Koti Artikkelit Vastarintaliike Suora lähetys Göteborgin mielenosoituksesta!

Suora lähetys Göteborgin mielenosoituksesta!

22

Göteborgissa järjestetään tänään historiallinen kansallissosialistimielenosoitus. Voit seurata sitä suorana klikkaamalla kuvaa. Alla aiemmin julkaisemamme artikkeli, jossa Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen johtaja Simon Lindberg kertoo tapahtuman tärkeydestä.

Klikkaa tästä katsoaksesi suoraa lähetystä YouTubesta!

Tulevaan mielenosoitukseen on vajaan viikon verran aikaa. Se ei ole vain muun aktivisminne joukossa oleva mielenosoitus, jossa riveihimme kerätään erikseen ihmisiä. Ei, tämä mielenosoitus nivoutuu yhteen kaiken sen kanssa, mitä on ollut ja mitä tuleman pitää. Mielenosoitus on luultavasti koko modernin aikakauden tärkein poliittinen tapahtuma. Se on kantava lenkki ketjussa, joka ratkaisee kansamme kohtalontaistelun vapaudesta ja selviytymisestä. Selitän seuraavassa selvemmin, mitä tällä tarkoitan, ja aloitan silmäyksellä taaksepäin.

Ennen Borlängeä 1. toukokuuta viime vuonna väkimäärän kasvu mielenosoituksissa oli jokseenkin hidasta, mitä tuli kansallismielisten ihmisten osallistumiseen mielenosoituksiin Ruotsissa. Me itse Pohjoismaisessa Vastarintaliikkeessä emme onnistuneet keräämään enempää kuin noin 150 ihmistä suurimpiin kulkueisiimme. Lakkautettu Ruotsalaisten puolue ei myöskään onnistunut keräämään juuri enempää osallistujia huolimatta toistuvista yrityksistä eri paikkakunnilla ja yhteistyöstä muiden järjestöjen kanssa.

Vastikään lopetettu projekti Folkets demonstration kyllä onnistui mobilisoimaan enemmän ihmisiä, mutta tämä tapahtui täysin sen sanoman laimeuden vuoksi. Projektissa otettiin jyrkästi etäisyyttä “natsismiin” ja sillä oli “avoin” näkemys ruotsalaisuuteen, johon sisältyivät sekä kansalaisuuden saaneet rotumuukalaiset että muut “yhteiskuntaan hyvin sopeutuneet” maahanmuuttajat, joilla ei kansalaisuutta vielä ollut. Tämän vuosi Folkets demonstration -projektin ei voi sanoa olleen sen koommin kansallismielinen kuin kiistanalainenkaan projekti poliittisen järjestelmän silmissä. Tiivistäen voi siis sanoa, että suurin kansallismielinen mielenosoitus ei tuolloin onnistunut kokoamaan enempää kuin reilut 200 ihmistä.

Tätä taustaa vasten järjestimme vapunpäivän mielenosoituksen Borlängessä viime vuonna radikaalilla sanomalla “Taistelu finanssieliittiä ja kansanpettureita vastaan!”. Tulos oli menestyksekäs, sillä mielenosoitukseen osallistui 350 ihmistä. Saimme aikaan suurimman kansallismielisen mielenosoituksen vuosiin ja suurimman avoimen kansallissosialistisen mielenosoituksen, jollaisia ei Borlängeä ennen ollut järjestetty vielä pidempään aikaan.

Puoli vuotta myöhemmin oli taas aika osoittaa mieltä, nimittäin 12. marraskuuta Tukholmassa. Siellä osoitimme, että mikäli valitsemme laajemman muttemme vähemmän radikaalin teeman ja mikäli pidämme mielenosoituksen Borlängeä suuremmassa ja parempien kulkuyhteyksien varrella olevassa kaupungissa kuten Tukholmassa onnistumme keräämään vielä enemmän osallistujia. Sanoman “Pysäyttäkää muukalaisinvaasio!” alla marssi tuolloin 700 ihmistä.

Tänä vuonna vappumielenosoitukseemme Falunissa tuli mukaan 600 henkeä, mikä oli hyvä saavutus, vaikka Tukholmaan osallistui vielä enemmän ihmisiä. Osoitimme mieltämme kuitenkin suhteellisen pienellä paikkakunnalla ja kaukana suurkaupungeista. Myös sanomamme oli rajatumpi ja selvän kansallissosialistinen. Tätä mielenosoitusta tulisi siis verrata osallistujamäärältään ennemmin mielenosoitukseen Borlängessä vuotta aiemmin ja se tulisi nähdä siten konkreettisena todisteena kasvustamme.

Kolmen hyvin toteutetun mielenosoituksen jälkeen, joissa osallistujaluku nousi aiempiin vuosiin nähden moninkertaisesti, voimme sanoa, että olemme vihdoin viimein, puolessatoista vuodessa, onnistuneet rakentamaan Ruotsiin kansallismielisen mielenosoituskulttuurin. Kaikki nämä mielenosoitukset ovat olleet tärkeitä ja täyttäneet tarkoituksensa hyvin; ne ovat näyttäneet niin vallanpitäjille kuin kansallekin, että on olemassa kasvava, vahva ja radikaali taho. Tämä taho muodostaa todellisen opposition hallitsijoita vastaan. Mielenosoitukset ovat olleet todella onnistuneita, ja järjestelmän lisääntyvä epätoivo ja suuttumus meitä kohtaan osoittaa selvästi, että on kaikkea muuta kuin merkityksetöntä osoittaa mieltä.

Median suorittama mustamaalaus on luokaltaan jotain sellaista, mitä en ole koskaan aikaisemmin nähnyt. Nopea katsaus Googlen uutishakuihin viimeisen kuuden kuukauden ajalta osoittaa, että meistä on kirjoitettu lähes yhtä paljon kuin sosiaalidemokraateista tai ruotsidemokraateista. Meistä on kirjoitettu puolen vuoden aikana enemmän kuin kokoomuksesta. Pidä mielessä, että vertaan meitä nyt eduskunnan kolmeen suurimpaan puolueeseen, joilla on satoja kunnanvaltuutettuja ja taloudellisia resursseja moninkertaisesti siihen nähden, mistä me voimme edes uneksia. Yhdessäkään näistä artikkeleista meistä ei ole kirjoitettu sensuroimatta, vaan enemmistö kirjoituksista on hyvin vinoutuneita propaganda-artikkeleita täynnä valheita ideologiastamme ja edustajistamme.

Lukematon määrä poliitikkoja, toimittajia, puhemiehiä, väittelijöitä, “asiantuntijoita” ja b-luokan julkkiksia on tehnyt selviä kannanottoja meitä vastaan ja vaatinut meidät hiljennettävän ja kiellettävän lailla. “Vapaassa Internetissä” kansainväliset globalistiyritykset sensuroivat meitä kaikin mahdollisin tavoin alkaen suljetuista PayPal-tileistä aina poistettuihin YouTube-videoihin. Tämän kaiken lisäksi poliisi koventaa kaiken aikaa otteitaan aktivistejamme kohtaan suoranaisella vainolla ja jopa pahoinpitelyillä.

Olemme toisin sanoen sekä osoittamalla mieltä että muulla toiminnalla onnistuneet pelästyttämään poliittisen järjestelmän pahemman kerran. He eivät enää voi kiistää aktivistien joukkomme kasvavan ja poliittisten ajatustemme saavan yhä enemmän jalansijaa tavallisen kansan keskuudessa. Nykyjärjestelmän itsepintaiset puolustajat tietävät, että he menettävät ensimmäisten joukossa uransa, kun me astumme valta-asemiin. Heillä on kaikki menetettävänään, ja siksi he myös tekevät kaiken voitavansa meidän pysäyttämiseksi. He riisuvat lopulta kokonaan naamionsa ja heidät pakotetaan paljastamaan, etteivät he ole mitään hyvyyden apostoleita. He ovat pikemminkin ihmishirviöitä, joilla on vihamielinen ja synkkä agenda.

Mielenosoituspäivä alkaa lähestyä. Seuraava mielenosoitus ja samalla uusi askel etenemisportailla otetaan Göteborgissa 30. syyskuuta. Poliisi lupasi meille ensin, että saisimme marssia Göteborgin keskustan läpi, mutta teki sitten täyskäännöksen kannassaan valtakunnan poliisipäällikkö Dan Eliassonin sekaannuttua asioihin. Uusi reitti on alusta loppuun riskialttein mahdollinen, jota meidän on vain mahdollista marssia Göteborgissa.

Paikallinen poliisipäällikkö Erik Nord on syyllistynyt toiminnassaan virkavirheeseen uhkaillessaan meitä ja yrittäessään solmia sopimuksia antifasistien kanssa. Hän on luvannut poliisin tekevän kaikkensa, jotta he saavat mielenosoittajiamme pidätettyä. Tähän he käyttävät työkaluina keksittyä lakipykälää ja perustuslain loukkaamisia kerta toisensa jälkeen. Puhtaalla pelottelutaktiikalla he yrittävät saada ruotsalaisia säikähtämään ja pysymään poissa meidän joukostamme.

Tässä mielenosoituksessa olemme konfliktissa järjestelmän kanssa. Se ei ole ensimmäinen eikä viimeinen selkkaus, mutta siitä tulee tähän asti suurin aikaansaamamme kapina järjestelmää vastaan. Toisella puolella olemme me vapaustaistelijat, jotka työskentelemme Pohjolan parhaaksi, ja toisella puolella on rikollinen systeemi korruptoituneine poliiseineen, toimittajineen ja poliitikkoineen, jotka kulkevat käsi kädessä suurpääoman naamioituneiden juoksupoikien, antifasistien, kanssa. Heidän yhteinen tahtonsa on pysäyttää kansallinen herääminen, jotta maapalloa hallitseva pieni eliittiryhmä saisi kenenkään häiritsemättä toteuttaa suunnitelmiaan pyyhkäistä maan päältä kaiken vastarinnan ja vapaat ja yhtenäiset kansakunnat.

Meidän tähänastiset edistysaskeleemme ja järjestelmän viha meitä kohtaan kulminoituvat ratkaisevaan hetkeen 30. syyskuuta. Tämä tekee mielenosoituksesta tärkeimmän poliittisen tapahtuman koko modernilla aikakaudella. Meidän on osoitettava yhdessä, että olemme kasvava voima, jota ei voi pysäyttää. Meidän on näytettävä, etteivät pohjoiset kansat tule niin vain luopumaan vapaudestaan ja oikeudestaan olla olemassa ilman taistelua. Vaihtoehto on, että alistumme kansaa kohtaan vihamieliselle yhteiskuntajärjestelmälle, annamme periksi ja jäämme sen täyttä höyryä kulkevan jyrän alle.

Kaikki te siellä kotona, jotka hiljaisesti tuette meitä mutta jotka ette syystä tai toisesta ole uskaltaneet liittyä joukkoomme: teidän on aika nyt kääriä hihanne ja lopettaa kotona istuminen. Eihän teidän uranne, sosiaalinen asemanne tai mitä ikinä pelkäättekin niin kovasti menettävänne voi olla tärkeämpää kuin lastenne ja lastenlastenne tulevaisuus? Kieltäydyn uskomasta, että teidät olisi pumpattu niin täyteen valtiollisen propagandakoneiston myrkkyä, että oikeasti näkisitte tyttärienne ennemmin tulevan joukkoraiskatuiksi ja poikanne murhattavan kuin ottaisitte riskin saada ongelmia työpaikallanne tai vaikkapa anoppienne kanssa.

Kaikki te, jotka sanotte olevanne joukoissamme sinä päivänä, kun ratkaisun hetki on oikeasti käsillä: teidän on nyt aika olla sanojenne mittaisia. Rotumme kohtalonhetkiä nimittäin eletään nyt, eikä tämä ehkä tule päättymään uneksimaanne yhteen suureen lopputaisteluun, rotusotaan tai vallankumouspäivään isolla V:llä. Tämä tulee mahdollisesti olemaan joukko monia pienempiä taisteluita, joista Göteborgin mielenosoitus on ehdottomasti yksi. Kaikki te kansallismieliset, jotka ette paremmin tai huonommin perustelluista syistä halua tulla mukaan Vastarintaliikkeeseen: tämä mielenosoitus on se hetki, jolloin todella vetoan teihin. Vetoan osoittamaan, että teillä on loppujen lopuksi samat tavoitteet kuin meilläkin: kansamme selviytyminen ja vapaus. Jos tänä ratkaisevana hetkenä pidätte tärkeämpänä kansallissosialismin vihaamista, taktiikkamme häiritsemistä tai esimerkiksi minun vihaamista johtajana – jos tämä merkitsee teille enemmän kuin rakkaus kansaanne kohtaan – niin hyvä on, olkoon sitten niin. Sitten teidän osanne on meille päivänselvä asia!

Kaikki te, jotka epäröitte ja vitkastelette: lopettakaa se ja tulkaa mukaan kulkueeseen. Meidän on osoitettava olevamme elinvoimainen kansa, emmekä hyväksy rikollisten poliitikkojen johdattavan meitä omaan tuhoomme. Meidän on näytettävä, ettei meitä niin vain pelotella hiljaisiksi ja alisteta ilman taistelua. Tulkaa mukaamme 30. syyskuuta kapinoimaan rikollisia vallanpitäjiä vastaan! Yhdessä teemme tästä paitsi tärkeimmän myös suurimman kansallismielisen mielenosoituksen vuosikausiin!

 

Simon Lindberg

Nordfront.se

22 KOMMENTIT

 1. Kömpikäähän koloistanne kaikki Isänmaalliset! Vaikka marssi on Ruotsin puolella on se silti äärimmäisen tärkeä myös Suomalaisille!

  • Marssi on tärkeä kaikille pohjoismaalaisille! Vastarintaliike marssii kohti voittoa, ja tämä marssi on vain yksi osoitus liikkeen kasvupotentiaalista.

   • Vastarintaliikkeen menestys Ruotsissa heijastaa myös Suomeen, jolloinka sillä on suora ihmisiä motivoiva vaikutus myös suomalaiseen kansalliseen vapaustaisteluun.

     • Näin päivän varoitusajalla voi olla hintavaa etenkin 16-vuotiaan budjetille, mutta esimerkiksi lentämällä pääsee suoraan Helsingistä.

 2. Onneksi muutaman viikon päästä on myös Tampereen marssi, johon kaikkien suomalaisten on helppo tulla mukaan!

 3. Koska saan minä nähdä Suomeni tään
  yheks suureksi yhdistäyvän?
  Koska uskonsa voimalla nuorten ma nään
  ajan aaltoja astuen käyvän?
  Koska nään minä nousevan kansani rinnan,
  lapset yhdessä leikkivän töllin ja linnan,
  koska nään minä saapuvan sankarin sen,
  jota hengessä haaveilen.
  ….
  Hänen nimens’ on päivä ja kansan koi
  ja hän Suomemme suureksi nostaa,
  hän maammonsa mahlat palkita voi
  ja taattonsa kohlut kostaa.
  Hän saapuva on kuni Väinämö uusi,
  sen laulun on kuuleva koivu ja kuusi
  ja Vellamon neiet ja metsä ja maa
  yli aaltojen, aikojen taa.

  – Eino Leino –

 4. Hienoa toimintaa kotimaamme varjelijat. Hyvää marssihenkeä ja sadetonta päivää. Vaikka ei isänmaallisuus virkistävässä sateessakaan unohdu!

  Muistakaa asian arvokkuudesta kumpuava leijonanmukainen maltti, antakaa kirkujien kirkua ja tänne valheen avulla saapuneiden mongertaa omia alkukieliään. Ne eivät kuulu meidän maailmaamme.

  Haluan vielä teroittaa toimintanne jalansijan mainiota kasvattamista, jokainen lehtijuttu, uutisminuutti, suusta suuhun kauhistelu ja tekopyhä pöyristely medioissa, kaduilla ja kulkuneuvoissa tuo asiaanne yhä useamman ulottuville. Se luo uuden huomisen ja antaa aatteen palon osalle kansaamme tukemiseksi. Kuten sanottua, historia muistaa.

  Lisäuutisointia odotellen, Timo

 5. Striimi takkuaa niin pahasti ettei mitään rajaa. Alkoi sopivasti siinä vaiheessa kun kommunistit tukkivat kulkuväylän ja poliisi sai tekosyyn sulkea reitti.

 6. Että semmonen marssi ruåtsissa. Kuvanlaatu kuitenkin loistava -siitä pisteet!

Comments are closed.