Koti Artikkelit Käsite “natsi”

Käsite “natsi”

11

Pär Öberg kommentoi termiä “natsi” ja selittää, miksi käsite on väärä kuvaillessa Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen ideologiaa. Artikkeli on käännös Vastarintaliikkeen ruotsalaisen Nordfront-julkaisun artikkelista.

konrad_nazi-460x300
Konrad Heiden.

Nettijulkaisu Fria Tider kirjoitti hiljattain artikkelin Vastarintaliikkeen mielenosoituksesta, joka järjestettiin Tukholmassa. He soittivat minulle ja pyysivät kommenttia. Vastasin tähän, etten tällä hetkellä anna sitä heille, koska he eivät käytä oikeaa nimitystä poliittisesta näkemyksestämme. Kerroin myös heille, että kun he alkavat käyttää meistä termiä “kansallissosialistit”, on meillä vastaisuudessa paljon paremmat mahdollisuudet kommunikaatioon.

Tämä johti siihen, että he kirjoittivat artikkelin otsikolla “38 natsia pidätetty väkivaltaisesta hyökkäyksestä poliisia vastaan Tukholmassa”. Minusta tuntuu, että minun on kommentoitava ilmiötä perinpohjaisemmin.

“Natsin” käsite on poliittinen haukkumasana, jonka keksi Konrad Heiden 1920-luvulla propagandatarkoituksessa NSDAP:tä ja kansallissosialisteja vastaan. Heiden oli juutalainen toimittaja ja sosiaalidemokraattisen puolueen jäsen (SDP oli NSDAP:n kanssa kilpaileva puolue).

Natsi-termi on variantti sosiaalidemokraattien sen aikaisesta termistä Sozi (lyhenne Sozialisten-sanasta), joka oli heistä itsestään käytetty nimike. Natsi-termi oli myös pilailutarkoitukseen käytetty termi, joka pohjautui itävaltalais-baijerilaisesta slangisanasta Ignatz, joka tarkoitti ‘hullua’ (suomeksi sana voitaisiin kääntää myös ‘pelle’).

Saksalaiset kansallissosialistit eivät kutsuneet milloinkaan itseään natseiksi. Sen sijaan he kutsuivat itseään jatkuvasti kansallissosialisteiksi korostaakseen ideologiaan sisältyviä näkökohtia. Tästä poikkeus oli Joseph Goebbelsiä, joka yritti “riisua aseista” käsitteen käyttäen sitä itse. Hän muun muassa kirjoitti vuonna 1926 kirjan otsikolla Nazi-Sozi. Sanan “natsi” käyttöä hän ei myöhemmin enää jatkanut, eivätkä niin tehneet muutkaan puolueen jäsenet tai kannattajat.

norton
Juutalaisen Hollywoodin stereotyyppinen “natsi”.

Kun tavan kansalainen kuulee käsitteen “natsi”, hänelle tulee vaistomaisesti mieleen se, mitä hän on nähnyt Schindlerin listassa, Romper Stomperissa tai jossakin TV-dokumentissa: jääkylmiä psykopaatteja, jotka rakastavat ihmisten ja eläinten kiduttamista ja jotka käytännössä vihaavat kaikkea.

Todellisuuden kansallissosialistit ovat tämän suora vastakohta. Monet meistä ovat omistautuneet kansallissosialismille juuri siksi, koska tunnemme suurta empatiaa ja kunnioitusta luontoa kohtaan. Kansallissosialismin lähtökohta on rakkaus omaan kansaan. Sanaa “natsi” käyttämällä osallistuu aina tietoisesti tai tietämättään kansallismielisyyden demonisointiin.

 

Pär Öberg/Nordfront.se

11 KOMMENTIT

 1. Lyhyt ja ytimekäs tiivistelmä siitä mikä on oikean ja “Hollywood-natsin” ero. Toisaalta tätäkin asiaa jos yrität hyväntahtoisesti selittää keskivertosuomalaiselle niin kiitokseksi saat pään aukomista ja selkään puukottamista.

 2. Kiitos artikkelista. Jaoin osoitteen FB-ryhmässä, koska aina löytyy tietämättömiä.

  • Kyllä se miljoonien viattomien siviilien (naiset ja pienet lapset mukaan lukien) joukkomurha kuolemanleireillä on historiallinen fakta. Jos joku on niin typerä ettei tähän usko, suosittelen katsomaan tai lukemaan Michael Shermerin selonteon Holocaustista. Tämä Skeptic Societyn puheenjohtaja debunkkaa joka ikisen holokaustin kieltäjien väitteen, kohta kohdalta.

   • Valehtelet tyyliin 6+0+0+0+0+0+0+0 = 6000000. Sinulla on kova Chuzpah.

    Puna-armeijan ensimmäisessä raportissa (GPU RKKA, päivätty 28.1.45) juuri “vapautetusta” Auschwitzissa juutalaisia ei ole mainitaa lainkaan (paitsi ilmaisussa “… ja muut [kansat].”
    Lähde:
    http://mil.ru/winner_may/parad/his_docs/more.htm?id=20182@cmsPhotoGallery
    Ainoa maininta juutalaisista on kun puhutaan alaleiristä Jawornon kylässä, jossa oli juutalaisten kokonaismäärä neljä tuhatta (4000) juutalaista, jotka olivat kuljetettu Saksaan ja leiriin jäänyt 550 sairasta (siis eivät ole kuolleita). Ei mitään mainintoja kaasukammioista!
    Lähde: klikkaa kuvalinkit 1. ja 2. alkuperäisen asiakirjan skannaukseen:
    http://mil.ru/winner_may/parad/his_docs/more.htm?id=20182@cmsPhotoGallery

    Seuraavassa raportissa (laadittu seuraavana päivänä 29.1.45)) tarina on paljon mielenkiintoisempi: siinä on saunoiksi nimetyt kammiot, jossa sähköistetyt lattiat, ja korkeajännitteisellä sähköllä surmattujen ruumiit avautuvien lattioden kautta tippuivat maanalaiseen junaan, jotka kuljettaa ruumiit melkein puolikilometrin pitkän uuniin jossa lämpötila saavutti jopa 800 astetta ja ruumiit paloivat kahdeksassa (8) minuutissa!!! jälkeä jättämättä ilman tukipolttoainetta. Taas ei sanaakaan kaasukammioista!
    Arkistossa oleva oikeaksi vakuutettu kopio:
    http://mil.ru/winner_may/parad/his_docs/more.htm?id=20176@cmsPhotoGallery

    Että sellaiset ihmeet tapahtuvat juutalaisten fantastisissa saduissa. Valitettavasti fysiikan, kemian, mekaniikan yms. lait ja myöhempiä kertomuksia (!) ovat pahassa ristiriidassa näiden alkuperäisten virallisten dokumenttien/satujen kanssa.

    Esimerkiksi pyhä luku “6000000” ei muuttunut mihinkään, vaikka Auschwitzin työlerinin uhriluku oli muuttunut neljästä miljoonasta – yhteen, eli pieneni 3000000 verran. Ei hätiä mitiä, pyhä luku 6+0+0+0+0+0+0 = 6000000 pysyy! Ja monet goyim uskovat ilman, että asia olisi tutkittu (se on kyllä vaikea, koska arkistot ovat kiinni ja tutkimus on kielletty).

    • Turha puhua fysiikan ja kemian laeista kun et pysty määrittelemään olosuhteita tarkasti silloin kun esim. kaasukammioita käytettiin. Kyllä näille löytyy järkevä, “offcial storyä” tukeva selitys kaikelle kun ottaa natsilasit pois naamalta ja katsoo asioita rehellisesti.

     50 000 selviytyjää (selviytyjä tarinoita voi katsoa youtubesta haastatteluina) eivät kaikki valehtele siitä mistä oli kysymys. Monet näin väittävät, mutta en kyllä pysty keksimään mitään vainoharhaisempaa kuin tällainen väite.

     Kaikki oikeat natsit asemissa keskitysleireillä toisen maailmansodan ajoilta ovat myöntäneet kaasukammioiden todellisuuden.

     Itse asiassa yksi ainut kysymys riittää kumoamaan koko holocaust-kieltäjien satuilun:
     “Mihin juutalaiset katosivat keskityleireiltä kuten Treblinka? Miksi näistä ihmisistä ei jäänyt jälkiä, keskitysleirien maaperästä löytynyttä luumurskaa ja tuhkaa lukuunottamatta? Miljoonat ihmiset eivät häviä olemattomiin noin vain…

     • Jos (IF) juutalaisia kuoli wv2 aikaan 6 miljoonaa, kuinka heidän lukumääränsä oli sodan jälkeen suurempi kuin ennen sotaa?
      Jos (IF) wv1 aikana heitä kuoli 6 miljoonaa. Stalinin aikaan 6 miljoonaa ja Hitlerin aikaan 6 miljoonaa, kuinka heitä on yleensä enää olemassa kun juutalaisia ei1947 mennessä ole koskaan ollut yli 16 miljoonaa, eikä koskaan ole mihinkään tilastoon merkitty -6 miljoonaa.
      Juutalaisilla on ilmeisesti tämä 666 jonkinlainen onnenluku kun voisi kuvitella että luvut olisivat 2,1 3,4 5,8 tms mutta ei. Joka kerta on kadonnut 6 miljoonaa henkilöä jälkiä jättämättä.
      En väitä etteikö leireillä ole sattunut yhtä ja toista mutta mitään ei kuole enempää kuin niitä on.
      Muistaakseni rikoslaissa on mainintaa aiheettomasta natsiksi ja rasistiksi syyttämisen rangaistuskäytännöstä.

     • Jälkiä ei jäänyt koska mitään “murhia” ei ollut. Juutalaiset sepittivät tarinoita, tätä he osaavat. Valitettavasti kauhutarinat eivät ole sopusoinnissa fysiikan, kemian, logiikan, logistiikan yms. lakien kanssa. Eivätkä sovi yhteen GPU:n raportin kanssa. Siksi Auschwitzin arkisto edelleen (siis v. 2017, 72 vuotta “vapauttamisen” jälkeen!) – pidetään salaisena!

      Miksi arkistot on salattu? no koska niistä paljastuu totuus – koko Holoco$t on juutalaisten sepittämää valhetta alusta loppuun.

Comments are closed.