Koti Artikkelit Kuka toi muslimit Eurooppaan?

Kuka toi muslimit Eurooppaan?

10

20.–26.3.2017 suomalaisvastainen eliitti viettää jälleen “rasisminvastaista viikkoa”. Kansallismieliset ovat vastanneet tähän jo usean vuoden ajan valkoisten kansanmurhan vastaisella kampanjaviikolla!

Vastarinta.com/Kansanmurha-kampanjasivuilta löydät muun muassa tulostettavia lentolehtisiä, joita voit levittää Suomen katukuvaan. Lentolehtisillä voit tiedottaa suomalaisia valkoisiin kohdistuvasta rotuväkivallasta, kansanmurhan luonteesta ja jopa siirtolaisten kantamista taudeista.

Punainen Risti levittää sosiaalisessa mediassa suomalaisvastaista propagandaansa tunnisteella #Minäpäätän. Otetaan hashtag haltuun ja käytetään viikko tehokkaasti hyväksi tiedottaaksemme valkoisiin kohdistuvasta kansanmurhasta, johon hallituksemme järjetön maahanmuuttopolitiikka on johtanut!

Tänä vuonna kampanjamme pureutuu kansanmurhan oireiden sijaan sen perimmäisiin syihin. Kuka toi muslimit Eurooppaan? Ketkä tekivät “monikulttuurisuuden” ääri-ideologiasta valtavirtaa toisen maailmansodan jälkeen? Kuka rahoittaa väestömassojen liikkeitä, lobbaa tiukempien sananvapauslakien puolesta ja pakottaa Euroopan hallitukset hyökkäämään kansallismielisiä vastaan?

Kansallinen Vastarinta ja Magneettimedia tulevat julkaisemaan kampanjaviikolla lukuisia syventäviä artikkeleita monikulttuurisuusongelman todellisista taustoista ja syyllisistä. Haastamme myös muut itsenäiset mediat levittämään artikkeleitamme, aktivismikuviamme ja kampanjamateriaaliamme!

Kampanjaviikon pääflyerissä kysymme suomalaisilta, tiesivätkö he, että:

Julkinen keskustelu valkoisten kansanmurhan taustoista lisääntyikin hetkeksi, kun Sorosin Open Society -painostusjärjestön salaiset sähköpostit vuodettiin viime syksynä. Niistä selvisi, että juutalaismiljardööri rahoittaa paitsi elintasopakolaisten tuomista Eurooppaan myös “rasismia” ja “nationalismia” vastustavia puolueita, medioja ja aktivistijärjestöjä. Sorosin raha virtaa siirtolaiskriisin jokaisessa käänteessä.

Sorosin ohella pakkomonikulttuurisuutta ajaa erityisellä tarmolla Juutalaisten maailmankongressi (World Jewish Congress, WJC). Juutalaisten maailmankongressin tunnus onkin päätynyt tämän vuoden kampanjalogoomme, sillä järjestö on tehnyt kaikkensa, jotteivät maahanmuuttovastaiset ja perinteisten arvojen nimiin vannovat liikkeet nousisi ympäri Eurooppaa.

WJC kertoo edustavansa eri puolilla maailmaa sijaitsevia juutalaisyhteisöjä. Kansainvälinen lobbausjärjestö sekaantuu ainutlaatuisella röyhkeydellä kansallisvaltioiden politiikkaan yrittäessään murskata kaikki yksilöt ja liikkeet, joita se pitää “rasistisina”, “nationalistisina”, “pankkivastaisina”, “islamofobisina”, “homofobisina” tai “antisemitistisinä”.

Vuonna 2013 WJC painosti Kreikan hallitusta vangitsemaan Euroopan vahvimman ja kompromissittomimman kansallismielisen suurpuolueen Kultaisen aamunkoiton johtavat poliitikot. Pidätykset alkoivat alle viikko sen jälkeen kun WJC oli esittänyt Kreikalle uhkavaatimuksen, jossa juutalaisjärjestö vaati Kultaisen aamunkoiton hävittämistä. WJC määräsi Kreikkaa myös säätämään tiukat “viharikoslait” (eli ajatusrikoslait) “maahanmuuttajien” ja “etnisten vähemmistöjen” koskemattomuuden takaamiseksi!

“Me juutalaiset tiedämme, millaista on olla pakolainen”

Kun WJC näki, että Kreikka teki pian työtä käskettyä, on järjestön röyhkeys vain lisääntynyt. Vaikka pakolaiskriisin synnyttämä raiskausaalto on herättänyt esimerkiksi Saksassa kovaa vastarintaa, on WJC vaatinut maata jatkamaan Merkelin linjalla ja pitämään rajat auki. Saksalaisten turvallisuudellahan ei ole mitään merkitystä.

WJC kyynelehti Die Welt -lehdelle, että “Me juutalaiset tiedämme, millaista on olla pakolainen” ja totesi, että vain “uusnatsit” tahtovat sulkea Saksan rajat. Yksikään saksalainen poliitikko ei uskalla haastaa WJC-johtajia, koska se johtaisi uran nopeaan päättymiseen. WJC on hyökännyt Saksassa järjestelmällisesti kaikkia maahanmuuttokriittisiä puolueita vastaan.

Viimeisin WJC:n kohde on Vaihtoehto Saksalle -puolue (Alternativ für Deutschland, AfD), vaikkei AfD koskaan kritisoikaan sionisteja tai Israelia. Juutalaisten maailmankongressin mukaan jo maahanmuuttovastaisuus sinänsä on uhka juutalaisille, vaikkei AfD-puolue olisi varsinaisesti juutalaisvastainen. WJC pelkää, että yleistyessään eurooppalainen nationalismi johtaisi myös juutalaisvastaisuuden lisääntymiseen, minkä vuoksi juutalaiskongressi lobbaa aggressiivisesti avoimien rajojen puolesta.

Vielä AfD:tä enemmän WJC inhoaa tietysti antisionistista NPD-puoluetta, jonka kieltoa juutalaiskongressi on vaatinut julkisesti. WJC katsoo oikeudekseen kiristää jopa kansallisia tuomioistuimia manipuloidessaan Euroopan poliittista ilmapiiriä “suvaitsevaisemmaksi” ja “monikulttuurisemmaksi”. Kun pakolaiskriisi puhkesi vuonna 2015, WJC painotti julkisuudessa, että Eurooppa “ei voi sulkea rajojaan”.

Juutalaisten maailmankongressi ei edes yritä peitellä kaksinaismoralismiaan, sillä se on aina painottanut Israelin “oikeutta” tiukkaan maahanmuuttopolitiikkaan, jotta alue pysyisi etnisenä “juutalaisvaltiona”. WJC ei erottele Euroopan maita, vaan juutalaiskongressi pitää nationalismia uhkana niin Britanniassa, Serbiassa kuin vaikkapa Unkarissakin. WJC:n sota Eurooppaa vastaan on totaalista.

Juutalaisten maailmankongressin painostustoimet eivät kohdistu vain puolueisiin ja hallituksiin. Magneettimedia uutisoi hiljattain, että tänä keväänä WJC pakotti kansainvälistä Amazon-verkkokauppaa hävittämään tuhansia juutalaisia ärsyttäneitä kirjoja valikoimistaan. WJC ilmoitti, että se auttaa Amazonia mielellään myös tulevaisuudessa “rasismin”, “antisemitismin” ja “homofobian” vastaisessa sensuuritaistelussa.Juutalaisten ja muslimien liitto?

Juutalaisten maailmankongressi perustettiin jo 1930-luvulla, ja juutalaisen monikulttuurisuusaktivismin taustat ovat vieläkin pidemmällä historiassa. Tulemme kampanjaviikon aikana kirjoittamaan esimerkiksi juutalaisantropologi Franz Boasista, joka valtavirtaisti valheen siitä, että “rotuja ei ole olemassa”.

Kun tutkija kaivautuu vieläkin kauemmas Euroopan historiaan, voi hän löytää Dialogus de Diversarum Gentium Sectis at Mundi Religionibusin kaltaisia teoksia, jotka syyttivät juutalaisia ja muslimeja eurooppalaisvastaisesta liitosta jo 1500-luvulla! Juutalaiset liikemiehet ovat edelleen tervetulleita maailman vaarallisimpiin jihadistivaltioihin, kuten Bahrainiin, Omaniin ja Qatariin. Syyrian sodassa Israel tukee ääri-islamistisia terroristijärjestöjä, kuten Isisiä ja al-Nusran rintamaa.

Juutalaisten lobbausjärjestöjen ajama Yhdysvaltojen liberaali maahanmuuttolaki 1965 toimi tuhoisana esikuvana kaikille Euroopan maille, ja amerikanjuutalaiset NAACP ja SPLC ovat kaikkien Euroopan “antirasististen kansalaisjärjestöjen” innoittajia. Juutalaiset aktivistit ovat vaikuttaneet suoraan myös esimerkiksi Ruotsin ja Britannian maahanmuuttopolitiikkaan. Tappavimmat vaikutukset ovat kuitenkin olleet Arthur Goldreichin ja Harry Oppenheimerin kaltaisten juutalaistaustaisten liikemiesten sekä terrorismirahoittajien Etelä-Afrikka-kampanjalla, joka johti apartheidin kaatumiseen ja valkoisten fyysiseen kansanmurhaan.

Mitä suuret edellä, sitä pieni Suomi tietysti perässä. Magneettimedia nosti helmikuussa esiin Helsingin yliopiston tutkimuksen, jossa myönnettiin, että Suomen koulujen monikulttuurisuuspropaganda perustuu ennen kaikkea juutalaisen “Frankfurtin koulukunnan” sekä juutalaisen György Lukácsin inspiroiman Paulo Freiren oppeihin. Aivopesu alkaa kouluista ja jatkuu hautaan asti niin työelämässä kuin politiikassa.

Ongelma on kansainvälinen. Britanniassa juutalainen lakitoimisto Mishcon de Reya on yrittänyt kumota Brexit-äänestyksen tuloksen, koska EU-eron pelätään johtavan tiukempaan rajapolitiikkaan ja yleistyvään nationalismiin. Ranskassa voimakkaimpia monikulttuurisuuslobbaajia ovat juutalaisjärjestöt CRIF ja LICRA.

Ruotsissa juutalaisen Ingrid Lomforsin ohjaama Elävän historian foorumi johtaa niin koulujen kuin puolustusvoimien nationalismin vastaista toimintaa. Ruotsissa juutalaiset ovat tehneet perinteisesti tiivistä yhteistyötä muslimimaahanmuuttajien kanssa ja vaatineet esimerkiksi uusien moskeijoiden rakentamista. Juutalaiset eivät ole suostuneet yhteistyöhön “maahanmuuttokriittisten” ruotsidemokraattien kanssa senkään jälkeen, kun puolue on erottanut “antisemitistisiksi” epäilemänsä jäsenet!

Yhdysvalloissa juutalainen Goldman Sachs johti pankkien kapinaa Trumpin tiukempia maahanmuuttolakeja vastaan. Pian Trumpin vaalivoiton jälkeen maan voimakkaimmat juutalais- ja muslimiryhmät perustivat uuden valkoista nationalismia vastustavan kattojärjestön Muslim-Jewish Advisory Councilin. Amerikan juutalaisjärjestöt ovat vaatineet myös rajojen avaamista Syyrian pakolaisille ja syyttäneet maahanmuuttokriitikoita jatkuvasti “uuden holokaustin” valmistelusta!

Suomessa tämän hetken tunnetuin juutalainen kulttuurimarxisti on Shirley “Koko” Hubara, joka on perustanut hiljattain maamme ensimmäisen vain ei-valkoisille suunnatun julkaisun. Hubaran saaman julkisuuden alle on kuitenkin hautautunut tosiasia, että sisäministereiden, presidenttien ja pääministereiden kanssa tiivistä yhteistyötä jo kauan tehnyt Suomen Juutalaisten Seurakuntien Keskusneuvosto lobbaa myös avoimien rajojen, pakolaisten “perheenyhdistämisen” ja tiukempien ajatusrikoslakien puolesta. Hubara ei siis ole poikkeus.

Klikkaa suuremmaksi!
Klikkaa suuremmaksi!

 

Israel ja pankkiirit kansallismielistä Eurooppaa vastaan

Linjanvedot ovat peräisin suoraan Israelista, joka käyttää valtaansa maailmalla juuri WJC:n kaltaisten järjestöjen kautta. Juutalaisvaltio pani koko arvovaltansa likoon tammikuussa, kun se vaati eurooppalaismaita hyökkäämään paitsi “antisemitistejä” myös “rasisteja” ja “uutta oikeistoa” (eli nuorta kansallismielistä liikettä) vastaan. Israelilla on omasta mielestään oikeus olla juutalaisvaltio, mutta Euroopalla ei ole oikeutta kansallismielisyyteen!

Kuvaavimpia esimerkkejä Israelin röyhkeydestä saatiin vuonna 2011, kun Israelin ja Australian johtavat juutalaispoliitikot Danny Danon ja Michael Danby keskustelivat “muslimitunkeutujien” ohjaamisesta valkoiseen Australiaan juutalaisen Israelin sijaan! Keskustelu käytiin Juutalaisten maailmankongressin järjestämässä tilaisuudessa.

Israel synnyttää Lähi-idässä jatkuvasti pakolaisvirtoja lobbaamalla sotia esimerkiksi Libyaa, Irakia ja Syyriaa vastaan. Pakolaiskriisien puhjetessa Juutalaisten maailmankongressi kokoontuu suunnittelemaan, kuinka ei-juutalaiset “tunkeutujat” voitaisiin pitää Israelin ulkopuolella. Mikä olisikaan siirtolaisille parempi kohde kuin kulttuurimarxismin rappeuttama valkoinen länsi?

Maahanmuuttovastaisen liikkeen on ymmärrettävä, etteivät monikulttuuriset raiskaukset, maahanmuuttajien valtaamat No-go-alueet tai shariapoliisit ole ongelmien lähde vaan pinnallisin oire. Mikäli tahdomme sulkea rajat, on meidän seurattava rahaa ja selvitettävä, keillä on valtaa painostaa poliitikkoja ylläpitämään siirtolaiskriisiä, tiukentamaan sananvapauslakeja ja kieltämään kansallismielisiä järjestöjä.

Kuten maahanmuuttokriittinen unkarilainen taloustieteilijä László Bogár on huomauttanut, suurten väestömassojen liikuttelu vaatii miljardi-investointeja – siis Eurooppaa hallitsevien jättipankkien rahoitusta. Rahaa seuraamalla päädymme jälleen esimerkiksi Sorosin ja Juutalaisten maailmankongressin jäljille.

Vuonna 2013 israelilainen Haaretz uutisoi, että WJC:n johtoon äänestettiin kahden “tunnetun juutalaisen pankkiirisuvun” jäsenet Chella Safra ja David de Rothschild. Vain kaksi viikkoa myöhemmin WJC hyökkäsi ankarasti Itävallan Vapauspuolueen johtajaa Heinz-Christian Strachea vastaan, koska tämä oli jakanut pankkiirien ahneutta kritisoivan kuvan Facebookissa. WJC ei ole siis vain juutalaisten, maahanmuuttajien ja homojen vaan myös finanssieliitin lobbausjärjestö.

Mikään “yhden asian liike” ei voi lopulta ratkaista maahanmuutto-ongelmaa, koska kriisin juuret ovat globalisaatiossa, taloudessa sekä ulko- ja puolustuspolitiikassa. Ellemme irrota Suomea ulkomaalaisen rahan ja EU:n kaltaisten ylikansallisten järjestöjen vallasta, tulevat rajat pysymään auki.

Pakolaisongelmasta puhutaan nyt kaikkialla – kansan mielenkiinto on siis herätetty. “Yhden asian liikkeen” sijaan tarvitsemme seuraavaksi kansallissosialistista järjestäytymistä sekä taistelua kansainvälistä kulttuurimarxismia ja rahanvaltaa vastaan!

Vastarinta.com/Kansanmurha
Magneettimedia.com
Kadulle.com

10 KOMMENTIT

 1. En malta odottaa, miten cuckservatiivit kiemurtelevat näytön edessä ja hokevat itselleen “Israel on meidän suurin liittolainen”. Hyvä artikkeli! EI SIONISTEJA EUROOPPAAN, EI SIONISTEJA MIHINKÄÄN!

 2. “Juutalaisten ystäviksi” itsensä laskevat “kansallismieliset” ampuvat itseään molempiin jalkoihin ja täyden lippaan. He joutuvat korkeintaan tiukempaan syyniin kuin ennen, vesittämään retoriikkaansa ja kiertelemään faktoja etteivät uudet israelilaiset ystävät suivaannu. Ei Ruotsidemokraattien juutalaisvaltion lippujen heiluttelu ja antisemitismin tuomitseminen paljoa auttanut kun juutalaiset olivat päättäneet että puolueen rivejä pitää ohentaa jälleen kerran. Ja sama pätee kaikkialla. Onneksi vastajihadismi on sentään vihdoin tukehtunut kuoliaaksi omaan mahdottomuuteensa maailmanlaajuisesti, ylläkuvatuista syistä. Jos haluaakin osoittaa mieltään muslimi-invaasiota vastaan, niin kyllä se halu viimeistään tyrehtyy kun jutku- ja homoliput kaivetaan esiin.

 3. Mu-mu-mutta juutalaisethan taistelevat islamia vastaan teurastamalla niitä lähi-idässä, joten he siis ovat meidän puolella!

  Noniin, eli jos joku lukee tämän artikkelin ja väittää vielä, että juutalaiset ovat meidän puolella, on kyllä harvinaisen hukassa oleva tapaus. Vinkkinä, että tekstiin on sitten upotettu runsaasti lähteitä (mm. mainitun WJC:n omille sivuille), joten ei muuta kuin näitä tarkastelemaan!

 4. Jos täällä on jotain some-kenraaleja, niin ottakaa kansanmurha-SPR:n hashtagit haltuun!

  Tämä onnistuu, kun tarpeeksi moni päättää, ettei SPR saa hallita sosiaalisen median ääntä. Minä en päätä, vaan ME päätämme!

 5. kiitos hyvä artikkeli taas kerran! Uskokaa pois, ettei aivopesty suurin osa kansasta voi ymmärtää miten pieni joukko juutalaisia voisi omata näin suuren vallan vapaamuurariuden välityksellä ympäri mailmaa!!

 6. Mihin perustuu väite Erkkojen juutalaisuudesta? Ainakaan wikipedia ei sitä vahvista. Samaan väitteeseen olen kyllä törmännyt muissakin vaihtoehtomedioissa, mutta epäilen sen paikkansapitävyyttä. Kannattaa olla tarkka ettei levitä väärää tietoa, koska sitä voi, ja tullaan käyttämään kansallismielisiä vastaan! Eli onko lähdettä josta voi käydä asian tarkistamassa?

  • Tämä oli varmistettu Magneettimedian oikeudenkäynnissä jonkun mediapampun toimesta. Magneettimedian oikeudenkäyntiartikkelit auttanee.

 7. Vesa-Ilkka Laurio sanoi että Suomessa jokaisen puolueen jokaisen poliitikon on juutalainen hyväksynyt ja laittanut ehdolle. Ehkä siksi yksikään poliitikko ei lähde edes juutalaisvastaiseen missioon. Mitä väliä vaikka “poliitikon urasi katkeaa siihen”, kuten Vastarintakin tässä artikkelissa kirjoitti? Neljässä vuodessa oikea porukka saisi paljonkin aikaan.

  Tein tuossa vaalikoneiden auettua huvikseni muutaman. YLEllä aloitin. Tarjosi minulle PS:ää ja olisiko ollut Kokoomusta. Sangen outoa. HS:n ja IS:n yhteinen vaalikone taas tarjosi totuudenmukaisesti SKE:tä. Toivottavasti ihmiset eivät luota noihin – ainakaan YLEen, johon ei voi näköjään luottaa koskaan. Melko alhaista jopa heiltä.

Comments are closed.