Koti Artikkelit Yhteiskunta Juutalaislobbyn vihaamia ryhmiä luokiteltu taas “terroristisiksi”

Juutalaislobbyn vihaamia ryhmiä luokiteltu taas “terroristisiksi”

13

Yhdistyneessä kuningaskunnassa on jälleen kielletty kansallismielisiä järjestöjä, koska maan hallituksen mukaan juutalaiskriittiset mielipiteet ovat “terrorismia”. Kiellettyjen järjestöjen jäsenet eivät ole tiettävästi suunnitelleet koskaan väkivaltaisia iskuja, joten kieltopäätökset tehtiin ideologisin perustein.

Uutisoimme pari viikkoa sitten, että Britanniassa on nostettu syytteet kansallissosialistisia yksityishenkilöitä vastaan, koska näiden ystäväpiiri on määritelty ideologisista syistä terroristijärjestöksi. Juutalaisryhmät lobbasivat vuosi sitten maahan uuden käytännön, jonka mukaan myös “ajatusrikokset” voivat olla terrorismia:

“Yhteensä neljä brittisotilasta on joutunut politisoituneen poliisin sekä ‘oikeusjärjestelmän’ kynsiin hiljattain vain siksi, että heidän epäillään ‘syyllistyneen’ väärinajatteluun sekä salaiseen jäsenyyteen valtion väkisin lakkauttamassa National Action -kansallissosialistijärjestössä (NA).

Kuten olemme aiemmin uutisoineet, NA joutui vaikeuksiin vuosi sitten, kun juutalaisjärjestöt Community Security Trust, Campaign Against Antisemitism, Conservative Friends of Israel sekä International Holocaust Remembrance Alliance alkoivat vaatia poliitikoilta kovempia otteita valkoista kansallismielisyyttä vastaan.

Koska Britannia on korruptoitunut oligarkia eikä demokratia, upporikkaat lobbausjärjestöt saivat nopeasti tahtonsa läpi. Vaikka NA ei historiansa aikana syyllistynyt yhteenkään väkivaltaiseen iskuun tai edes ilkivaltaan, sionistit pakottivat ‘oikeusjärjestelmän’ määrittelemään NA:n ‘terroristiryhmäksi’.

Kuvaavaa on, että kymmenien vuosien ajan todelliseen kansainväliseen terrorismiin syyllistynyt Jewish Defence League saa edelleen jatkaa toimintaansa Britanniassa samalla kun lainkuuliaisilta valkoisilta riistetään kokoontumisvapaus.”

Iltalehti kirjoitti tapauksesta tänään muun muassa seuraavaa: “Viranomaisten mukaan Scottish Dawn ja NS131 ovat peitenimiä National Action -uusnatsijärjestölle, joka kiellettiin jo viime vuonna. Sisäministeri Amber Rudd korosti, ettei rasistisen järjestön anneta piiloutua muiden nimien taakse.”

Tuomioistuin käytti NA:n ennakkotapausta siis tekosyynä kieltää jälleen uusia kansallismielisiä järjestöjä, Scottish Dawnin ja NS131:n. Myöskään tuoreeltaan “terroristisiksi” luokitellut ja kielletyt järjestöt eivät ole syyllistyneet muihin “terrori-iskuihin” kuin juutalaisia lobbausryhmiä ärsyttävän maailmankatsomuksen levittämiseen.

Käytännössä poliisin ja tuomioistuimen entistä aggressiivisempi toiminta merkitsee elämänmittaista poliittisen toiminnan kieltoa entisille NA-aktiiveille. Mikäli aiemmin National Actioniin kuulunut britti liittyy uuteen kansallismieliseen järjestöön, määrittelee poliisi ryhmän välittömästi “peitenimellä toimivaksi National Action -terroristijärjestöksi”.

Vasemmistolainen The Independent -lehti julkaisi eilen artikkelin, jossa haastateltiin politisoituneen poliisin edustajaa David Videcetteä. Hän julisti lehdelle, että poliisi tarvitsee entistä laajemmat valtuudet kieltää kansallismielisiä järjestöjä ilman että päätöstä kierrätettäisiin ensin demokraattisen prosessin läpi. Videcetten mukaan on väärin, että poliisi “joutuu hankkimaan hallitukselta luvan” ennen kuin se voi määritellä vihaamansa aktivistiryhmän “laittomaksi terroristijärjestöksi”.

Videcette totesi myös, että koska järjestöt voivat aina vaihtaa nimeä, poliisin tulisi keskittyä entistä tarmokkaammin kansallismielisten yksityishenkilöiden painostamiseen! “Poliisi kyllä tietää, keitä he ovat”, Videcette vihjasi vasemmistolehden toimittajalle.

Kansallismielisiin kohdistuvaa vainoa johtava Amber Rudd on vankkumaton sionisti.
Jeremy Corbynin (vasemmalla) johtama Labour toteuttaa tällä hetkellä sisäistä puhdistusta Israelin nimissä.

The Independent haastatteli lisäksi poliisin terrorisminvastaisen yksikön johtajaa, joka totesi, että virkavalta suhtautuu “uusnatsismin uhkaan aivan yhtä vakavasti kuin jihadistiseen terrorismiin”. Juutalaisen Haaretz-lehden mukaan Yhdysvaltojen FBI on samaa mieltä. Politisoitunut poliisi ei tietenkään muistuttanut yleisöä siitä, että toisin kuin Isis ja muut ääri-islamistit, Britannian kansallissosialistit eivät ole suunnitelleet tai suorittaneet väkivaltaisia iskuja. Rinnastus ontuu myös siksi, että Yhdysvaltojen, Britannian ja Israelin sionistihallitukset vihaavat kansallissosialisteja mutta tukevat ääri-islamistien terrorismia Lähi-idässä.

Samalla kun poliisi käyttää entistä rajumpia otteita kansallismielisiä vastaan on sionistinen vaino levinnyt myös muihin poliittisiin ryhmiin. Financial Times uutisoi, että kovassa nosteessa oleva vasemmistopuolue Labour on aloittanut ankarat sisäiset puhdistukset ajaakseen “antisemitistit” (eli Israel-kriitikot) ulos politiikasta.

Brexit-päätöksen jälkeen kansainvälinen juutalaisyhteisö alkoi pelätä, että valkoinen kansallismielisyys saattaisi voimistua Britanniassa nopeasti. Uhka on päätetty ennaltaehkäistä murskaamalla kaikki valkoiset järjestöt, jotka kritisoivat sionismia.

Brexitin jälkeisen Britannian hälyttävä kehitys onkin tärkeä läksy kaikille eurooppalaisille: vaikka poliittinen eliitti tekisi muutamia kansallismielisiä miellyttäviä myönnytyksiä, tulee valkoisiin kohdistuva vaino silti muuttumaan entistä aggressiivisemmaksi. Kansallismielinen taistelu ei voi loppua Brexitiin, “Fixitiin” tai pakolaiskiintiöiden kosmeettiseen leikkaamiseen, vaan siihen, että rikollinen poliittinen eliitti menettää kokonaan valtansa.

 

Toimitus

13 KOMMENTIT

 1. Meno on jo ihan Turner Diaries. Ymmärtääkö rikollinen eliitti, mihin he pakottavat kansallismieliset, jos laillisia keinoja protestoida ei ole?

 2. Höpö höpö. Ei juutalaisilla ole mitään valtaa. Kyllä kaikkeen on syyllisiä muslimit ja vasemmisto.

  Muslimit esimerkiksi omistavat kaikki pankit ja valtamediat ja viihdeteollisuudenkin. Muslimit puskevat kulttuurimarxismia ja vaativat sensuuria, eivät juutalaiset.

  • Muslimit eivät ole tarpeeksi älykkäitä noihin asioihin joita kuvailit.

   “Muslimit esimerkiksi omistavat kaikki pankit ja valtamediat ja viihdeteollisuudenkin”

   Kai tämä on vitsi? Tutkippa huviksesi minkä nimiset ihmiset edellämainittuja tahoja pyörittävät, niin näet että nimilista muistuttaa Tel Avivin puhelinluetteloa.

    • Toivottavasti olikin sarkasmia, mutta kuten nimimerkki Alex Jonestein tuossa alla mainitsi, niin sekä Alex Jones että monet muut ovat väittäneet ihan tosissaan moisia asioita.

   • (((Infowars))) hyödyllinen idiootti Alex Jonestein tosissaan väitti että muslimit omistavat pankit tjsp. jokin aika sitten videollaan. Sai kyllä melkoisen määrän kritiikkiä Jewtuben kommenteissa.

    Saminen idiootti n. 15 vuotta jankutti että 9/11 was an inside job ja sitten Trumpin kampanjan aikana muuttikin narratiiviksi että saudit (muslimit) sen takana olivat.

  • Mahdat olla trolli tai sitten pihalla kuin lumiukko. Noin voi puhua vain itse juutalainen syytäen uskon “lakiensa” suomaa vapautta valehdella goyimeille. Noille pakanoille, jotka syyttävät teitä Jeesuksen Kristuksen murhaamisesta kidusten kera. Tosin peri juutalaiseen tapaan yritte vierittää syyn roomalaisten niskoille. Ikiaikaisia lieroja ja umpi-kieroja kun olette.

 3. Ei tarvitse mennä varmaan kovin pitkälle kun sionistien mielestä kaikki muut paitsi ne itse ovat terroristeja. Siihen suuntaan ollaan harppomassa kukonaskelin. Ei voi kuin surkutella että Toimitusjohtajan virka-aika jäi niin lyhyeksi. Kyse kun oli muutamista viikoista, kuukausista korkeintaan.

 4. Suomessa ei ole juutalaisongelmaa. Muslimiongelma on. Valitettavasti. Suomen muslimiongelma vaatii lopullisen ratkaisun…!

Comments are closed.