Koti Uutisia Kotimaa Turun äärivasemmisto uhoaa väkivallalla 18.8. mielenosoituksessa

Turun äärivasemmisto uhoaa väkivallalla 18.8. mielenosoituksessa

13

Äärivasemmisto on aloittanut perinteisen väkivaltauhkailun viikkoa ennen 18.8. Turussa pidettäviä mielenosoituksia, jotka järjestetään vuosi sitten suoritettujen terroristimurhien uhrien muistolle. Äärivasemmisto haaveilee hyökkäävänsä mielenosoittajien kimppuun, koska nämä eivät suostu katsomaan maahanmuuttajaväkivaltaa sormiensa läpi.

Toistaiseksi suorimman uhkauksen on esittänyt äärivasemmistolainen Jussi Marttila, joka esiintyy sosiaalisessa mediassa nimimerkillä Denzel Hagelstam. Marttila uneksii mielenosoittajien “pieksemisestä pesäpallomailoilla”.

Marttila sai tukea fantasioilleen vasemmistoliiton läntisen alueen toiminnanjohtaja Misha Dellingeriltä, joka vastasi pesäpallomailaviestiin valokuvalla liittoutuneiden sotilaista toisessa maailmansodassa.

Puoluetoverinsa Dellingerin someviesteistä huolimatta vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson valehteli, etteivät Turussa 18.8. vastamielenosoituksen järjestävät antifasistit ole “ääriliikkeen” edustajia. Andersson taivutteli jopa Turun Sanomat sensuroimaan sanan äärivasemmisto mielenosoitusuutisestaan.

Vasemmiston johtohahmot ovat pyrkineet vähättelemään sosiaalisen median väkivaltaviestejä väittämällä, että vastamielenosoitus koostuu “tavallisista turkulaisista”. Todellisuudessa aloitteellista väkivaltaa julkisesti kannattava äärijärjestö Varisverkosto on kutsunut jopa venäläisiä kommunisteja mukaan vastamielenosoitukseen.

Lisäksi äärivasemmistolainen A-ryhmä järjestää vastamielenosoitukseen kyytejä muista kaupungeista. Järjestön johtohahmo Antti Rautiainen on aiemmin uhonnut, että “ainoa tapa toimia natseja vastaan on väkivalta”. Heinäkuussa Rautiainen pahoinpiteli rauhallisesti käyttäytyneen kuvaajan Donald Trumpia ja Vladimir Putinia vastustaneessa mielenosoituksessa.

Äärivasemmiston johtajat ovat tunnettuja siitä, että he yrittävät uhrata nuoria aktiiveja lietsomalla näitä uhkarohkeaan toimintaan mielenosoituksissa. Vaikka valtamedia väittää vastamielenosoituksen koostuvan “tavallisista turkulaisista”, on kyse väkivaltaisen ääriliikkeen tilaisuudesta.

Lähteet: Twitter (1, 2, 3Facebook

Lue myös:
Turun mielenosoitus: Vastarintaliike voitti äänestyksen – media sensuroi tuloksen
Paikallislehti teki objektiivisen uutisen Vastarintaliikkeen mielenosoituksesta – mediaeliitti raivostui
Mediaeliitti jälleen raivoissaan Turun paikallislehden mielenosoitusuutisoinnista
Tiedote tulevasta mielenosoituksesta Turussa 18.8.

13 KOMMENTIT

 1. Suomessa lienee ihmisiä, joiden sukunimi on Hagelstam. Jos joku väkivaltahullu käyttää heidän nimeään ja tahraa heidän mainettaan, tässä olisi oikeusjutun paikka.

 2. Jännää kuinka vuodesta toiseen vasemmisto saa uhkailla väkivallalla ja ihmisten hakkaamisella ilman mitään seuraamuksia, mutta heti kun joku kansallismielinen kirjoittaa islamista tai maahanmuutosta, tulee syyte kiihoittamisesta kansanryhmää vastaan. Hmmm…

 3. Haha, tämä oli kyllä hyvä, “tavallisia turkulaisia” eli Varisverkoston huppuihin ja huivein naamioituja elämämkoulunistejä, rotumuukalaisia sekä hintti -ja transujoukko lesboämmineen mölyämässä ja öyhöttämässä. 😅 Tämä niiden väkivalta on aina päättynyt nolosti heidän kannaltaan. Olette NOLOJA!

  • Siellä paska ja sperma haisee, kun kaiken maailman anttirautiaiset ja jussimarttilat heiluttelevat narukäsiään. Niistä neonväritukkaisista, niittinaamaisista femakkovalaista on sen verran hyötyä, että niiden taakse voi piiloutua viisi antifa-homoa.

   Ja mikä tuo “alumiinituolit”-läppä on? Onko Jussi katsonut WWF:ää liikaa? ¦D

  • No eikös tavalliset turkulaiset ole just tuollaisia..? Ei kai muuten ykköstiellä olis 80n rajoitus pitkän matkaa ennen Turkua sinne saavuttaessa, mutta poistuessa alkaa satanen jokseenkin heti.

 4. En tiedä kuka tuo illuminati-silmää näyttävä paskansyöjä-hinttari on, mutta tervetuloa kokeilemaan. Ja siinä saa kyllä kättä pidempää ollakin mukana, jos meinaa tämän jässikän tiputtaa. Kokoa on 193 cm ja 100++ kiloa. Jalka nousee kyllä. Teräskärkinen Dr. Martens tekee hyvää suuhun osuessaan. Ota kaveritkin mukaan.

 5. Semmoset voimafantasiat siellä afalla. Taitaa kuitenkin toiminta olla käytännössä tupakanpolttelua ja huutelua turvallisen välimatkan päässä poliisien takana.

  • Niin se menee, joka kerta kun lukee noiden raukkojen väkivaltafantasioita vahvistuu käsitys siitä että vastarintaliike tekee jotain oikein.

 6. Kiva nähdä sitten lauantaina 18.8. Turussa torilla niitä tavallisia turkulaisia ja jollaisina soma Li turkulaisia pitää. Saadaan varmaan nähdä kuinka tavalliset turkulaiset käyttäytyy. Oletan että ovat asiallisia ja ystävällisiä, eikä mitään muslimi- ja terroristiväkivaltaa puolustavia väkivaltaisia sekopäitä. Turkulaiset itse päättävät minkä kuvan itsestään antavat.

 7. Katsokaapa tuon profiilin kuvaa. Siinä peitetään toinen silmä ja ollaan “yhden silmän politiikalla” likkeellä, eli henkilö kertoo olevansa illuminaatin jäsen. Silloin muiden pitää suojella sitä. Eikä esim. kannetta laittomasta uhkauksesta tai identiteettivaqrkaudesta nostettane. Poliisi kertoo että kyseistä henkilöhahmoa on mahdoton löytää.

  No, se siitä. Tällä yksilöllä on kuitenkin märkä päiväuni. Ja se koskee nimenomaan sananvapauden rajoittamista tai mielipide- ja ilmaisuvapauden sortamista. Hänen omat mielihalunsa pitäisi olla Suomen lakeja ja oikeuksia. Ikävä kyllä, yksilö elää haavemaailmassa koska se ei ole realismia.

  Denzelille kuitenkin tervetuloa katsomaan mielenosoitusta. Saatat vielä oppia jotain. Ja ehkä se yökastelukin helpottaa.

 8. Aika kovaa fantasiointia heiltä. En kuitenkaan usko että ykskikään tavallinen turkulainen yhtyisiä antifan väkivaltaan, todennäköisempää on että asettuvat vastarinnan mielenosoituksen puolelle, ne harvat jotka ottavat osaa lainkaan.

 9. Googleen hakusanaksi “antifa starter pack”
  Näistä saisi hyviä kylttejä mielenosoituksiin.

Comments are closed.