Koti Uutisia Kotimaa Turun mielenosoitus: Vastarintaliike voitti äänestyksen – media sensuroi tuloksen

Turun mielenosoitus: Vastarintaliike voitti äänestyksen – media sensuroi tuloksen

22
Kuvakaappaukset: Turkulainen.fi

Kuten lukijamme tietävät, useat kansallismieliset tahot osoittavat Turussa 18.8. mieltään kunnioittaakseen tasan vuosi sitten monikulttuurisen terrori-iskun uhreiksi joutuneiden suomalaisten muistoa. Turun kaupunki sen sijaan ei tule muistamaan uhreja, sillä poliitikot pitävät teemaa uhkana monikulttuurisuudelle.

Suomen mediaeliitti on ollut raivoissaan paikallislehti Turkulaiselle, sillä julkaisu on antanut melko tasapuolisesti näkyvyyttä niin terrorismia vastustaville kansallismielisille mielenosoituksille kuin myös äärivasemmiston rajoja auki vaativalle tapahtumalle. Mediaeliitin mukaan vain äärivasemmiston tilaisuudet ansaitsevat ilmaista mainosta.

Paikallislehti sekoitti pakkaa entisestään verkkoäänestyksellä, jossa lukijat saivat kertoa, mitä tapahtumaa he kannattavat. Muun muassa globalistisen MustRead-eliittimedian Erkka Railo kimpaantui siitä, että Vastarintaliikkeen tapahtumaa sai ylipäätään äänestää.

Vihamielisyys äänestystä kohti nousi, kun Vastarintaliikkeen ja Kansallismielisen liittouman tilaisuudet saivat huomattavasti enemmän ääniä kuin äärivasemmisto. Kun äänestystä oli jatkunut muutaman tunnin, alkoivat äärivasemmistolaiset ilmeisesti manipuloida äänimääriä niin sanotuilla botti- tai script-tekniikoilla. Sivuille ilmestyi hetkessä tuhansia äärivasemmistoa puoltavia ääniä. Tämä ei haitannut Turkulaisen toimitusta.

Pian tilanne kääntyi kuitenkin jälleen päälaelleen, kun kansallismielisten saamat äänet moninkertaistuivat. Vastarintaliikkeen siirtyessä johtoon Turkulainen päätti sensuroida koko äänestyksen poliittisen korrektiuden nimissä. Viimeisen kuvakaappauksen aikana Vastarintaliike johti äärivasemmistoa luvuin 23 034–8 164.

Tapaus toimii hyvänä muistutuksena siitä, kuinka herkästi valtamedia sensuroi kansalaisten mielipiteen, jos se on ristiriidassa kulttuurimarxismin ja globalismin kanssa.

Kuvakaappaus: Twitter.

Lähde: Turkulainen

Lue myös:
Paikallislehti teki objektiivisen uutisen Vastarintaliikkeen mielenosoituksesta – mediaeliitti raivostui
Mediaeliitti jälleen raivoissaan Turun paikallislehden mielenosoitusuutisoinnista
Tiedote tulevasta mielenosoituksesta Turussa 18.8.

22 KOMMENTIT

 1. On ne jänniä ne liberaalit, tässäkin käy hyvin ilmi minkä sortin “liberaaleja” Suomen porukoissa pyörii. Mielipiteen- ja ajattelunvapaus sallittu kunhan ne myötäilevät näiden mukaliberaalien vastaavia. Liberaalipuolue on samoilla linjoilla, mitään varsinaista liberalismia ei tässä maassa taida esiintyä.

 2. Paikanpäällä se taas nähdään kuinka kansallismielisiä on iso porukka ja kaikki käyttäytyvät asiallisesti, kun taas äärivasemmistolaisten pikkulikkojen ja muutaman hinttarin nolo huppupäälauma huutelee iänikuista paskansyöntiä ja näyttelee keskisormia turvallisen välimatkan päästä.

  Mitään ne eivät saa aikaan vastamielenosoituksellaan tälläkään kertaa koska niillä ei ole mitään todellista voimaa takanaan. Jo pelkästään tuon äänestyksen alkuvaiheessa huomasi ettei äärivasemmiston nolo vinkulauma saa pahemmin edes ääniä. 😀

 3. Turkulainen olisi voinut keskeytää äänestyksen heti silloin kun rasistit menivät boteillaan johtopaikalle. Mutta se päätettiin sulkea vasta sitten kun äänestyksestä oli saatu tieto leviämään kautta koko Suomen ja kansallismieliset äänestivät Vastarintaa.

  Jos Turkulainen haluaisi olla voin niin se listaisi ne IP-numerot joista tuli eniten klikkauksia. Ja myös sen, kenelle ne klikkaukset kohdistuivat. Mutta ei taida uskaltaa.

  • Hah hah, ketä kiinnostaa? 😀

   Koita nyt järjestää sinne paikanpäälle niitä antifasisti-lesboja reilusti yli kymmenkertainen määrä kansallismielisiin nähden niin ei tarvitse netissä ruikuttaa manipuloiduista äänestyksistä.

  • Äänestystä ei oltu manipuloitu. Tosia asia on se, että suomalaiset antavat tukensa Vastarintaliikkeelle. Toiseksi, voit mennä sinne Rasmukseen tutkimaan niitä “klikkauksia” Ja “IP-numeroita” 😀

   • Vastarintaliikkeen murskaava äänestystulos sai äärivasemmistolaiset monikulttuurisuusfanaatikot raivostuun ja heti sensuroitiin tulos. 😃 Hah, Turussa nähdään!

  • Itkettääkö? Anna tulla vain kaikki ulos, kyllä se siitä helpottaa. On se kauheaa kun idioottimainen aate ei olekkaan enemmistön mielipide. 😀

 4. Tunnen,että olen väärän rotuinen. Voiko vaihta rotua? Olen musta mutta haluaisin tulla valkoinen leikkauksen jälkeen. Hjyvä Suomi!

  • Rotua ei voi vaihtaa leikkauksella. Jos elät nyt hyvin, saatat syntyä seuraavassa elämässäsi valkoiseksi.

  • Kulttuurimarxistit tietävät vuorenvarmasti, että rotu on sosiaalinen konstruktio. Joten sinun tulee vain sosiaalisesti rekonstruoida rotusi toiseksi. Ohjeet, miten rotua voidaan sosiaalisesti konstruoida ja myös rekonstruoida, varmasti saisit kulttuurimarxisteilta.

   Mutta kehotan alituiseen varovaisuuteen kun olet lähellä kulttuurimarxisteja. Kaikki heidän maailmanparannusmenetelmät tavalla tai toisella liittyvät anaaliaukkon ja homoseksualismiin. Forewarned is forearmed.

  • Samaa mieltä.

   Paras tapa iskeä takaisin tällaisia huuhaa-galluppeja on tulla itse paikanpäälle kasvattamaan kansallismielisten osallistujamäärää ihan konkreettisesti, se jos mikä on se jota suomalaisvastaiset tahot eniten pelkäävät.

 5. Olisi komiaa jos paikalle Turkuun ilmaantuisi juuri samankaltainen määrä 23.000 marssijaa vs. vasemmiston todellista 200 vastaan.
  Itse ja toverini tulemme olemaan paikalla marssilla sekä sen jälkeisessä muistotilaisuudessa.

 6. Itse osuin Turkulaisen äänestykseen Suoraan Turkulaisen kautta ennen kuin sitä oli vielä MV:ssä tai todennäköisesti muuallakaan Turun ulkopuolella ihmeemmin huomattu ja ääniä oli Vastarintaliikkeellä 40 ja Kansallisella liittoumalla 43, muissa kohdissa alle 20 ääntä kaikissa.

 7. Itkupotkuraivaria pukkaa kun kortit eivät olleetkaan merkityt, vaan tulos oli reilun pelin mukainen tulos. Iljettävää! Eihän tässä pätenyt kommunistinen aate ja oppi ollenkaan, joka kestää korkeintaan 70-vuotta kun sitä soveltava maa omaa itse kaikki luonnonvarat itse mitä maailmassa voi olla ja saa rauhassa tapaa kaikki opposition edustajat salaisen poliisin ja armeijan toimesta, jotka ovat perustetut kääntämään kiväärinpiiput omaa kansaansa vastaan ja karkausvuosina puolustamaan sitä ulkoiselta uhalta (länsimaisesta demokratiasta) yms.
  Kommunistit uskovat kansallismielisten ja vastarintaliikkeen osalta bottaukseen, koska bolsevikit eivät osaa muuta kuin valehdella ja käyttää rikollisia keinoja agendansa ajamiseen (eikä sillä muuta keinoa olekaan) niin se ilmanmuuta olettaa, että kaikki muutkin tekevät ainoastaan katalin keinoin vääryydellä politiikkaa, koska kommunistit eivät itse tiedä mistään muusta mitään kuin petos ja vilppi, jonka juutalaisilta opitusti kirkkaalla otsalla kirjoitetaan lentokoneella taivaalle totuudellisuuden ja “kansan tahdon” riemuvoittona, joka kestää kuin lujin teräs murtumatta ikuisuudesta ikuisuuteen kuitenkin osoittautuen reaalisessa rasituksessa vain siksi samaksi, mistä oli uppoamaton laiva Titanicin niitattu yhteen eli saastuneesta huonolaatuisesta teräksestä, joka oli haurasta kuin hapankorppu.

 8. Kyllä on Suomen kansa kamalaa kun se äänestää väärin… 😀

 9. “Pian tilanne kääntyi kuitenkin jälleen päälaelleen, kun kansallismielisten saamat äänet moninkertaistuivat. Vastarintaliikkeen siirtyessä johtoon Turkulainen päätti sensuroida koko äänestyksen poliittisen korrektiuden nimissä. Viimeisen kuvakaappauksen aikana Vastarintaliike johti äärivasemmistoa luvuin 23 034–8 164”

  Tää on kyllä harvinaisen lapsellista tekstiä.

  Kaksi ihmistä riittää tuollaiseen äänestyksen manipulointiin, voi olla jopa, että asialla on ollut vain yksi ihminen. Tai sitten useampia jotka ovat botteja käyttäneet. Joka tapauksessa, tämä uutinen on taas täydellisen turha: äänestystulosta manipuloitiin joten se oli suljettava.

  • Pointti oli varmaankin siinä että gallup suljettiin vasta siinä vaiheessa kun epärehellinen manipulaatiokin koitui äärivasemmiston epäonneksi. Äänien manipulointi ei haittaa valtamedian toimijoita silloin kun se saa äärivasemmiston näyttämään vahvalta.

   Joten tässä mielessä en pidä uutista mitenkään turhana. Se osoittaa selkeästi sen kaksinaamaisen pelin jota valtamedia pelaa ja jossa äärivasemmistolaisten toimia aina katsotaan sormien läpi.

  • Itse olet turha, äärivasemmistolainen turhake, mee takku.netiin itkee.🙂

  • MAnipulaatio ei todennäköisesti ollut suurempi kuin vastapuolen, jonka äänimäärä nousi muutamasta kymmenestä tuhansiin hyvin lyhyessä ajassa, silti hävisi.
   Itse en kyennyt äänestämään kuin kerran, se riittää minulle, myös informoimani kamradit äänestivät 90% varmuudelle, siitä tulee jo kymmenkunta lisää.
   PVL:n äänisaalissa ei tapahtunut kuin 15-20 tuhannen välillä hypähdys, joka voisi oletettavasti olla bottimaatin tekosia.
   Rehellisempi tulos tämä oli, kuin kunnallis- tai presidentivaaleissa.

 10. Jos anttifantit sai pari miljuunaa ääntä vartissa, oli otsikko “Kansa tyrmää natsit ja ihmissyännin” eikä manipulipulista sanaakaan.

Comments are closed.