Koti Uutisia Video AfD:n voitonjuhlista

Video AfD:n voitonjuhlista

12

Orit Arfa -niminen juutalaisnainen päätti lähteä saksalaisen AfD-puolueen voitonjuhliin selvittämään, kuinka paljon siellä on “natseja”. Kuvatessaan videota voitonjuhlista hänelle alkoi käydä selväksi, että Arfan omalla kansalla on korkea edustus puolueessa.

AfD:n tapaus on hyvin tyypillinen hämäys tämän päivän Euroopassa: ihmisiä houkutellaan paremman vaihtoehdon toivossa ja natseja paheksuvilla otsikoilla äänestämään puoluetta, joka on käytännössä sionistien soluttama.

12 KOMMENTIT

 1. Sehän on samanlainen sionistipuolue kuin persut. Säälittäviä aisankannattajia.

 2. No jos katsoo Frauke Petryn nenää ja korvia niin voisiko juutalaisempi olla? Ja kun tietää että kukaan ei voi nousta tuntemattomudesta julkisuuden valokeilaan kuten Petry nousi pari vuotta sitten, ilman ulkopuolista vahvaa tukea ja suurta määrää rahaa, niin ymmärtää miksi juutalaisia on kannattajissa ja jäsenissä noinkin paljon. Koko AfD on suuri kansan kusetus ja sitä sanoin jo silloin kun se nosti kannatustaan. Sitä vahvisti myös Petryn tyrannimainen käytös niitä ihmisiä kohtaan jotka uskalsivat olla avoimesti isänmaallisia. Ne potkittiin puolueesta ulos kommentilla:”Meillä on nollatoleranssi rasismille”.

  No, miettikääpä nyt sitten meidän presidenttiehdokas Lauraa. Hän tietää ettei hänestä tule presidenttiä mutta tämä on hirvittävä noste hänen MEP-ehdokkuudelleen. Ja kun tiedetään että hän on käynyt hakemassa Israelista asti hyväksyntää ja siunausta globalistien työn edistäjänä niin siinä on yksi Suomen poltikoista joita ei ikinä pidä äänestää. Ei ikinä. Laura on täysin samassa agendassa ja kastissa kuin Stubb ja Katainen.

  • AfD:n Alice Weidel vai mikä hänen nimensä on, muistelen että hän on myös lesbo ja hänen puolisonsa on ei-valkoinen.

   Täysin samanlailla kuin perussionistien Sebastian Tynkkynen.

   Nämä sionistit edistävät valkoisten kansanmurhaa promoamalla sekä rodunsekoitusta, että homoseksuaalisuutta!

  • >Laura Huhtasaari
   >ei ikinä pidä äänestää.

   ..Mutta katsopas kuinka (lähes) koko pateettinen “vaihtoehtomediamme”, “kansallismieliset”, hommafoorumit sun muut vannovat Lauran nimeen.

   Nämä samat idiootit jotka äänestivät 2015 perussionistien jytkyn, ovat valmiita äänestämään 2018 Lauraa ja 2019 eduskuntavaaleissa uudestaan persuja, koska “nythän kaikki on erilailla koska mestari”.

   Totaalinen Stockholm syndrooma näillä idiooteilla jotka kannattavat näitä vitun sionisteja!

   Pidän jokaista persuja äänestävää syyllisenä valkoisten kansanmurhaan.

   • No on siellä perussuomalaisissa ihan järkevääkin porukkaa, vaikka en niitä äänestäkään. Ja mitäs vikaa MV-lehdessä on? Loistava julkaisu. Alkaa olemaan yhtä suosittu kuin valtamedia kohta.

    • Mene sinä sinne hommafoorumille, kipapää.

     Miten MV-Lehti eroaa valtamediasta?
     Toistaa täysin Washingtonin narratiivia: Iran paha, Pohjois-Korea paha, Palestiina paha.

     Vaikenee juutalaisista, öyhöttää muslimeista ja vassareista.

     Kampanjoi sionistien puolesta.

     • “Kampanjoi sionistien puolesta” En pidä juutalaisista sen enempää kuin kukaan muukaan täällä, enkä todellakaan pidä perussuomalaisia edes vaihtoehtona, totesin vain, että kyllä siellä ihan järkeviäkin ihmisiä on, eivät läheskään kaikki ole mitään siionisteja. Pohjois-Korea puhumattakaan noista muslmivaltioista on samanlaista saastaa kuin juutalaiset, en kannata niistä mitään. Muslimit, juutalaiset, vassarit = paskasakkia.

    • Siinä se suuri ongelma piileekin. Sielä on “Hakkaraisia” jotka oikeasti ovat kansan asialla ja saavat kotikunniltaan paljon ääniä koska ovat rehtejä ja reiluja ihmisiä. Mutta sitten siinä puolueessa on se puoluejohto joka mädättää niiden hyvienkin ihmisten ajatukset. Ja silloin alunperin hyvätkin ajatukset ja ihmiset saadaan ajamaan globaalien pankkiirien asiaa.

     Se ei vaadi kuin 20 000 nimeä ja Vastarinnalla on oma puolue. Jonne kaikki oikeasti isänmaalliset ja kansan puolesta hyviä päätöksiä tekevät ovat tervetulleita.

     • 5000 nimeä. 20 000 jos haluaa ilman puolueen tukea ryhtyä presidenttiehdokkaaksi.

   • Ketä kanssallismielisen kannattaisi äänestää, siis ihan “kapuloita rattaseen”- mentaliteetilla? Kaikkihan nuo ovat kipapäitä ja/tai kommareita.
    Väyrynen kai eniten vituttaisi “varmaa” voittajaa Niinistöä vastaehdokkaana?

 3. Kannatan Vastarintaliikettä ja kansallissosialismia ja äänestäisin Vastarintaliikettä jos se olisi puolue, vaikka parlamentaarisilla ratkaisuilla ei enään mitään saavutakaan, niin kauan ainakaan kun ollaan EU:ssa.

Comments are closed.