Koti Artikkelit Haastattelut Turun terroristia jahdannut kansallismielinen haastattelussa

Turun terroristia jahdannut kansallismielinen haastattelussa

27

Kansallinen Vastarinta haastatteli turkulaista kansallismielistä, joka osallistui kaksi viikkoa sitten maahantunkeutujaterroristin jahtaamiseen satuttuaan paikalle puukkoiskun alkaessa. Koska haastateltava ei tahtonut, että uhrien omaisia traumatisoivalla tapahtumalla mässäiltäisiin välittömästi, julkaisemme artikkelin vasta nyt.

Turun terrori-iskua ei olisi tapahtunut, mikäli Suomen hallitus olisi asettanut kansalaisten turvallisuuden oman urakehityksensä edelle. Poliitikot ovat valmiita uhraamaan kansalaisten henkiä, koska he tahtovat palvella globalistisia esimiehiään Suomessa, EU:ssa ja kansainvälisesti. Globalistit vaativat avoimia rajoja, ja Suomen “päättäjät” tekevät työtä käskettyä.

Valtamedia ei ole uskaltanut myöntää, että viattomien uhrien kuolemat johtuivat vastuuttomasta avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikasta. Sen sijaan tiedotusvälineet jatkoivat iskun jälkeen monikulttuurisuuden lobbaamista luomalla mielikuvan, että terroristin pysäyttäneet ohikulkijat olivat kaikki ei-suomalaisia.

Haastattelimme suomalaista kansallismielistä, jonka mielestä epäisänmaallisen eliitin politikointi iskun kustannuksella on vastenmielistä. Hän oli yksi niistä urheista suomalaisista, jotka panivat oman turvallisuutensa alttiiksi, jotta Suomen kadut pysyisivät meille turvallisina hallituksen petoksistakin huolimatta.

Ensinnäkin, onnittelut ja suuret kiitokset kaikkien suomalaisten puolesta urhean toiminnan johdosta!

Kiitos. Tilanne joka tapauksessa kaivelee edelleen ja useasti päivisin tulee mietittyä, miten olisi voinut toimia paremmin. Oli pienestä kiinni, ettei terroristia olisi saatu aisoihin jo torilla, mutta jossittelu on turhaa.

Mitkä fiilikset sinulla on nyt, kun tapahtumista on kulunut pari viikkoa? Oletko päässyt purkamaan asiaa tovereiden kanssa? Onko jäänyt jotain mielen päälle?

Asiasta on tullut keskusteltua. Kuten yllä sanoin, niin oma toiminta ja tietynlainen viha tekijää kohtaan on päivittäin mielessä. Toisaalta tietynlainen ymmärrys myöskin, koska terrorismi ei ole mikään vahingossa syntynyt ilmiö vaan seuraus – tästä varmasti keskustellaan vielä myöhemminkin haastattelussa.

Kerro, miten tilanne eteni. Miten huomasit hyökkäyksen, millaisia ihmisiä välikohtaukseen liittyi ja miten terroristi toimi?

Tulin kohtalaisen silmät ristissä keskustaan iltapäivällä hakemaan torilta kasviksia ja juomaan ehkä “aamukahvit” johtuen siitä, että olin fyysisesti rankahkolla lomareissulla Itä-Suomessa alkuviikon ja nukuin pitkään.

Aluksi tosiaan kuulin jonkinlaisia kamppailun ääniä torin reunalta, jossa ensimmäinen uhri tuli, ja lähestyin paikkaa, kunnes vastaani juoksi arviolta 10–15 hengen joukko ulkomaalaistaustaisia miehiä. Aluksi se vaikutti keskinäiseltä välienselvittelyltä. Sitten puukon heiluttaja iski lastenvaunuja työntävää naista niskaan. Tuolloin tajusin, että nyt on kyse terrorismista – tai ainakin uskoin näin olevan. Ja olihan se.

Terroristia tosiaan yritti estää toimimasta tämä iso joukko ulkomaalaisia aluksi, mutta vähintään yhtä moni suomalainen lähti jahtaamaan terroristia viimeistään toisen puukotuksen jälkeen pitkin Kauppiaskatua ja Maariankatua aina Brahenkadulle asti. Terroristin toiminnasta sanon lyhyesti, että hän osasi käyttää puukkoa ja juoksi perkeleen kovaa.

Miten muut ohikulkijat toimivat?

Alusta en tiedä. En katsellut ympärilleni hirveästi. Yleisesti sanottuna rauhallinen perjantaipäivä muuttui kaaosmaiseksi äkkiä ja jotenkin aistin, että valtaosa ei edes ymmärtänyt, mitä ympärillä tapahtuu. Ihmisiä juoksi pakoon ja osa taas seisoi vain paikoillaan. Nämä ovat ajatukset alusta, kun oikein muistelee.

Turun terroristi Abderrahman Bouanane.

Mitä sinä teit?

Kiinnostuin tilanteesta heti, kun kuulin huutoa. Pian tajusin, mitä tapahtuu; lastenvaunuja työntävän naisen puukotuksen jälkeen lähdin perään heti. Lastenvaunuja työntävä sai lisäksi apua välittömästi, joten päätin vain jatkaa perässä juoksua aina tilanteen loppuun asti. Tavoitteena oli vain saada tekijä kiinni.

Sinänsä mitään pelkoa ei ollut, koska meitä oli monta perässäjuoksijaa. Kymmenkunta ihmistä ja kättäpidempää oli mukana myös.

Mitä uhreille tapahtui? Ketkä menivät auttamaan heitä?

Uhrit lyyhistyivät nopeasti maahan puukoniskujen jälkeen, mutta he saivat kyllä kaikki pikaisesti apua ohikulkijoilta.

Miten tilanne laukesi? Näitkö, kun terroristia ammuttiin?

Ampuminen jäi hieman edessä olevan selän peittoon. Sähköähän tilanteeseen osunut poliisipartio antoi vielä kylkiäiseksi, sen näin sitten jo lähempää.

Mitä tapahtui heti välikohtauksen jälkeen?

Välikohtauksen jälkeen terroristi sai ainakin yhden osuman pesäpallomailasta ja lukuisia potkuja pitkin kehoa poliisipartion maaten samalla hänen päällään. Poliisit totta kai joutuivat puuttumaan sitten tähän toimintaan.

Millainen olosi oli tapahtumahetkellä: järkytyitkö vai jylläsikö adrenaliini?

Adrenaliini ja viha. Olin vihainen, että poliisi sattui paikalle, koska olimme saamassa terroristin jo kiinni. Jälkikäteen ajateltuna poliisin tulo paikalle esti ainakin yhden lisäuhrin tulemisen, joten hyvä niin. Alkureaktio oli kuitenkin se, että sakinhivutuksella olisi ollut mukava päästä tuosta saastasta eroon. Luonnollinen reaktio mielestäni.

Kuuliko poliisi sinua tapahtuman jälkeen? Mitä he kysyivät?

He kysyivät tilanteesta ja mitä tapahtui iskun jälkeen. Tapahtumien kulkua. Ei kummempaa.

Epäilläänkö sinua terroristin pahoinpitelystä?

Ei epäillä. Se vaara oli tietysti olemassa, ja kai se on edelleen. Nyt ei ainakaan ole kuulunut enää mitään. Katsellaan. Naurettavaahan se olisi, mutta toki niin länsimaalaista.

Olitko pettynyt muiden suomalaisten toimintaan? Monet jäivät ilmeisesti vain kuvaamaan veritöitä kännyköillään?

Olin, mutten sikäli enää. Pitää “ymmärtää”, että elämme aikaa, jolloin tuo älypuhelin on liimattu usean ihmisen käteen tilanteesta riippumatta. Kertoo vain mielestäni hyvin aikamme hengettömyydestä.

Uhrit saivat kuitenkin kaikki apua, joten parveileva kamerapuhelinväki on sinällään sivuseikka, mutta ilmiönä koominen. Ehkä sieltä hyödyllistäkin materiaalia joku sai nauhalle.

Miten media ja poliitikot toimivat mielestäsi iskun johdosta? Valehteliko media vai puhuiko se pääosin totta? Pidätkö poliitikkoja tekopyhinä?

Poliitikot nyt ratsastivat tilanteella kukin tuttuun tyyliinsä puolueesta riippumatta. Media oli yllättävän rehellinen, ja kyllähän me tiedämme, että sankaritarinat tuovat rahaa kassaan. Tilanteessa sattui olemaan terroristin ohella myös muita maahanmuuttajia mukana, ja kun media kaivoi heidät esiin, niin soppa oli valmis. Hienon “hajota ja hallitse” -episodin tästä ainakin sai uutisoinnin osalta. Vaikutti kyllä toki hyvin tarkoituksenhakuiseltakin.

Mitä mieltä olet yleisesti julkisesta keskustelusta ja esimerkiksi somekeskustelusta iskuun liittyen?

Somekeskustelu on loputon suo jatkuvine riitoineen ja näkemyseroineen. Yritän nykyään välttää sitä, enkä olekaan kovin aktiivinen enää somessa. En tästäkään episodista kovin paljon lueskellut – vain hieman, ja se riitti.

Olitko paikalla terrorisminvastaisessa mielenosoituksessa? Jos olit, millainen ilmapiiri mielestäsi oli? Miten suomalaisten tulisi mielestäsi reagoida vastaaviin iskuihin?

En ollut paikalla. Suomalaisten pitäisi oikeasti kiinnostua nyt politiikasta. Etenkin siitä, mitä ulkomailla tapahtuu, koska olemme uutispimennossa. Herrojen päätöksillä on suora vaikutus elämäämme. Muuta neuvoa en voi antaa.

Millaiset poliittiset johtopäätökset olet vetänyt iskusta ja sen jälkipyykistä?

Isku oli odotettu eikä yllättänyt minua mitenkään. Eliitin esittämät “ratkaisumallit” eivät myöskään, eli uusi tiedustelulaki. Poliitikot ja valtaapitävät saivat sen, mitä halusivatkin, ja myös poliisi saa uusia leluja näillä näkymin. Väkivallan todelliseen syyhyn ei siis puututa eikä sitä edes haluta. Ihmisten valvonta on päivän sana.

Kuka on vastuussa terrorismin rantautumisesta Suomeen?

Suomen eturivin päätöksentekijät jo sieltä 90-luvulta asti. Terrorismi on suoraa seurausta suurvaltojen tuhoamisretkistä Lähi-itään öljyn ja muiden rikkausten perässä. Aina joku myös terrorismia rahoittaa luoden sille pohjaa. Jokainen miettikööt omasta perspektiivistä, onko etenkin USA:lla ja Israelilla tässä näppinsä pelissä.

Voitaisiinko terrorismiin puuttua muuttamalla esimerkiksi länsimaiden ulkopolitiikan suuntaa? Allekirjoitatko näkemyksen, jonka mukaan Israelin ja Yhdysvaltojen johtamat sionistiset sodat ovat pikemminkin ruokkineet kuin ehkäisseet muslimiterrorismia?

Allekirjoitan sataprosenttisesti. Mitään hyvää tämä “länsimaisen demokratian” tyrkyttäminen ei ole tuonut. Loppujen lopuksi kaikki liittyy rahaan, joten tarkoitus on ollutkin vain sotia ja toteuttaa juuri tätä “hajota ja hallitse” -politiikkaa.

Millaisia hallituksia arabimaat tarvitsisivat, jotta terrorismiongelma saataisiin ratkaistua? Olisiko esimerkiksi Libyan Gaddafin ja Syyrian Assadin mallin mukainen sionisminvastainen arabinationalismi hyvä ratkaisu?

Tällä hetkellä on vaikeaa ajatella, mitä nuo hajotetut maat tarvitsivat. Assad on mustamaalattu, Saddam ja Gaddafi ovat haudassa. Maat ovat tiukassa sionistien pihtiotteessa. En jaksa uskoa, että Lähi-itä palaa normaalitilaan lähiaikoina. Sen ei anneta tapahtua.

Miten suomalaiset voivat taistella terrorismia vastaan? Millaista asennemuutosta Suomi tarvitsee?

Suomi tarvitsee EU-eron. Kaikki lähtee siitä. Mistään muusta on aivan turhaa edes keskustella, koska kahden prosentin päätäntävallalla olemme Euroopan unionissa vain pyllistävä alusmaa.

Lämpimät kiitokset! Mitä tahtoisit sanoa lopuksi Kansallisen Vastarinnan lukijoille?

Hetkessä on kiva elää, mutta välillä kannattaisi miettiä, miten maailma makaa esimerkiksi sadan vuoden kuluttua. Hauskaa syksyä kaikille! Älkää unohtako, että Suomi on ainutlaatuinen maa.

 

Toimitus

27 KOMMENTIT

 1. Todella hyvä haastattelu ja miehellä on selvästi järki päässä. Varmasti joutuu tuollaisen tapahtuman käymään vielä monta kertaa läpi päässään ja se jälkiviisaus (olisiko pitänyt tehdä näin vai noin) mikä hiipii sinne pääkoppaan on todella pe*****tä!

 2. Hieno ja tervemielinen herrasmies. Voin vain kuvitella sen vihan ja jonkinlaisen epätoivon tunteen, mikä tämän miehen pään sisällä jyllää tämän tapauksen johdosta. Siis juurikin sen luonnollisen reaktion, eli VIHAN, jolle tästä iskusta vastuussa olevat maanpetturit eivät halua antaa sijaa. Lopussa myös hyvin muistutettu siitä, että vaikka toistaiseksi Suomen tilanne ei ole täysin kaaoottinen, niin meidän tulee miettiä tulevia sukupolvia ja heidän selviytymistään rakkaassa ja kauniissa isänmaassamme, joita viimeiset tuhannet vuodetkin mietitty.

 3. Kansallissankari! 88 pistettä ja ensimmäisen luokan rautaristi maahantunkeutuja-terroristin taltuttamisesta!

  Todellakin harmillista että poliisit eivät antaneet kansalaisten hoitaa ongelmaa pois päiväjärjestyksestä. Olisi siitäkin päästy kertaheitolla; nyt tyyppi jää Suomeen ja maksaa vähintään satoja tuhansia euroja veronmaksajille suorina kuluina. Enkä edes lähde hakemaan mitään hintaa omaisten ja eloon jääneiden uhrien surulle ja tuskalle.

 4. Hyvä tyyppi. Kiitos.

  Tämänkaltaisissa tilanteissa ihmisen adrenaliini pelaa kahteen eri suuntaan: Kun vaistot ottaa vallan, ihminen puolustautuu tai pakenee.

 5. http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/09/01/kolumni-valtiovaltaa-vaarattomampi-vastarintaliike/#comment-10518

  Asiaa vapaamuurarithan ovat pahimpia maanpettureita mailmanhistoriassa! Ja juuri he haluavat tuhota kansallisvaltiot helposti hallitaviksi sekarotuisiksi paska maiksi tietenkin talmud väen käskytyksellä! Ja kuinka lukemattoman määrän ihmisiä pitää taas kuolla ennenkuin paska kansa ymmärtää ketkä hallitsee rahajärjestelmää ja miksi kansanmielisyys on saatava tuhottua, viimeinen este totalitäärisestä mailman vallasta!! Jutikat onnistu venäjällä täysin ja kiinan pilasivat oopiumilla ym koko planeetta tuhoutuu heidän velkaperusteisen kasvua tavoittelevan rahajärjestelmän takia! Kaikki armeija poliittista ym muuta johtoa ovat täynnä näitä saastoja ympäri eurooppaa varsinkin ja venäjää ja muuta mailmaa! Verhojen takana ovat hyvää pataa toistensa kanssa! TE OLETTE TYPERÄ ORJA LAUMA SUOMEN JA MAILMAN KANSAT. KOKO NYKYINEN JÄRJESTELMÄ ON PELKKÄ TULON SIIRTO GOJIMEILTA VALITULLE KANSALLE!!!!!!!!!!! MUTTAKUN EI MENE JAKELUUN NIIN EI VITUN NILKIT HERÄTYS!!!

  HAISTAKAA SUOMALAISET 90% PITKÄ JA LEVEÄ VITTU KUN ETTE HALUA YMMÄRTÄÄ ASIAN TODELLISTA LUONNETTA!!

  aLBERT PIKE kyrvän syylä vapaamuurari saatanan palvoja sanoin iät ja ajat sitten että kolmas mailmansota käydään muslimien ja kristittyjen välillä ja he toimivat arkkitehteina koko orkesterin! Ei ole pellet mitään muslimi terroristeja he ovat tarkoituksella muurareiden tuomia kaaoksen lähettiläitä! Kaikki cia:t ja muut on perustettu aikoinaan rikkaiden juutalaisten toimesta!

  TE ETTE YKSINKERTAISESTA TULE KOSKAAN KÄSITTÄMÄÄN KUINKA VITUN SAIRAITA IHMISIÄ HE OVAT!!!

 6. Erittäin hienoa toimintaa ja särmä haastattelu! Oli tärkeä tuoda myös esiin terrorismin todelliset taustavoimat eli kansainvälinen sionistinen imperialismi.

 7. Heino mies ja hieno haastattelu ja hieno homma, että haastattelu julkaistu vasta nyt “pölyn laskeuduttua”. Max respect!

 8. Asiallinen kaveri, varmaan oli vaikea pidätellä kiukkua. Itse olin kuvaamassa TV-juttua(ei yle eikä maikkari) 2004 Hebronista pohjoiseen, ns. Jeninin kehällä elettiin Arafatin aikaa, Randisin jälkeen. Lähdimme toimittajan kanssa sitten ajelemaan Afulaan jossa oli israelilaisten lasten koulubussi räjäytetty taivaan tuuliin. Juutalainen asuntomyyjä oli ollut tapahtuman vieressä ja näki kaiken – hän totesi. Älkää koskaan ottako muslimeita maahanne Suomeen ja eikä eurooppaan. He levittävät vain islamia ja lopuksi vievät maanne. On Soros ja muut hullut, mutta joka tuntee lähi-idän paikan päällä asuneena voi vain todeta – on vain yksi syy väkivallalle ja se on islam.

  • Tyypillistä kosherkonservatiivista islamofobipaskaa.

   Marokkolaiset eivät kuulu Turkuun tai muualle Suomeen ja kyseinen terrori-isku olikin maahantunkeutujan tekemä.

   Palestiinalaiset sen sijaan kuuluvat Afulaan, kuten kaikkialle muuallekin Palestiinaan. Juutalaiset ovat maahantunkeutujia ja ehkä ei ollut miehekästä räjäyttää koulubussia, mutta paljon enemmän on viattomia palestiinalaislapsia kuollut.

 9. “Terrorismi on suoraa seurausta suurvaltojen tuhoamisretkistä Lähi-itään öljyn ja muiden rikkausten perässä. Aina joku myös terrorismia rahoittaa luoden sille pohjaa. Jokainen miettikööt omasta perspektiivistä, onko etenkin USA:lla ja Israelilla tässä näppinsä pelissä.”

  ^Tämä on niin vaarallista tekstiä, että koko Suomen kansallismielinen (lue: Kosher-nationalistinen) kenttä vaikenee tästä asiasta. Kovasti lietsotaan islamofobiaa ja itketään vihervassareista, mutta tästä vaietaan. Niin Huhtasaaret, Halla-ahot, Wiikit, FDL:t, Suomen Sisut, Hirvisaaret, Janitskinit jne..

  • Parempi se öljy olisi sieltä hakea, kuin antaa muslimien rikastua ja rakentaa valtavia armeijoita.

  • asdfasdf — Parahin pösilö, kukaan todella kansallismielinen/kansallissosialisti ei välitä vittujakaan Marcosta, Joutsen of Deathista, Iljasta, Keskimäestä, Halla-ahosta, Kurusta, Hirvisaaresta, Hakkaraisesta, Sisusta tai muustakaan paskasta. Haisee juutalaiselta tuo kaikki em. mainittu tavara. Että kaadapa ihan itsellesi vain.

 10. Vasrarintaliike vastustaa terrorimia ja vihaa juutalaisia omassa maasssan. Siis luulin että Turussa, Barsassa etc ja etc iskivät arabi-islamistit.aion tulla sueraavaan miekkariin – tuleekohan pikanen poisto.

 11. Palestiinan kanssa ei koskaan ole ollutkaan. Eihön tuota keksittyä “mullilaumaa” huoli Jordaniakaan. Vastustetaan vain näitä islamisteja ja muita turvapaukka feikkareita – siinä on meille hommia tarpeeksi. Kaksoistornit ehdin käydä mutta en ehdi niitä lähteä pystyttämään. Suomen pelastus tärkein.

 12. Palestiinan kansa on ollut olemassa eri nimillä tunnettuna ainakin 4000 vuotta.

  Arabi-islamistit (Marokkolaiset eivät muuten ole arabeja, paitsi kielellisesti) tekivät kyllä iskut Turussa, Barcelonassa, Tukholmassa jne. Nämä iskujen tekijät ovat kuitenkin vain sairauden eräs oire ja hyödyllisiä idiootteja sionistiselle eliitille.

  • Valitettavasti on vieläkin porukkaa, jotka eivät näe kaiken johtuvan tasan kahdesta asiasta:

   1) EU ja
   2) euro.

   Nuo kun tuhotaan pois, päätämme jälleen itse asioistamme, emmekä “tee” päätöksiä juutalaista, orjuuttavaa korkorahaa vastaan.

 13. Palestiinaa eikä myöskään ko. kansaa ole ollut, eikä koskaan tule. Kiakenlaista nimiTuon nyt tietää vähäkin asiaan perehtynyt. En ala arabieja luokittelemaan kielellisesti enkä muutenkaan – Ihmettelen miten jollakin isänmaallisella on haluja tuota mullilaumalle tehdä luokituksia. Kaikki samaa porukkaa ja suomalaisuutta vastaan. Tässä on myös syy miksi Vastarinta ei koskaan pääse alkua pitemmälle – käännetään omat omia vastaan.

  • Siis haluatko nyt selittää hieman tarkemmin kommenttisi tarkoituksen? Millä tapaa Palestiinalaisten oikeuden omaan maahansa tunnustaminen on omien kääntämistä omiaan vastaan?

 14. Jos yksi neekeri tekee rikoksen, se ei tarkoita että kaikki neekerit ovat rikollisia. Jos yksi kansallisosialisti tekee rikoksen, se ei tarkoita että kaikki kansallissosialistit ovat rikollisia. Kuitenkin tilastot puhuvat karua kieltään: esim. nk. “steissin somalit” tekivät suurimman osan näpistyksistä, taskuvarkauksista ja muista rikoksista edes suhteuttamatta heidän prosentuaalista määräänsä koko väkilukuun! Näin kävi poliisipäällikkö kertomassa jo 90-luvulla YLEn K. Tervo -ohjelmassa.

  Jokainen rotumuukalainen on kuitenkin mielestäni liikaa täällä. He kuuluvat omiin maihinsa: somalit Somaliaan, afgaanit Afganistaniin, turkkilaiset Turkkiin, irakilaiset Irakiin, iranilaiset Iraniin jne. Hyvin yksinkertaista, siis. Silti suvakki, mätäpää, vassari, “liberaali” ynnä muu henkiheikko ei tajua tätä. Me olemme itse tästä maasta ja sen vapaudesta sotineet sekä infrastruktuurimme itseämme varten verta ja hikeä vuodattaen rakentaneet. Ilman rajoja ei itsenäisiä valtioita olisi lain, joten tämä koko antifa-pellejen ideologia ei seiso minkään päällä. Ei noissa hiekka-aavikkomaissakaan mitään mielisairasta ei rajoja -politiikkaa harrasteta — päinvastoin! Pelkureita noissa maissa tosin riittää: sen voimme todeta pelkästään katsomalla sotilaskarkureiden määrää, jotka rynnivät elätettäviksi Suomeen ja muualle juutalaiseen Eurooppaan. Me olemme tätä menoa pian vähemmistö omassa maassamme. Mitä SeTa-porukka ja pellenenät siihen sanovat? Taitaapi tulla lynkkaus sateenkaarijengille.

  Yksinään noista “pakolaisia” Eurooppaan puskevista maista ei ottaisi meitä valkoisia eurooppalaisia loisimaan omiin nurkkiinsa. Olisi edessä jälleen se lynkkaus — aivan taatusti. Suvakkipa ei siis myöskään koskaan uskaltaisi repiä huomiontuskissaan järjestäytyneiden uskontojen edustajista vaikkapa juuri sitä islamin pyhää kirjaa koraania julkisesti. Eikä tulisi kuuloonkaan että saisimme heidän luonaan täyden ylläpidon, paremmat etuudet kuin he itse sekä oikeuden möykätä, osoittaa mieltä, tehdä rikoksia, tappaa ja julistaa uskoamme! Olisiko mahdollista, että meillä olisi vaikkapa Somaliassa “suomalaisten liitto ry”, joka saisi rahoituksensa Somalian verovaroista ja ajaisi siellä häikäilemättömästi Suomen ja suomalaisten etuja! Tulisiko kuuloon, että siellä Afrikassa meistä suomalaisista miehistä olisi 60 % työttöminä — valtion täysinä elätteinä — ja naisista 100 % tekisi kotiäidin virkaa — täydellä elatuksella? No, ei tietenkään. Mutta näin somalit kuitenkin vastaavasti elävät täällä Suomessa meidän rahoillamme.

  Terve muukalaisviha on luonnollista ja normaalia, ja se on juuri se voimavara joka meidät suomalaiset ja muut Euroopan kansat on itsenäisinä aikain saatossa pitänyt! Meidän tulee olla kiinnostuneita vain itsestämme, eikä kaikista maailman muukalaisista tuolla jossakin. Joskus tietysti saa apua, kuten Suomi sodassa Saksalta: Hitler pelasti meidät kolme kertaa juutalaisen “Josef Stalinin” pyrkimyksiltä vallata ja tuhota Suomi. Hitlerille täytyy heti saada liputuspäivä: hän on suurin sankari ja pelastajamme! Mutta kuten kaikki tiedämme, oli kyseessä poikkeustila ja sota juutalaista maailmanvaltaa vastaan. Olkaamme ylpeitä yhteistyöstämme, liittolaisuudesta sekä yhteisestä historiasta Saksan kanssa.

  Eli kun hyytelöniskainen suvakki paasaa “vapaasta maailmasta” ilman kansoja, rotuja ja rajoja, niin teroita itsellesi vain tätä uskossasi samalla lujana pysyen: Suomi kuuluu suomalaisille — vain ja ainoastaan suomalaisille. Me kansa päätämme kuka tänne tulee ja kuka ei. Näin lukee perustuslaissammekin, perkele! Antaa jälkijättöjen punavihersokeiden yrittää perustella, miksei meidän omaa maa muka meille kuulu ja miksemme sitä saisi myös hyökkääjiltä sekä tuntemattomilta uhkaajilta puolustaa! Näin tekevät monet muutkin maat — ja menestyksellisesti! Eli Suomi kuuluu meille, ennen kuin toisin todistetaan. Aivan kuten rikoksestakin epäilty on syytön, ennen kuin hänet syylliseksi kiistatta pystytään toteamaan.

  Nationalismi, isänmaanrakkaus ja kansallissosialismi ovat meidät pelastava. Eläköön voitto! ♛➑✠➑♛

 15. Kaikista kipeintä tekee se, että Turun muistotapahtumissa ovat olleet nämä hassanit, hosseinit ja muut “sankarit” haukkumassa vasemmiston sekä poliitikkojen mukana meitä valkoisia, kansallismielisiä suomalaisia. Tällainen sairaus loppuu kyllä, kun valta vaihtuu. Silloin on paikallaan iso puhdistus tässä maassa.

 16. “Terrorismi ei ole mikään vahingossa syntynyt ilmiö vaan seuraus”

  Hyvin sanottu tuossa haastattelun alussa. Kuinka helppo onkaan aivopestä näitä ruskeita hiekka-apinoita, jotka ovat tyhmempiä kuin kehitysvammainen (esim. Down) suomalainen. Eivät osaa lukea eivätkä kirjoittaa suurin osa, joten imaamien ja muiden paskapökäleiden puheet uppoavat noihin turhiin parasiitteihin, joiden ainoa tarkoitus olemassaololleen on ollut vain loisia päivästä toiseen muiden kustannuksella, vailla mitään tarkoitusta.

  • “Vastaani juoksi arviolta 10–15 hengen joukko ulkomaalaistaustaisia miehiä. Aluksi se vaikutti keskinäiseltä välienselvittelyltä”

   Edes tällaista ei pitäisi olla Suomessa; mitään perkeleen mölyäviä, loisivia ja haisevia ruskeita joukkioita. Saasta ulos maasta!

   • “Välikohtauksen jälkeen terroristi sai ainakin yhden osuman pesäpallomailasta ja lukuisia potkuja pitkin kehoa poliisipartion maaten samalla hänen päällään. Poliisit totta kai joutuivat puuttumaan sitten tähän toimintaan”

    Niin, saihan Bodomin-murhaajakin “kallonmurtuman” ja ties mitä muita vaarallisia vammoja. Hän siis ilmoitti nämä vain lääkärille — häntä ei koskaan tutkittu. Ei ole mahdotonta että nuo kaikki mutiaiset olivat mukana teossa. En tiedä. Helpointa on potkia koko saastaporukka ulos Suomestamme.

 17. Tiukemmat urkkimislait läpi, poliiseille ja muille maanpettureille lisää valtaa jne.

  Mutta älkää syyttäkö maksettuja valehtelijoita eli poliitikkoja eli “päättäjiä” tästäkään: kaikki päätökset on tehty muualla kuin Suomessa jo vuosikymmenten ajan!

Comments are closed.