Koti Artikkelit Eurostoliitossa toisinajattelu on “terrorismia”

Eurostoliitossa toisinajattelu on “terrorismia”

9

Vastarintaliike järjesti Tampereella 21.10. suurta huomiota keränneen mielenosoituksen järjestön poliittista kielto-oikeudenkäyntiä vastaan. Tapahtumassa puheita pitivät liikkeen aktivistit Petri Nordman, Johannes Murto, Juhani Keränen sekä Janne Moilanen. Alla Moilasen puhe video- ja tekstimuodossa.

Tervehdys ja suuret kiitokset kaikille teille kansallismielisille, jotka olette saapuneet paikalle median, poliittisen poliisin ja rikollisten vallanpitäjien valtavasta painostuksesta huolimatta. EU:n talutushihnassa kulkevat poliitikot ovat kahden viime vuoden aikana vieneet Suomen tuhoamisohjelmaa siirtolaistulvineen ja ajatusrikoslakeineen tehokkaasti eteenpäin. On inspiroivaa kuitenkin huomata, että yhä useampi suomalainen uskaltaa nyt ilmaista tyytymättömyytensä ja nousta vastarintaan!

Minä marssin tänään paitsi sananvapauden myös kansamme vapauden puolesta. Marssin sellaisen Suomen puolesta, jossa syntyperäiset valkoiset suomalaiset eivät joudu pelkäämään, että jonain päivänä he saattaisivat olla vähemmistö omassa maassaan. Vastustamme kaikin keinoin kehitystä, jossa suomalaisista kaupungeista tulisi Lontoon kaltaisia alueita, joissa maahantunkeutujat ovat jo enemmistö. Koska puolustamme omaa kansaamme, Arkadianmäen ja Poliisihallituksen suomalaisvastaiset kansainvälisyyskiihkoilijat tahtovat nyt kieltää meiltä oikeuden ilmaista mielipiteitämme.

Jos Suomi olisi “demokraattinen oikeusvaltio”, pätisi täällä vallan kolmijako-oppi. Nyt Sipilän hallitus sekä Suomen Poliisihallitus yrittävät kuitenkin riistää vallan tuomioistuimelta itselleen. Aloitteen Vastarintaliikkeen kieltämisestä teki Poliisihallitus, vaikkei Vastarintaliikettä ole koskaan tuomittu järjestäytyneestä rikollisuudesta. Suomessa toki on rikollisjärjestöjä, jotka ovat syyllistyneet esimerkiksi huumeisiin, murhiin ja ihmiskauppaan. Poliisi ei ole kuitenkaan koskaan edes yrittänyt kieltää niitä – sen sijaan viranomaiset ovat esimerkiksi Aarnion tapauksessa tehneet yhteistyötä huumeliigojen kanssa.

Kummallista kyllä, Poliisihallitus tuntuu pitävän kansallismielistä toisinajattelua pahempana rikoksena kuin palkkamurhia, huumeiden salakuljettamista tai prostituutiota. Mitä tämä kertoo poliisin arvomaailmasta? Poliisihallituksen tavoin myös Sipilä on astunut oikeusvaltiorajojen ulkopuolelle. Pääministeri alkoi manipuloida tulevaa oikeudenkäyntiä jo viime joulukuussa, kun hän vaati Yleisradiossa Vastarintaliikkeen kieltämistä. Länsimaisessa oikeusvaltioperinteessä poliitikkojen pyrkimykset manipuloida oikeusjärjestelmää on yleensä tuomittu painokkaasti. Kielto-oikeudenkäynti osoittaa, että juhlapuheista huolimatta Suomi ei ole demokratia eikä oikeusvaltio vaan korruptoitunut monikulttuurinen harvainvalta. Poliitikot eivät edusta kansaa vaan ulkomaista miehitysvaltaa, joka pyrkii tappamaan kansallisen perintömme.

Pidämme tietysti jokaista Sipilän meihin kohdistamaa hyökkäystä eräänlaisena kunniamerkkinä. Emme tahdokaan saada sympatiaa “mieheltä”, joka Brysselin eliittiä mielistelläkseen kutsui hulluna vuotena 2015 kehitysmaiden siirtolaismassat nauttimaan suomalaisesta hyvinvointivaltiosta. Kun maahantunkeutuja raiskasi alaikäisen suomalaistytön välittömästi tämän jälkeen Sipilän kotikunnassa, ei pääministerillä värähtänyt ilmekään. Raiskaustilastojen räjähtämisestä huolimatta Sipilän hallitus jatkaa avoimien rajojen politiikkaa. Laittomia siirtolaisia ei ole rangaistu – sen sijaan lain ruoska on kohdistettu kansallismielisiin ja maahanmuuttokriittisiin toisinajattelijoihin. Hallitus puristaa Suomen kansanruumista hallitsemattoman maahanmuuton sekä ajatusrikosoikeudenkäyntien pihtiotteella.

Suomalaisen kansanvallan perikato on osa laajempaa yleiseurooppalaista taantumaa. Jos EU olisi demokratia, tehtäisiin täällä kansantahdon mukaista maahanmuuttopolitiikkaa. Helsingin Sanomat uutisoi 7.2.2017 lontoolaistutkimuksesta, jonka mukaan “Suurin osa EU-kansalaisista ei enää halua maahanmuuttoa muslimimaista”. Tutkimuksella ei ollut mitään vaikutusta Brysselin politiikkaan. Muutama kuukausi tutkimustulosten julkaisemisen jälkeen Turussa maahantunkeutuja teki Suomen lähihistorian ensimmäisen terrori-iskun. Silläkään ei ollut mitään vaikutusta poliitikkojen toimintaan.

EU-komission varapuheenjohtaja Frans Timmermans totesikin paljastavasti Euroopan parlamentin täysistunnossa 4. lokakuuta, että “yksi mielipide ei ole toista arvokkaampi vain, koska se ilmaistaan kovemmalla äänellä”. Toisin sanoen EU:ta ei kiinnosta se, millaista politiikkaa valtaosa kansasta vaatii. Eurokraatit ovat varanneet itselleen tyrannin elkein etuoikeuden määritellä, mitkä mielipiteet ovat “arvokkaita” ja mitkä eivät. Kansan enemmistön tahdolla ei ole mitään vaikutusta politiikan suuntaan.

Kaikesta tästä huolimatta vallanpitäjät kehtaavat edelleen valehdella, että Suomen hallitus ja Euroopan unioni ovat “demokraattisia” instituutioita, joilla on moraalinen oikeus hiljentää Vastarintaliikkeen kaltaiset “demokratianvastaiset” järjestöt. Todellisuudessa Vastarintaliike kannattaa kansanvaltaa ja vaatii eurooppalaisen enemmistön tavoin rajoja kiinni. Vastarintaliikkeen niin sanottu demokratianvastaisuus on vain vihamielisen eliitin kehittämä kiertoilmaisu, jolla maahanmuuttovastainen liikehdintä yritetään murskata.

Kuten todettua, ongelma ei koske vain Suomea vaan koko Eurooppaa. Saksa sääti hiljattain jopa 50 miljoonan euron rangaistuksen Internetissä levitettävistä “ajatusrikoksista”. Raiskaajat ja tappajat saavat nyky-Euroopassa jo huomattavasti lempeämpiä tuomioita kuin perheelliset ja työssäkäyvät tavalliset valkoiset eurooppalaiset, jotka tahtovat suojella lapsiaan ja lapsenlapsiaan monikulttuuriselta väkivallalta! Me vaadimme mielivallalle loppua!

Samaan sensuuririntamaan ovat valtioiden ohella liittyneet myös monikansalliset megayhtiöt aina Facebookista lähtien. Samalla kun ääri-islamistien vihapropaganda leviää edelleen vapaasti sosiaalisessa mediassa, on juutalaisen Mark Zuckerbergin omistama Facebook alkanut sulkea kovalla kädellä joukkomaahanmuutosta huolestuneiden kansalaisten tilejä. Zuckerberg ja hänen kollegansa ovat peloissaan, sillä he tietävät, että kansallismielisyys on ainut verevä vastavoima heidän edustamalleen ylikansalliselle monopolikapitalismille.

Säälittävimmillään sananvainoa edustavat suomalaiset aktivistipoliisit, kuten monikulttuurisuuden nimiin vannovat Jussi Huhtela ja Jari Taponen. Kun maahantunkeutujaterroristi murhasi Turussa, ehdotti Taponen, että terroristit voisi “parantaa” lähettämällä nämä samoihin kouluihin suomalaislasten kanssa. Kun Vastarintaliike osallistui Ruotsissa rauhanomaisesti politiikkaviikoille, vaati Huhtela puolestaan järjestömme kieltämistä! Poliisi on siis linjannut julkisuudessa, että maahanmuuttajia tulisi “rangaista” terrorismista lähettämällä nämä kouluun, kun taas maahanmuuttokriittisiä tulisi rangaista “ajatusrikoksista” riistämällä näiltä näiden poliittiset perusoikeudet.

Huhtelan, Taposen, Vastarintaliikkeen kieltoa ajavan poliisiylijohtaja Seppo Kolehmaisen ja muiden monikulttuurisuuskiihkon riivaamien poliisien käytöksessä ei sinänsä ole mitään kummallista. Heitä on koulutettu tähän jo vuosia. Poliisikoulun käyttämässä Etiikka ja poliisin työ -oppikirjassa tulevia viranomaisia aivopestään esimerkiksi väittämällä, että ajatus “suomalaisille kuuluvasta Suomesta” on “pelkkä myytti”! Lisäksi sama kirja syyttää valkoisten rakentamaa yhteiskuntaa maahantunkeutujien tekemistä rikoksista. Eurooppalainen poliisi on tuskin koskaan ollut yhtä korruptoitunut sitten DDR:n päivien.

Ei siis ihme, että vuonna 2016 lukuisat liberaalitkin kansalaisjärjestöt varoittivat EU-eliittiä siitä, että unioni on luisumassa kohti poliisivaltiomallia. EU aloitti vuosi sitten lakihankkeen, jonka nojalla poliittinen toisinajattelu voidaan käytännössä kieltää vetoamalla “terrorismiin” ja “yhteiskunnan turvallisuuteen”. Esimerkiksi liberaali EU Observer -julkaisu totesi suorasanaisesti, että uusi terrorismilaki uhkaa tehdä poliittisesta “protestoinnista rikoksen”. Suomessa valtamedia on sensuroinut lain ympärillä käydyn kriittisen keskustelun kokonaan. Vain vaihtoehtomedia on uutisoinut kehityksestä.

Eipä aikaakaan, kun terrorismilakeja todella alettiin käyttää hiljentämään kansallismielisiä, joiden ei ole koskaan edes epäilty suunnitelleen terrori-iskuja. Nykyään niin sanottu väärinajattelukin voi nimittäin olla vallanpitäjien mielestä “terrorismia”. Ensimmäisenä terrorilakeja sovellettiin brittiläistä ystäväjärjestöämme National Actionia vastaan. Upporikkaat sionistiset lobbausjärjestöt, kuten Community Security Trust ja Campaign Against Antisemitism, olivat vaatineet National Actionia kiellettäväksi järjestön kansallismielisen arvomaailman vuoksi. Poliitikot tekivät nopeasti työtä käskettyä: National Action määriteltiin terroristiryhmäksi, vaikka sitä ei ole koskaan epäilty ilkivallasta saati väkivallasta. Eurokraatit määrittelivät heidät mielipideterroristeiksi, minkä jälkeen ryhmä lakkautettiin vuosien vankeusrangaistusten uhalla.

Tietenkään ajatusvaino ei loppunut National Actionin kieltämiseen. Seuraavaksi paikallinen suojelupoliisi usutettiin vakoilemaan entisten aktivistien yksityiselämää. Kun selvisi, että he pitivät edelleen yhteyttä tovereihinsa, urheilivat kansallismielisissä piireissä ja kirjoittivat maahanmuuttokriittisiä tekstejä Internetiin, virkavalta iski jälleen. Syksyn aikana ajatuspoliisi on tehnyt näyttäviä ratsioita brittiläisten kansallismielisten koteihin helikoptereineen ja koirapartioineen. Jopa Suomen valtamedia on valehdellut, että kyse on “terrorisminvastaisesta” operaatiosta, vaikka entisten National Action -jäsenten ainoa niin sanottu rikos on heidän järkkymätön rakkaus omaa kansaa kohtaan!

Lontoon maahantunkeutujataustainen pormestari Sadiq Khan on myös todennut, että kansalaisten on pidettävä terrorismia luonnollisena osana suurkaupunkien arkea. Khan viittasi kuitenkin värillisten siirtolaisten väkivaltaan – ei valkoiseen “ajatusterrorismiin”. Maahanmuuttajaväkivaltaa on siedettävä, kansallismieliset puolestaan on murskattava, eliitti julistaa. Tai mitä mieltä olette Suomen valtakunnansyyttäjästä, Raija Toiviaisesta, joka valehteli Ylellä 14.10., että valkoinen “rasismi” on syy maahantunkeutujien terrorismiin? Me tavalliset suomalaiset maksamme verellämme globalistien monikulttuuriset rikokset, minkä jälkeen “oikeuslaitos” syyttää meitä uhreja maahantunkeutujien tekemistä raakuuksista!

Samaan aikaan Ruotsissa pankkiirit ovat alkaneet sulkea kansallismielisten tilejä vedoten niin ikään “terrorismiin”, vaikkei yhtään kansallismielistä järjestöä ole edes tutkittu epäiltynä terrorismista. Lokakuun 9. päivä ruotsalainen SVT haastatteli Norrbärke Sparbankin toimitusjohtajaa Mats Larsonia, joka totesi, että maahanmuuttovastaisten rahaliikennettä tulee häiritä siksi, että kansallissosialismi on “terrorismia”. Vain muutama kuukausi EU Observerin varoitusartikkelin jälkeen eliitti onkin alkanut käyttää terrorismikorttia aktiivisesti toisinajattelijoiden hiljentämiseksi. Kun vallanpitäjät puhuvat niin sanotusta terrorismista, eivät he koskaan viittaa aitoihin terroristeihin eli “turvapaikanhakijoina” tänne soluttautuviin ei-valkoisiin islamisteihin!

Ruotsin tapaus muistuttaa meitä siitä, että pankkiirit ovat Euroopan alhaisinta saastaa. He ovat sitoneet valtiomme yksityiseen velkaorjuuteen kiristääkseen meitä. Erkki Liikasesta Aki Kangasharjuun Suomen johtavat pankkiirit vaativat mediassa jatkuvasti lisää maahanmuuttoa. Poliisivaltiokehitystä ajava EU on rakennettu palvelemaan yksityistä pankkisektoria, joka imee parasiitin tavoin yhteiskunnan elinvoiman. Jos tahdomme lopettaa sananvainon ja vapauttaa Suomen, on rikolliset pankkiirit syrjäytettävä vallasta. Kuten historiaa lukeneet muistavat, eurooppalaiset esi-isämme tiesivät vallan mainiosti, millaisen rangaistuksen koronkiskojat ansaitsevat!

Erkki Liikanen. Kuvakollaasi.

Jos eliitti olisi aidosti huolissaan terrorismista, ottaisivat he mallia maista, jotka ovat säästyneet terrori-iskuilta. Jos Juha Sipilä ei tahdo lisää puskaraiskauksia kotikulmilleen, miksei hän ota oppia siirtolaiskriisin tappavilta vaikutuksilta säästyneiden Puolan ja Unkarin maahanmuuttopolitiikasta? Terrorismia ei torjuta sulkemalla isänmaataan rakastavien eurooppalaisten suut. Terrorismia torjutaan sulkemalla rajat ja lähettämällä terroristit ulos Euroopasta! Mikäli poliitikko ei ole valmis tähän, hän tukee itse terrorismia ja ansaitsee siitä ankaran rangaistuksen!

Samalla kun ajatusrikoslakeja tiukennetaan ja toisinajattelijat leimataan “terroristeiksi”, poliittinen poliisi tiukentaa yhteiskunnallista kuristusotetta uusien tiedustelulakien avulla. Käytännössä uusi tiedustelulainsäädäntö johtaa siihen, että viranomaiset valvovat vanhaan kommunistityyliin suomalaisten siviilien puhelimia ja tietokoneita selvittääkseen, ketkä ovat potentiaalisesti vaarallisia toisinajattelijoita. Vastarintaliikkeen aktivisteille puhelinseuranta on ollut vuosia arkea – suojelupoliisi on yrittänyt säikäyttää tukijoitamme kertomalla näille tietoja, joita ihmisistä saa selville vain vakoilemalla. Nyt suojelupoliisi on aloittanut historiallisen suuren rekrytointikampanjan varmistaakseen, että väärinajattelijoiden vakoilu on mahdollisimman tehokasta. Polpo – olette säälittäviä rahanvallan sätkynukkeja ja kansanvihollisia!

Uusien tiedustelu- ja sananvapauslakien tuhotessa oikeusvaltion rippeetkin eliitti itse puolestaan varjelee omia salaisuuksiaan ja korruptiotaan entistä röyhkeämmin. Hiljattain uutisoitiin, että eduskunta alkaa tuhota vieraslistansa joka päivä, jotta kansa ei saisi selville, ketkä antavat poliitikoillemme käskyjä kulissien takana. Suojelupoliisikaan ei tunnu olevan kiinnostunut valtiotason korruptiosta, sillä he eivät ole ottaneet lainkaan kantaa poliitikkojen salailuun. Kuten Neuvostoliitossa, Suomeen syntyy siis kaksi kastia: ylhäällä on rahanvallan ohjaama poliittinen eliitti, joka toimii täysin salassa, ja alhaalla on tavallinen kansa, jolla ei ole oikeutta protestoida tai edes ajatella itsenäisesti.

Nyt pitäisi olla Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuosi, mutta tämä on vain surkea vitsi. Olemme poliittisen poliisin, rikollisen hallituksen, Euroopan unionin sekä näitä rahoittavan finanssieliitin panttivankeja, emme itsenäinen kansakunta. Vastarintaliike on Suomen lähihistorian ainoa lakkautusuhan alla oleva poliittinen järjestö juuri siksi, että me uskallamme nimetä vihollisen avoimesti vailla pelkoa seurauksista! Jos maanpetturit luulevat voivansa tappaa suomalaisten itsenäisyyshengen, ovat he väärässä!

 

Lue myös:

Juhani Keräsen puhe Tampereella: video ja teksti
Video Johannes Murron puheesta Tampereella
Video Petri Nordmanin puheesta Tampereella

9 KOMMENTIT

 1. Toisinajattelu = Terrorismi => Terrorismi = Toisinajattelu

  Ergo

  (Rote Armee Fraktion, Baskiseperatistit, IRA, Al Qaida, ISIS, La Resistance et al.) = Toisinajattelijoita.

 2. Tämä oli erinomainen päätöspuhe loistavalle tapahtumalle! Kiitos Vastarintaliike!

 3. Enpä minäkään aiemmin, ehkä paria vuosien takaista kertaa lukuunottamatta, vieraillut näillä sivuilla, mutta nyt on tilanne muuttunut ja pyrin lukemaan kaikki kirjoitukset ja tiedotteet, sekä seuraan videoitanne.

  “Jos maanpetturit luulevat voivansa tappaa suomalaisten itsenäisyyshengen, ovat he väärässä!” – ja tulevat tuntemaan sen nahoissaan, VARMASTI !

 4. TÄSSÄ YKSI HYVÄ .

  It would criminalize any U.S. citizen “engaged in interstate or foreign commerce” who supports a boycott of Israel or who even goes about “requesting the furnishing of information” regarding it, with penalties enforced through amendments of two existing laws, the Export Administration Act of 1979 and the Export-Import Act of 1945, that include potential fines of between $250,000 and $1 million and up to 20 years in prison.

  Hieno maa tuo jenkit. Uusia lakeja moniin osavaltioihin israelin boikotoinnista. Miltsi sakkoo ja pari kytä vuotta kakkuu. Kyllä jenkit tyhmiä

  Ja eurooppaankin näköjään tullu tänä vuonna samantapnen laki. Kipaat kuses ku laiella yritetään hiljentaa

  And there’s bill HR 672 Combating European Anti-Semitism Act of 2017, which was passed unanimously by the House of Representatives on June 14th. Yes, “unanimously.” The bill requires the State Department to monitor what European nations and their police forces are doing about anti-Semitism and encourages them to adopt “a uniform definition of anti-Semitism.”

  The bill was co-sponsored by Ileana Ros-Lehtinen from Florida and Nita Lowey of New York, both of whom are Jewish

  Vittu suomen jenkki jutikka

 5. Vaikuttaa ehkä mielipuolen kuvitelmilta,mutta voin vakuuttaa että tämä maa ei enää ole itsenäinen,vaan tänne samat laittomuudet ja ihmisoikeurikokset ovat rantautuneet,joista mm amerikkalaiset nettisivustoillaan todistavat.Itselleni on lyöty jo aikoja sitten leimat jotka oikeuttavat tietyn porukan suoranaisen vainon.Esim. VIISI vuotta olen `naapurini´toimesta kokenut jatkuvaa melu,ym häirintää,ihmiset asunnossa vaihtuu,mutta tekevät`vuorotyötä´.Ovessa tässä ns. naapurissa nimenä Torvinen.Jos olen valittanut,meno on vain muuttunut pahemmaksi.Tiedän että jotkut myös täällä suomessa on ns.maalitettu..Sauli Niinistö on salakavalasti hilannut suomen niihin rikollisiin piireihin ja rikoksiin joissa ns.pienellä ihmisellä ei ole ihmisoikeuksia.Ja huom; toisen maailmansodan TODELLISET natsirikolliset elävät vieläkin linnoissaan ja kartanoissaan.HE OVAT YHTÄ KUIN NWO.EI mitään uutta auringon alla.Vanhat murhaajat käyttävät uusia houkkalaumoja rikoksiensa välikappaleina,

Comments are closed.