Koti Uutisia Kotimaa Paikallislehti teki objektiivisen uutisen Vastarintaliikkeen mielenosoituksesta – mediaeliitti raivostui

Paikallislehti teki objektiivisen uutisen Vastarintaliikkeen mielenosoituksesta – mediaeliitti raivostui

6
Alkuperäinen uutinen.

Pohjoismainen Vastarintaliike järjestää 18.8. monikulttuurisen terrori-iskun vuosipäivänä ja Vastarintaliikkeen kielto-oikeudenkäynnin vuoksi mielenosoituksen Turussa. Tieto mielenosoituksesta on aiheuttanut jo kuohuntaa suomalaisvihamielisissä mediataloissa.

Paikallislehti Turkulainen julkaisi eilen yllättäen objektiivisen uutisen mielenosoituksesta. Uutisessa kerrottiin mielenosoituksen ajankohta sekä järjestäjien julkilausuttu motiivi tapahtumalle.

Uutisen kirjoittaneen toimittajan esimiehiä sekä muuta suomalaista mediaeliittiä teksti ei kuitenkaan miellyttänyt, sillä Suomessa vallitsevan käytännön mukaan kansallismielisiä käsitteleviin uutisiin täytyy sisällyttää mahdollisimman paljon valheita ja mustamaalausta.

Voit lukea alkuperäisen uutisen TÄÄLTÄ sekä mediaeliitin manipuloiman mustamaalausversion TÄÄLTÄ. Alkuperäisen uutisen otsikko oli “Vastarintaliike järjestää mielenosoituksen Turussa: ‘Tahdomme protestoida Suomen huonontunutta sananvapaustilannetta'”.

Poliittisesti korrekti versio uutisesta on sen sijaan “Väkivallasta tunnettu uusnatsijärjestö järjestää mielenosoituksen Turussa – hovioikeus päättää järjestön tulevaisuudesta syksymmällä”. Jopa Vastarintaliikkeen logo poistettiin eliitin siivoamasta artikkelista.

Uutinen poliittisen manipulaation jälkeen.

Tapaus on loistava esimerkki siitä, kuinka valtamedia tekee politiikkaa sana- ja otsikkovalinnoillaan. Esimerkiksi väkivaltaa kannattavien äärivasemmistojärjestöjen mielenosoituksista ei koskaan uutisoida vastaavilla otsikoilla, sillä äärivasemmistoa ja mediaeliittiä yhdistää sama globalistinen arvomaailma.

Objektiivinen uutisointi suututti Turkulainen-lehteä määrääviä tahoja niin paljon, että lehti pakotettiin julkaisemaan myöhemmin samana päivänä vielä toinen Vastarintaliikettä vastaan hyökännyt teksti. Myös seuraavaa uutista jouduttiin muokkaamaan, koska sen ensimmäinen versio sisälsi median uskottavuuden kannalta liian tökeröitä valheita.

Toisen uutisen alkuperäisessä versiossa valehdeltiin, että Vastarintaliike olisi syyllistynyt “kuolemantuottamukseen”, vaikka todellisuudessa yksikään aktivistimme ei ole saanut kuolemantuottamustuomiota. Väitteellä viitattiin Vastarintaliikkeen mielenosoitusta häiriköineen Jimi Karttusen menehtymiseen, jonka syyksi paljastui Valviran raportin mukaan hänen huumeriippuvuutensa sekä hoito-ohjeiden laiminlyönti.

Toisen uutisen alkuperäisessä sekä korjatussa versiossa valehdellaan, että Vastarintaliike olisi toteuttanut Helsinki Pride -kaasuiskun 2010. Todellisuudessa kukaan tapauksesta tuomittu ei kuulunut Vastarintaliikkeeseen iskun suorittamisen aikana.

Lue myös: Tiedote tulevasta mielenosoituksesta Turussa 18.8.

6 KOMMENTIT

  1. Valemedian otsikot ja sisältö Vastarintaliikkeestä ovat aina yhtä riemukkaita ja “totuudenmukaisia”: “Uusnazi järjestöä pyörittää itse paholainen” “Uusnazi järjestön jäsen tuomittu kidutusmurhasta” “väkivallasta tunnettu äärioikeistolainen uusnazijärjestö” 😅

    • Semmoinen asia myös pantu merkille että ainakin aikaisemmin kun valemedia uutisoi kansallissosialisteista tai euroopan nationalisteista niin se käyttää termiä “uusnatsi” ja vastaavia, joilla yritetään luoda kuva goyimille elokuvista tutuilla mielikuvilla kuulapäistä pilottitakeissa juomassa kaljaa ja hakkaamassa mummoja yms. Sitten tietenkin artikkelissa on joku asiaanliittymätön kuva tai esim kun PVL on otsikoissa niin AINA valemedian kuvissa on joku kähinäkuva tai kuva jossa on muutama PVL aktivisti lippuineen vaikka samasta tilanteesta olisi olemassa esim kuvia joissa on iso joukko selkärankaisia PVL:n aktivisteja tekemässä normaalia aktivismia kaduilla.

      Kun taas sitten uutisissa oli Pekka Siitoin tai joku muu larppiryhmä niin valemedia käyttää termiä kansallissosialisti ja tällöin goyim saa kuvan juntista joka larppaa. Eli tarkoituksella maalitetaan koko kansallissosialismi ja kaikki sen ympärillä. Onneksi monet tajuavat jo tämän.

  2. Kun kerran vahingossa annettiin jonkun julkaista objektiivinen uutinen, niin “korjatussa” versiossa pitikin sitten ilotella valheilla ja mustamaalauksella tavallistakin enemmän.

  3. Valtamedia on jatkuvasti ripulipaskalla, josta se ei parannu koskaan. Nimittäin ei ehki paranemaan kun pään katkaisevat heidän “lemmikkinsä” ja lopusta pitää huolen juutalaiset.

Comments are closed.