Koti Uutisia Video viime sunnuntain mielenosoituksesta Göteborgissa

Video viime sunnuntain mielenosoituksesta Göteborgissa

16

Pohjoismainen Vastarintaliike järjesti sunnuntaina Göteborgissa mielenosoituksen ja marssin, jolla mainostettiin kahden viikon päästä pidettävää isoa mielenosoitusta samassa kaupungissa. Alun perin Vastarintaliikkeen ja poliisin väliset neuvottelut 30. syyskuuta pidettävän mielenosoituksen kulusta sujuivat ilman suurempia ongelmia, mutta pian tilanne kuitenkin muuttui ja poliisi on sittemmin pyrkinyt rajoittamaan järjestön kokoontumisvapautta kummallisilla päätöksillä sekä lausunnoilla.

Sunnuntaina järjestetty mielenosoitus oli samalla sekä tulevan tapahtuman mainos että protesti poliisin mielivaltaa vastaan. Kymmenien kansallissosialistien marssi keskellä Ruotsin toiseksi suurinta kaupunkia tuli poliisille täytenä yllätyksenä, sillä tapahtumasta ei ollut keskusteltu viranomaisten kanssa etukäteen. Marssin järjestäjä totesikin keskustelemaan pyrkineelle poliisille, että he ovat itse katkaisseet neuvotteluyhteyden mielivaltaisella toiminnallaan.

Myös Vastarintaliikkeen johtaja Simon Lindberg sanoi puheessaan, ettei järjestö toivo poliisin läsnäoloa myöskään kahden viikon päästä pidettävässä päätapahtumassa. Sunnuntain ennakkotapahtuma sujui ilman ongelmia ja se sai paljon näkyvyyttä Ruotsissa. Alla on esillä liikkeen tukijan tekemä video tapahtumasta.

Kannustamme lukijoita tulemaan mukaan Göteborgiin 30. syyskuuta!

16 KOMMENTIT

 1. Ruotsissa tuntuu riittävän ohjelmaa – hienoa! Rakennetaan samanlainen toimintakulttuuri myös Suomeen!

  • Mitä useampi kansallismielinen jättää hassuttelun sekä cuck-hommat vähemmälle ja tulee mukaan toiminnan rakentamiseen, niin sitä nopeammin saamme vastaavanlaisen toimintakulttuurin Suomeen.

   Mukana Göteborgissa!

   • Jep, ja lisäksi pitää muistaa että joskus 5-6 vuotta sitten Vastarintaliike Ruotsissa oli suunnilleen saman kokoinen kuin mitä se on nyt Suomessa. Silloin unelmoitiin, että olisipa Suomessa joskus samanlaista aktiivisuutta kuin Ruotsissa tällä hetkellä (siis silloin 5-6v sitten), ja nythän meillä on. Ruotsissa liike on vain tässä välissä kasvanut huimasti, joten uusi tavoite onkin että sitten 5-6 vuoden päästä me ollaan samalla linjalla kuin mitä Ruotsalaiset toverit on tällä hetkellä. Se vaatii vaan todella paljon työtä, kompromissittomuutta, työtä, energiaa, verta, hikeä ja kyyneliä!

    Voidaan sitten 5-6 vuoden päästä katsella uudestaan Ruotsiin ja ottaa seuraavat tavoiteaskeleet sieltä esimerkkinä, heh 🙂

    • Nämä ruotsalaiset “toverit” jättävät teidät pulaan välittömästi kun heidän oma etu sitä vaatii.

     • Kyllä väsynein argumentti ikinä. “Koska historia”.

      Haluatko kertoa kaikki ne ajankohdat historiassa kun Ruotsia olisi hallinnut kansallissosialistit?

     • Sellaista aikaa ei ole koskaan ollut eikä koskaan tule olemaan. Jokainen täysijärkinen ymmärtää tämän. Jos asiasta on epäselvää niin ruotsin väestöpohjaan tutustuminen auttaa käsittämään realiteetit.

      Tuosta mainitsemastani pulaan jättämisestä sensijaan näytöä löytyy 1000 vuoden ajalta. Miksi mikään olisi muuttunut? Ketä ylipäätään kiinnostaa jaksaa kiinnostaa ruotsin ongelmat sen kaiken paskan jälkeen mitä sieltä on suomen päälle lapioitu?

     • Niin, kansallissosialistit ei hylkää toisiaan, oli pointtini. Jos historiassa onkin tapahtunut jotain ikävää, niin se on historiaa ja sinne jääkööt. Ei sen pidä vaikuttaa tähän päivään.

     • Naurettavaa, että joku anonyymi internet-itkupilli kokee edes oikeudekseen kommentoida rotunsa puolesta Pohjolan kaduilla taistelevien kansallissosialistien luotettavuutta. Mitä jos perustaisit viimein sen cuckservative-vaihtoehdon tekemään omaa aktivismia ja jättäisit marinan vähemmälle?

     • Sinulle saattaisi tulla yllätyksenä ketkä kaikki liikkeen johdossa onkin suomalaisia tai osittain suomalaisia 😉

     • Mitä järkeä on tuhlata energiaa ruotsin kaltaiseen paskamaahan kun jokainen täysissä järjissä oleva ymmärtää mitä sille maalle ( täysin ansaitusti! ) tulee tapahtumaan? Tuo kaikki on poissa ISÄNMAAN eli suomen puollustamisesta.

      Antaa paskan upota ja keskitytään suomen ja suomalaisten asioihin! Mädäntyvää ruumista ei kannata alkaa elvyttämään.

 2. Selkeästi Ruotsin pliisia harmitti etteivät he ehtineet estää mielenosoitusta ja että paikalliset tuntevat oikeutensa. Kekustelu “me haluamme autaa teitä” oli sellainen riman alitus että hoh hoijaa. Vastaus oli hyvä:”Me emme tarvitse apuanne”.

  Ehkä nyt Ruotsin poliisikin herää siihen tosiasiaan että sallimalla matujen riehua mielin määrin ja tuhota yhteista omaisuutta rekä yleisesti terrorisoida maata, on kansa nousemassa koneistoa vastaan perustamalla oman vaihtoehtoisen puolueen. Puolueen jonka jäseneksi pääsee kuka tahansa ja jossa ei ole salonkivaatimuksia eikä ruskean kielen soveltuvuuskokeita, kuten perinteisissä puolueissa. Ruotsissa, ja myös muissa pohjoismaissa, onki kyse siitä ymmärtääkö valtaapitävä eliitti siirtyä syrjää suosiolla vai vaatiiko se muutoksen. Kyse on vain vääjäämättömän pitkittämisestä. Ja kyse on siitä että valtaapitävien tulee kuunnella kansaa ja toteuttaa sen tahtoa. Nykyiset vallanpitäjämme eivät siihen pysty.

  Tämä on kestävyyslaji, ei nopeuslaji.

 3. Tuo oli kyllä Vastarintaliikkeen yksi voimakkaimmista ja parhaimmista voimannäytöistä tähänasti!

  Naurattaa kuinka antifa-nynneröt on niin uhonneet kuinka niitä tulee valtavasti paikalle ja sitten
  samantien Vastarintaliike on jo kaduilla eikä paikalla ollut muutama kommari pysty tekemään mitään
  muuta kuin itkemään kädet pelonsekaisesta raivosta täristen, hah hah. 😀

  • Ruotsin antifa on muutenkin tätä nykyä lähinnä tyttöjä, eivätkö siis muodosta edes teoreettista fyysistä uhkaa kenellekkään.

   Tuon mielenosoituksen aikana joku noin 12-vuotias homopoika uhosi liikkeen aktivisteille, että nämä suojautuvat poliisin taakse. Emil Hagberg sitten jäädytti pojan kysymällä että luuleeko hän todella liikkeen väen kaipaavan tai tarvitsevan poliisia mihinkään. Ja tottahan se on: luuleeko yksikään antifasisti todella missään päin Pohjolaa, että he kykenisivät fyysisesti mukiloimaan liikkeen pois kaduilta? Katsokaa nyt tuotakin videolla näkyvää porukkaa ja arvioikaa itse pystyykö joku nyhverölauma rökittämään aktivisteja juoksemaan karkuun. Poliisikin jäätyi aktivistien edessä, kai se jostain kertoo.

Comments are closed.