Koti Artikkelit Vastarintaliike Göteborgin mielenosoitus suomalaisaktivistin silmin

Göteborgin mielenosoitus suomalaisaktivistin silmin

26

Göteborgissa järjestettiin lauantaina Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen mielenosoitus, joka oli jo ennen tapahtumapäivää saanut kaikki Pohjoismaiden globalistit varpailleen. Myös suomalainen media on kirjoittanut runsaasti aiheesta. Mitä Göteborgissa sitten todellisuudessa tapahtui?

Tapahtuma julkistettiin suurelle yleisölle elokuun alussa, mistä lähtien niin Vastarintaliike, vasemmisto, oikeisto, media kuin poliisitkin ovat kaikki varautuneet tapahtumaan täydellä höyryllä – neljän viimeksi mainitun tehdessä yhteistyötä painostaakseen liikettä perumaan marssinsa.

Etenkin pari viime viikkoa ovat olleet äärimmäisen intensiivisiä: mediat ovat kirjoittaneet kymmeniä ja taas kymmeniä artikkeleita kaikesta, mikä vähänkin liittyy Vastarintaliikkeeseen. Suurten lehtien etusivut ovat täyttyneet kymmenien järjestöaktivistien kuvista, henkilötiedoista ja jopa työpaikoista. Kulttuurimarxistit ovat tivanneet hysteerisesti, miksi “natsit” saavat luvan marssia, ja he ovat vaatineet järjestön kieltämistä.

Kaikki eduskuntapuolueet pois lukien sionistinen ruotsidemokraatit pitivät vastikään kokoontumisen, jossa he pohtivat yhdessä, miten liike voitaisiin saada kiellettyä. On myös tosissaan ehdotettu Tyr-riimun kieltoa “natsisymbolina”, vaikka Tyr on valtavasti toista maailmansotaa vanhempi symboli. Poliisi muutti alkuperäistä ilmoitettua marssireittiä huonommaksi ja lyhensi sitä entisestään, kun Ruotsin juutalaisyhteisö aloitti valittamisen.

Poliisi myös ilmoitti etukäteen käyttävänsä tapahtumapäivänä P4-pykälää, mikä tarkoittaa kaikkien katujen sulkemista tietyltä alueelta, jolloin sivustaseuraajat eivät pääse katsomaan marssia. Jopa pahamaineinen monikulttuurisuutta ja ajatusrikoslakeja lobbaava World Jewish Congress otti kantaa marssiin muutamaa tuntia ennen kuin lopullinen marssireitti päätettiin.

Kaikki tämä ja paljon muuta tapahtui, koska Vastarintaliike oli ilmoittanut järjestävänsä marssin teemalla “Kapina rikollisia vallanpitäjiä vastaan!”. Hysteerisellä toiminnallaan vallanpitäjät ovatkin vahvistaneet Vastarintaliikkeen monia argumentteja kansalaisille: kapina rikollista eliittiä vastaan on jotain sellaista, mikä saa tietyt tahot suorastaan sekoamaan. Mahtaakohan heillä olla luurankoja kaapissaan?

Kun yhden marssin takia pidetään eduskuntapuolueiden hätäkokouksia ja vaaditaan liikkeen kieltoa, todistavat vallanpitäjät itse, ettemme elä demokratiassa, jossa jokaisella on oikeus tuoda mielipiteensä esille. Rikollinen eliitti riisui naamionsa vastustaessaan marssia koko Pohjolan edessä, mikä merkitsi sitä, että marssinjärjestäjät onnistuivat saavuttamaan tavoitteensa jo viikkoja ennen itse tapahtumapäivää. Varsinainen marssi oli loppujen lopuksi pelkkä muodollisuus, koska eliitin petokset ja kaksinaismoralismi oli jo tuotu esille mielenosoitusta edeltävinä viikkoina.

Liike järjesti jo kahta viikkoa aikaisemmin ennalta ilmoittamattoman marssin samassa kaupungissa. Tähän osallistui vajaat sata aktivistia. Jo tämä sai kaikki omaa kansaansa vihaavat vallanpitäjät totaaliseen hysteriaan. Tapahtuma olikin menestys: liikkeen nimi tuli jälleen hieman tunnetummaksi ympäri maailmaa, sillä yllätysmarssi sai erittäin paljon näkyvyyttä kansainvälisestikin. Se oli kuitenkin vasta alkusoittoa päätapahtuman mukanaan tuomalle näkyvyydelle.

Suomesta paikalle saapui toistakymmentä aktivistia. Kaksi aktivistia tosin otettiin rajalla kiinni, laitettiin kahdeksi päiväksi putkaan ja lähetettiin sunnuntaina takaisin Suomeen pakkopalautuslennolla mukanaan kolmen vuoden maahantulokielto. Syynä ennenkuulumattomalle toiminnalle oli se, että poliisi epäili heidän tulevan paikalle aiheuttamaan “häiriöitä”. Mitään todellista syytä epäilylle ei kuitenkaan ollut – matkustajilla ei ollut mukanaan esimerkiksi laittomia esineitä.

Palaamme Kansallisessa Vastarinnassa selkkaukseen myöhemmin tarkemman selonteon kanssa. On kuitenkin painotettava, että viranomaiset päästävät Pohjolaan rutiininomaisesti esimerkiksi Isis-terroristeja murhaamaan valkoisia siviilejä, mutta kansallissosialistit voivat nyt saada mielipiteidensä vuoksi matkustuskiellon toiseen Pohjoismaahan! Tämä todistaa, että Pohjola tarvitsee entistä radikaalimpaa kapinaa rikollisia vallanpitäjiä vastaan.

Lauantain tapaamispaikaksi oli sovittu keskustan lähellä sijaitsevan kaupan parkkipaikka. Osallistujia ohjeistettiin tulemaan sinne, sillä poliisi oli etukäteen kertonut, että toisella, aikaisemmin ilmoitetulla kokoontumispaikalla oli riskinä, ettei virkavalta päästäisi kaikkia tulijoita liittymään väkijoukkoon. Tieto tästä tosin tuli vasta edellisenä iltana, joten se ei ehtinyt saavuttamaan kaikkia osallistujia.

Parkkipaikalle saapuikin noin 600–700 henkeä, minkä lisäksi toiselle kokoontumispaikalle oli mennyt noin 150 ihmistä. Lisäksi rajoilla käännytettiin yhteensä noin 30 henkeä. Näihin lukeutui ainakin saksalaisia, portugalilaisia, tanskalaisia sekä mainitut suomalaiset.

Odottelun jälkeen menimmekin valmiiseen rivistöön lähteäksemme liikkeelle. Varsinainen marssi ei vielä tästä alkanut, sillä lupa oli myönnetty parin kilometrin päässä sijaitsevalle paikalle. Lähdimme kuitenkin liikkeelle viiden hengen riveissä; ainoastaan liput olivat tässä vaiheessa kiinni, sillä poliisit olivat ilmoittaneet, että avoimet liput tulkitaan mielenosoituksen alkamiseksi, mikä saattaa johtaa tapahtuman keskeyttämiseen pakkokeinoin.

Ennen kuin pääsimme toiselle kokoontumispaikallemme, ohitimme puiston, jonne oli kokoontunut vastamielenosoittajia. Vaikka kaupungilla oli tuhat poliisia, ei heillä riittänyt ammattitaito pitämään näitä tarpeeksi pitkän etäisyyden päässä marssistamme. Puistosta heitettiinkin esineitä marssiamme kohti, minkä vuoksi marssin turvahenkilöstö päätti puuttua tilanteeseen. Tämä johti pieneen otteluun vastamielenosoittajia suojelleen poliisin kanssa, minkä aikana virkavalta joutui perääntymään kymmeniä metrejä Vastarintaliikkeen aktivistien puskiessa heitä.

Poliisien teleskooppipamput hakkasivat kilpirivistöä täydellä voimalla samalla kun toiset poliisit ampuivat kaasua kilpien yli. Tie saatiin raivattua hetkeksi auki, jolloin parikymmentä aktivistia pääsi ohittamaan poliisin. Lähes heti tie kuitenkin katkaistiin poliisiauton avulla, ja parikymmentä aktivistia jäi poliisin mottiin, mukaan lukien järjestön johtaja Simon Lindberg. Tilanteesta kuvatulla videolla näkyy, kuinka poliisit alkavat pahoinpidellä aktivisteja. Poliisi vaikutti nauttivan maassa makaavien hakkaamisesta.

Samalla videolla näkyy pikkutytön lailla itkevä poliisi, joka näyttää siltä, että hän olisi telonut kätensä pahemman kerran. Toisella tilanteesta kuvatulla videolla näkyy, kuinka sama poliisi potkaisee satunnaista kuvaajaa, kun tätä viedään pois. Hauskinta sadistipoliisin tapauksessa oli kuitenkin ehkä se, että hänen kivulias vammansa syntyi hänen kollegoidensa silmittömästä pampunkäytöstä. Karma puri välittömästi verenhimon sokaisemaa kulttuurimarxistia.

Tätä kirjoittaessa sunnuntai-iltana kaikki kiinniotetut ovat edelleen putkassa epäiltyinä mellakoinnista. Joukossa on myös yksi Nordfrontin naispuolinen kuvaaja, mikä kertonee paljon kriteereistä, joilla poliisi rikosnimikkeitään jakelee. (Muistakaamme, että myös Suomen poliisi jäi tänä keväänä Jyväskylän käräjäoikeudessa kiinni valehtelusta väitettyään, että aktivistimme olisivat järjestäneet “mellakan” vuonna 2015.)

Pian puistossa alkanut välikohtaus kuitenkin rauhoittui. Mielenosoituksen kilpimiehet sekä vastapuolella seisoneet poliisit muodostivat molemmat rivistön toisiaan kohti, välissään parin metrin “ei-kenenkään-maa”. Tässä vaiheessa kolme tapahtuman järjestäjää käveli poliisirivistön taakse neuvottelemaan tapahtuman jatkosta. Poliisit olivat kuitenkin jo käytännössä tehneet päätöksensä katkaista tapahtuma ennen sen virallista alkua, joten seuraavaksi vuorossa oli odottelua.

Suomalaisessakin mediassa on valehdeltu, että tapahtumamme olisi katkennut vastamielenosoittajien suuren määrän vuoksi. Tämä ei pidä paikkaansa, sillä meille määrätyllä reitillä ei ollut ensimmäistäkään vastamielenosoittajaa tukkimassa tietä. Poliisi oli jo etukäteen päättänyt, että marssi tullaan estämään tavalla tai toisella. Ennakkoon he ilmoittivat, ettei liike saa käyttää tapahtumassa lippuja tai kilpiä ja ettei se saa näyttää liian yhtenäiseltä, tehdä kiellettyjä eleitä ja niin edelleen. Naurettavien sääntöjen tarkoitus oli saada marssi näyttämään laimealta iltakävelyltä, joka ei motivoisi ketään mukaan poliittiseen aktivismiin tulevaisuudessa. Kansallissosialistit ovat ainut poliittinen ryhmä, jolle poliisi on yrittänyt määrätä näin tiukat ja mielivaltaiset marssisäännöt.

Tapahtuman jälkeen poliisi myönsikin Aftonbladetille, että heidän suunnitelmanaan oli johtaa marssi aikaisemmin mainitulle suljetulle alueelle ja alkaa pidättää ihmisiä, jotka rikkovat poliisin määrittelemiä mielivaltaisia sääntöjä liittyen esimerkiksi lippuihin tai “liian yhtenäiseen olemukseen”. Ruotsi on jo niin rappeutunut banaanivaltio, että poliisi voi myöntää avoimesti, ettei kaikilla ole oikeutta marssia, vaikka laki niin sanoisi. Tämä kuulostaakin Suomen Poliisihallituksen toteamukselta “kansallissosialisteilla ei ole oikeutta sananvapauteen”.

Kun olimme odotelleet pari tuntia ja neuvotteluryhmämme oli rampannut edestakaisin mielenosoituksen ja poliisin neuvottelijan välillä keskustelemassa, päätettiin puheet pitää paikan päällä, vaikka poliisit olivat jo ilmoittaneet, että mielenosoituslupa on peruttu. Poliisi olisi halunnut meidän poistuvan paikalta, mihin emme kuitenkaan vielä suostuneet.

Puheiden jälkeen ympärillä olleet toimittajat tunkeutuivat kameroineen ihmisten keskelle, minkä vuoksi heidät työnnettiin pois paikalta. Ainoastaan liikkeen luvalla olleet toimittajat saivat olla paikalla, ja säännöstä pidettiin kiinni (luvan saaneiden joukkoon lukeutui siis myös muutamia valtamedian toimittajia). Eräs ylimielinen toimittaja ei kuitenkaan säännöistä pitänyt, ja hän alkoikin töniä turvamiehiä. Tämä johti poliisin väliintuloon ja uuteen yhteenottoon virkavallan kanssa.

Aluksi poliisit yrittivät hyökätä ihmisten kimppuun kahden autonsa välisestä aukosta, mutta heidät torjuttiin kokonaan. He lähtivätkin kiertämään toista reittiä, minkä jälkeen alkoi isompi nujakka. Poliisin pamput heiluivat niin, että yksi pleksikilpikin meni palasiksi ja useampi toveri sai demokratian nimissä päähänsä teleskooppipatukasta.

Lain mukaan poliisi ei saisi kohdistaa pampulla iskuja päähän vaan ne pitäisi kohdistaa esimerkiksi isoihin lihaksiin tai taipeisiin. Naureskelimmekin, että poliisit ilmeisesti pitävät aivojamme suurimpina lihaksinamme, sillä pamppu heilui poikkeuksetta päitä kohti. Ainakin kolme aktivistia sai päähänsä verta vuotavia haavoja poliisin laittomista otteista. Heihin lukeutui myös yksi suomalainen.

Tilanne rauhoittui hetkeksi, mutta yhtäkkiä poliisit lähtivät uuteen hyökkäykseen tällä kertaa ilman mitään ilmeistä ärsykettä. Turvaryhmä sai kuitenkin pidettyä rivinsä tiiviinä eikä suurempaa vahinkoa päässyt syntymään. Tilanne rauhoittui uudestaan.

Odottelimme taas hetken, minkä jälkeen tapahtuman järjestäjät ilmoittivat, että pääsemme lähtemään takaisin parkkipaikalle, jolla kokoonnuimme. Kuljimme ryhmänä paikalle, mistä siirryimme vielä jatkojuhliin, jossa oli tarjolla ruokaa, Kadulle.comin myyntipöytä, hyvää seuraa ja puheita. Pär Öberg sekä Antti Niemi pitivät puheet. Niemi muun muassa mainosti tulevaa mielenosoitustamme sananvapauden puolesta.

Muutaman tunnin sosiaalisen kanssakäymisen jälkeen sanoimme näkemiin tovereille ja lähdimme takaisin kotimatkalle. Päivä oli tapahtumarikas ja osoitti kaikille Pohjoismaiden kansallismielisille, keitä rikolliset vallanpitäjät sekä sadistinen poliisi pitävät eliitin vaarallisimpana vihollisena. Huomiota marssille tuli kansainvälisesti. Suuret mediat ympäri maailman ovat mainostaneet järjestöä uutisoimalla tapahtumasta. Paikalta tehtiin useita YouTube-lähetyksiä, joilla on nyt yhteensä satojatuhansia katselukertoja.

Ruotsissa tuskin on tällä hetkellä montaa ihmistä, joka ei tietäisi järjestön olemassaolosta. Mielenosoitus sai myös rikollisen eliitin riisumaan naamionsa: poliitikot, valtamedia ja poliisi todistavat, ettemme elä demokratiassa vaan monikulttuurisessa tyranniassa. Mikä tärkeintä: tapahtuma oli Vastarintaliikkeen historian toistaiseksi selvin osoitus siitä, että olemme eliitin silmissä Pohjolan tinkimättömin oppositiojärjestö.

Henkilökohtaisesti voin todeta, että tämä oli kaikista mielenosoitusmatkoistani ympäri Euroopan paras kaikista. Pohjoismainen Vastarintaliike kasvaa huimaa vauhtia, muuttuu yhä aktiivisemmaksi oppositioliikkeeksi ja marssii askel askeleelta kohti voittoa. Vastarintaliikkeen käsikirjassa muistutetaan, että jo muutama tuhat asialleen omistautunutta vallankumouksellista aktivistia voi horjuttaa eliitin asemaa. Tavoite on nyt lähempänä kuin koskaan!

 

Jesse Torniainen

26 KOMMENTIT

 1. 8/8 reissu, tähän mennessä mielenkiintoisin liikkeen mielenosoitus johon on tullut osallistuttua.

 2. Huh huh mitä ryönää tuo Ruotsin Shomrim-poliisi on maahantulokieltoineen kaikkineen.

  Pikkuisen myös nauratti äärivasemmiston uho ennen ja jälkeen tapahtuman. Aluksi uhkaillaan väkivallalla mutta lopulta eivät blokanneet edes tietä 😀 ilmeisesti luottamus Ruotsin Polpon potemaan patologiseen valkoisiin kohdistuvaan vihaan oli marxisteilla järkkymätön. Ja syystäkin.

  Kaiken kaikkiaan loistavaa, ettei liike alistunut shomrimin määräämään lippukieltoon. Tinkimättömyys erottaa Vastarintaliikkeen kaikista muista!

  • Vasemmisto myöntää itsekin että he käyttävät poliisia apunaan liikkeen tapahtumien hankaloittamisessa. Ilman poliisiahan vasemmiston vastarinta loppuisi kun seinään, kun liikkeen aktivistit pääsisivät hieman kouluttamaan näitä.

   Esimerkiksi Kreikassa Imia-marssiin kohdistunut väkivaltainen hyökkäily loppui sen jälkeen, kun poliisit kerran päästivät osapuolet ottamaan yhteen.

   Voisikin siis sanoa, että poliisin läsnäolo vain lisää väkivaltaa varsinkin pitkässä juoksussa, eikä poista sitä. Poliisi voisi siis poistaa itsensä poliittisista tapahtumista ja antaa kansalaisten selvittää välinsä kerralla kuntoon.

 3. Oikea huomio. Valtio ei mitenkään voi puuttua yhteiskunnan asioihin tulematta itse osapuoleksi.

  Valtion tehtävän pitää olla sen turvaaminen, että kansalaiset (siis yhteiskunta) voivat itse hakea turvaa ja onnea omalle elämälleen. Se ei saa olla sitä, että turvallisuus ja onnellinen elämä pakotetaan kansalaisille.

 4. Kyllä vähän pistää mietityttämään tuo kun ISIS-taistelija tulee Ruotsiin niin sille järjestetään jopa uusi henkilöllisyys jottei kukaan pääse häiritsemään jihadistin “kuntouttamista” takaisin ruotsalaiseen yhteiskuntaan.

  Mutta kun suomalainen aikoo tulla marssimaan ja lähtee senjälkeen takaisin omaan maahansa, se viedään putkaan ja lätkäistään kolmen vuoden maahantulokielto.

  Sitten on kaiken tämän lisäksi vieläkin valtavasti niitä jotka ihan vakavissaan miettivät että “eikö meidän tyhmät päättäjät tajua mitä tyyppejä tänne tulee…” 😀

  • Joo se on kummallista miten typerinä ihmiset pitää poliitikkoja, kyllä ne tietää tarkalleen mitä tapahtuu ja se annetaan tapahtua.

  • Tähän tähtää (((perussionistien))) Lindströmin ehdotus “terroristeille kuolemantuomio” (sekä matkustuskielto jos aikoo osallistua “terrorismiin eli kansallismieliseen, valkoista kansanmurhaa vastustavaan toimintaan).

   Terroristeilla ei tosin tarkoiteta jihadisteja, vaan valkoista kansanmurhaa vastustavia.

   https://www.rt.com/uk/405516-terrorism-online-rudd-jail/

 5. Oli kyllä hieno viikonloppu ruotsalaisessa kopissa. Kiitos #polpo #shomrim #stopdeportations

 6. Näin myös periaatteessa korkealle arvostettu pohjoismainen vapaus ja demokratia on vain ruma julkisivu. Poliisi on vain poliittinen voimankäyttökoneisto – on ilmiselvää kuinka eri tavalla voimaa käytetään väkivaltaisia vasemmistorottia vastaan – siis ei mitenkään. Kun antifasistit nakkelevat kiviä ihmisjoukon keskellä samalla vahingoettaen niitä jotka heidän vierellään tai läheisyydessään sattuvat olemaan, pysyvät poliisit “turvallisen välimatkan” päässä, liikuttavat rivistöjään ja autojaan aivan kuin pelkän nään vuoksi. Siis esityksen vuoksi, sillä toimintaa ei juurikaan näy.

  Vastarintaliike, joka turvaa itse omaa mielenosoitustaan, saa kokea aivan eri otteet. Poliisi käyttää systemaattisesti iskuvoimaa kohti kalloa – eikä ensimmäistä kertaa. Poliisibussi myös ajaa funktionäärien päälle ja yrittää litistää nämä vasten seinää. On selvää, että tälle toiminnalle on tullut käsky johtoportaalta. Muutamat poliisit toki ovat itsekin hämmentyneitä virkatovereidensa yhtäkkisestä väkivaltaisuudesta…

  Mielenosoitukseen muista maista matkanneita kohdellaan kuin rikollisia. Heidän poliittinen mielipiteensä on rekisteröity ja vaikka organisaatio sekä mielenosoitus ovat täysin laillisia, osallistujille annetaan vuosien maahantulokieltoja.

  Kuinka kukaan voi enää millään tavalla uskoa systeemin rehellisyyteen? Se yrittää käyttää kaikki mahdolliset keinot kasvavan poliittisen opposition tukahduttamiseksi. Vallitseva systeemi on kuolemassa ja tämä ruma peli, jota se pelaa on vain sen viimeiset oljenkorret.

  • Ainoa vaihtoehto on äänestää perussuomalaisia, he ovat aidosti isänmaan asialla!

 7. Pitääkö paikkansa että kommunisteja oli yli 20 kertaa enemmän kuin kansallismielisiä?

  • Pitääkö paikkaansa että antifasismin keskeinen ajatus “natsismin vastustaminen” on järjestelmän opettamaa aivopesua?

  • Kas, trollien määrästä päätellen viikonlopun tapahtumat iski aika helvetin ison loven “acab”-vasemmiston itsetuntoon. 😀 hyvin te veditte, ne teidän piknikit (jotka oli kaikki pystytetty miekkarireitin ulkopuolelle) oli tosi fantsuja! Suuri harppaus autonomiselle lgbt-liikkeelle, vaikka suora toiminta PolPolle ulkoistettiinkin.

   Ja vähän vakavampiin asioihin. Voiko joku kielitaitoinen kertoa, liittyikö tuo poliisin esittämä lippukielto suoraan Göteborgin juutalaisten tekemiin valituksiin? Shomrim on vajonnut kyllä vielä luultuakin syvemmälle, kun kielsi oman kansan muinaiset symbolit ylläpitääkseen Daavidin tähden hegemoniaa. Ja luuliko nuo helvetin uunot oikeasti, että joku noudattaisi niin typerää määräystä?

   • Lippukielto taisi tulla ennen juutalaisten ulinaa. Yleisesti ottaen kielto perustui johonkin vuonna 1996 annettuun tuomioon, jolla sitten perusteltiin kaikki “liian natsilta” näyttävä tästä tapahtumasta.

    Demokratian kannattajien tapahtumista pitäisi tällä logiikalla kieltää kaikki, sillä sen nimissä on pudotettu ydinpommeja, ja murhataan myös tänä päivänä jatkuvalla syötöllä massoittain ihmisiä. Myös Eurooppalaisten kansanmurhaa ajetaan demokratian nimissä.

 8. Heh ruotsin Shomrim teki yhteistyötä Antifan kanssa. Antifasismi=Työtä järjestelmän puolesta.

  Vastarinnan miehet ja naiset tekevät arvokasta työtä taistellessaan shomrimia vastaan. Seuraavan kerran ei järjestelmän koirilla ei tulekaan olemaan niin helppoa. Taistelu jatkuu!

 9. Länsimaista demokratiaa parhaimmillaan – muistakaa että (((eliitti))) myös päättää mikä on “far-right propagandaa”
  ——————-

  Watching terrorism videos online could result in 15yr jail term

  People who watch terrorist propaganda online could face up to 15 years behind bars, Home Secretary Amber Rudd has announced, in a move designed to tighten laws tackling radicalization.

  Speaking at the Conservative Party Conference on Tuesday, Rudd said those found guilty of repeatedly viewing extremist material such as bomb-making instructions and FAR-RIGHT PROPAGANDA could now face lengthy jail terms.

  https://www.rt.com/uk/405516-terrorism-online-rudd-jail/

 10. taitaa punikkeilla olla kova peppukipu trollauksen määrästä.. millä tätä maahantulokieltoa perusteltiin? kai siihen joku virallinen syy pitää antaa? kuulostaa todella erikoiselta

 11. Eliitti pelkää. Siksi kovat otteet, siksi loputon vihankylvö kansallismielisiä ja kansallissosialisteja kohtaan.

  PVL pisti kovan kovaa vastaan, selkeästi ja silmää räpäyttämättä. Siksi mielenosoitus oli historiallinen. Tuskinpa missään valkoisten maassa ollaan toimittu samalla tavalla kymmeniin vuosiin.

  Ja kuten nyt nähdään, tämä tinkimättömyys tuottaa hedelmää. Ns. normiväestökin hyökkäsi jo spontaanisti kiviä lingonneen somalin kimppuun Göteborgissa. Juuri nyt Ruotsin eri medioissa ihmiset keskustelevat kuuluvasti ja kovalla äänellä siitä, kuinka “valkoisten ruotsalaisten oikeutta osoittaa mieltä halutaan rajoittaa ja samaan aikaan muslimit mellastavat kaduilla vapaasti”.

  Aivopesty eläkeläisikäinen televisioon uskova väestö on poistumassa kartalta ja tilalle tulee uusi sukupolvi, joka osaa ja haluaa käyttää vaihtoehtomedioita. Pitkä työ tuottaa tulosta.

  Aivan kohta “natsismista” tulee “cool”. Nämä “antifasistithan” ovat jo kansankin silmissä vain yksinkertaisesti idiootteja, mitäänsanomattomia nollia. Mitä he haluavat, mistä he puhuvat, millaisia he ovat? He ovat kansan antiteesi, he edustavat kaikkea sitä, mitä kansa vaistomaisesti vihaa ja inhoaa. He eivät ole mitään.

  Samaan aikaan kansan keskuudessa leviävät kuvat aidoista, oikeista valkoisista ihmisistä, jotka kansan puolesta taistelevat päättäväisesti kansan, oman maan puolesta.

  Ruotsin juutalaismedia ei voita tätä sotaa, se häviää tämän, vuorenvarmasti.

  Mikään eliitin toimenpide ei enää voi pysäyttää liikkeelle lähtenyttä spontaania kansan voimaa. Tästä on lukuisia esimerkkejä viimeisiltä vuosikymmeniltä.

  Huoraavat maanpetturit saavat vielä tutustua lyhtypylväiden ergonomiaan.

 12. Kattelin ton videon valmistelevasta oikeudenkäynnistä.Tulee mielenkiintoinen tapaus,Polpolle ei oikein jää mitenkään voittokortteja käteen.Jos järjestö lakkaautetaan,voidaan samoin perustein vaatia lakkautettaviksi aika monta asiaa,jos ei on kyseessä hopealautasella annettu propaganga voitto svl:lle.Ehkä sen takia on kuolemanhiljaisuus mediassa tapauksesta.Joka tapauksessa on kyseessä suuri tyhmyys.

  Itse en kuulu Svl:n kannattajakuntaan,mutta puolustan oikeuttanne mielipiteisiinne ja sananvapautta,sellaista todellista.

  Mitä tulee ruotsin poliisiin,on sama ilmiö nähty täällä jo itsenäisyyspäivinä,kun kiekkovieraat ja muu antifa riehuessaankin ilman vastapuolta on poliisin erityisessä suojelussa.Seuraavaksi jos tuomiota ei saada väännettyä on ohjelmassa poliisin järjestämä yhteenotto isänmaallisten ja vasureiden välillä.Seurauksena median hyökkäys ja vaatimus järjestön kieltämisestä.No,näin näen tulevaisuuden,ei tule olemaan helppoa,mutta ehkä käänne tulee Suomen hyväksi piankin.

Comments are closed.