Koti Artikkelit Vastarintaliike Poliisiväkivalta todistaa: eliitti pelkää Vastarintaliikettä!

Poliisiväkivalta todistaa: eliitti pelkää Vastarintaliikettä!

26

Ruotsin poliisi käytti ennennäkemätöntä väkivaltaa tänään pysäyttääkseen Vastarintaliikkeen marssin Göteborgissa. Mielenosoitukset ovat pakolaiskriisin myötä lisääntyneet Ruotsissa nopeasti, minkä vuoksi poliittinen eliitti on päättänyt turvautua suoraan väkivaltaan yrittäessään vaientaa toisinajattelijat.

Ruotsissa käytiin pitkin syksyä kiivasta väittelyä siitä, voitaisiinko mielenosoitus kieltää etukäteen. Samalla keskusteltiin siitä, voisiko Vastarintaliikettä vastaan nostaa samanlainen kieltokanne kuin Suomessa. Göteborgin poliisipäällikkö myönsi elokuussa, että Vastarintaliikkeen mielenosoittajat käyttäytyvät tapahtumissa lähtökohtaisesti rauhallisesti ja että mahdollinen väkivalta on vastustajien provosoimaa. Vaatimukset mielenosoituksen kieltämisestä eivät siis liittyneet järjestyshäiriöiden pelkoon vaan siihen, että poliittinen eliitti pitää kansallissosialisteja suurimpana uhkana itselleen.

Tunnelma oli kireä jo tänään aamulla Suomen ja Ruotsin välisellä rajalla, jolla viranomaiset kiinniottivat mielenosoitukseen matkustavia suomalaisia perusteettomasti, jotta suomalaiset eivät kyenneet osallistumaan marssille. Mielivaltaisista kiinniotoista huolimatta paikalle pääsi Kansallisen Vastarinnan saamien tietojen mukaan noin 700 kansallissosialistia.

Lopulta poliisi päätyi käyttämään Göteborgiin saapuneita äärivasemmistolaisprovokaattoreita työkalunaan mielenosoituksen hajottamiselle. Poliisi päästi äärivasemmiston niin lähelle Vastarintaliikkeen mielenosoitusta, että he kykenivät heittelemään kiviä ja lasipulloja mielenosoittajia kohti. Kun aktivistimme lähtivät liikkumaan äärivasemmistoa kohti, hyökkäsi poliisi aktivistien kimppuun ja aloitti mielenosoituksen motittamisen. Poliisin mielestä kansallismielisillä ei ole oikeutta puolustaa tapahtumiaan väkivaltaisia iskuja vastaan.

Poliisi ei kuitenkaan onnistunut hajottamaan marssia välittömästi, vaikka lukuisia mielenosoituksen avainhenkilöitä (Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen johtaja Simon Lindberg mukaan lukien) otettiin kiinni. Sen sijaan alkoi pitkä ja väkivaltainen piiritystilanne, jonka aikana poliisi käytti entistä kovempaa väkivaltaa kansallismielisiä vastaan. Kuten olemme uutisoineet, poliisiväkivalta kansallissosialisteja kohtaan on muuttunut Ruotsissa arkipäiväiseksi erityisesti vuonna 2015 käynnistyneen pakolaiskriisin myötä. Paikalle saapuneiden vastamielenosoittajien ei tarvinnutkaan liata omia käsiään, sillä poliittinen poliisi osoitti jälleen olevansa Pohjolan ainut toimintakykyinen antifasistijärjestö.

Viranomaisten mielivalta on omiaan osoittamaan kaikille pohjoismaalaisille kansallismielisille, kuinka tärkeää välitön poliittinen aktivoituminen on. Valtio tulee vakoilemaan, pahoinpitelemään ja järjestämään uusia ajatusrikosoikeudenkäyntejä maahanmuuttokriittisiä toisinajattelijoita kohtaan tulevaisuudessa yhä aggressiivisemmin. Paras tapa turvata oma selusta on liittyä Vastarintaliikkeeseen TÄÄLLÄ ja rakentaa itsepuolustuskykyistä kansallismielisten yhteisöä! Joukossa on voimaa!

Alle on liitetty muutamia kuvia ja videoita päivän tapahtumista. Ensimmäisestä videosta on tullut verkossa suosittu, sillä siinä karma puree harvinaisen nopeasti sadistisesti käyttäytyvään kulttuurimarxistipoliisiin. Kohdassa 1:50 poliisit repivät marssirumpalin maahan ja antavat tälle iskuja nyrkeillä ja teleskooppipampulla. Hetken päästä joku kuitenkin puuttuu pahoinpitelyyn, ja kohdassa 2:10 eräs poliiseista alkaakin parkua kuin pieni lapsi!

Poliisin pahoinpitelemä ruotsalaismielenosoittaja Anders Sundström.
Poliisin pahoinpitelemä suomalaismielenosoittaja Ville Nurmela.

Tulemme uutisoimaan mielenosoituksen ja poliisiväkivallan jälkipyykistä lisää pian. Göteborgin tapahtumat pakottavat paatuneimmatkin konservatiivit myöntämään, etteivät hallitus ja sen väkivaltakoneisto työskentele valkoisten eurooppalaisten puolesta vaan meitä vastaan! Vallankumous on pohjoismaalaisten velvollisuus!

 

Toimitus

26 KOMMENTIT

 1. Hienoa että suhteellisen nopealla aikataululla sa täällä suomenkielistä faktaa luettavaksi! Kovasti on tullu päivän mittaan pohdittua mitä tovereille tapahtu….

 2. Suomen poliisi on samanlainen hengetön paska. Pankkilainojaan maksavia lampaita, paskahousuja.

 3. Olipa tökerö esitys poliisilta. Sokea Reettakin näki, että tilanne aiheutettiin tahallaan. Sananvapautta ei pohjoismaissa enää ole.

  Mitä jää jäljelle?

 4. Possut taas elementissään. Hyvä, että ainakin yksi sai kunnolla nokkaansa. Taistelutahtoni vain nousee, mitä kovemmin yhteiskunta suhtautuu meihin kansallissosialisteihin. Lokakuun 21. päivä nähdään Tampereella!

 5. Järkyttävää.. törkeää! Mitä ihmettä Pohjolassa on meneillään? Isänmaallisia hakataan ja raahataan putkaan…

 6. Tuossahän näkyi ihan SELVÄSTI, että poliisi alkoi itse hakata kansallismielisiä! Tuossa loppupuolella.. siis ihan ilman mitään provokaatiota mielenosoittajien puolelta! Uskomatonta katsottavaa. Ja seuraavaksi tämä varmaan tapahtuu Suomessakin?

  • Aivan varmasti rajavalvonta toimii tuolloin,kansallismielisiä pidätetään ja hakataan ilman syytä. Maanpetturihallitukseen voi siinä asiassa luottaa.

 7. Shomrim eli PolPo myönsi Aftonbladetille, että PolPon tavoite oli alusta asti miekkarimme provosoiminen. Onneksi aktivistit piti pään kylmänä

  ”Enligt uppgifter till Aftonbladet före demonstrationen var polisens strategi att direkt ingripa om någon bar en fana eller sköld i demonstrationståget.

  Taktiken i det fallet skulle vara att trycka in hela tåget på en enskild gata.

  – Om vi ska ta fanbärare och sköldar kommer det att bli en ordentlig batalj, det kommer att behövas otroligt mycket våld, sa en person med insyn i kommenderingen.”

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/agdE7/sa-lyckades-polisens-hemliga-taktik

  • Googlen translaattori ei vissiin ihan kääntänyt tätä oikein:

   “Aftonbladetille ennen demonstraatiota toimitettujen tietojen mukaan poliisin strategiana oli puuttua suoraan, jos jollakulla oli keino tai kilpi esittelyjunassa.

   Tällaisen tapauksen taktiikka olisi työntää juna yhdeksi kaduksi.

   “Jos aiomme ottaa hulluja ja kilpikonnaa, se on hyvä taistelu, uskomattoman paljon väkivaltaa”, sanoi komentaja”.

   Ydin jäi vähän hämrän peittoon tuosta taktiikasta. Eli oliko poliisin tarkoitus hyökätä jos Vastarinnalla oli kilpiä ja/tai bannereita? Ja siksikö poliisilla ei ollut kilpiä että he pääsivät toimimaan vapaammin?

 8. Myös Suomessa #PolPo edistää valkoisen kantaväestön kansanmurhaa sisäministeriön käskyllä. Koska asuntolainat ja älytelevisiot pitää Reinikaisen maksaa niin on pakko hakata suomalaisia ja nuoleskella ei-valkoisia.

 9. Seuraavan kerran kolmen miehen partioissa nappaatte poliisin kerrallaan ja deaktivoitte hänet aseistaan. Alkaa konstaapeleilla puntti tutisemaan aivan kuten kuuluukin. Puolensa ovat valinneet.

 10. Enpä olisi lapsena voinut kuvitellakaan, että tulemme näkemään koti-Pohjolassa tällaisia aikoja. Maanpettureilla saattaa tällä hetkellä olla miesylivoima ja resursseja paljon enemmän, mutta kansallissosialisteilla on tahtoa ja voimaa kaataa tämä järjestelmä ja rakentaa uusi järjestelmä omalle kansalleen.

 11. Pohjoismaalaiset ovat vaarattomia ja tietenkin kutsuvat tätä saamattomuuttaan hyvyydeksi sinänsä.
  Myös poliisi on näille “hyville ihmisille” eli siis vaarattomille lampaille harmiton niin kauan kun lammas liikkuu ohjattuun suuntaan. Suunta on valkoisten kansanmurha.

  Sairasta katsottavaa tämä poliisin toiminta. Mutta ainakin heillä on lampaiden suostumus, liian moni ei vaan tunnu käsittävän implikaatioita.

  • Aiemmin ihmettelin että miten helvetissä vaikuttaa siltä kuin poliisi ja “päättäjämme” toimisivat median narratiivin mukaan. Eli jos vaikka media sanoo että henkilö x on paha, niin pian “päättäjät” ovat vaatimassa henkilölle x rangaistusta.

   Sittemmin olen ymmärtänyt, että sama (((taho))) omistaa sekä mediamme että “päättäjämme”.

 12. Huomatkaa myös, kuinka ainakin RT:n uutisessa väitetään että Vastarintaliike olisi itse suunnitellut marssivansa synagogan ohi, vaikka minä olen ainakin saanut sen käsityksen että poliisi muutti reitin kulkemaan sen ohi? Poliisikin voisi koska tahansa ottaa yhteyttää mediaan ja ilmoittaa totuuden, mutta eihän se sovi narratiiviin!

 13. Mielenosoituksessa mukana olleena voin vakuuttaa, että se oli, ehdottomasti, voitto Pohjolan Vastarintaliikkeelle.

  Paikalla oli esim. ruotsalaisen vaihtoehtomedian “Ingrid ja Conrad” toimittaja, joka todisti paikan päällä sionistisen poliisin järjettömän väkivallan rauhallisia mielenosoittajia kohtaan. Ingrid ja Conrad ovatkin tuottaneet tästä mainion ohjelman.

  Tämä “epäonnistuminen” oli välttämätöntä, jotta asia tulee selväksi: Me olemme kohta kaikki palestiinalaisia, meitä saa pahoinpidellä ja tappaa vapaasti. Media vain nauraa.

  Asia on vakava ja 60-vuotisen elämäni aikana en ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa näin läheltä, muutaman metrin päästä.

  Pohjoismainen Vastarintaliike on urhea, päättäväinen liike, joka tulee jäämään historiaan keihäänkärkenä. Kaikki paikalla olleet mielenosoittajat ovat kirjaimellisesti sankareita ja he voivat olla ylpeitä itsestään ja puolustamansa kansan puolesta.

  Me kaikki näemme nyt, minkälainen Peto meillä on vastassa ja minkälainen on tämän Pedon luonto.

  Olen ylpeä, että olin paikalla ja haluan osoittaa suurta kunnioitusta niitä veljiä ja siskoja kohtaan, jotka kohtasivat Pedon silmästä silmään, rohkeasti omaa kansaansa puolustaen.

 14. Luotan edelleen Tampereen poliisiin. Tampereen Rajat kiinni -mielenosoituksessa 24.10.2015 roskaväelle ei annettu mitään mahdollisuutta. Myös Tampereen soihtukulkueen 23.1.2016 poliisi hoiti hienosti. Göteborgin poliisien väärinkäytöksistä ei pidä syyllistää Tampereen poliiseja. Odotan paljon tältä tapahtumalta.

 15. Yle Watch:
  http://ylewatch.blogspot.fi/2017/09/hysteerista-loiskiehuntaa-yhden.html

  “Samaan aikaan kun poliisi terrorisoi PVL:n luvallisia marssijoita, afrikkalaisin apuvoimin varustettu Antifa ampui ritsoillaan kiviä mielenosoituksia katsomaan tulleiden kaupunkilaisten niskaan. Suvaitsevaisille göteborgilaisille Systeemin subventoiminen komunaattorien öyhötys oli liikaa, ja he antoivatkin huppupäisille kukkakepeille remmiapelia, joka käy selväksi tästä videosta.”

  Video: https://www.youtube.com/watch?v=mTf8Y4XiUVQ&app=desktop

 16. Kokoomukselle ja keskustalle pohjoismainen rotupuhdas valtion on liikaa! Alas Orvon ja Sipilän maansa myynyt konnakopla ja kansainvälinen monikulttuurisuus!

Comments are closed.