Koti Uutisia Venäjä pidätti Suomeen pyrkiviä syyrialaisia

Venäjä pidätti Suomeen pyrkiviä syyrialaisia

14
UK_syyrialaisen_pidatys
Kuvan henkilöt eivät välttämättä liity tapaukseen.

Pietarin Petrogradin piirin tuomioistuin on langettanut rangaistuksen Syyrian kansalaiselle Ali Farzadille. Hänet tuomittiin viiden vuoden vankeusrangaistukseen ja maksamaan lisäksi 18 miljoonaa ruplaa muun muassa Venäjän turvallisuuspalvelu FSB:n lahjomisyrityksestä.

Farzad yritti laitonta rajanylitystä Venäjältä Suomeen. Hän koetti lahjoa rajavartijoita päästämään itsensä ja kaksi muuta syyrialaista Suomeen. Vartijat ohjasivat hänet esimiehelleen Torfjanovkan kylään.

Viime kesäkuun lopulla Farzad maksoi 300 000 ruplaa lahjuksia miehelle, jota hän luuli korruptoituneeksi rajavartijaksi, mutta joka kuuluikin FSB:hen. Farzad jäi kuitenkin kiinni teossa ja myönsi syyllisyytensä oikeudessa.

 

Lähde: Piter.co

14 KOMMENTIT

 1. TÄSSÄ YKSI ESIMERKKI SIITÄ MITÄ SE MAAHAN MUUTTO OIKEESTI ON !!!!Ottakaa jo viimein lusikka kauniiseen käteen ja tehkää jotain ennen kuin on liian myöhäistä!!!!!!!

 2. Venäjä on luotettavampi yhteistyökumppani suomen kansalle kuin eu tai omat valehtelevat poliitikkomme. Olemme sorron yössä. Toivon totisesti että maanpetturit joutuvat kohtaamaan syntiensä seuraukset.

  • Tuossakaan kommentissa Pete -nimimerkillä esiintyvä ei halunnut määritellä mitä Venäjä sanalla tarkoittaa. Tarkoitatko Venäjällä venäjän kansaa, hallitusta vai kumpaakin. Otetaan kuitenkin huomioon että Venäjän hallituksen kanta ja tahto on eri kuin Venäjän hallituksen. Sama on Suomessa ja muissa maissa.

   Olkaa ystävällisiä ja määritelkää asianne kommenteissanne väärinkäsitysten välttämiseksi mitä tarkoitatte termistöillänne. Kommenttinne on kovin mitään sanomatonta lätinää eikä etene mihinkään.
   Ko. ympäri pyöreitä kommentteja voi kuka tahansa kirjoitella mielin määrin jättäen kysymyksiä jälkeensä.

   “Niin paljon mielipiteitä mutta ei yhteenkään perustelua” 😀

 3. KIITOS VENÄLÄISILLE,NÄIN PITÄÄ TOIMIA,OTTAKAA SUOMALAISET OPPIA!!!

 4. Kuinka tyhmä suomalaisen ihmisen tarvitsee olla, että hän alkaa kannustamaan Venäjää tai luulee että venäläiset tekisi jotain pyyteettömästi.

  • Kuinka tyhmä yleisesti ihmisen pitää olla, että hän alkaa kannustamaan mitään suurvaltaa tai luulee että mikään suurvalta tekisi jotain pyyteettömästi.

 5. Suomen maine mennyt ja paskaako siitä väliä kun parempi on että menee, tietävät ettei tämä mikään Onnela tai Eldorado ole. Suomen poliitikot silloin sanoivat kun kaapu oli pojalla päällä ja presidentti ei ymmärrä entisiä yritysjohtajia jotka muuttavat Bulgariaan kumma kun minä ymmärrän. Jos olisin yritysjohtaja niin tietysti sinne menisin ja säästäisin itselle ne verorahat enkä millekään Arabien hyysäämiseen. Enää tarvitsee odottaa kun jokin niistä tekee virheen, sitten on maksun paikka eikä irakilaiseen tapaan.

 6. Ryhdikkäästi,ja varmaankin venäjän lain mukaan toimittu! Toimisivatpa täällä meilläkin sen mukaan mikä on kansan enemmistön mielipide! Siitä asiasta voisi,ja pitäisikin järjestää kansanäänestys. Meilläkin on laki virkamiehen lahjonnan yrityksestä joka on rangaistavaa!

 7. Ei yksi pääsky kesää tee.
  Mistä tuon tietää, onko edes totta.
  Vielä en kovin ylistään ala.

 8. Onhan niitä tullut Norjaan yuhansia koko kesäm. Myös Suomeen tuli ilmeisesti sata Raja-Jooseppiin. Taitaa olla siis uutisankka ja Venäjällä liikkeelle laskettu mainostarina tämä juttu. Tai sitten on jonkinlainen seula jossain. Vain yksi mahtikäsky, ja mutavyöry tulee myös idästä.

Comments are closed.