Koti Artikkelit Vastarintaliike Seuraa Turun mielenosoitusta suorana lähetyksenä!

Seuraa Turun mielenosoitusta suorana lähetyksenä!

35

Pohjoismainen Vastarintaliike järjestää tänään Turussa mielenosoituksen vuosi sitten tapahtuneen terrori-iskun uhrien muistolle sekä Vastarintaliikkeen kieltohanketta vastaan. Teemat kietoutuvat tiiviisti yhteen: Suomen vallanpitäjät haalivat maahan vaarallisia terroristeja ja yrittävät estää maahanmuuttopoliittisen toisinajattelun kieltämällä oppositiojärjestöt.

Turun kaupunki ei tahtonut tänä vuonna järjestää terrori-iskun uhreille lainkaan muistotilaisuutta, sillä poliitikkojen mukaan maahanmuuttokriittisyys on pahempaa kuin suomalaisiin siviileihin kohdistuva verinen monikulttuurinen terrorismi. Samalla Suomen poliittinen eliitti tahtoo kieltää Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen, vaikkei yhtäkään rikollis- tai ääri-islamistijärjestöä ole edes yritetty aiemmin kieltää.

Vaadimme tänään Turussa suomalaisille oikeutta elää turvallisessa ja suomalaisessa valtiossa. Vaadimme, että poliittinen valta poistetaan niiltä, jotka päästävät Suomeen jatkuvasti lisää potentiaalisia terroristeja, raiskaajia ja murhaajia.

Lisäksi vaadimme tavallisia suomalaisia nousemaan viimein vastarintaan, sillä passiivisuus johtaa entistä suurempiin ongelmiin. Mitä kauemmin suomalaiset epäröivät taistella pakkomonikulttuurisuutta vastaan, sitä vaarallisemman yhteiskunnan jätämme perinnöksi lapsillemme.

Voit seurata mielenosoitusta suorana yllä olevalta videolta. Mikäli tahdot tietää lisää tapahtuman taustoista, suosittelemme lukemaan seuraavat artikkelit:

Liity Vastarintaliikkeeseen jo tänään ja taistele turvallisen Suomen puolesta. Liittymislomakkeen löydät TÄÄLTÄ ja tukijäsenyyslomakkeen TÄÄLTÄ.

Pohjoismainen Vastarintaliike

35 KOMMENTIT

 1. Ei näynvideo Suomen ip-numeroista. Kas kun sattui että Ficix tai muu taho on estänyt Suomesta lähtevien IP-pyynnöt tähän verkko-osoitteeseen.

  “Video ei ole käytettävissä.
  Tämä sisältö ei ole saatavilla tämän maan verkkotunnuksessa.”

  Valtaapitävät pelkäävät isänmaallisia niin paljon että syyllistyvät räikeisiinkin ihmisoikeuksien loukkaamisiin jotta pystyisivät alistamaan suomalaset orjikseen ja käytämään heitä hyväkseen.

  Onneksi meillä on koko ajan kasvava joukko isänmaallisia ja herääviä henkilöitä jotka näkevät kokonaistilanteen ja ymmärtävät asioita paremmin. Ja tätä “Matrixista” heränneiden joukkoa valtaapitävät pelkäävät. Siitä tämä “virheilmoitus” on vain yksi esimerkki.

  • Tuntuu pelko olevan kova valtaapitävillä… Jos heistä joku sen oikein henkilökohtaiseksi sattuu kokemaan, niin varmasti tietävät sille syynkin.

   Itse tapahtumasta iso kiitos PVL:lle, jonka osuus kaikessa tämän päiväisessä taas kerran silkkaa parhautta! Kruununa paljon puhuvat puheet marssin päätteeksi…

 2. Eläköön voitto! Hell seger! Sieg heil! Hail victory!
  Mahtavat puheet, mahtavasti meni Vastarinnalla.

 3. Kansanpetturit, blokatkaa vaan verkkoliikennettä, mutta meitä kansallismielisiä ei pysäytä enää mikään!

 4. Eikö tuota videota voisi vaikka siirtää DTubeen tms? Alkaa tämä yhteiskunnallinen vaino ja sensuuri jo pikkuhiljaa vituttamaan

  • (((Ne))) muuten saivat PewTuben näemmä hävitettyä, mutta joo onneksi vaihtoehtoja riittää.

 5. Katselin tässä iltalehden tekstejä ja jälleen oli “vastamielenosoittajia” moninkerainen määrä. Alkaa nämä “Alpakka-laskelmat” pikku hiljaa ärsyttämään. Nämä Stubb-lukuarvot kun harvoin sisältävät totuutta edes siteiksi. Kuinkahan monta kertaa “vastamielenosoittajat” on laskettu? Taitaa olla että niihin on laskettu nekin ihmiset jotka ovat tulleet seuraamaan juoksua tai katsomaan marsseja. Tai yleensäkkin muistamaan tätä terrori-tekoa. Silloin voisi ymmärtää että 300-1000 asetelma pitäisi paikkansa jos Vastarinnankin väki on laskettu “vastamielenosoittajiin” mukaan.

  Jos vastamielenosoittajia olisi ollut tuo 1000kpl niin silloinhan poliisi ei olisi mahtanut niille mietään ja ne olisi hyökänneet kulkueen kimppuun. Muta nyt kun uskasllus ei riittänyt, niin veikkaan että aika paljon vähemmän niitä oli. Sitäpaitsi, ei verkkosukissa uskalleta kuin huudella.

 6. Vinkkinä: PVL voisi uploadata videot jälkikäteen myös BitChuteen omalle kanavalle YouTuben lisäksi.

 7. Nyt se näkyy taas, koska on ladattu dtubeen.

  Hyvä tapahtuma oli. Eläköön kansallissosialismi!

  • No niin, nythän se näkyy. Mitähän se poliisi kävi juttelemassa sen kulkueen johtajan kanssa. Onko Suomessakin nyt dialogi-poliisi? Toisaalta hyvä että hoitivat sen homman joka niille kuuluu eivätkä syyllistyneet ylilyönteihin. Tunnelma lienee ollut samanlainen kuin viime syksynä Tampereella.

   Noita keltaisen valemedian juttuja lukiessa hymyilyttää aina nuo arvioidut väkimäärät. Ensin oli “uusnatseja” 300kpl ja hetken päästä 188-kukkavirrassakin henkilöitä oli 300. Mutta olihan sielä persut ja muut ihmiset jotka halusivat muistaa uhreja ja heidän perheitään.

   Minä luulen että vassareita ja Suomen politikkoja harmittaa kaikkein eniten tuo päivämäärä: 18.8. Numerot 8 ja 1 (jotka esiintyvät usein) ovat jostain syystä demonisoitu. Eikä varmaan kukaa politikoista olisi suonut että tuon numeroisena päivänä muslimi tekisi terrori-iskun. AH tai HH.

 8. Oli kyllä mukava marssi olla mukana, asiallista ja ryhdikästä.
  Antifan porukkaa ei näkynyt kuin muutamia kymeniä, mutta kulkueen seuraajia oli varmaan reilu tuhat jälkakäytävillä.

 9. Hieno homma! Ja viihdyttävä, 45:07: “I know you’re ugly but…” 😀 Ihan oikeasti ottaa pattiin, ettei aikataulut stemmannu, maar volgende keer, sano…

  Poliisikin näytti keskittyvän enempikin punarkkien poistönimiseen kuin PVLn provosointiin, siitä heille pointsit kotiin.

 10. Pastori Sadinmaa oli järkyttynyt kun pääkaupunkiseudun anarkomarkoja haettiin onnikasta ennen Turkua. Anarkomarkoilla taitaa olla ohranan kätyri joukoissaan. Muuten apinalauma siirtyi taidemuseoon ihailemaan kulttuuria, harvemmin kai sitä virkavaltakaan saattelee museovieraita onnikkaan.

 11. Olipa taas loistava tapahtuma! Vastarintaliike elää ja voi hyvin painostuksesta huolimatta. Ja eiköhän tämäkin taas osoittanut sen, että kävi kieltonäytelmässä miten tahansa, radikaali kansallissosialistinen toiminta tulee jatkumaan. Eläköön voitto!

 12. Kiitos hienosta tilaisuudesta. Oli ilo ja kunnia marssia hyvässä seurassa sekä jutella muutamien vastarintaliikkeen miehen kanssa. Puheet oli hyviä. Ja meitähän oli paljon!

 13. Suureksi häpeäkseni en ollut paikalla. Älkää kysykö syytä, se ei voi olla tarpeeksi hyvä, paitsi jos tarvitaan pappia.
  Uskon, että paikalla olleet eivät kaikki voi käsittää, kuinka suuri menestys marssi oli. Videoita katsottuani voin vakuuttaa, että kirjaimellisesti mannerlaatat ovat liikkuneet.
  Esimerkkejä todellisesta, aidosta muutoksesta:
  Reipas nainen, joka huusi ns. inyourface videokuvaajalle: “Vapaa, pohjoismainen, radikaali!” Hänessä personoitui uusi kansallismielinen ihminen, joka haluaa tuoda kantansa julki rohkeasti ja iloisesti.
  Akatemiatalon edessä ryhdikkäinä seisoneet lipunkantajat. Olen näyttänyt tätä videota ns. normikansalaisille, jotka kaikki, ilman yhtäkään poikkeusta, ihailevat tilannetta ja hämmästelevät tyyliin, tuollaistako se on?
  188Kukkavirta-marssin videolla näkynyt YLE:n toimittajan pilkkaaminen. Tämä maanpetturiorganisaation kätyri sai todellakin kuulla kansalta, mitä YLE on. Se ei ole mitään, se on valhe, sen palvelijat ovat valehtelijoita.
  Ja paljon muuta.

  Mitä tahansa nyt tapahtuukin korruptoituneessa hovioikeudessa, niin Vastarintaliike elää jo kansassa.

  Kaikesta näkee, että jokainen normi-ihmisen kontakti aktiiveihin johtaa välittömästi myötätuntoon liikettä kohtaan. Se näkyy, toverit, te olette voitolla, te hallitsette ilmatilaa.

  Ja sitten vastapuoli joen toisella puolella. He eivät olisi voineet epäonnistua pahemmin, vaikka me olisimme saanet laatia koreografian. Ns. antifasistit ovat elävä tragedia, heissä ei ole enää edes huumoria, he ovat kuin lauma lobotomiapotilaita, jotka on päästetty terapeuttisessa tarkoituksessa huutamaan, jotta eivät hakkaisi päätään seinään lukkojen takana. He ovat menestyksen antimateria.

  Painan pääni häpeästä etten ollut paikalla, mutta nostan sen sitten, koska näen tulevaisuuden, jossa kansamme nousee ylös omille jaloilleen ja jakaa oikeutta maanpettureille.

  Eläköön voitto!

 14. Oli todella innostava tapahtuma! Puheiden jälkeinen yhteinen taisteluhuuto “Eläköön voitto!” on kuin sotilasvala ja juhlallinen lupaus taistella totuuden ja oikeudenmukaisuuden puolesta, taistella oikeudesta olla ylpeä ja vapaa ihminen.

  Yksi parannusehdotus huudolle marssin aikana, joka korvaisi “Antifa – Ha-ha-ha!”.
  “Hahaha” osoittaa kyllä, että me halveksumme Soroksen palvelijoita, mutta mielestäni meidän tulee esittää poliittinen viesti joka
  a) tekee oikeasti kipeää globalismin palvelijoille
  b) paljastaa “vasemmiston” oikeat Isännät.

  Huuto megafoniin: Anarkisti, Antifa
  Vastahuuto: RAHAVALLAN KASSARA!

  Huudon rytmi olisi sama kuin nykyisissä huudossa.

  • Näitä ja muita vastaavia ehdotuksia tarvitaan ja otetaan vastaan. Sillä Vastarinta koostuu kansasta ja kansa on Vastarinta. Yhdessä tuumaten tulee aina parempi.

  • Älkää alentuko Antifan tasolle millään osa-alueella, ei turhaa väkivaltaa ym.

   Omasta mielestäni provosointi Antifaa kohtaan ei välttämättä ole paras mahdollinen iskulause, olisiko jopa tehokkaampaa tuoda esiin George Soroksen rooli Antifan rahoittajana kun edes kaikki valtamediassa eivät sitä tiedä, puhumattakaan tavalliset kaduntallaajat.

   Always follow the money: George Soros + Antifa
   https://www.youtube.com/watch?v=l0WHRbgTko4

   • Kynä on paras ase ja juuri näiden mätäpaiseiden esille tuominen ja jatkuva toistaminen on tie voittoon ja globalismin kukistumiseen.

    George Soros tekosista ja yhteyksistä voisi joku kirjoittaa tutkielmaa ja sitten sitä kannattaa levittää ja toistaa mahdollisimman laajalti, jotta ymmärrys lisääntyisi. Onhan tietoa netti pullollaan.. sitä vaan täytyisi suomentaa ja levittää. Itsekin teen sitä.. globalismin vastaista kirjoittelua. Lisää vaan “matkasaarnaajia” tarvitaan..

    Suurin osa ihmisistä elää unessa.. ne täytyy herättää.

   • Ongelmana on, että iskulauseen poliittinen viesti Soroksen (=Rahavallan henkilöitymä) ja Anarkistien/Antifan suhteesta täytyy mahduttaa korkeintaan neljään sanaan.

    Ja lisäksi niin, että iskulauseen:
    – alku- ja loppuosan sanapainojen lukumäärä tulee olla sama jotta rytmi säilyisi
    – puoliskojen tulee olla loppusointu (rimmi) https://fi.wikipedia.org/wiki/Loppusointu
    – päättyä mieluummin A-vokaaliin. (koska A-vokaalin tuottaessa suu ja kurkku on täysin auki ja siksi huudon voimakkuus maksimaalinen; vertaile vaikka Yyyn ja Ööön huudon voimakkuuteen).

  • Rahavallan kassaran sijasta tuli mieleen vielä radikaalimpi versio:

   “Anarkisti, antifa”
   “Rahavallan huoraaja!”

   tai vähän siistimpi versio:
   “Anarkisti, antifa”
   “Kommunisti reppana!”

   tai vielä suorempi:
   “Anarkisti, antifa”
   “Suomalaisten vihaaja!”

   Sitten pari muuta samantyylistä:

   “Antifasisti kannattaa,
   Suomen kansan kuolemaa!”

   “On vain miehiä, sekä naisia
   ja loput mielenvikaisia!”

   • Tässä olisi myös näppärä antifalle suunnattu pilkkalaulu. Sävel menee vanhan Nils Holgersson piirretyn mukaan ja sen voi kuunnella tästä (tarkoittamani osuus alkaa videon kohdassa 0:19):

    https://youtu.be/Ruw4iGK6pdQ?t=19s

    Eli Nils Holgerssonin sijasta lauletaankin Li Anderssonista näin:

    “Lii Aaanderssoonn,
    Antifan johtaja on!”

 15. Onko tuo NTV video jaossa missään muualla? Youtube on tainnut estää sen näkymisen Suomessa.

 16. Radikaalista tulee konservatiivi 10 vuodessa, ilman että hän muuttaa yhtään ajatustaan. Ja tämähän on vain hyvä juttu. Me tulemme korvaamaan seksuaalipervertismin, itsetuhon ja vasemmiston.

Comments are closed.