittisen luonteen ja sananvapausongelman ilman, että joutuu luottamaan valtamedian raflaaviin tiivistelmiin. Nyt julkaisemme myös kanteen liitteenä olevan suojelupoliisin asiantuntijalausunnon, jota tullaan käyttämään oikeudenkäynnin todisteena.

Supon antaman asiantuntijalausunnon pohjalta on helppo ymmärtää, miksi liike halutaan kieltää: valtaapitävät näkevät sen todellisena uhkana, koska

 • liike on toiminut kauan (toisin kuin “ääriryhmät” tyypillisesti)
 • toiminta on näkyvää
 • jäsenmäärä on ollut hitaassa mutta jatkuvassa kasvussa
 • jäsenistö on ns. tavallista kansaa (keskiluokkaisia, perheellisiä, koulutetumpia moniin muihin toimijoihin verrattuna)
 • järjestö on ideologisesti & poliittisilta tavoitteiltaan poikkeuksellisen radikaali.

Lausunto toistaa jo aiemmin kerrottua: Vastarintaliikkeen kieltohankkeessa ei ole kyse rikollisuudesta, vaan päättäjät kokevat liikkeen uhaksi. Toiminnalla nähdään olevan potentiaalia laajenemiseen ja sitä kautta yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Voit ladata lausunnon kokonaisuudessaan klikkaamalla kuvaa alla:

Klikkaa kuvaa lukeaksesi koko selonteon.

Pohjoismainen Vastarintaliike tulee järjestämään lauantaina 21.10. Tampereella mielenosoituksen orwellilaista kieltohanketta vastaan ja sananvapauden puolesta. Kutsumme kaikki kansallismieliset mukaan tapahtumaan!

 

Toimitus

16 KOMMENTIT

 1. Suojelupoliisihan on vain valtaapitävien lobbari – ei ne siellä Ratakadulla niitä todellisia maanpettureita pyri saamaan kiikkiin mistään.

  Nähdään Tampereella reilun kolmen viikon päästä!

 2. Jos tuon pohjalta lähdetään ulottamaan pakkokeinoja jonkun liikkeen lakkauttamiseksi, on jokainen moskeija ja islamilainen yhteisö käyännössä suljettava.

  Naurettavaa salahelinää, jolla peitetään sitä tosiasiaa että supo on ohjeistettu toimimaan äärimmäisen vihamielisesti maataan kohtaan. Sekä varsinkin niitä jotka vastustavat ylikansallista agendaa muuttaa koko euroopan väestö.

  Radikalismi ja “väkivaltaisen vallankumouksen” retoriikalla haetaan konsensuksen tukea. Johan nyt jumalauta jokainen tyrannia on toteuttanut samaa politiikkaa niitä kohtaan, jotka eivät hyväksy vallitsevaa asiantilaa. Tänä päivänä niin monelle hyvälle ihmiselle, kuten rasmuslaisille, on vain ohjelmoinnin ansiosta ja oman viiteryhmän äärimmäisen ahtaasta näkemyksestä kehittynyt niin valheellinen ja egon johtama lammasmieli, että keksivät oikeutuksen asialle kuin asialle, jos lopputulos edes näennäisesti palvelee omia narsistisia lähtökohtia. Vaikka metodit olisivat täysin samat kuin ne mitä vastaan väitetään tappelevansa.

 3. > Poliisihallitus: kansallissosialistit eivät nauti
  > sananvapauden suojaa

  Tuo on kyllä aika kovaa tekstiä, mutta ei sinänsä ihmeellistä. Viranomaiset mielivaltaisesti ja valtion suostumuksella päättävät lakien sisällöstä ja tulkinnoista. Tuomari, joka asettuu vastaan on pian entinen tuomari; ainakin urakehitys loppuu siihen.

  Samoilla perusteilla voidaan kaikki muutkin perustuslain “turvaamat” oikeudet mitätöidä:

  Kansallissosialisti ei nauti hengen ja terveyden suojaa.

  Sanotaan meillä olleen laki, että mustalaisen saa tappaa tavattaessa. Tapporahan sai hakea valtion virkamieheltä.

 4. Yllättävän neutraali raportti PVL:stä. Tuon perusteella tulee olemaan kyllä vaikea kieltää mitään. Ellei sitten tuomio ole jo päätetty ja oikeudenkäynti vain pakollinen teatteri.

 5. Tässä tulee tietää, että suojelupoliisi on toiminut sisäministeriön alaisuudessa jo toista vuotta ja lausunnot ovat sen mukaisia.

  Sisäministeriön rikolliset kansanmurhaajat tämänkin lausunnon takana. Ja heidän (((nukkemestarit))) tiedämmekin.

 6. Innostaa minut ainakin entistä aktiivisemmin jakamaan liikeen materiaalia! Kätevää, kun on tuo DIY-osio. Sieltä voi hyvin tulostaa kaikkea, ja ei kun postiluukut kolisemaan. Kenties joku jo toivottomuuteen vajonnut saa siitä viestin, innostuu.. Poliittiselle poliisille ei pidä antaa periksi tuumaakaan!

 7. Onko mitää kommenttia tähän. Torstain Satakunnan Kansassa kerrotaan Vastarintaliikkeen jäsenestä jolla on aikaisempi murhatuomio tyttöystävän taposta,ja taas epäillään taposta.

  1)Täysin valeuutinen?
  2)Murhamiehet on ok, jos on isänmaallinen?
  3)Seula vain pettänyt?

  Noita sattuu että taustoja ei kunnolla tarkasteta, mutta jos tällasseet tyypit on ok niin on kyllä vaikea tukea.

 8. Aina valtalehdille käy näitä “vahinkoja”, että Vastarinnan jäsenistä uutisoidaan negatiivisesti. Saattavat joskus myöhemmin laittaa jonkun korjauksen, sivulle 43 pienellä präntätyllä tekstillä….

 9. Hyvä että Satakunnan valittuKansa viimein korjasi valeuutisensa. Jännä nähdä korjaako myös muut (((lehdet))), jotka levittivät kyseistä tarinaa.

 10. Minä en uskonut hetkeäkään tuohon Satakunnan Kansan mustamaalaavaan valeuutiseen. SVL:lla on hyvin tarkka seula sen suhteen, ketä he jäsenikseen ottavat. Erityisesti aktivisti jäsenien kohdalla. Sen sain itsekin kokea, kun minua ei hyväksytty aktivistiksi opioidikorvaushoidossa olemisen takia. Mutta antoivat he sentään mahdollisuuden palata uudelleen asiaan sitten,kun en enää ole kh:ssa.

 11. Kyseiseen mielenosoitukseen en ehdi, seuraavaan Turussa järjestettävään aion kyllä tulla. 14/88

 12. Vastarintaliike ja kansallissosialismi on jaloa toimintaa, mutta ei pidä antaa enää muutaman höyrypään pilata liikkeen mainetta ja sanoman tärkeyttä impulsiivisella, väkivaltaisella aivokääpiötoiminnalla. Vastapuolen anarkopunikit eivät niin suurta uhkaa luo, etteikö heidän “hyökkäyksiään voisi hoitaa lain suomien rajojen puitteissa. Nyt ei olla 30-luvulla ja täytyy osata toimia älykkäästi. Suuret joukot eivät koskaan tule näiden muutamien viimevuosien ylilyöntien johdosta sympatisoimaan sen lähemmin liikkeen toimintaa vaikka valtamedia onkin liioitellut tapahtumia uutisoinneissaan. Täytyy pelata fiksummin. Tämä nykyhetki on sitten tulos muutaman impulsiiivisen hallitsemattomasta toiminnasta.

  • Lainaus:
   “Suuret joukot eivät koskaan tule näiden muutamien viimevuosien ylilyöntien johdosta sympatisoimaan sen lähemmin liikkeen toimintaa…”

   En ole Vastarintaliikkeen jäsen, mutta voin sanoa sinulle että siinä vaiheessa kun Ruotsin mallin mukaiset etnisten jengien ghetto-alueet alkavat lisääntymään täälläkin yhtä pahalle tasolle ja kun riittävän monen suomalaisen omat tyttäret joukkoraiskataan sekä läheiset joutuvat pahoinpitelyiden sekä murhien uhreiksi, voit olla varma siitä että siinä vaiheessa kansalaiset alkavat todella kaipaamaan porukkaa joka tekee muutakin kuin vain pelkkiä rauhanomaisia lippumarsseja sekä puoluekorttikeräyskampanjoita.

   Kyllä tässä vaiheessa pitäisi jo pystyä käsittämään se kiistaton tosiasia että tämä korruptiovaltio on sodassa omia kansalaisiaan vastaan ja se tekee kaikkensa meidät kukistaakseen ja senvuoksi siihen olennaisena osana kuuluu todellisen opposition kieltäminen, oli sitten Karttusen tapaus sattunut tai ei.

   Ja korruptioeliitti tietää tasan tarkkaan sen että jossain vaiheessa alkaa kansan pinna kiristymään fyysiseen yhteenottoon asti. Luuletko tosissasi ettei ne sitä osaa jo odottaa? Siksi tämä painostus tulee vain kovenemaan ja kovenemaan vaikka kuinka olisi viimeistä pykälää myöten lakikirjan mukaisesti toimittu.

Comments are closed.