Koti Uutisia Israelilainen kenraali myöntää: Israel ja Isis tekevät tiivistä yhteistyötä

Israelilainen kenraali myöntää: Israel ja Isis tekevät tiivistä yhteistyötä

7

UK_IsraelIsis

Irakin armeija on saanut vangikseen israelilaiskenraali Yussi Elon Shahakin. Kuulusteluissa kenraali on myöntänyt, että Israel ja Isis tekevät yhteistyötä.

“On olemassa vahva yhteistyö Mossadin (Israelin tiedustelupalvelu) ja Isis-joukkojen korkeimpien sotilaskomentajien välillä. Israelilaisia neuvonantajia on auttamassa organisaatiota strategisten ja sotilaallisten suunnitelmien laatimiseksi ja heidän ohjailemisekseen taistelukentällä.”

Isis-joukoilla on myös sotilasneuvonantajia Saudi-Arabiasta, Qatarista, Yhdistyneistä arabiemiirikunnista ja Jordaniasta. Saudi-Arabia on luovuttanut Isis-joukoille 30 000 ajoneuvoa ja Jordan 4 500 ajonevoa. Qatar ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat taas ovat auttaneet Isis-joukkoja rahoituksen kautta.

Lähde: Veterans Today

7 KOMMENTIT

  1. Kyllähän tämä on jo tiedetty. Jutskut ja muslimit on samaa ainesta eri säkeissä.

  2. Kertokaa te keitä tämä kusetus yllättää, aina ajellaan tuliterä tojotoilla.

  3. En sinänsä epäile uutista, mutta “kuulusteluissa” saadaan haluttu vastaus aina lopulta.

  4. Mä julkaisin tän linkin facebook ryhmässäni, Taistele Vastaan (www.patriootti. com, ja juuri äsken kun yritin kirjautua faceen, tuli ilmoitus että tilini on poissa käytöstä 24 tuntia. Tätäkö tämä sananvapaus on?
    Israelia ei saa arvostella eikä siitä saa kertoa totuuksia! !

  5. vieläkään en ole pystynyt julkaisemaan mitään facessa, ja koko ryhmäni on kadonnut kokonaan. Tätäkö seuraa kun julkaisee totuuksia? vittumaista sensuuria!

Comments are closed.