Koti Artikkelit Vastarintaliike Marssimme sananvapauden puolesta Tampereella 21.10.!

Marssimme sananvapauden puolesta Tampereella 21.10.!

49

Pohjoismainen Vastarintaliike tulee järjestämään lauantaina 21.10. mielenosoituksen sananvapauden puolesta Tampereella. Kannustamme lukijoita mainostamaan marssia sosiaalisessa mediassa!

Marssia seuraavalla viikolla tullaan käymään yksi aikamme merkittävimmistä sananvapausoikeudenkäynneistä, kun Poliisihallitus tahtoo kieltää liikkeen Suomessa. Mikäli kielto tulee tapahtumaan, tarkoittaa se sitä, ettei Suomessa ole sananvapautta jäljellä enää edes paperilla.

On sanomattakin selvää, että vastustamme kieltoa sekä kaikkea isänmaallisiin suomalaisiin kohdistettua poliittista vainoa. Tahdommekin tarjota laajaa yhteiskunnallista huomiota oikeudenkäynnin sananvapausulottuvuudelle sekä poliisin politisoitumiselle. Sananvapauskysymys koskettaa etenkin kaikkia kansallismielisiä maassa, jossa poliisikin keskittyy enemmän “vihapuheen” tutkimiseen kuin oikeiden rikosten selvittämiseen.

Kutsummekin kaikki sananvapaudesta huolissaan olevat ihmiset osallistumaan tapahtumaamme. Oikeudenkäynti tulee olemaan tärkeä ennakkotapaus – “monikulttuurisuutta” ajava eliitti kokeilee nyt kepillä jäätä. Mahdollisen kiellon toteutuessa tulilinjalle tulevat päätymään kaikki eliittiä arvostelevat tai maahanmuuttoa vastustavat henkilöt ja järjestöt Suomessa. Siksi kiellosta tulisi olla huolissaan jokaisen isänmaallisen ihmisen, vaikkei Vastarintaliikkeen kaikkia poliittisia tavoitteita jakaisikaan!

Seuraa Kansallista Vastarintaa, sillä tulemme tiedottamaan aiheesta lisää lähiaikoina! Tulemme julkaisemaan esimerkiksi kampanjamateriaalia, jolla marssia voi mainostaa Suomen kaduilla. Jaa tätä artikkelia sosiaalisessa mediassa varmistaaksesi, että mahdollisimman moni suomalainen tulee tietoiseksi politisoituvan poliisin entistä rajummista otteista kansalaisten sananvapautta vastaan!

 

Vastarintaliike

49 KOMMENTIT

 1. Mahtavaa, ettei liike alistu taistelutta. Nähdään Tampereella! Ja muistakaa kutsua kaverinnekin mukaan!

 2. Hienoa! Kehtaakohan “vallankumoukselliset” punikit järkätä vastamiekkaria tälle aiheelle? Mikä sen nimi edes olisi? “Sananvapautta vastaan – Poliisihallituksen puolella!”

  • Punikkien vastamiekkarithan on todellisuudessa ihan sama järkkääkö ne niitä vai ei, koska ei niillä ole mitään vaikutusta.

   Mutta kun nyt otit esille aiheen “miten pitkälle nämä ääliöt ovat valmiita menemään”, niin muistutettakoon että vasemmisto on USAssa liittoutunut kapitalististen jättiyritysten kanssa taistelussaan kansallismielisyyttä vastaan, Ranskassa he äänestivät pankkiiri-Macronia, Englannissa he vastustivat Brexitiä, ympäri Eurooppaa -myös Suomessa – he ovat järjestäneet “rasisminvastaisia” tapahtumia terrori-iskujen jälkeen, Ruotsissa ensi viikolla he tulevat puolustamaan rikollisia vallanpitäjiä. Ja niin edelleen. Että eiköhän yksi Poliisihallituksen kanssa liittoutuminen ja avoin sananvapauden vastustaminen “avoimen yhteiskunnan” nimissä mene näiltä vallankumouksellisilta ilman että ilmekään värähtää omille tuplastandardeille.

 3. Asiaa! Ajankohtainen aihe, kun ottaa huomioon millaisen eliitin alla elämme! Nähdään Tampereella!

 4. Vastarintaliike jatkaa taistelua kulttuurimarxistipoliisin korruptiosta huolimatta!

 5. Onko tämä mielenosoitus ilmoitettu poliisille? Vai jätetäänkö ilmoittamatta, jos kyseessä on polpolin vastainen mielenosoitus?

  • Eiköhän ne nyt viimeistään tiedä tästä. Se muodollinen ilmottaminen on yhdentekevää tapahtuman sujumisen kannalta kun PolPolla on nyt kuukausi aikaa miettiä, miten se voisi hankaloittaa ihmisten kokoontumisvapautta.

   Joka tapauksessa nähdään Tampereella!

 6. Hienoa! Kaikki Tampereelle! Sananvapaus kuuluu kaikki suomalaisille

 7. Toivottavasti PolPo ei tällä kertaa laita raudoitettua kansallissosialistia suljettuun tilaan kommunistien hakattavaksi, kuten se teki itsenäisyyspäivänä. Pidetään huoli tovereista!

  • Siinäpä sitten se sananvapauden nykyinen tila. Ihmisten pitäis varmaankin siirtyä joukolla WK palveluun.
   Itse olen pärjännyt ilman kumpaakin ainakin toistaiseksi.

 8. Mikäli en ole töissä niin Tampere kutsuu vaikka ei olisi mitään muuta aatetta niin sananvapautta pitää puolustaa

 9. Tänne tullaan vähän kauempaakin!

  Katsotaan mitä hyytelöpäät keksivät meitin varalle…

 10. Paikallisena työläisenä takuuvarmana paikalla 😉 Manse on kansallissosialistinen vyöhyke!

  • Nordfront Förlag eli ruotsalaisten tovereiden nettikauppa myy niitä. Toimittaa myös Suomeen.

   • Niin, mutta ne ovay sieltä loppu. Saako niitä jostain muualta? Haluaisin sellaisen marssiin.

    • Kannattaa seurata Vastarintaliikkeen tiedotusta miekkarin kulusta ja siihen osallistuvien ohjeistuksesta. Niitä varmasti lisäillään ja päivitetään aina lähempänä mielenosoituspäivää.

     Perinteisesti Vastarintaliikkeen tapahtumiin eivät osallistujat ole tuoneet mitään omia lippuja/banderolleja, vaan kaikki ovat tulleet järjestäjän puolesta.

 11. Vi ses i Finland i oktober kamrater!!! Detta kommer fantastiskt att få komma till er denna gång! Men vi ses också i Göteborg! Hell seger!

 12. Vastarintaliike on aloittanut kryptovaluutta Moneron louhinnan. Linkki louhintaan on laitettava Vastarintaliikkeen jokaiselle etusivulle.
  Suomi, Ruotsi, Tanska, Islanti, Englanti.

  https://www.nordfront.se/nya-donationsmojligheter.smr
  https://www.nordfront.se/testmining

  Ja näkyvälle paikalle. Oheen selkeä ja yksinkertainen ohje.

  Mene sivulle, jätä sivu taustalle auki. Monerot virtaavat Vastarintalliikkeen kassaan. Tietokoneen prosessori käy kuumana, jolloin tuuletin pitää ääntä, joten kone kannattaa viedä vaikka ulos tai parvekkeelle jolloin ääni ei häiritse ja jäähdytyskin toimii paremmin.

  Konetta voi pitää päällä louhimassa Moneroita Vastarintaliikkeelle ihan vaikka kuukausia putkeen. Voi myös harkita hankkia juuri tähän tarkoitukseen oman tietokeneen. Mitä tehokkaampi CPU sen parempi.

  Informoikaa myös MV-lehteä ja muita vapaan sanan medioita, että levittävät sanomaa ja alkavat myös itsekin louhinnalla rahoittamaan toimintaansa.

  Nyt kaikki louhimaan.

  • Dont know yet – follow this page and/or Nordfront and information will come to you!

 13. Sananvapauden vihollinen Niklas Herlin on ryypännyt itsensä kuoliaaksi Nizzassa. Kerrankin hyviä uutisia Ranskasta! Uudessa Suomessa suvaikit suitsuttavat Herliniä “sananpauden sankariksi” – mutta PASKAT sanon minä ja sadat muut suomalaiset, jotka ovat saaneet kenkää Uuden Suomen “Puheenvuorosta”, koska ovat käyttäneet siellä ns. sananvapautta. Koko sen nettipaska lehden voi antaa kuolla, ja sitten suvaikeilla ei olisi enää kokoontumispaikkaa paskanjauhamiselleen. Tampereella tavataan! Toivotaan poutaista päivää!

 14. Im a Austrian guy what is living in Kemi and i come on 21.10 to Tampere to go with you on the street. Dont let Suomi go the way what many other contries go.

 15. Nyt oli aivan liian aikaisin hieno tapahtumanne. Kauempaa tulevat eivät jaksa työviikon jälkeen herätä kukonlaulun aikaan. Eli emme päässeet paikalle – valitettavasti.

  Toivottavasti on lähiaikoina muuta toimintaa, esim. uudenvuodenmarssi, niin pyrimme taas paikalle.

Comments are closed.