Koti Artikkelit Vastarintaliike Turun terrorista kuukausi – vastuulliset tilille!

Turun terrorista kuukausi – vastuulliset tilille!

9

Tänään on kulunut kuukausi Turussa tapahtuneesta terrori-iskusta. Israelin tukemaa ääri-islamistista Isisiä ihannoinut maahantunkeutuja puukotti kaksi ihmistä hengiltä ja vahingoitti kahdeksaa muuta verenhimoisen maailmankatsomuksensa nimissä.

Maahanmuuton vastustajat ovat varoittaneet terrorismin rantautumisesta jo vuosia ennen kuin tuontiterrorismista tuli osa Euroopan arkea. Uhka on siis ollut tiedossa, mutta silti lähes koko mantereella ajetaan politiikkaa, joka vain lisää alkuperäisväestön riskiä joutua maahanmuuttajan murhaamaksi.

Suomessa pääministeri Juha Sipilä on yksi äänekkäimpiä monikulttuurisuuslobbareita. Hänen johdolla maahan päästettiin vuonna 2015 kymmeniätuhansia ei-valkoisia maahantunkeutujia. Turussa tapahtuneen iskun jälkeen Sipilä oli enemmän huolissaan “vihapuheesta” kuin murhista, jotka ovat suoraa seurausta hänen ajamastaan politiikasta.

Pääkaupunkiseudun ryhmän aktivistit kävivätkin Turun iskun kuukausipäivää edeltävänä yönä asettamassa eduskuntatalon portaille banderollin, jossa muistutettiin, mikä maan pääministeri on todellisuudessa miehiään. Lisäksi asetimme paikalle kaksi veristä nukkea symboloimaan kahta Turussa kuollutta henkilöä.

Monikulttuurinen terrorismi suomalaisia vastaan tulee jatkumaan ja pahenemaan kunnes kansa nousee ja ottaa vallan takaisin omiin käsiinsä. Taistele monikulttuurisuutta, korruptiota ja terrorismia vastaan liittymällä Vastarintaliikkeeseen TÄÄLLÄ.

 

Pääkaupunkiseudun aktivistiryhmä

9 KOMMENTIT

  1. Oikein hyvä performanssi. Toivottavasti moni näki tämän aamulla töihin mennessä. Siinä sitä riittääkin poliiseilla pähkäiltävää. Joissa on enemmän vihreiden äänestäjiä kuin persujen. Mikäli Halla-ahoon on uskomista. Ja onhan siihen. Koska se osaltaan selittää sen miksi poliisi suhtautuu niin väkivaltaisesti isänmaallisiin.

  2. Laiton&rikollinen Isänmaanpetturihallitus soramontulle & pumpum.

  3. Sipilä varmaan järjestää jälleen salaisen vihapuhekokouksen tämän tiimoilta.

  4. Hienoa, näkisin mielelläni lisää tällaisia tempauksia myös esimerkiksi kaupungintalojen edustoilla!

Comments are closed.