Koti Uutisia Kotimaa Turun Sanomat kannustaa osallistumaan äärivasemmiston mielenosoitukseen 18.8.

Turun Sanomat kannustaa osallistumaan äärivasemmiston mielenosoitukseen 18.8.

15

Kansallismieliset järjestävät Turussa ensi lauantaina tilaisuuksia vuosi sitten suoritettujen monikulttuuristen terroristimurhien uhrien muistolle. Valtamedia kannustaa kansalaisia osallistumaan sen sijaan äärivasemmiston vastamielenosoitukseen.

Turun Sanomat julkaisi tiistaina pääkirjoitussivullaan monikulttuurisuuskiihkoilija Elina Pirtajanniemen vetoomuksen, jossa turkulaisia kannustettiin marssimaan äärivasemmiston tapahtumassa.

Turun Sanomat ja muu valtamedia vaativat Suomen rajojen auki pitämistä, vaikka vapaa maahanmuuttopolitiikka on johtanut terrorismin, murhien ja raiskausten yleistymiseen Euroopassa. Nyt media pyrkii estämään jopa rikosten muistotapahtumat.

Pirtajanniemi yritti suostutella turkulaisia mukaan valehtelemalla, ettei äärivasemmiston tilaisuus pyri vastakkainasetteluun. Kuten Kansallinen Vastarinta osoitti TÄSSÄ uutisessa, vastamielenosoituksen taustalla on väkivaltaa avoimesti kannattavia ja toteuttavia ryhmiä, jotka yrittävät saada paikalle kommunisteja Venäjältä asti.

Pirtajanniemi on radikaali maahanmuuttoaktivisti, joka johtaa Åbo Akademin “ihmisoikeusinstituuttia” ja tahtoo lisätä siirtolaisten määrää Suomessa tuntuvasti. Turun kaupunki ei tahdo järjestää terroristipuukotuksille muistotilaisuutta, sillä eliitin mukaan uhrien julkinen kunnioittaminen voisi ruokkia “rasismia”.

Lähteet: Turun Sanomat, Vihreä Lanka

Lue myös: Miksi on tärkeää osallistua Turun mielenosoitukseen?

15 KOMMENTIT

 1. Tämä on merkittävä lobbaus. Ensin Turku ilmoitti vaikenemalla kuoliaaksi ja haluavansa unohtaa terrorismin uhrit ja omaiset. Ja kun kansallismieliset ilmoittivat järjestävänsä marsseja, niin jo tuli politikoille ja vassareille kiire järjestää omat mielenosoituksensa.

  No, ne eivät liene mitään muuta kuin rumpujen paukutusta, huonosti vaatetettuja holisteja ja muutama opiskelija jotka luulevat tekevänsä maailmasta paremman asettumalla itsenäisen valtion kannattajia vastaan.

  Jos ei olisi kansalllissosialismia niin ei olisi tutkijoillakaan suojatyöpaikkoja eikä työläisillä palkankorotuksia. Nämä ja moni muu asia on kansallissosialismia.

  • Sielä sun täälä kansallissosialismia — Mahtavasti kirjoitettu, veliseni. Tällaisia idiootteja meitä täällä pyörii. Olisinpa itsekin bolšu, niin olisin parempi ihminen! Ei vaineskaan. Launtaina nähdään!

   ♫ Vi blir alla kommunister när vi dör… ♪

 2. Rakennusliiton varapuheenjohtaja Kyösti Suokas otti pitkät Vasemmistosta. Siitä tuskin voi ketään syyttää, sen verran säälittäväksi alkaa tämän puolueen pyrkyryys globalistien suosioon käydä. Vasemmiston tulisi ajaa kaikista heikoimmassa asemassa olevien suomalaisten asiaa, mutta vitut, kaikin keinoin yrittävät vielä entisestäänkin matujen ja pesäpallomailojen avustuksella oloja huonontaa. Jos nämä parempien perheiden pikku paskiaiset Andersson, Arhinmäki ja Koivulaakso nahistelisivat itse, mutta yllyttävät kaiken maailman idiootit ja hörhöt liikkeelle itsensä sijaan.

  • Vasemmisto ei ole kuunaan ajanut työläisen etua, silloin harvoin jos on itse siit’ä hyötynyt maksimaallisesti.
   Mutta aina on jäänyt pää vetävän käteen, kun liittojen politrukit ajavat omaa ja puolueensa etua.
   Ei muuta kuin liitot verolle, ne eivät ole enää vuosikymmeniin olleet yleishyödyllisiä yhdistyksiä, vaan duunareita lypsäviä omaan napaansa tuijjottavia marxisteja.

  • Arhintinmäellä on SeTa- eli pers’reikäjutut vain mielessä. Ei taida kapasiteettia lohjeta muille intreisselle herralta.

 3. Tuo Elina mummuhan on pitkän linjan monikulttuurisuuskiihkoilija, ja on kyllä niin ruma vanha pieru. Pakkomonikulttuurisuutta, globalismia, sionismia ja äärivasemmistolaisia tulee vastustaa. Globalistit ja mediaeliitti ovat huolissaan, kun kansa on PVL:n puolella.

 4. Täällä yksi PVL:än (toistaiseksi) kuulumaton kansallismielinen tulossa paikalle 18.8, nämä vassariuhoajat lisäävät vain innostusta osallistua marssille.

 5. Eiköhän nuo punarkit maailmanpelastajat ole sen verta pöllyissään, että alkavat pilkkoa paikkoja ja/tai nahistella keskenään. Siinä sitten tarvitse kuin katsella vierestä ja naureskella.

 6. Turku hyväksyi terroriteon, se on päiväselvä asia. Ja nyt tuo joku lihavuori (((Turun Sanomissa) liittyy juutalaisen Saul-presidenttimme kerhoon ilmoittaessaan kansallismielisyyden olevan vaarallista. Niinhän se onkin — maanpettureille ja koukkunokille.

  Saapa nyt nähdä onko sinne launtaiksi jo palkattu meidän verovaroilla joku vassarinarkkisekopää ampumaan meidät kaikki sarjatuliaseella/singolla vaiko jyrääkö meidän päälle kenties rauhan rekka from mecca, sponsored by sosiaalitoimi.

  Ei unohdeta että Thor Steinar -paitainen, valkoinen, suomalainen nuorukainen ei kelvannut sankariksi vaikka uhreja auttoi heti teon jälkeen, riskeeraten omankin henkensä. Ei, sellaiseksi kelpasi vain joku perkeleen turkkilais-irakilainen kurdirotta, joka on paennut puolustamasta omaa kotimaataan tänne nauttimaan hyvistä sosiaalieduista. Kuka perkele siellä kurdialueilla edes sotii, kun kaikki ne perkeleet ovat täällä?!

  • Neuvostoliitossa ajatusrikoksista (l. “neuvostovastaisesta propagandasta”) oli sadoille tuhansille tai miljoonille määrätty Rikoslain § 58 mukaan: joko teloitus tai pitkä vankeus (josta elävänä palasi pienempi osa). Vankileirien Saaristossa on selitetty oikein hyvin miten terrorikoneisto toimii (“sattumalta” terroria olivat johtaneet saman valitun kansan edustajat kun multikulturismi ohjaajat).
   Eivät ajatusrikollisten teloitukset pelastaneet Neuvostoliittoa.

   Tämän ajan kommunistit, PersKeKo ja muut poliittiset prostituoidut ja hyödylliset idiootit, eivät oppineet Historian opetuksista. Multikultin EUvostosliiton romahduksesta tulee eeppinen, eikä tarvitse enää odottaa pitkään.

 7. Varisverkosto voi olla tyytyväinen kun Turun Sanomat hoitaa tiedotuspuolta heidän kanssaan. Onko Elinalle kerrottu kuumimmat juorut jo Takussa?

 8. Vain kotimaataan ja sen ainutlaatuista, korvaamatonta kultuuria vihaava mielisairaudesta kärsivä voi edes väittää Suomen kuuluvan jollekin muille, kuin suomalaisille! Terve muukalaisviha on luonnollista ja on se voimavara, joka meidät ja maamme on itsenäisinä ja suomalaisina säilyttänyt.

Comments are closed.